Bio 2

Den andra filmen såg jag med älsklingen i torsdag på vår 3årsdag! Vi hade det supermysigt, dock hade vi världens irritarende par bredvid oss som snackade ashögt men älsklingen sade till dem men de slutade inte för det, lix vad är det de inte fattar?

Vi såg filmen Green Zone

Under den USA-ledda ockupationen av Bagdad 2003 sänds befälet Roy Miller och hans team med arméinspektörer ut för att leta upp massförstörelsevapen som tros ligga dolda i lager mitt i den irakiska öknen. Jakten, som går mellan den ena förrädiskt minerade platsen till den andra, går till en början ut på att finna dödliga kemiska ämnen. Snart snubblar Miller och hans män dock över en intrikat mörkläggningsaffär som vänder upp och ner på hela uppdraget.

Pressad av påtryckningar från överordnade med motstridande agendor måsteMiller finna och bearbeta både dold och falsk information i sin jakt på sanningen. En sanning som antingen rentvår en skurkregim eller eskalerar ett krig i en redan instabil region. I denna oroliga tid, på denna labila plats, kommer han finna att det mest svårfunna vapnet av dem alla är sanningen.


Enligt mig var denna film faktiskt skitbra, äntligen en bra krigsfilm med en bra handling, filmen var spännande, hemsk men ändå riktigt bra! Matt Damon är typ gjord för sådana här roller för han spelar militären Roy Miller grymt bra! En absolut sevärd film, skulle lätt kunna se den om och om igen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0