It's time to go

Nej nu är det dags för mig att gå till tåget, jobbar till stängning så kommer komma hem sent ikväll, så lär skriva imorgon :)

Later!

Biopremiärer idag!

En ung flicka mördas och vakar över sin familj, och mördare, från himlen. Hon måste väga sitt behov av hämnd mot familjens behov av att läka sina emotionella sår.


 

Den hyllade regissören och visionären Wes Anderson är tillbaka. Denna gång med en stilren filmatisering av Roald Dahls (Kalle och Chokladfabriken ) älskade historia om den ädle, charmige och fantastiske räven som använder sin slughet för att överlista de tre elaka bröderna Boggis, Bunce och Bean.


 

Milo är en prisjägare som får veta att sitt nästa mål är sin före detta fru Nicole. Parets återträff blir allt annat än en trevlig date och Nicoles chans att avslöja polisens inblandning i ett mord gör inte det hela lättare. Med kriminella gäng hack i häl tvingas de att samarbeta för att säkerställa bevis.


 

Den fruktade vikingen Enöga är en krigare som drivs av ett djupt hat, det enda som får honom att inte gå under.

I åratal har den skräckinjagande vikingen Enöga, en stum krigare som spridit fruktan vida omkringför sina övernaturliga krafter hållits fången av hövdingen Barde. Med hjälp av Are, en modig slavpojke, lyckas Enöga dräpa sin fångvaktare och fly.

De två tar sin tillflykt till ett vikingaskepp på väg mot Jerusalem med Guds egna soldater. Tillsammans med Are påbörjar han en resa in i mörkrets hjärta. Skeppet slukas snart upp av den oändliga och täta dimman och när det till slut klarnar ser de okänt land föröver. Detta nya land visar sig vara så långt från paradiset man kan komma och besättningen får snart möta ett hemskt och bloddrypande öde. Dessa omvälvande händelser får Enöga att upptäcka sitt rätta jag. En storslagen, visuell och mental science fiction.


 

 


Jobbdag

Godmorgon!

Vaknade för en liten stund sedan då de är väldigt höggljudda här hemma, inte så jävla roligt direkt men det var väl ändå dags att gå upp . Men är fortfarande trött :/ men får se till att bli pigg då jag ska jobba idag, börjar halv 2 så har lite tid på mig .
Igår tjockade vi oss på donken och sedan på kvällen låg jag och älsklingen och kollade på filmer, med vattenmelon och jordgubbar, mumma på det! Vi hade det mysigt som vanligt :)

Men nu tänkte jag kolla på våra bästa år och fixa iordning mig samtidigt , later!

Rösta på min bikini!

Är den inte sockersöt? :) snälla rösta!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Träningsdags!

Håller på och vädrar, har städat upp allt från golvet, lagt in alla kläder i garderoben och byrån och har bytt sängkläder, fan vad fint det blev helt plötsligt! haha :) men känner mig duktig som gjorde allt det där då jag inte var pigg alls för det, men nu är jag pigg och redo för en träning med älsklingen, han slutar om 30 min så då ska jag gå till gymmet och möta honom där!

Efter gymmet blir det dusch sedan såg jag att de hade köpt vattenmelon så jag vet vad som kommer ätas ikväll, hehe! Eftersom jag försöker sluta med socker osv så ska jag börja äta frukt istället, då det är mer nyttigare socker, fruktsocker . Visst har massa godis kvar från typ båten osv men ska nog spara det tills helgen, då det är påsk :) Vi lär inte fira påsken direkt då vi är ensamma hemma, med hunden eller hundarna tror jag att det blir, men vi ska iallafall hitta på lite saker, jag vill främst gå på bio, vill se draktränaren haha :) sedan ska vi åka och kolla på träningskläder och saker till älsklingen, själv behöver jag det med men plånboken skriker att jag inte kommer ha råd, men ska kolla efter ett par byxor iallafall :)

Nej nu ska jag fixa in lite musik i iPoden och sedan göra mig iordning för träning!

Tisdag

Godmorgon!

Har varit vaken en stund men har bara legat i sängen och glott på tvn, är rätt så trött men ska försöka piggna till lite idag, ska vara duktig att städa rummet, packa älsklingens väska och sedan ska vi träna tillsammans :) ska bli najs!
Idag känns som en riktigt najs och chill dag, ska inte göra någonting förutom att träna då, men det är bara ett plus :)

Igår jobbade jag kväll och det gick bra, var inte mycket folk alls vilket var skönt, fick sluta tidigt så kom hem tidigare än vanligt :) möttes av en gullig älskling och vi lade oss i sängen och kollade på en film han hade köpt idag, ja ni hörde rätt, han hade köpt en film! Vi som alltid laddar ner haha x) men det var blu-ray, så det var därför :) vi har ju ps3 som spelar det så det är ju perfekt! Det enda som fattas nu är HDtv, men det lär vi nog köpa senare när vi flyttar, hehe .

Har inte vi typ världens finaste vägg?



Haha :)


 


 

Det är ju helt sjukt hur bra denna film har gått, och visst det förstår jag själv för filmen var riktigt bra och man får verkligen en bioupplevelse när man ser den och så finns den ju i 3D vilket gör filmen ännu mer populär!

Men enda sen 18 december har den varit slutsåld varje helg! I början var det på vardagarna också men nu är det bara på helgerna men asså det är lix april snart, det är helt sjukt !


Grattis papi

 

Finns ingen bättre än dig, älskar dig ♥


Gah vad trött jag är ...

Jo det svider riktigt ordentlig i ögonen för att jag är så trött, men ska åka om en timme och jobba, är inte taggad alls faktiskt :(, hoppas bara att kvällen går fort, men tror det kommer vara riktigt dött faktiskt . Lågsäsong och vardag lix . Kollade vilka som jobbade och wow vi var typ 6 stycken totalt i godis, haha .

Men har iallafall varit duktig idag, har stått och gjort massa med pannkakor, till lunch, matlåda och tills imorgon eller om älsklingen vill ha det som matlåda får han ta dem :) men det tog sin tid, haha x) Innan det hoppade jag in i duschen och tvättade håret så har fixat massa med det och gjort mig iordning för jobbet senare , kollat på serier och ja bara varit sysselsatt :) imorgon är jag ledig och då fan ska jag träna! :D
Måste komma igång med det ordentligt och inte slarva med att "jag orkar inte" osv, ska fan köra järnet!

Godmorgon!

Är vaken men är fan trött som fan, vaknade jätte konstigt idag, haha .
Vi sover alltid med musik på men när jag sov imorse så var inte musiken på (tror jag?) men så sattes Lady Gagas Telephone på precis och då vaknade jag, ah svårt att förklara men det var helt sjukt .

Jag har då inte haft en lugn helg i helgen, kryssning, jobba osv, men skriver mer om det senare för jag håller på och hungrar ihjäl så ska göra en riktigt god frukost! :)

Im dead

nej jag lever, men har ont i hela kroppen så ska bara ligga och glo film resten av kvällen, börjar jobba imorgon med så vi får se när jag hinner skriva här och svara på era kommentarer! :)

Hatar denna väntan

 

Sämst att det bara är en sommarserie, man hatar ju denna väntan då sista avsnittet slutar spännande .


Tagga!

Godmorgon på er!
Denna morgon har inte varit rolig ska jag säga er, har somnat och vaknat, somnat och vaknat tiotusen gånger, vill ju sova men vaknar hela tiden, dels på min förjävla träningsvärk haha, dels för musiken som väcker mig och dels för att om jag har täcket på mig är det för varmt men om jag inte har täcket på mig fryser jag, haha .
Men nu bestämde jag mig för att gå upp då det inte var någon ide att försöka somna om .

Så idag ska jag se till och tagga ordentligt då det är kryssning som gäller ikväll, inatt och imorgon! wiho .
Det enda som skulle suga är väl om jag blir sjösjuk men fan det får jag inte bli, lite alkohol hjälper nog till
med att få bort det, hehe ;P Ska ta med kameran så ska se till att ta många bilder men jag kommer säkert att glömma x)

Fick denna resa i studentpresent av min svärmor, så tacktacktack ♥


Hemma igen

Yes nu är vi båda hemma igen efter en riktig workout! Älsklingen fick vara min personliga tränare och visade olika maskiner :) gick riktigt bra och älsklingen var grymt duktig idag när han tränade :)
Så nu har vi gjort en sak vi aldrig gjort tillsammans , riktigt najs! Vi kommer säkert fortsätta träna tillsammans, men vi har ju olika scheman så vi får se :)

Är iallafall bajstrött nu och ska bara ligga i sängen och vila, fixa håret nu efter våran sexiga dusch och sedan bara chilla i sängen i väntan på morgondagen och världens träningsvärk, haha längtar inte x) Träningsvärk + kryssning går inte så bra ihop känns det som men ska fan klara av det iallafall, hehe :)

It's time for a workout

Jepp nu ska jag pallra mig ner till gymmet (tar typ 2 min haha) och träna med min älskling, för första gången! OMG hur ska detta sluta, haha nej skämtosido , känner mest att det inte kommer gå bra för mig då det var en evighet sen jag tränade, muhaha .


Smell you later!

Känner mig duktig!

Pallrade mig ner till gymmet och köpte mig ett gymkort! Fan äntligen kan jag komma igång med träningen, behöver verkligen träna min rygg då jag har ryggont varje gång jag jobbar/jobbat, inte kul så måste träna upp den! :)
Sedan vill man ju få lite snyggare kropp till sommaren då jag kommer göra vad, jo jobba, haha men till nästa vinter till Thailand :) Sedan vart en liten promenad till affären där jag handlade massa gott då jag bara har två dagar kvar att äta en massa gott sen är det slut med det, ingen ide att träna om jag bara äter skit lix, så slut med skitmat och börja träna :)
Kom hem och möttes av en glad hund som inte ville att jag skulle gå in i rummet, hon vart helt till sig så jag dansade och började sjunga med henne , hihi :)


Våffeldagen

Jepp idag är det våffeldagen och jag ber till gud att det inte blir dagens middag, jag tycker verkligen inte om våfflor, eller fine det går i men äter kanske en halv våffla :P
Känns som man är den enda i världen som inte tycker om våfflor, eller har jag fel? ;P


Lönedag

Godmorgon underbara torsdag!

Idag är det löning och fick mer än vad jag väntat mig då jag inte jobbade mycket under den perioden, så det var riktigt najs det :) har iallafall lagt undan och betalat lite saker men har fortfarande mycket kvar då det är kryssning imorgon! :)
Haha direkt när klockan vart tolv så gick jag in och kollade hur mycket jag fått x) får ju inte min lönespec hit då jag fortfarande "bor" hemma i Tumba, lite jobbigt att få allting dit men orkar inte adressändra, så mycket post får jag väl inte x) haha . Märker jag väl när jag åker hem till Tumba någon dag .
Det värsta är väl att allting kommer spenderas på kryssningen, men äsch va fan, måste ju få leva lite :)

Jag vaknade fan rätt så tidigt idag och jag är inte så överdrivet trött, så det är najs det :) funderar på att ta en promenad med hunden lite senare men vi får se :) kanske gör det senare när älsklingen slutar så då kan vi gå och möta honom! Kommer ihåg att vi alltid gjorde det när han jobbade på sitt förra jobb, varje gång man var ledig eller hade lov i skolan så tog jag hunden eller hundarna var det då och gick och mötte upp honom, lika söt varje gång var han när man kom :) men det är han nu med, han kör med sin fula stil att han inte känner mig, hahahah .

Nej asså det känns konstigt nu, klockan är tidigt och jag har redan hunnit äta frukost, så vad ska jag göra nu? x)

Aldrig mer ...

Kul att när man går ut till köket står sune och äter upp mina pannkakor ... Fan är riktigt irriterad .
Gjorde ju några extra för att ha tills imorgon, men nej . Asså man tar inte andras saker utan att fråga, fan så snart att jag köper ett kylskåp in till rummet så slipper man detta . Börjar bli tröttsamt .



Åh idiot ...

Mat

Dagens middag blev det inte mycket av då det inte var något gott, fine det gick i men det var ingen smak alls, då har jag ingen lust alls att äta, det måste ju ändå ha lite smak på maten lix!

Jag älskar mat, haha skulle kunna äta hur mycket som helst, jag kan tex hellre äta mat än typ frukost bara för att det är så gott .
Det jag gillar mest är stark mat, det gillas mycket dock inte i detta hushåll då alla får mens då man gör lite för starkt, då alla tycker det utom jag, haha x)
Men jag älskar typ allt, tacos, thaimat, indiskt, kinamat, pizza och listan fortsätter!




Igår på jobbet -

Kund - En klassiker tack
Rolle - Vad ska det vara att dricka?
Kund - Cola tack
Rolle - En cola kommer på en gång
Kund - Vänta, är drickan varm?
Rolle - Ehm nej?
Kund - Nej man vet ju aldrig med dessa (pekar på tornet)
Rolle - Haha ja du vi skulle ju inte servera varm dricka x)

Asså är folk dumma eller bara allmänt outbildade, vem fan serverar varm cola någonstans?!
Haha vi båda vart helt paffa när hon ställde den frågan x)

Mysdag

Japp idag är det en riktigt mysdag, har legat i sängen ett bra tag och kollat lite på tv och massa serier på datan :) käkade en nyttig frukost som bestod av mörktbröd med den godaste skinkan (lönnebergsskinka) och en blåbärssmoothie till det!
Sedan släppte jag ut hunden lite och fick lite frisk luft jag själv , kollade sedan på film, sedan vart jag lite småhungrig så gick till köket och gjorde iordning pannkakssmet! Medans den stod i kylen en stund fixade jag disken, sedan gjorde jag mina goda pannkakor och mumma var gott det var :) sedan vart det lite mys med sötaste hunden i soffan till tvn :) och nu sitter jag här :)
Har varit en najs dag och jag känner på mig att dagen kommer fortsätta vara najs :) längtar tills min baby kommer hem så jag slipper vara själv :(

This song is stuck on my head

 


Zombie?

Asså är helt död, har sovit länge nu men är fortfarande trött, orkar inte ens gå upp ur sängen just för tillfället :/ orkar inte med detta snart :/ sover man för lite är man dödstrött, sover man för mycket är man seg och trött iallafall, så vad är lagom då? Hur mycket ska man sova då? aja .

Kom ju hem tidigt igår och fan vad skönt det var :) älsklingen och jag hoppade in i duschen och tog en snabbis tänkte jag skriva men det jag ju tolkas fel, haha . Vi tog en snabbdusch bara då älsklingen var trött, sedan låg vi och kollade på det nya avsnittet av Two and a half men, så jävla roligt det var x)
Sedan lade vi oss för att sova och vi båda somnade nog rätt fort!

Sedan vaknade jag av att älsklingen skulle gå upp, men somnade om lika fort igen, sedan vaknade jag igen av att han sade hejdå, usch ville inte att min sötnos skulle gå :( men snart helg <3 Då får vi sova ut tillsammans .

Men just nu sitter jag bara i sängen i väntan på VBÅ och ska göra iordning frukost också! :)

@ home

Yes nu är jag hemma, det är helt otroligt, såhär tidigt har jag typ aldrig varit hemma när jag jobbat kväll, stämplade fan ut 22.20, aldrig hänt mig förut! Scooore!
Idag märkte man av att det är sista dagarna innan lön - helt dött, haha men jag klagar inte x) Bara sköna människor som jobbat idag så hade fan kul :) Många som var på mig om att ta pass, specillt på fredag, men no no senior, då är det kryssning som står planerat, wiho! Ska bli najs :)

Nej men så nu är jag hemma, väntar på att tönten vid andra datan ska bli klar så vi kan ligga och mysa, kolla på Two and a half men och somna tillsammans! :)

Så skriver mer imorgon och svarar på era kommentarer imorgon såklart! :)

Hard work work

Nej nu ska jag gå till tåget, jobbar kväll idag så vi hörs senare inatt eller imorgon! :)

 

Puss på er!


Egopics


Haha skönaste serien ever !

- So what do you say Sheldon, are we your x-men?
- No, the x-men where named for the X in Charles Xavier, since I'm Sheldon Cooper you will be my C-men .


HAHAHAH jag dör ...


Our history <3

Detta är vår historia, dock uteslutar jag vissa för personliga saker .

Jag började i en ny skola med helt nya människor i en helt annan del av stockholm, kände mig rädd och osäker då mitt självförtroende inte låg på topp då allting är nytt, jag kände en människa där men vi var inte så tighta då vi haft problem men hon och jag blev vänner igen så jag hade lite hopp om skolan iallafall . Dagarna gick och jag skaffade nya vänner rätt så snabbt, speciellt mina vänner som jag har nu <3 .
Andra terminen på första året hade vi en lektion tillsammans med treorna, det var Geografi som jag inte kunde bry mig mindre om, men jag gick iallafall men sov för det mesta på lektionerna , haha . Det var då jag såg dessa killar, de gick i trean fast i danderyd , men de hade några lektioner i vår skola, ingen aning om varför men hey jag klagar inte . De alla var typ datanördar och allting började med att den enda killen skrev till mig på Playahead, ville väl bli någonting mer än vänner men jag vill bara bli vänner och det blev vi, sedan kom den andra och skrev till mig på Playahead och msn, flirtade och hade sig men jag ville inte, sedan kom den tredje killen, skrev till mig på Playahead och småflirtade lite och jag var fast, gillade honom som fan och vi började prata mer och mer, vi träffades ju i skolan då vi hade samma lektion osv, han fick mig att le, han fick mig att må bra igen :) och söndagen den 18de frågade du om jag ville bli tillsammans med dig, och jag svarade att jag inte visste då jag var osäker på både dig och mig själv då de tidigare killar jag haft varit riktigt assholes, men tillslut svarade jag ja för att se vart det skulle leda någonstans . Jag gjorde rätt val, för dessa dagar då var jag så nykär och glad att livet hade fått sig en mening igen, ville bara leva för dig och göra dig lycklig så som du gjorde mig lycklig . Vi var där för varandra, jag var med när du tog studenten, när du skaffade ditt körkort, då jag hade sommarlov och du jobbade men jag bodde hos dig väldigt ofta :) Och den 31 augusti förlovade vi oss och var ännu lyckligare .
Sedan på hösten började skolan igen och det var inte sig likt då du inte var kvar, men jag klarade av skolan och plugga järnet och fick mvg i nästan allt och jag var nöjd med mig själv . Det året var bra för oss, vi var nykära och lyckliga :) Men året efter, 2008 var en jobbig tid för oss, då vi tog massa pauser från varandra för att klura ut vad vi ville, men vi klarade oss igenom det och den sommaren åkte vi två själva till Rhodos i två veckor och hade det helt underbart, då insåg jag att det vår så jag ville ha det, bara vi två leva tillsammans till livet är slut .
Sedan började jag skolan igen och du fortsatte att jobba, vi flyttade väldigt ofta också, hehe . Jag flyttade till dig, sedan bytte du jobb och vi flyttade hem till mig, sedan bytte du igen och bara du flyttade hem till dig, men jag stannade kvar hemma . Sedan började allt skit, vi bråkade väldigt ofta då vi var osams om massor med saker, det vart nyår som skulle vara underbart men slutade i fiasko, vi tog en lång paus och vart tillsammans igen och så var det väldigt länge, men vi var fortfarade väldigt osams om saker, då du gjorde massa misstag och många vart sårade . Detta var en väldigt jobbig tid under år 2009, ända fram tills runt oktober, november, då det äntligen blev bra mellan oss, den tiden imellan vill jag bara glömma men det kommer jag aldrig kunna göra, men jag försöker att inte tänka på det . Och sedan vart det december och jag fyllde år och det var julafton som vi firade fint, sedan nyår då vi firade in det nya året med varandra och lovade att ingenting eller ingen ska komma mellan oss igen .
Och nu är vi här, snart fyra månader på det nya året och vi har bara haft det underbart, vi båda jobbar och vi bor tillsammans, jag älskar min bebbo mer och mer för varje dag som går, vi har bokat resa till nästa vinter så det var ett "big step" för oss då det är långt kvar men vi kommer inte göra slut innan som många kanske tror . Vi ska nu på fredag på kryssning och festa loss och vi firade nyss hela 3 ÅR TILLSAMMANS , vilket var underbart och vi har många år att fira framöver!

Så detta var vår historia, drog den lite kort , hehe :)



Vår första bild tillsammans, gaah så små vi var då x)


Min älsklingshund

 

 

Världens sötaste hund <3

Längtar tills jag och älsklingens skaffar oss vår egen, men det blir ju inte förens vi flyttat ofcourse .

 


Godmorgon på er!

Jag förstår inte, jag har sovit rätt så länge idag men jag är fortfarande skit trött, vad är det för fel?
Inge kul att vara trött så ska man jobba, eller man kanske blir pigg av det? Nej skulle inte tro det .
Nej men just nu ligger jag bara i sängen i väntan på Våra Bästa År och ska göra iordning frukost alldeles strax!

Så skriver mer lite senare och svarar på era gulliga kommentarer! :)


Life is not worth living for, unless you have someone worth dying for <3

Älsklingen ringde mitt i städningen och bad mig komma och möta honom vid tåget eftersom han hade slutat, så jag gick dit och vi gick och handlade, kändes riktigt najs faktiskt, vi kändes som ett riktigt par som gör allting tillsammans , längtar tills den dagen vi flyttar till vår egna lägenhet! Då är allting for real! :)


Dresscode

Min pyjamas

Aik tröja och rosa byxor med döskallar på <3

Facelook
Inge smink och allmänt sliten


Its a fucking mess

Nej nu ska jag vara duktig och börja städa! Wish me luck...


Im such a geek


Fan jag är helt fast i The sims just nu asså, när man väl börjar kan man inte sluta, haha it's like a drug!
Spelade det skit länge när det kom ut, sedan slutade jag, sedan kom The sims 3 Jorden runt och jag vart helt fast, hihi :)

Ni simsnördar har väl inte missat att det kommer ut ett nytt expansion nu i juni?
The sims 3 Drömjobb!
The Sims™ 3 Drömjobb är under utveckling och väntas få svensk premiär under juni 2010. The Sims™ 3 Drömjobb kommer att ha en stor inverkan på spelarnas ”Sims-liv” genom att erbjuda en rad olika spännande karriärer som i sin tur kommer att påverka den övergripande spelupplevelsen. Medan simmarna är på jobbet har spelarna nu full kontroll över deras arbete och kan bestämma hur de spenderar sina dagar. Jobba som läkare, gör hembesök och rädda liv, eller välj en mer suspekt inriktning och testa experimentella läkemedel på dina patienter. Arbeta som en hjältemodig brandman som kastar sig in i brinnande infernon, eller som slår sönder allt i offrets hem med en brandyxa. Eller varför inte inleda en karriär som brottsutredare som lugnt övertalar sina källor att avslöja sina hemligheter, eller som klår upp bovar i mörka gränder för att klämma dem på information?

Im crazy in pancakes!

I've done it again!
Ställde mig och gjorde pannkakor som fick bli min lunch och fan vad gott det var! Nu är jag proppmätt och ska kolla på Desperate housewives :)


Bio 2

Den andra filmen såg jag med älsklingen i torsdag på vår 3årsdag! Vi hade det supermysigt, dock hade vi världens irritarende par bredvid oss som snackade ashögt men älsklingen sade till dem men de slutade inte för det, lix vad är det de inte fattar?

Vi såg filmen Green Zone

Under den USA-ledda ockupationen av Bagdad 2003 sänds befälet Roy Miller och hans team med arméinspektörer ut för att leta upp massförstörelsevapen som tros ligga dolda i lager mitt i den irakiska öknen. Jakten, som går mellan den ena förrädiskt minerade platsen till den andra, går till en början ut på att finna dödliga kemiska ämnen. Snart snubblar Miller och hans män dock över en intrikat mörkläggningsaffär som vänder upp och ner på hela uppdraget.

Pressad av påtryckningar från överordnade med motstridande agendor måsteMiller finna och bearbeta både dold och falsk information i sin jakt på sanningen. En sanning som antingen rentvår en skurkregim eller eskalerar ett krig i en redan instabil region. I denna oroliga tid, på denna labila plats, kommer han finna att det mest svårfunna vapnet av dem alla är sanningen.


Enligt mig var denna film faktiskt skitbra, äntligen en bra krigsfilm med en bra handling, filmen var spännande, hemsk men ändå riktigt bra! Matt Damon är typ gjord för sådana här roller för han spelar militären Roy Miller grymt bra! En absolut sevärd film, skulle lätt kunna se den om och om igen!


Bio 1

Förra veckan var jag på bio två gånger, båda filmerna var bra och jag hade det mysigt på båda :)

Den första jag såg var Remember me med min mami och syrra .

Tyler är en ung man med ett ansträngt förhållande till sin far, efter en familjetragedi. Tyler tror inte att någon någonsin skulle kunna förstå det han genomlevt, tills den dag han stöter på Ally. Mot sin vilja dras Tyler till Ally och snart kan han inte kämpa emot sina känslor för henne. Kärleken till Ally gör att Tyler får hopp om livet igen, men snart uppenbarar sig saker som hotar att driva paret ifrån varandra.



Enligt mig var filmen bra, fin och sorlig.
Det var ett par gånger då man fick en tår, men filmen var fin och den är absolut sevärd för er som gillar drama/romantik , själv älskar jag kärleksfilmer då jag ser likheter mellan filmen och mitt förhållande . Man vill bara älska mer då man sett denna . Tänker inte avslöja vad som händer, men man ska aldrig ta någonting för givet, för man vet aldrig när man kan förlora den personen man älskar .


B5

Yes har ju nu börjat med mitt pulver från clearly gone, dock har det inte ens gått en vecka så har ju inte märkt någon skillnad än men det tar ju ett tag! Men jag måste bara säga det, fyfan vad äckligt det är, usch får knappt ner det ibland x) eller så är det bara jag som är klen, haha . Men jag har mina knep för att få ner det lättare , hehe ;) Vet några som käkar detta pulver så jag vet att det fungerar iallafall!
Har läst på forum att det är många som säger att detta är en bluff osv, men de har typ gett upp efter 1-2 veckor lix, whats the point of that lix? Bortkastade pengar om man inte ger det en chans .

 

Finnar, pormaskar och oljig hy beror på en enda sak

Det finns ett enda problem som behöver lösas och löser du det så får du ren och vacker hy, så enkelt är det.

Problemet är att hudens talgkörtlar producerar för mycket talg. Talg används för att skydda huden men många personer har för hög talgproduktion och då skapar det istället problem.

Finnar beror till exempel inte på att huden är smutsig. En finne beror på att acnebakterien har ett överflöd av mat. Den äter talg så när huden producerar mycket talg ökar bakterierna i antal och man får finnar. Ifall det inte fanns så mycket talg skulle det inte finnas så många bakterier eftersom de inte skulle ha något att äta.

Pormaskar uppstår när hudens porer (öppningar där talg kommer ut) täpps igen av talg och döda hudceller. Huden producerar helt enkelt mer talg än vad som kan tvättas bort och öppningarna blir större och större på grund av innehållet. Ifall produktionen av talg minskade skulle ”pluggen” av talg och döda hudceller tvättas bort och poren skulle börja krympa.

Oljig hy får man när talgproduktionen är väldigt hög, det oljiga är helt enkelt talg.

 

Så minskar du talgproduktionen

Som du säkert märkt fungerar produkter som man tar utanpå huden inte tillräckligt bra. Om man tänker efter är det inte så konstigt, hur mycket man än tvättar eller smörjer in så producerar ju huden ändå för mycket talg så problemen försvinner inte. Det kan till och med bli värre, när huden utsätts för starka kemikalier försöker den skydda sig genom att producera ännu mer talg.

Hemligheten för att slippa problemen som talget skapar är att angripa själva grundorsaken, att huden producerar för mycket talg. Det finns två sätt att minska talgproduktionen. Det ena sättet är att äta ett derivat av A-vitaminsyra men det har mycket allvarliga biverkningar och bör undvikas. Det andra sättet är att äta vitamin B5 som är en naturlig vitamin helt utan allvarliga biverkningar. I en studie som genomfördes av Dr Lit-Hung Leung där man gav personer med acne höga doser av vitamin B5 så fick hela 90% resultat.

Vill du veta mer om studien? Ladda ner en sammanfattning av studien (på engelska).


Så får du tag i vitamin B5

Vitamin B5 är en ofarlig vitamin som finns i nästan all mat. Tyvärr är mängden väldigt låg. Man skulle till exempel behöva äta hela 6000 avokadofrukter för att få i sig tillräckligt mycket för att påverka huden. Det finns även vitamin B5 i vissa hälsokostbutiker men även de är av låg dos och bör inte användas för att påverka huden eftersom de ofta innehåller ämnen som kan vara farliga i för stor mängd.

Det finns en produkt med vitamin B5 som är gjord just för att minska produktionen av talg. Den heter Clearly Gone och är baserad på Dr Lit-Hung Leungs forskning. Dosen är exakt samma som visade sig vara så effektiv i studien.

När du äter Clearly Gone så minskar talgproduktionen och huden börjar sakta men säkert bli bättre. Du kommer troligtvis förvånas över att huden även ser jämnare och fräschare ut och får en annan lyster.

 

Är clearly gone rätt för dig?
  • Fungerar för över 90% av alla som testar
  • Fungerar oavsett om du är gammal eller ung
  • Fungerar oavsett om du vill bli av med finnar, pormaskar eller oljig hy
  • Fungerar oavsett var på kroppen dina problem sitter (t ex. ansikte, axlar, bröst, rygg, ben, hårbotten)
  • Du slipper kladda med krämer och rengöringsprodukter
  • Tar inte bara bort hudproblemen utan ger även din hy en vacker lyster!

Är det verkligen ofarligt?

Det kan kännas lite läskigt att börja med Clearly Gone eftersom många inte hört talas om det. Men faktum är att det är en helt ofarlig behandling och det finns inga allvarliga biverkningar. Det finns flera studier där man undersökt om det är farligt att äta höga doser vitamin B5 (den aktiva ingrediensen i Clearly Gone). Alla har visat att det är helt ofarligt, även studier där man åt höga doser varje dag i flera år.

Forskare, läkare och myndigheter runt om i världen är överens om att vitamin B5 är helt ofarligt även i höga doser. Dr Lit-Hung Leung som kanske är världens främste expert på vitamin B5 anser till och med att man bör äta höga doser vitamin B5 om man vill ha optimal hälsa. Han har själv gjort det i över 14 år, hans familj och bekanta gör samma sak.

 

Clearly gone är inte det billigaste lösningen

Det finns vissa produkter som är billigare men kom ihåg att du får vad du betalar för. Vill du kladda med krämer och rengöringsprodukter som inte fungerar och dessutom innehåller otrevliga kemikalier? Eller vill du ha det bästa för din hud - en naturlig vitamin som inte bara tar bort dina hudproblem utan även gör din hud skinande vacker?

 

 

Text från http://www.vitaminb5.se/



Godmorgon!

Okej har varit vaken en stund nu men har inte orkat skriva . Ligger just nu i sängen och har kollat på lite serier och ska nu kolla på våra bästa år .
Skulle ha jobbat idag men har så sjukt ont i min mage så jag orkar verkligen inte, jag fick det igår kväll när jag jobbade och det var verkligen jobbigt! Var tvungen att gå ivg för en stund för att kunna andas lix :/ Men sen var det bara att bita ihop .

Har ju jobbat hela helgen och det har bara gått bra :) i lördags var det sjukt dött typ hela dagen fram tills kl 18 typ så det var najs, var bara att chilla lix . Igår var det lite mer folk då det var sämsta vädret :/ det snöade lix?! Jag hade tur som slapp snöadet när jag åkte till jobbet men när jag väl satt där så såg jag hur det bara öste ner :/ folk var helt dyngsura, haha . Men det gick bra båda dagarna, ingen diff två dagar i rad och allting annat stämde, unfuckingbelievable, men skönt :)

Idag ska jag bara vara hemma och vila, ska försöka städa upp lite då alla kläder ligger på golvet och i sängen x) haha . Ska försöka laga en god lunch också, men vi får se om jag orkar!

im fucking dead

Har jobbat hela helgen, är trött och helt fucking jävla död, hungrig, törstig men mår illa, har ont i magen, ryggen och huvudet, dags att knarka lite painkillers och sova kanske? Nej blir nog ett avsnitt av Spartacus och kanske en film tills jag somnar, snart kommer älsklingen till sängen och då blir det mys och bus .

Skriver mer imorgon och svarar på kommentarerna!


22 serier på 7 minuter!

See more funny videos and funny pictures at CollegeHumor.


Notera att det bara är en person, han har klippt ihop videon, riktigt coolt faktiskt :)

This is my life, it always has and it always will be -



Ja igår firade vi hela 3 år, helt sjukt att vi varit tillsammans så länge, som man säger, tiden går fort när man har roligt :)
Men igår hade vi det jätte mysigt! Vi tog en liten biltur in till stan, hämtade ut biobiljetter och hälsade på de jag jobbar med :) sedan gick vi och åt jätte god mat och satt bara och pratade om massor med saker och planerade lite, vi har ju alltid saker vi vill ha eller göra så vi försöker så gott det går planera det mesta :)
Sedan gick vi till Rigoletto och såg på bio, vi såg på Green Zone som var hur bra som helst :) sedan åkte vi hem och hade det mys i sängen med film var det tänkt men hade laddat ner fel film hehe x) så vi hade tvn på och vi gav varandra massage, men vi båda var trötta så vi somnade runt 12 men det var mysigt iallafall :)

Nästa gång vi kommer hitta på något kommer vara på fredag, alltså om en vecka! Då det blir kryssning, yeey :)
Ska bli kul, har inte åkt båt sedan jag var liten lix, så jag ber till gud att jag inte blir sjösjuk eller något men det kan nog lite alkohol lösa ;) hehe .

Nej men vill bara säga att jag älskar min bebbo, han är det bästa som har hänt mig, vi har gått igenom mycket, mycket skit men vi har tagit oss igenom allt det där, vi klarade allt för vår kärlek .
Det är ju lix bevisat att vi verkligen älskar varandra, annars hade vi inte varit här idag . Lix jag kan inte tänka mig ett annat liv, någon annan än min Freddy, han är mitt liv, han äger mitt hjärta . Lix det är inte jag och han längre utan det är vi . Jag skulle kunna skriva mer än miljontals ord om hur mycket jag älskar honom, hur mycket han betyder för mig, men för mig räcker det att säga, han är mitt liv, min värld .

Jag älskar dig
Forever and ever , baby <3

 


You are my heaven on earth

Ja det tog ju inte lång tid innan jag skrev igen, hehe .
Men är typ van med att skriva så det blir lätt att man faller tillbaka .

Men är trött som ett as, så ska försöka sova en stund om ett tag, först ska jag kolla på film och fixa lite andra grejer . Är helt ensam hemma vilket känns wierd då det inte händer ofta nuförtiden, hehe . Käkade en väldigt nyttig frukost för att vara jag, fullkornsbröd och ett glas med jordgubbssmoothie! Mumma!
Köpte hem lite smoothies häromdagen då jag är för lat för att göra själv x) men dessa är riktigt goda faktiskt!

 

Innocent smoothie, köpte med smakerna Jordgubb&Banan och Blåbär, Granatäpple&Açaibär

Perfekt med dessa stora förpackningar, då räcker de mycket längre! :)




Dont know what to do

vet inte om jag kommer skriva mer här, just nu känns det inte som en bra ide, det var meningen att denna blogg skulle vara som en dagbok, där jag kan skriva vad jag vill, men jag kan inte det, det har blivit för personligt .
Jag vill inte förstöra mer än vad jag redan gjort, känns som jag knappt vet in och ut längre .
Så bye bye bloggen, for now?


Förlåt, förlåt för allt .


This supposed to be our day

 

Grattis på oss på vår 3 års dag!

Tre underbara år .

7 speciella månader <3

 


Grattis mami

Grattis mami, hoppas du får en bra födelsedag!

Det finns ingen bättre än dig <3

 


Ja då var min kväll förstörd ... K

0-449a46fde5863220bb84f6f7ff4468b3.png

Kolla varifrån!

Ja då var min kväll förstörd ... Kul att gråta igen ...


Förskott

Ikväll kommer jag spendera kvällen med min mami och min storasyster, ska bli kul!
Min mami fyller år imorgon men jag kan inte då jag och älsklingen firar 3 år tillsammans då, hehe .
Så vi ska fira henne ikväll med god middag på restaurang och sedan bio , på söder .
Det ska bli kul då vi tre inte umgåtts bara vi tre på väldigt länge :)

Filmen vi ska se ikväll -


Låt som fastnat i mitt huvud

Dagens låt -



Godmorgon bloggen!

Är uppe, har fixat håret, kollat lite tv och nu ska jag ner till affären och handla lite, typ frukost också x)
Finns inget här hemma som lockar så ska köpa lite smått och gott :)
Gjorde ett big fail igår, jag fick för mig att måla mina naglar, dock när jag var klar skulle jag typ gå till älsklingens jobb då vi skulle till Täby C, så nagellacket hann ju inte torka så det vart helt förstört ... och nu hittar jag inte nagellacksborttagningen så blir tokig, orkar inte köpa ett nytt bara för att jag inte hittar det då jag vet att jag har ett hemma . Men vi får se :)

Men ska gå ner till centrum och handla nu så :)

Hemma igen

Japp nu är jag och älsklingen hemma igen efter våran lilla tripp till Täby C, gick rätt fort kan man säga, åkte dit, gick in i affären, hittade skor på dirren typ sen gick vi och åt på Tacobar och sedan åkte vi hem .
Men vi hade det mysigt iallafall :)

Så nu ska vi båda nörda oss med att spela, jag ska spela The sims 3 och älsklingen ska spela Warhammer? är ju typ som wow -.- haha .

It's time to do something about it

Har fått världens problem med min hy på senaste tiden, okej har aldrig haft den perfekta lena huden utan alltid har jag småfinnar och porer osv, men vem har inte det lix?
Men nu på senaste har jag kännt av att jag stressar för mycket och då får min hud ta skiten för det och inte blir det bättre av allt skit jag har i ansiktet hela tiden, fine smink är väl inte det bästa men jag använder bara mineralsmink, sedan är det den dåliga luften som är där ute, speciellt inne i stan vid jobbet, sedan allt skit jag tar i på jobbet och sedan får jag det i ansiktet, typ när jag kliar mig på kinden eller vad som helst . Börjar bli trött på att alltid sucka när jag kollar mig själv i spegeln, så nu har jag äntligen beställt hem lite B5 vitamin, som jag vet två av mina vänner använder sig av och de är båda nöjda med resultaten det ger!

Så hoppas det kommer hem till mig snart så jag kan påbörja med det!

Fishsticks

Åt precis min lunch som bestod av gårdagens middag, fiskpinnar, potatis och remouladsås? Fanns ju potatis kvar så stekte på några fiskpinnar som tar någon minut bara , så poff har man en hel måltid :) gott var det också .
Ska gå om typ en 1 timme till älsklingen jobb men har verkligen ingenting att göra :/ so boooring .
Har typ massa filmer att se men är inte sugen att se på någon av dem, haha vilka problem jag har x)

Känner mig duktig

Japp jag ställde mig och gjorde pannkakor till frukost, då jag hade världens cravings för det, och mumma vad gott det var! Vart lite för mycket så lill-Frida som är hemma sjuk fick resten av pannkakorna, men hon blev glad :)
Först tänkte, nej usch vad jobbigt och lång tid det kommer ta, men nej det var inte jobbigt alls och det tog kanske 15 min allt i ett att göra pannkakorna :) så det lär ofta att jag gör pannkakor till frukost/lunch/brunch .

Just nu ska jag bränna ut filmer till sjuklingen så hon har någonting att göra, blir Twilight och New Moon :)
Sedan ska jag fixa håret, vila lite sedan ska jag gå till älsklingens jobb när han slutat så ska vi åka till Täby C och handla nya skor till honom då han fått bidrag från jobbet, men han ska köpa gymskor istället, hehe :) Så självklart ska jag följa med och välja ut ett par till honom då jag är underbar smak när det gäller kläder och skor till killar :)
Älskar att köpa kläder till min man då han blir så jäfla snygg jämt :)



Boyfriend I love you

Godmorgon på er!

Är hemma då det inte vart något möte, så det var bara att somna om, vilket var skönt men ensamt, saknar min baby, vill att han ska komma hem nu :( Men vi hade det mysigt igår, verkligen jätte mysigt :) Tog en lång och skön dusch tillsammans .
Idag händer det inte mycket saker, ska mest ta det lugnt och chilla här hemma, kolla på serier och filmer som alltid , laga god frukost eller lunch, kanske ska gå ner och handla lite senare också :) känns som det behövs .
Annars ska jag bara ta det lugnt :)

ZzZz


Kvällens film blev -

 

The blind side .

Grymt bra film det var, den var sorlig, hemsk, smårolig, vacker och otrolig för att vara en sann historia .
Tycker att alla borde se denna!

 

Här kan ni se trailern -

 


Update

Hallojsan i stugan!

Sitter just nu och fixar och trixar lite med bloggen, men det vill inte bli som jag vill så ska försöka lite mer imorgon, vill ändra lite , främst headern men har ingen inspiration alls, vill ta nya bilder men vill ha en ny kamera för det, en systemkamera, jag ska ju skaffa en men när vet jag inte, när jag inte vet hur mycket pengar jag kommer göra av med den månaden kanske, haha x) Nej men vill ju skaffa en snart så det lär ju hända :) då ska jag ta massa nya fina bilder .

Har typ världens cravings för saker nuförtiden, som igår hade jag för tunnbrödrulle (asså godaste som finns) , imorse var det fiskpinnar? som det vart till middag, hehe . Och nu är jag sjukt sugen på pannkakor? What the hell lix? Men fan vad gott det är, ska fan ta och ställa mig och göra det imorgon, as mycket också! haha , körd jag är ibland asså .

This is so Gaga

Asså så jävla wierd, bisarr video men det är ju Lady Gaga vi talar om, se och njut!


Now and fresh and fine

Tog nyss en lång härlig dusch, tvättade av mig sminket från igår då jag inte orkade göra det inatt när jag kom hem , lade en ansiktsmask och tog det bara lugnt, så nu är jag nyrakad och nyduschad, gjorde en hårinpackning i håret som sitter i nu som jag tänkte skölja ur ikväll, då jag och älsklingen ska duscha :)
Men ja usch vad fräsh man känner sig efter en dusch då man jobbat hela helgen .

Nu ska jag kolla runt lite på internet sedan blir det ett serie maraton :)

Im alive!

Godmorgon!

Tänkte bara skriva lite snabbt innan jag går till köket och gör iordning min frukost .
Är supertrött då jag inte kunde somna om imorse då jag vaknade, men kollade på tv och försökte somna om men icke då . Har jobbat hela helgen och halsen är på bättringsvägen men har fortfarande ont och hostar, men det blir säkert bra snart :)

Hoppas ni haft en trevlig helg :)

Äntligen hemma!

Ja nu är jag äntligen hemma, usch vilken dålig dag det har varit idag, halsen gjorde bara mer och mer ont för varje rush som kom :/ den svek ibland och lade av då jag fick hosta fram rösten igen, inte kul -.- så jag bad om att få jobba i foajen imorgon så man slipper prata så mycket, man behöver bara svara på frågor om det kommer några såna och sedan säga "hej" . Så jag ber om att få vara där imorgon!

Men är hemma nu och ska lägga mig i sängen och kolla på film tills jag somnar , sedan så hoppas jag att älsklingen kommer till sängen snart så vi kan mysa :)

Nothing to do

Japp nu sitter jag här helt färdig för avgång men har ingenting att göra, fine ska gå om 15-20 min men iallafall, tiden går inte fort om man bara sitter ner, haha .
Men hoppas kvällen kommer gå bra och fort så jag kan komma hem till min älskling som jag saknar så mycket, vi kommer inte hinna träffas mycket idag då jag typ måste sova på dirren när jag kommer hem då jag börjar tidigt imorgon, jobbar heldag så han och jag kommer typ inte hinna ses på hela helgen :/ segt som fan .
Tur att vi har mobiler då så vi kan sms med varandra ibland iallafall, då jag har rast eller inte har någonting att göra x) nej ska gå in och kolla vilka som jobbar ikväll och sedan busa lite med hunden sen dra mig ner till tåget .

Hoppas ni får en trevlig fredagskväll :)

Glöm inte att Green Zone och Remember Me (med snygge Robert Pattinson) har premiär ikväll, två bra filmer att se på bio!

Solen lyser

Ja det var bara snöoväder när jag vaknade men sedan efter en liten stund så kom solen fram och lyser upp hela huset :)



Puss

Sötnosen ligger alltid i soffan där solen lyser som mest :)

 


Dresscode




Jeans - Vila
Linne - Gina
Kofta - H&M
Strumpor - Hello Kitty x)


Eclipse trailer!

Asså längtar som fan nu :D


Tistipstips!

Ännu ett tips från moi!

Tänkte visa er hur jag fixar mitt hår efter jag har tvättat det, så det blir mycket tips!

Först så ska man vänta tills håret är handdukstorkat, brukar ta ca 5 min för mig, hehe .

 

1. Du tar Anti Snap i hårtopparna , den gör så att de inte frissar upp och går av!
Har använt den nu i några månader och ser verkligen resultat .

2. Sedan är det värmeskydd som gäller, som man kletar in i hela håret, inte för mycket dock!
Jag brukar använda mig av Kerastase, men tänkte testa loerals hot straight för en gångs skull och den är bra men Kerastase är bättre enligt mig!

3. Sedan fönar du det torrt .

 

 

4. Sedan borstar du håret så alla tovor i håret försvinner, det blir lättare att platta då!
Den bästa borsten för håret är om du använder dig utav en borste med svinborst, skönare för håret och hårbotten och man tappar inte lika mycket hår .

5. Sedan plattar du hela håret med världens bästa plattång, Gama cp1 !
Jag är väldigt nogrann när jag plattar, tar en liten del i taget, men med mitt hår tar det bara 15 min att platta hela håret .

6. Sedan för att få volym ska du använda volume mastern
Det är många som gör det på olika sätt, men jag är väldigt nogrann så att man inte ser det lockiga under håret, inte fint alls!

 

Såhär gör jag efter varje gång jag tvättat håret, tar sin tid och mycket jobb men mitt hår blir fint och lent :)


Tips!

Tänkte tipsa er om typ det bästa sminket som finns, det är helt naturligt, mineralsmink . Finns allt man kan tänka sig, det är det bästa sminket jag någonsin haft och det är jätte billigt! Dock finns det inte här i Sverige men jag beställer från deras hemsida .

Det jag använder därifrån är -
Concealer
Foundation
Blush
Finishing powder
och ibland ögonskugga .

Sedan har jag ju massa olika färger på allting också, förutom concealern, då man är brunare på sommaren och lite ljusare på vintern .
Blush har jag en som är lite rosa/röd då jag älskar den färgen, anväder typ varje gång jag sminkar mig och så har jag en som är samma som min hudfärg men är glittrig, brukar använda den då jag är brun och vill att huden ska lysa upp lite, få lite skimmer på kinderna, pannan osv . Låter kanske wierd men det blir hur fint som helst!


Du ser sminket i mitten , vill bara säga att deras borstar är to die for , de är hur mjuka som helst och man kan använda dem hur länge som helst!
Finns borstar till alla smink sätt, finns till concealern, till foundation, ögonskugga, blush, ja allting :) jag har själv 6 stycken borstar :)

Men man får sminket i små runda askar som ni kan se på bilden och det är hur bra som helst, man får plats med så mycket i necessären!

Det jag vill komma fram till är att detta smink är inte bara bra utan det är billigt, naturligt och bra!

Så detta är mitt sminktips till er!

Snöoväder, wtf?!

Ja det var ju ingen god morgon här inte, för det första så öser snön ute så det blir man ju inte direkt taggad av, och för det andra så har jag bara ännu ondare i halsen då jag har börjat hosta, typ rethosta? why man why? Orkar inte så det har inte blivit många sovtimmar inatt inte :/

Men idag bjuder denna dag på lite chill här hemma och sedan ikväll ska jag iväg och jobba, är inte ett dugg taggad då halsen gör ont men får göra det bästa av situationen :) ska inte klaga -.-
Ja men nu ska jag äta lite frukost sedan är det våra bästa år som gäller!

Fiddeli goes housewife

Gosh såhär ensam hemma har jag inte varit på länge, de andra stack till gymmet för att ja gymma haha, eller lill-Frida följde väl med för att inte vara iväg från sin mamma, antar jag?
Usch jag vill också gymma :/ fan nästa lön ska jag ta mig i kragen och gå ner och fixa gymkort asså, känner att det börjar bli dags, vore najs om man får familjerabatt eftersom jag ändå bor i samma hushåll som de andra och ja alla här heter ju inte i efternamn så det vore ju inga problem tycker man ju :)

Nej så nu är jag ensam hemma eller okej hunden är hemma men det räknas ju inte, inte så mycket sällskap till den hunden, kommer ju bara fram om man har någonting att äta , haha .
Nej men jag har varit duktig och diskat all disk som var i diskhon, och så ska jag laga middag, känner att jag vill äta något som man kan äta mycket av och kan ha i matlåda :) så det blir spagetti bolognese! MUMMA!
Köttfärssåsen som jag gör är helt underbar god asså, men någon dag ska jag testa lite nytt, så att man kan variera lite, det händer inte här hemma kan jag ju säga, förutom igår då hans mami lagade raggmumnkar, sjukt längesen jag käkade det, men de vart inte så jätte goda eller det var mest för att jag hade mintsmak i munnen efter mina halstabletter, haha .

Så ikväll ska jag vara duktig att laga middag, är dock jätte hungrig nu men måste ju vänta tills de är klara :/ har ju bara käkat frukost idag då jag inte fått någon tanke alls på att äta lunch, haha knäppt .

Promenad

Yes har varit på en liten promenad nu , riktigt skönt ute var det :)
Tänkte ta med mig hunden men eftersom jag skulle handla så vågar jag inte ta med henne dit och knyta fast kopplet i nån stolpe, så fort hon ser en annan hund skäller hon som om jorden går under haha , sen är hon alltid så rädd när man går över tågrälset så tog inte med henne, gick själv :)
Mötte på min älskling som var ute och jobbade, min sötnos :) blir glad varje gång jag ser honom, spelar ingen roll om det han varit borta 1 timme, blir lika glad varje gång jag ser honom :)
Men köpte bara lite nödvändiga saker, hade kunnat köpa så mycket mer men pengarna bara minskar och minskar på kortet x) det är ju bara 14 dagar kvar till lön men ändå lix :P , det är den 18de snart och både mami och papi fyller år denna månad så kommer inte ha mycket kvar , sedan ska man ju på kryssning :/ ojojoj pengarna bara flyger iväg nu känns det som :/ inte bra .
Men nu ska vi inte vara negativa :) ska kolla på film nu och vila lite med massa färskpressad apelsinjuice :) mumma!

Mina senaste köp

Var ju i stan för någon dag sedan och hittade inte så mycket men köpte lite nödvändiga saker som rakblad, trosor och ansiktsmask, hittade ingen hårinpackning jag fastnade för då jag har min älskade redken men det är alldeles för dyr just nu ...

 


Godaste frukosten på länge ...

Pannkisar! Mumma!

 

Kanske världens mest onyttigaste pannkisar, man skär de i småbitar och steker om igen i stekpannan med massa socker som smälter och gör pannkisarna krispiga, mumma!


Torsdagen

Godmorgon på er!
Ligger här i sängen och bara chillar, i min älskade aik tröja och svarta hotpants till det, kan ju inte bli bättre eller vad säger du älskling ;) hehe .

 

Men denna dag bjuder på en varm säng och massa te och halstabletter och många braiga filmer!
Har fortfarande sjukt ont i halsen och det blir inte bättre :/ vet inte vad jag ska ta mig till, kan knappt prata för att det gör ont och så ska man jobba hela helgen då det innebär att man måste prata hela tiden ;o men vi får se hur det ska lösas :)

Just nu tänker jag på hur jävla hungrig jag är så ska nog gå och göra iordning frukost och efter det ska jag städa lite och sedan ta en liten promenad ner till affären och handla lite :) behöver typ lite gott i mig och ska handla massa apelsinjuice :)


Halsont

Ja usch vad ont i halsen jag har, det gör riktigt ont, får typ tårar när jag hostar för att det gör så ont :/
Vet inte riktigt vad jag ska göra åt saken heller då ingenting verkar fungera .

Just nu äter jag på Bafucin, mint såklart, vet inte om det fungerar riktigt men har bara gått 2 dagar , men hoppas att dessa fungerar!





Annars brukar jag äta strepsils jordgubb, då den smakar typ godis haha men vet inte om den verkligen hjälper :/ den är ju typ bara god .

 

 

Denna har jag också provat men den var sjukt äcklig och fungerade inte alls :/

 

 


Godmorgon våren?

Ja godmorgon, är det inte härligt att vakna upp och se att solen lyser, visst känns det som att våren bara är några dagar ifrån oss, men är den verkligen det? Med våran tur så kommer väl en snöstorm till -.- , haha nej peppar peppar ta i trä , men jag kände verkligen igår när jag gick till tåget och gick inne i stan hur varmt det var, så skönt :)

Igår åkte jag in till stan och kollade runt lite, men efter jag kollat i typ de nödvändiga affärerna så hade jag ingenting att göra, hade bara en massa td att döda, så jag gick på bio, själv , haha alla säger att jag är mobbad för det men det var najs, jag såg på Alice i Underlandet 3D och jag tyckte att den var bra :)
Efter det åkte jag till Tumba och mötte upp min syster och systerson så chillade ett tag med dem i centrum och sedan åkte jag hem till mami och papi, vilket var mysigt, de bjöd på lax till middag vilket var sjukt gott, sedan pratade vi en massa, jag berättade att vi bokat resa osv, sedan rensade jag ur mina två garderober jag har där så nu har jag bara en som nästan är tom, de mesta kläder slängde jag då jag vet att jag aldrig kommer att använde dem och resten tog jag med hem hit så hade världen största väska med mig när jag åkte hem, jobbigt det var x)

Sedan när jag var hemma så låg jag och älsklingen och kollade på Blue Mountain State och asgarvade, sjukaste serien på länge men fan vad rolig den är, något ni måste se! Klicka på namnet så ser ni trailern!
Vi åt några wienerbröd jag köpt med mig hem, sjukt gott och så drack jag en massa te då jag har världens halsont :( går aldrig bort utan det blir bara värre och värre, får nästan tårar när jag hostar, så ont gör det :(

Hemma med älsklingen

Nu är jag äntligen hemma med min älskade älskling, har varit det en stund men har hållt på med lite grejer innan jag satte mig här . Men är så glad att få vara hemma igen med min baby, har saknat honom hela dagen, skulle kunna säga så hela dagen för det är sanningen . Känner bara en sådan stor kärlek till honom, tror ingen kan förstå detta eftersom alla har olika känslor , olika kärlekar till varandra . Men vår kärlek är unik, inte som alla andra .
Det är svårt att förklara utan att det ska låta vanligt och smörigt, men han är min värld, det har han varit sedan dag 1, han är mitt allt och vi kommer alltid att vara tillsammans .

 

Dör du, dör jag


Ja då var man påväg hem igen, hem

0-449a46fde5863220bb84f6f7ff4468b3.png

Kolla varifrån!

Ja då var man påväg hem igen, hem till älsklingen , har saknat han hela dagen så det ska bli mys <3 älskar dig baby <3


9de mars

Godmorgon!

Vet inte varför men drömmer fan mardrömmar varje dag nu, inte om privata saker utan mer skräckfilmsaktiga mardrömmar, igår drömde jag om en mördare jagade mig och en massa andra i ett hus någonstans ute i skogen och inatt drömde jag om att jag satt med en familj och åt, men deras dotter visade sig vara besatt av typ en demon som försökte ta sig ur och var efter mig osv, riktigt obehagligt då drömmar känns så verkliga ...

Men idag hade jag tänkt ta en tripp in till stan för att köpa lite nödvändiga saker till mig själv, ska inte handla mycket men ska mest kolla runt, känner att jag behöver komma ut ur huset så :)

Take care of yourself

Just nu ser jag ut såhär, ser helt sjuk ut jag vet men denna ansiktsmask är den bästa jag vet, det är djuprengörande, skrubb och mjukgör huden . Den håller hur länge som helst också så det är ett + .
Känner att jag behöver ta hand om mig själv mer, så imorgon tänkte jag kanske ta en tripp in till stan för att inhandla lilte smågrejer som typ hårinpackning, ny mask osv . Känns som det behövs då allting börjar ta slut :/


En snabbis

Älsklingen kom hem för en liten stund sedan för att äta lunch och lite dessert ;) hehe , så just nu är jag helt själv :( tråk som fan men skönt ändå typ, men ska kolla på sparacus nu, wiie .

 

 


Äntligen ledig!

Ja ni anar inte hur skönt det är att få vara ledig nu, har fan jobbat varje dag nu och många heldagar som brukar ligga på 13 timmar , usch och fy fan, men det är pengar det!
Man jag säger då det, efter man jobbat några dagar i sträck så märker man hur dumma i huvudet folk är på riktigt, jag förstår inte! Hur kan folk vara så dumma, och framför allt så jävla otrevliga, ska det vara så svårt lix, nej usch på folk alltså, själv är man en riktigt go och glad tjej när jag ska köpa något, spelar ingen roll vilket humör jag är på, låter alltid glad :)
Men förra veckan fick jag nog, fick sto i godis varje dag så sade till shiftledaren om att jag vill få lite variation på jobbet, så jag fick sitta lite i kassan där nere också, vilket var så mycket skönare :) Igår satt jag där i 10 timmar i sträck, snacka om att jag vart rastlös, man fick ju fan sittsår haha x)
Men har stött på några kändisar eller "kändisar" som typ Jackie Ferm och Rami (som btw stank så mycket sprit att jag nästan vart fulll, inter mys och riktigt ful är han ;o) från PH , Agnes och Sara från A-teens, haha x)

Men denna vecka är jag ledig från måndag-torsdag, sen är det jobba som står på schemat igen .
Så idag ska jag inte göra någonting alls, ska vila, kolla igen massa serier och filmer , älsklingen komme rhem om en liten stund för att äta med mig :) sedan ska jag bara vila upp mig, känner att min rygg behöver det, rejält!

Men hoppas ni haft en bra vecka och helg!


Sf Bio Sergel hade inbrott inatt ...




Yes ni hörde rätt, inatt var det två stycken som gjorde inbrott hos oss inatt .
De hade gömt sig när vi hade stängt (ja vi har rätt så mycket utrymmen som man aldrig tänker på att folk kan gömma sig) och sedan hade de snabbt försökt hitta pengar . De hade försökt sparka in dörren till Shiftledar-kontoret men lyckades ej så de slog sönder fönstret men det enda de hade tagit var en plånbok som låg i en väska , vi har ju alla värdesaker där inne på kontoret, tur som det var hade vi inte så mycket värdesaker den dagen . Sedan hade de rotat igenom alla kassalådor, men de är ju lix tomma, då vi bankar iväg alla pengar och har tills dagen efter i ett kassaskåp på övreplan, så de fick inte med sig så mycket, inte ens godis tog de x) så man började ju undra vad de vill få tag på, fine pengar men det har vi ju aldrig löst liggande lix över natten, lix vilket företag har det, smartasses!

Nej så det var lite tråkigt och läskigt att höra imorse, men polisen kom och undersökte platsen och förhoppningsvis får de tag på gärningsmännen .


Sunny day



Hejsan på er!

Har inte denna dag bara varit underbar! Eller inte .
Det enda som varit underbart med denna dag är solen som lyste upp hela rummet, stod där och njöt bara :) , trevligt sällskap, mina medarbetare då inte kunderna ... och tiden som gick så fort att jag inte hann inse att det bara var 15 min kvar tills jag slutade då jag kollade på klockan :)
Annars har dagen bara varit skit .

Det började med att jag fick skjuts av älsklingens låtsaspapi till jobbet (då han ändå skulle till Tyresö) men han hade dock glömt ta ur ett dött rådjur från bilen så hela bilen stank något så fruktansvärt, typ surt och gammalt äckligt blä . Så den skjutsen var ens inte värd att åka då jag bara mådde illa, typ satte och bad om att han skulle röka i bilen (som han brukar göra vanligtvis) så att lukten skulle försvinna . Men det gick fort att komma in så kom rätt så tidigt till jobbet , men skönt det då jag slipper stressa att byta om osv :)
Sedan har dagen bara flytit på, med kunder som är trevliga, otrevliga, psykiska, störda och oallmänbildade .

Godmorgon eller inte

Nej asså fy fan vad trött jag är, detta borde inte få vara lagligt, så trött är jag, ändå har jag sovit massa timmar, eller ah somnde kanske runt 23 igår och upp kl 7.30, usch :/
Så idag är det jobba igen men slutar tidigt, alltså kl 17, så jag hinner göra någonting ikväll, wiho!
Nej men jag har märkt nu när jag jobbat så många dagar i rad, hur människor är så jävla dumma i huvudet ibland, asså jag menar verkligen det, en del är jätte otrevliga lix va fan har vi gjort för att förtjäna det? , en del ställer så dumma frågor att man typ bara vill dö, som igår kom det en tjej fram och fråga "hej har ni popcorn?" , nej du har bara gått till Sveriges största bio och nej vi har inte popcorn, aboslut inte varför skulle vi ha det?, dööh .
Och sedan blir man så trött på spydiga kommentarer också från folk . Det var en kärring igår som klagade på att det var så äckligt att det var så mycket popcorn på golvet . Eller det hon sade var - Fy fan vad äckligt det är här, du eller ni borde anställa någon som tar bort det här! . Det var när foajevärden hade släppt in över 500 personer till bion .

Åh blir så trött på folk alltså . Men ska åka nu så ni får ha det så bra så hörs vi ikväll :)

Mm undrar om man ska ta lite gott

0-579a294b54ef69157b89603eb67130a3.png

Kolla varifrån!

Mm undrar om man ska ta lite gott , jag menar det finns ju en hel del haha!


100303

Godmorgon på er gott folk!

Är uppe med tuppen känns det som men kanske inte för er andra, hehe . Idag vaknade jag kl 7 och ni ska bara veta hur svårt det var att komma upp, usch fy fan asså , haha .
Idag jobbar jag heldag så kommer inte skriva mycket alls, kommer typ skriva imorgon typ samma tid som nu . Känns riktigt segt att jobba heldag då det verkligen var sjukt jobbigt igår, det var helt kaos asså, jag förstår inte vad alla människor kommer ifrån, på en fucking tisdag? Okej idag lär det vara mycket folk då Alice i Underlandet har premiär men igår, usch fy fan säger jag bara . Men jag hade väl rätt så roligt iallafall, stod mest där bak och snacka skit och höll på med popcorn och snacks . Vi har alltid så trevliga disskutioner på jobbet, hehe .
Som typ

Lady Gaga ska komma hit till Stockholm Globen i maj? tror jag att det var, dock kostar biljetterna runt 800-900 kr . Vill gå men fan vad dyrt asså -.-

Dagarna har blivit kortare, ja pga av jordbävningen som drabbade Chile har orsakat så att dygnet har blivit kortare men en fjutten sekund, så vad tror ni, kommer det hända något major eller kommer världen gå under 2012?

Sen såklart diskuterar vi alla våra kunder som är lite speciella, haha, men lite roligt måste man ha .
Som till exempel -

Kund - Jag vill ha en mer också
Jag - Vilken smak vill du ha då?
Kund - Äppelsin
Jag - *fniss* Vilken är det du menar, apelsin eller äpple?

HAHAHAHHA en del är rätt roliga , speciellt när man är övertrött dessutom !

Nej men nu ska jag fixa klart det sista och min matlåda , men ni får ha det så bra :)

A question

 

- Angående om resan, tänk om det händer någonting och ni redan har bokat?

 

Jo jag vet att en del kanske tycker att det är för tidigt att boka resa, men vi kände att vi ville ha det gjort så vi skulle få ett fint hotell osv . Om det händer något? Vah det skulle väl aldrig hända något? Det har aldrig hänt någonting förut? haha(IRONISK)
Nej men nu ska jag vara seriös, vad som helst kan hända det vet vi, trust me, vi har fan varit med om allt och vi har lärt oss av våra misstag, vi har gått igenom mycket tillsammans men vi är här nu tillsammans mer kärare än någonsin, och vi båda satsar verkligen på vårat förhållande . Kanske svårt att förstå, men man måste se det med egna ögon för att förstå . Just nu är varje dag som en dröm, jag har en man att komma hem till som pussar och kramar om en , vi gör allting tillsammans, men ändå så har vi våran space, vi är inte med varandra 24/7 som många tror, när vi båda jobbar så ses vi knappt, jo kanske 3 timmar om dagen sen måste vi sova för att orka med nästa dag . Men vi klarar oss igenom det och när vi väl har tid tillsammans så tar vi vara på den tiden och då märker jag hur mycket bättre vårat förhållande är nu, än vad det någonsin varit . Och det gör mig lycklig .

Så i december kommer vi åka till Thailand, bara vi två, och ha det så fucking underbart så vi kommer inte vilja åka hem , haha :)


There's a place downtown, where the freaks all come around

Godmorgon på er!

Denna dag skulle vara min sista lediga dag men jobbar ju som sagt idag, men det ska bli skönt, så har man någonting att göra, istället för att ligga hemma och dega .
Sitter just nu och kollar på Våra Bästa År och fixar iordning mig, men tog en liten pause nu ;)
Så jag tänkte starta denna dag med en låt jag verkligen fastnat för -


@ home

Yes nu är jag hemma igen , har precis duschat med älsklingen och tvättat mitt hår som ska fixas om en liten stund, så jävla skönt med nytvättat hår :)

Idag har jag varit på bio två gånger , första var med pojkvännens lillasyster som också heter Frida, så när jag nämner henne i bloggen så kallar jag henne för lill-Frida . Och andra gången var med min storasyster Jennie . Hade det trevligt båda gångerna :)
Den första filmen var ju Prinsessan & Grodan -

Den var faktiskt lite smårolig och bra, men det är ju alla Disney filmer så :)
Den hade den klassiska teorin men prins, prinsessa och en groda, med både gott och ont, människor och djur och ett lyckligt slut, Disney helt enkelt!

Men nu är jag hemma iallafall och är rätt så trött, ska jobba imorgon då jag tar Dea's pass imorgon så tar hon mitt pass den 27de så jag är fan överlycklig :) thank you so much! :)

Nej nu ska jag kolla på lite serier, fixa håret och somna med min älskling, puss på er!


Måndags bio

Godmorgon bloggen!

Vaknade för kanske 1 timme sen av en väldigt konstig dröm, dock kommer jag inte ihåg vad det handlade om men kommer ihåg att den var väldigt wierd . Som alltid då , haha .
Sitter just nu och kollar på Våra Bästa År som vanligt och ska snart göra iordning frukost och mig själv . Idag är det bio som gäller! Ska gå kl 13.30 på bio med pojkvännens lillasyster och sedan ikväll ska jag på bio med syrran, ska bli kul :)

Igår var båda jag och älsklingen så uppspelade över resan så att vi var extra gulliga mot varandra :) vi båda längtar hur mycket som helst, och tror att resan kommer bli underbar, den bästa vi någonsin kommer att få . Än så länge iallafall :) tror att vi kommer hinna med många resor under vår livstid :)

Nej men nu ska jag fixa iordning allting :)

RSS 2.0