Update

Ja godmorgon på er!

Har inte skrivit så himla mycket då jag inte haft någon lust alls och för att jag varit eller är (?) sjuk, så har bara legat hemma i sängen och snorat och hostat ihjäl mig och utgången i lördags hjälpte nog inte så mycket men hade kul iallafall!

I fredags var jag och älsklingen bara hemma, kollade på serier och tvn, var ju sjuk så hade ingen ork för någonting, vi käkade pizza och hade det bara mysigt .

I lördags så städade jag då resten skulle komma hem från Turkiet så tog hand om tvätten, disken och städade upp allting från golvet och dammsög, sedan gjorde jag mig iordning för att sedan bege mig till Rebecca där förkröket startade med henne och Alexandra, efter några drinkar så drog vi vidare till Denise pojkväns familjs lägenhet i Gröndal, sjukt fint hade de och terassen var mot sjön så det vart bara mysigare att sitta där, dock lite kallt men de satte på värmelampor? eller vad de nu kallas så det vart lite värme!
Vi firade ju Denise som fyllde 20år i lördags så efter vi suttit där ett tag så vart det big Taxi in till stan som skönt nog stannade precis utanför klubben så det var bara att traska in, så det vart dricka och dans där inne, dock så vart det lite drama så alla bestämde sig för att dra hem, eller jag och Rebecca drog till donken för att äta och dricka, försökte bli lite nykter då man skulle ta nattbussen hem, sist jag gjorde det så somnade jag, illa! Så försökte hålla mig vaken ända hem och det gjorde jag, hann inte ens vara hemma i 5 minuter så kom resten hem, men var lite för borta så ville bara sova så jag och älsklingen gick och lade oss .

I söndags vaknade jag lite bakis, men inte så överdrivet mycket, men skakade en del och var lite snurrig, men drack massvis med vatten och fick världens sug för mat så vi bestämde oss för att åka till Täby C för att käka på Tacobar, fan vad gott det var haha! Sedan kollade vi lite i affärer och älsklingen köpte lite småsaker som strumpor osv . Såg även att det ska komma ut ett nytt TheSims3 spel, yeey, överlycklig.
Sedan åkte vi hem och chillade bara hemma, vart även Tacos till middag, men skulle kunna äta dte varje dag, så sjukt jäkla gott det där :)

Så vad händer idag då?
Bara vila hemma, är inte på topphumör idag så vill bara ligga i sängen och dö . Men kanske blir bio ikväll med Mami och Jen? det får bli mammas morsdagspresent :)

Nej nu blir det frukost och våra bästa år! Tjipp

You are my heaven

 


Grattis gumman!

Grattis världens bästa Denise ♥
Ikväll ska du firas :D


SATC 2

Yes imorse såg jag och några andra från jobbet Sex and the City 2 och guuuud vad bra den var! Den var som ett serieavsnitt och den var underhållande, rolig, fabulous, lite sorlig och riktigt jävla bra!
Den har ju premiär idag och tro mig, den är typ utsåld hela kvällen i hela stan men gå i helgen om ni hinner det för denna film rekomenderar jag stort! :)



Här kommer lite sneekpeek bilder från filmen

 




Nu blir det jobb!


Bild från jobbet


I will love you forever

Everyday i love you more and more 

To death do us apart


Biomys med älsklingen!


En rebellisk flicka skickas till en kuststad i södern för att tillbringa sommaren hos sin pappa. Genom deras gemensamma kärlek för musiken hittar duon tillbaka till varandra.

Skådespelare:
Greg Kinnear, Miley Cyrus, Liam Hemsworth, m.fl.


En riktigt kärleksdrama film , så jag ska sitta under hela bion till älsklingen bah åååååhhh eller så där gör du aldrig mot mig?! haha nej skojade bara , ska bli kul att se den då alla jag frågat sagt att den är mycket bättre än vad de väntat sig så hoppas :)

Hur grym är han inte?

 

Jag tycker att han är riktigt grym, så otroligt duktig och talangfull, han kan bli något riktigt stort om han fortsätter som han gör, dock kan ju samma sak hända honom som Justin Bieber råkade ut för, att de kommer in i målbrottet och har inte samma röst, vilket jag tror kommer hända denna kille också men man kan ju hoppas på att han fortfarande kan sjunga lika bra då!


Bitterfittan igår

Ja igår var helt enkelt inte min dag, alls!
Det började med att det började regna, åska och blixtra när jag skulle gå till tåget, men inte så värst mycket, men jag är bajsrädd för både åska och blixtrar :/ , tåget kommer och vi hinner komma till Täby kyrkby (3 stationer från v-tuna) innan det slår ner en blixt på spåret och elkablarna så det blir strömavbrott, så de säger att vi inte kommer kunna åka längre, så vi får ta bussen som ligger 5 min upp mot vägen, ja så det var bara att börja gå men grejen var ju den att det bara ösde ner med regn, asså jag såg ingenting när jag gick så hela jag blev dygnsur, mina nya vita converse var inte så vita längre , det tog 10 min att gå till busshållsplatsen, där det stod bajsmycket människor, och bussen kom inte förens 20 minuter senare, så där stod jag och frös ihjäl och det var kanske 30 min kvar tills jag började, väl på bussen var det proppfullt, men jag fick en sittplats, men alla skulle ju på och av på varenda hållplats så det tog ju hundra år innan vi kom fram. Väl framme i stan så var det mycket människor och folk kan fan inte gå! Antingen går de ivägen eller för långsamt, så då blev jag bara ännu mer irriterad, väl framme på jobbet får jag den sämsta kassetten osv osv . Men kom inte så jätte mycket försent som jag trodde jag skulle gjort, kanske bara 10 min.
Men nej det är inte över än, självklart ska hela dagen vara skit för mig .
Alla kunder är superotrevliga så jag vill bara spy på dem, en del kan inte ens säga tack och sedan var det jätte många turister som knappt kan engelska, så när det är värsta kön så ska de försöka förklara vad de vill se eller vad de vill ha så tar det hundra år . Så då blir jag stressad och irriterad .
Sedan så får jag den sämsta rasten , säkert bara för att jag kom försent, så jag skulle gått kvart över sju, eller när de andra kommer från rasten, kvart över kommer det 1 av 4 tillbaka och då går alla på rast så det är hon och jag kvar och det är världens kö, så jag kom inte därifrån förens halv, så skulle upp till köket för att göra iordning middagen , nej då är hela spisen upptagen, finna inga tallrikar, bestick eller någonting som är rent så fick diska det mesta, så där gick min rast åt helvetet ...
Väl tillbaka till kundhelvetena så körde jag bara på, inte så långt kvar tills man slutade så vid avslut skynda jag mig som fan för att hinna med mitt tåg, så när jag slutat skyndar jag mig för att hinna med tunnelbanan som skulle gått 10 över, nej men självklart ska den komma tidigare så att jag missar den och som alla stockholmare vet så går inte tunnelbanan så ofta på kvällarna, nätterna så det var 15 min tills nästa kom så självklart missade jag mitt tåg så fick vänta och ta nästa, och självklart ska det tåget bara gå till Täby Kyrkby för de bygger om på en annan station så fick ta ersättningsbuss därifrån så det tog ännu längre tid att komma hem + att mina kläder var fortfarande blöta så jag frös ihjäl , men fick sällskap av älsklingen ända fram till dörren så gullig som han är :)

Japp det var min dag igår! Funny huh?



Fan för vädret

Jag som önskade att det skulle vara dåligt väder idag :/ don't get me wrong jag älskar solen men om man ska jobba halva dagen så vill man att det ska vara dåligt väder ute!
Men men , idag jobbar jag till sent vilket suger , men bara att bita ihop . Är rätt trött då jag vaknat hundra gånger imorse först av en jävla mygga vi hade i rummet som kommer och surrar vid öronen som lade mig under täcket , sedan av konstiga drömmar varav en var en hemsk mardröm , sedan vaknade jag och kunde inte somna om så jag gick upp och hoppade in i duschen riktigt skönt, sedan lade jag mig bredvid älsklingen som låg och sov och myste och busade lite , hehe . Sedan blev det frukost och Pokémon göra sig iordning och nu sitter jag här, klar och allt medans det är hundra år kvar tills jag ska åka, nej men kanske 1 timme .

Så nu har jag ingenting att göra, älsklingen sitter med högsta volym med musik så ingen tv för mig, fuck då , aja får sitta och nörda mig här vid datan med ingenting . Wiho!

Hemma igen - update

Dryg jävla dag på jobbet, dryga människor, dryga timmar som gick alldeles för långsamma, nej usch ingen bra dag .
Men slutade vid fem eller lite innan så fick springa till tunnelbanan som jag precis missade, fitta skreks det i mitt huvud men nästa kom ändå 5 minuter efter, men det gjorde så att jag missade  mitt första tåg, så fick ta nästa .
Väl framme i v-tuna mötte jag upp älsklingen och vi gick och handlade till middagen ikväll, självklart blev det tacos! :D galet gott .
Vi kollade nyss klart på reprisen av Djävuls rallyt, hahah fan roligt program det där :)

Annars ikväll ska vi bara chilla och mysa med varandra! En perfekt fredagskväll :)

21 maj

Godmorgon!

Sitter just nu och pillar med musiken i Iphonen, behöver lite nya låtar, tröttnar så snabbt haha :) annars händer det inte så mycket, har varit vaken sen halv sju typ, inte okej . Men börjar vid elva och slutar fem idag så det är najs!
Ska handla, laga mat, ut och springa sedan bara mysa med älsklingen ikväll :)
Jobbar hela helgen så kommer inte kunna sola någonting alls, så hoppas det blir dåligt väder, mohaha .

Det var chill på jobbet igår men förjävla varmt, våra sk "sommaruniform" är för varm, tjockbomull och allmänt tjocka, usch nej jag dör typ varje dag på jobbet och tänk detta är bara början, haha fyfan .
Men ska inte klaga ;P

Nej nu ska jag fixa det sista, snart dags att åka, snark .

Lunch

Låg ute och solade en stund, riktigt skönt och varmt, trodde jag skulle dö, vi har ca 40 grader på baksidan, sjukt varmt! Så nu ska jag äta lunch och kolla på Pokémon, tjipp!

Nya favoriten



Bonaqua Silver med smak av Hallon & Björnbär

 

Sjukt jävla god är den, jag har aldrig gillat bonaqua då de har sötningsmedel i vattnet som gör att smaken smakar vääääldigt sött, men inte i denna inte, smakar underbart och somrigt! :) älskar både hallon och björnbär så det kan inte bli mer fantastiskt! :)

 

Ni måste bara smaka den!


Gårdagen

Igår hade vi det riktigt mysigt!
Vi åkte till Täby för att käka, Tacobar, mumma, vart bajsmätt sedan gick vi bara runt i centrumet, dock så stängde allting så vi gick ut och tog en promenad då inte filmen började förens 1,5 timme kanske , vi gick en bit och hörde att det var några som spelade fotboll, så vi ställde oss och kollade och pratade massa om olika saker, framtiden, dåtiden osv, riktigt mys!
Sedan gick vi tillbaka och bion började, vi var kanske 20 pers där inne, haha så vi hade hela raden för oss själva så det var riktigt najs!

Om filmen då, jag tycker att den var bra, kunde ha varit bättre men den gick att se på absolut, det var mycket overkligt och effekter men det visste man ju! Men annars var filmen bra :)
Tycker både Jake Gyllenhall och Gemma Arterton är skit snygga!


20 maj

Godmorgon!

Vaknade för en stund sedan men hoppade direkt in i duschen och tvättade håret, så nu är det riktigt skönt igen :)
Så ska bara låta det torka, sminka mig lite så är jag klar , al natural!
Ikväll blir det jobba iallafall, så jag hoppas hela dagen går fort , är riktigt trött så vill bara sova egentligen men vill inte sova bort hela dagarna, vill vara ute i solen .



När man inte har någonting att göra

Alla svar ska börja på samma bokstav som i ditt namn!


1. Vad heter du? - Frida

2. Ett ord på 4 bokstäver? - Fika

3. Flicknamn? - Freja

4. Pojknamn? - Freddy

5. Singel? - Fan

6. Färg? - Fusia

7. Klädesplagg? - Fejk

8. Mat? - Falafel

9. Sak i badrummet? - Fotfil

10. Plats/stad? - Flen

11. Orsak att vara sen? - Förkrökat

12. Något man skriker? - Fitta

13. Film? - Funny People

14. Något man dricker? - Fanta

15. Känd person? - Fergie

16. Djur? - Får

17. Gatunamn? - Folkungagatan

18. Bil? - Ferrari

19. Hund namn? - Fridolf

Ledig idag!

Yes fick ledigt från jobbet idag så idag har jag legat ute och solat en stund, sedan kom fettomolnen så gick in , har duschat, håller på coh tvättar nu och sedan ikväll så blir det bio med älsklingen! Kände att vi behövde vara lite med varandra då , ja personliga saker händer , så ikväll ska vi ha det mys :)

Vi ska se Prince of Persia som har premiär idag, vi skulle ju ha sett den på fredag men ikväll blir ju perfekt!

Från producenten av ”Pirates of the Caribbean” kommer här ett actionäventyr som utspelar sig i det mytomspunna Persien. Prinsen Dastan (Jake Gyllenhaal) lever ett inte allt för seriöst liv, och motvilligt måste han samarbeta med en mystisk prinsessa (Gemma Arterton). Tillsammans är de tvungna att kämpa mot mörka krafter för att beskydda en uråldrig dolk som kan släppa lös ”The Sands of Time”. Dolken är en gåva från gudarna som gör att innehavaren kan gå tillbaka i tiden och ändra framtiden - och bli härskare över världen.

Skådespelare:
Ben Kingsley, Jake Gyllenhaal, Gemma Arterton, m.fl.


 

Hoppas den är bra då! :)


My heart hurts when you say the wrong words

Igår bestämde jag mig för att jag går vidare, jag tar ett kliv längre fram och jag glömmer det förflutna , jag orkar inte med dessa känslor jag haft alldeles för länge, visst jag kan ses som en glad och lycklig tjej men innerst inne så har jag osäkerhet, olycka och hat . Men det är borta nu, jag var tvungen att släppa allt det där och gå vidare .
Inlägget under var väl bara ett sätt att visa vad jag känner , eller jag vet inte, skit samma, orkar inte med det där längre .
Jag är trött på gamla dåliga minnen så de sopar jag bort som gammalt damm ut från mitt liv och tar in nya minnen , om dessa minnen kommer tillbaka tänker jag bara ta ett andetag och sedan glömma det, för jag behöver inte det där i mitt liv längre , jag har tagit åt mig av för mycket i mitt liv, jag har fått tagit emot mycket skit men det är slut med det nu , just nu gör jag det som är bäst för mig själv och det är att må bättre så att jag känner mig på topp, för just nu är jag bara någonstans mittimellan vilket jag inte vill vara .
Det är inte många som vet hur jag mår då jag inte säger det, för att jag vill inte att de ska veta hur jag mår, ibland mår jag bra och ibland mår jag dåligt, precis som alla andra så varför ska jag medömkan när alla runt om har det som jag? Nej så vill jag inte ha det, jag vill klara det själv .
Det enda som hjälper nu är kärlek och pengar, ja pengar men det tänker jag inte skriva om, det är för personligt .
Det hjälper mer att skriva om det, då jag får ut precis det jag vill få ut , men vissa saker tänker jag utesluta då jag inte vill såra en annan .
Kärlek kommer jag alltid att ha, för min pojkvän, familj och vänner .
Men detta hat jag har för dessa människor, jag släpper det, orkar inte gå runt med detta hat i mig, så ni som jag hatar och ni vet säkert vilka ni är , jag brukade hata er men nu känner jag ingenting för er, så mycket betyder ni, ingenting!

Så nu ska jag ta vara på allting och försöka sköta mig, ska jobba stenhårt, ska ta hand om mig själv om min kropp, ska ta vara på tiden så jag kan träffa familjen, vännerna och speciellt pojkvännen!
För jag älskar er och ni är guldvärda!



Så alla ni gamla minnen , poff nu är ni borta!

19 maj

Godmorgon!

Idag vaknade jag kl 7 och kunde inte somna om alls, låg och lyssnade på NRJ och deras Wakeup call, haha så roliga de är! Såg ett gulligt sms av min älskling på mobilen så vart lite gladare :)
Men idag ska jag tvätta typ 2 eller 3 omgångar, pallar inte egentligen men måste :/ sedan ska jag fixa lunch + matlåda och sedan ikväll är det jobba som gäller .

Idag har ju Prince of Persia premiär och det är någon/några (?) på jobbet som ska klä ut sig, så det ska bli kul att se :) sen så lär det väl vara bajsmycket folk ikväll men det gillas nuförtiden, annars går tiden lika segt som en snigel som tar sig fram, ville ju se filmen ikväll men det får bli på fredag istället då jag slutar tidigt :)

Nej nu ska jag kolla på tv och skriva några inlägg, har lite på hjärnan jag vill skriva av mig .

Avundsjuk

Springer runt i huset och gör mig iordning så ser man hunden ligga ute och sola, dum hund, vill också :( tror jag jobbar kväll imorgon så på dagen ska jag bara ligga och steka i solen har jag bestämt nu! :) om två veckor är jag ledig på en helg, så jag hoppas det är riktigt varmt då så jag kan ligga hela helgen och steka :)


18 maj

Godmorgon!

Sitter just nu med en skål flingor och vbå på tvn, ska snart fixa iordning mig med då jag ska ta en liten tripp hem till Tumba, för att hälsa på mami, papi och syrran, ska även lämna lite saker som min gamla data osv .
Så kommer komma hem ikväll till min baby :)

Men hur underbart är inte detta väder vi har idag då? , så jäkla najs :) vill bara ligga ute och steka men det går ju inte, hrmf får göra det någon annan dag :)

Nej nu ska jag fixa mig!


Hur lyckas man?!

Lagade mat för en stund sen och tror ni inte att jag bränner riset, asså hur lyckas jag varje gång bränna riset?! man tycker ju ändå att man tänker efter förra gången att nästa gång ska jag göra det annorlunda, bättre, men nej haha x)


Vår fina kastrull för tillfället

Någon som vet ett bra sätt att få bort det brända i botten?

17 maj

Godmorgon underbara lediga måndag!

Vaknade för en liten stund sedan men är fortfarande trött, huvudet är inge bättre och är täppt i ena näsborren, wtf lix? Men annars är jag okej , skönt att få vara ledig idag så jag hinner med massa grejer, ska städa och fixa lite saker :)
Så kommer min dag se ut iallafall :)

Igår så låg jag och kollade på massa pokémon avsnitt och sedan på filmen Alice i Underlandet, gillar den asså!
Alice, Alice , The Alice
Sedan kom älsklingen till sängen och vi kollade på Two and a half men, han ville kolla på mer men jag var typ dödstrött :/ så vi gick och lade oss och hade det mysigt tills vi båda somnade :)

Pokémon

Såg precis att denna tjej lagt upp en grym sida på hennes blogg, en sida där man kan kolla på Pokémon ända från säsong 1, så jäkla najs! Ska kolla på lite avsnitt nu :)

Klicka på bilden för att komma till sidan


Jag älskade pokémon när jag var mindre och jag älskar det fortfarande! Har alltid gillat barnsliga tecknade serier som typ Powerpuffpinglorna , Sailor Moon, Transformers, typ de flesta från Marvel osv , love it!

Update

Yes im alive!
Fick bara ett ryck och ville lägga ner allt, men självklart kan jag inte slita mig från internet och nu när jag har min älskling (iphonen) så går jag in ännu oftare haha x)
Men tänkte bara skriva vad som hänt de senaste dagarna, inte ett skit typ haha ...

I torsdags var både jag och älsklingen lediga så vi var bara hemma och hade det mysigt, jag mådde inte så bra heller då huvudvärken är igång 24/7 men jag klarade av dagen iallafall, på kvällen gick vi på bio och såg nya Robin Hood, jag hade förväntat mig att den skulle vara skit dålig då i princip alla på jobbet sagt att den var piss dålig, men jag tyckte den var helt okej, faktiskt :)



Sedan har jag bara jobbat, jobbat och jobbat, skulle egentligen jobbat idag men mådde piss så bestämde mig för att vara hemma .
Vi har haft älsklingens lillebror här hela helgen, så de två har haft det roligt iallafall medans jag, ja jag jobbade ju så no fun for me . Men får vara ledig nu i två dagar till sedan är det jobba igen, är rätt skönt ändå så jag kommer in i det där, om man är hemma för länge blir man alldeles för lat haha .

Och idag är det bara 2 veckor kvar tills älsklingens familj kommer hem! Hur ska vi klara oss i två veckor till haha, nej men ni ska bara veta hur skööönt det är nu, det är så tyst och man kan göra typ vad man vill utan att behöva bry sig om att det är någon hemma som man kanske stör , så jag längtar verkligen tills vi flyttar till en egen lägenhet men dock är det väldigt långt kvar :/ suger kyken .

Men idag har jag varit duktig iallafall, har diskat, plockat in och ur och in igen i diskmaskinen, tvättat vilket jag ska göra nu kom jag på, fan vad bra att jag tog upp det nudå, ska kila iväg och göra det nu .
Det ända som fattas nu är dammsuga och sådant skit, men det gör vi imorgon!



Smell you later

Tar en paus från bloggandet, orkar inte mer just nu .

Tips att göra när du har tråkigt!

...gå till McDonald's och beställ en cheese burgare utan ost.

...ställ dig ute vid vägen och vinka till alla som åker förbi.

...gå och se en film på bio 2 gånger. Andra gången du går, berätta vad som ska hända hela tiden, högt förstås.

...vässa alla pennor du har.

...ta ett papper. Skriv "vänd" på båda sidorna. Gör som det står.

...skriv av alla böcker du har hemma på datorn.

...låtsas som att du måste knyta skorna hela tiden när du går med någon som har en tid att passa.

...tipsa andra om vad man ska göra om man har tråkigt, så kommer du själv på vad du kan göra.

Duktiga jag

Jag har diskat, ställt in massa i diskmaskinen, gjort lunch + middag till älsklingen om han vill ha den annars blir det matlåda till nästa dag! Torkat en massa i köket och rensat ut i kylskåpet, duktigt vah?
Ska väl om 2-3 timmar åka till jobbet , ska bli skönt att få jobba lite , kommer ångra det senare det vet jag haha ;)
Men just nu har jag bajs tråkigt ...

12 maj

Godmorgon!

Vaknade för kanske 1 timme sen och kände mig verkligen utvilad, riktigt skönt :) dock drömde jag en konstig och en hemsk dröm inatt som verkligen inte får hända . Men men det var bara en dröm :)
Idag ska jag städa lite och diska en massa, sedan ska jag jobba ikväll :) det är ju premiärdagen av Robin Hood så det är några som ska klä ut sig så det ska bli roligt :)
Annars händer det inte mycket idag :)

Hahahah jag dör


Converse

Äntligen fick jag hem mina älskade converse! Är riktigt glad :)
Ska inviga dem imorgon då jag ska jobba så det ska bli najs :)
Köpte dem av Mathilda som säljer dem till bra pris, så jag är riktigt nöjd och man kunde verkligen lita på henne!


Träna

Körde ett pass idag på gymmet, BP såklart och lika jobbigt som alltid haha , men riktigt skönt :)
Så nu är jag helt slut och ska bara ligga i sängen och kolla på film eller tv :) ska bli skönt!

Miley Cyrus

Miley Cyrus har äntligen droppat sin söta lilla oskyldiga stil som Hanna Montana och blivit en vild och het Miley Cyrus, både låten och videon är het . Love it!

Klicka på bilden för att se videon -




11 maj 2010

Godmorgon!

Är uppe med tuppen då vårat draperi har gått sönder lite halvt, så halva hänger bara ner så det lyser in massa med solljus, nice javisst men inte när man ska sova , hehe . Så nu sitter jag här lite halvt död men blir nog lite pigg snart :) Ska snart fixa frukost och sedan ska jag tvätta en massa, duktiga jag lix!


btw har ju ny mobil nu och nytt nummer (igen) så om ni vill ha det så skriv!





























Glad tjej

Hej på er!

Har varit hemma ett tag nu men har lekt med min nya leksak jag köpte idag ;) hehe en IPHONE , yeey . Är överlycklig typ så den kommer jag leka med mycket nu :)

Men men bion då, skit bra var den :) spännande och rolig, dock lite småseg men absolut sevärd! :)
Eftersom det var förhandsvisning var det gratis popcorn och dricka, score!
Dock hade jag världens jobbigaste bakom mig, stor som hus var hon och pratade, skrek till och när hon rörde på sig så rörde sig hela vår rad lix, haha nej men det var lite småjobbigt men men :P

Ikväll blir det förhandsvisning!

Ikväll sitter jag och älsklingen och kollar på den nya Beck filmen, SF har anordnat en förhandsvisning och det ska bli spännande att se denna film, älskar ju alla andra Beck filmer så lär nog gilla denna med! :)


Sex and the City 2 exlusive trailer

 

Galet vad jag längtar! :D


10 maj

Godmorgon!

Sov rätt så länge idag för att vara mig, vaknade 10.20, alltså fem minuter innan vbå börjar, haha perfekt .
Så sitter just nu och kollar på det men det är väl slut närsom så då ska jag fixa frukost och kolla lite serier, sen är det tvättdags som står på schemat, får se hur det går då, hahaha .

Idag är jag ledig, wiho, känns skönt men kommer ändå joba mycket nu så nu blir det mer cash in på kontot, vilket behövs nu när vi är helt ensamma i tre veckor!
Pojkvännens familj åkte i lördags till Turkiet och ska vara där i 3 veckor, så nu är vi ensamma med ena hunden och det är underbart, så tyst i huset haha :) dock så måste man ju ta hand om allting, så nu låter man som ett litet bortskämt barn som aldrig brukar göra någonting, men jag och tvätta går inte ihop asså haha -.-
Nej men det ska nog gå bra :)

Nej nu är det slut så nu blir det frukost :) mumma!



Helt ensam

Tjaaa!

Sitter just nu i sängen helt död, är typ helt slut haha .
Gick upp tidigt imorse för att jobba, på jobbet gick det bara bra, haft det lite chill ibland och ibland var det föööör mycket folk, slutade vid fem men kom inte från jobbet förens halv sex typ, men hann med mitt tåg och kom hem till ett tomt hus, neeejdå lilla hynden var ju hemma :) lika glad varje gång när man kommer hem! Slängde in allt i rummet och satte direkt igång med att fixa disken, sedan började laga mat, eller laga och laga haha, jag stekte potatisbullar, mumma på det! längesen man käkade det .

Så nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska komma hem, han är och kollar på när sin lillebror spelar match :) men vill inte vara själv hemma :/ han tror att vi ska ut och springa sen, kan han fet glömma, det är kallt, jag fryser ihjäl redan här inne, är helt slut och vill bara sova typ, haha .

Hej Bloggen! Sitter just nu i köket och ko...

dsc00159 (MMS)

Hej Bloggen! Sitter just nu i köket och kollar på några som uppträder utanför på sergelgatan, haha helt sjuka xD men underhållande då jag sitter här helt själv haha . Men ska fixa med disken nu sen börjar jag igen :) smell you later!


Besöksrekord!

Wiho!
131 unika besökare på en dag, inte illa ;) haha!

Kärlek till er alla


Hej och godnatt

Är hemma, har ätit, duchat och nu ska jag sova, ska upp tidigt och jobba igen imorgon .
Det svider i ögonen och jag har träningsvärk i benen, sängen är min bästa vän just nu!

Svarar på alla kommentarer imorgon!

Smell you tomorrow

Hej Bloggen! Sitter på jobbet och har skit...

dsc00151 (MMS)

Hej Bloggen! Sitter på jobbet och har skit trist, hatar att ha rast själv ... Men har älsklingen som sällskap på mobilen så :) Det är ju kul att man träffar på gubben ovanför varje gång man går till köket haha , blir inte bättre av att det är mörkt i i korridoren heller haha :p första gången jag såg första filmen så fick jag fan mardrömmar ;o nej men nu ska jag gå, ha det så bra! Smell you later!


Dags att sova snart

Ja vissa ska ju upp tidigt och jobba hela dagen imorgon, yeey ;o , men många timmar + ob sitter inte fel ;)

Så godnatt på er allesammans!


Ännu mer bråk

Ja nu har vi nog märkt här hemma att nu när valparna är här så går det inte att ha båda hundarna hemma, de bråkade tidigare idag men jag stoppade det, sen nu på kvällen så bråkade hundarna igen!
Hörde hur det bara skreks och skälldes och älsklingens lillasyster Frida (lill-Frida som jag kallar henne här på bloggen) skrek på hjälp, när jag springer dit ser jag hur älslkingens låtsas-papi verkligen lyfter upp båda hundarna och sliter dem ifrån varandra! Medans jag stod och tröstade lill-Frida då hon vart väldigt rädd .
Det vart ju inte bättre av att vi hade grannhunden här med, då det har varit lite problem med grannarna , ingenting jag tänker skriva här, är nog för personligt för dem .

Men som tur var vart ingen allvarligt skadas, ingen blödde eller någonting sådant utan de båda och valparna klarade sig . Varför de bråkar? Jo för att de båda är fan psykos, Flisan vill ju så gärna in och kolla på valparna, typ som det är hennes också, men Smulan blir bara arg och försöker skydda sina valpar .

Tur som det är kommer vi bara ha Flisan hemma när de åker utomlands, kommer nog inte klara av att ha alla hundar hemma pga av det ikväll .

Usch hatar när det blir såhär, man blir ju fan lite skraj då de ser ut som de ska ha ihjäl varandra ;o
Och om ingen hade varit hemma så hade det inte varit någon hejd på någon utav hundarna, så en hade ju blivit dödad lix, de är ju som sagt jakthundar så de vet ju lix vad de gör .
Visst smulan är väldigt liten men hon är pigg och stark medans Flisan är större men hon börjar bli gammal nu .

Nej får hoppas att detta inte händer igen!

Mavala Paradise Colors

Är riktigt kär i Mavalas nya kollektion Paradise Colors!
Det är riktigt fräscha sommarfärger och passar perfekt till vilken outfit som helst!
Finns att köpa hos Åhlens, NK, Lindex, Kicks och välsorterade parfymerier/salonger.


 

44. Mango Orange
45. Flamingo Pink
46. Spicy Red       
47. Tangerine      
48. Vibrant Pearl  
49. Paradise Blue 


Jag dööööör

Nu är jag hemma igen från gymmet, körde riktigt hårt och nu är jag helt slut, körde ben och sprang på bandet, shit vad jobbigt det var men nu känns det underbart, hehe ;)
Så nu har jag sprungit bort mina chokladbollar jag käkade tidigare idag, mohaha .
Så nu ska jag bara chilla i sängen tills älsklingen kommer hem :)

Träningsdags!

Nu ska jag kila ner till gymmet och träna lite, fanns typ inga pass så tränar själv, vet ju redan vad jag ska göra så :)

Smell you later



Hundbråk

Självklart ska hundarna börja bråka när jag står inne i badrummet och ska borsta tänderna ...
Hör bara en massa skrik och skäll så sprang in i rummet då de typ står på varandra, den lilla försöker ju typ skydda sina valpar, så fick bokstavligen dra ut Flisan, först skrek jag att hon skulle gå ut, men hon lyssnar ju inte för 5 öre så fick dra ut henne så stängde jag dörren en stund och stod där inne, när jag öppnade, tror ni inte hon står utanför och ska in igen? Cp hund :P
Så rev hon mig på foten också, så nu svider det satan ;o

Nya trailern Ecplise

Sist jag var på bio så visades denna trailer som jag inte sett förut, längtade ännu mer då lix :)



Filmen har premiär 30 juni, inte så långt kvar!


Vbå & Fika!

Yes nu ska jag kolla på Våra Bästa År och fika lite, mumma!


Hollywoods Milleniumfilmer spelas in i Stockholm



För er som inte visste så kommer Stieg Larssons Milleniumserie bli hollywood film, själv tycker jag det är riktigt coolt då iallafall första filmen var bra, de andra var bara okej men hollywood kanske gör dem bättre, vem vet, hehe .

Det är iallafall Regissören Steve Zaillian (American Gangster) som kommer regissera första boken, Män som hatar kvinnor . Enligt olika artiklar har nog karaktären Lisbeth Salander en stor del med detta att göra eftersom många berörs av just den karaktären .
Men läste nyss att denna film kommer att spelas in här i Stockholm, hur coolt är inte det? Det här kommer bli riktigt stort för oss Sverige, en bra marknadsföring!
Det är ännu inte klart vilka skådespelare som står klara för nyinspelningarna, men det har spekulerats kring både Brad Pitt och George Clooney för den manliga huvudrollen.

Brittiska Carey Mulligan tros i nuläget vara klar för rollen som Lisbeth Salander.



Läs mer om artikeln här

Bio premiärer - 7 maj



En rebellisk flicka skickas till en kuststad i södern för att tillbringa sommaren hos sin pappa. Genom deras gemensamma kärlek för musiken hittar duon tillbaka till varandra.

Skådespelare:
Greg Kinnear, Miley Cyrus, Liam Hemsworth, m.fl.

 

 

 


 

Freddy Krueger är tillbaka i Terror på Elm Street, en modern version av skräckfilmsklassikern.

Ett gäng tonåringar i förorten har en sak gemensamt: de jagas alla av Freddy krueger, en förfärligt vanskapt mördare som jagar dem i deras drömmar. Så länge de håller sig vakna, så kan de skydda varandra. Men när de sover finns det ingenstans att fly.

Skådespelare:
Jackie Earle Haley, Kyle Gallner, Katie Cassidy m.fl.

 


7 maj 2010

Godmorgon!

Vaknade för en lång stund sedan, kunde inte somna om efter älsklingen gått till jobbet, bara för att vi somnade rätt så tidigt igår och för att jag sov lite på eftermiddagen igår, hatar när det blir så!
Så nu är jag trött men ska försöka vara uppe en stund och sova lite senare istället, ska försöka träna idag också men vi får se hur det går med min huvudvärk och allt, igår hade jag sjukt ont så låg bara i sängen .

Så vi får se vad som händer idag, vill på bio ikväll men älsklingen vill inte se någon av de filmer som har premiär idag :/ buhu .

Update

Satt nyss och kollade på Bella&Tyra Show, kan vara lite småroligt det där programmet :) DennisM var ju gäst idag och ja vad ska man säga om han, läste hans blogg för typ något år sedan då fick jag intrycket om att han ville bli känd genom att skriva sina smaltips som var helt absurda, tänkte men gud vilken människa, hur kan han skriva så, att man typ bara ska äta ett äpple om dagen osv , det sa han ju i programmet också men han har ju förändrats och ja tack för det, nu när han blivit så pass "känd" .

Har inte gjort mycket idag alls, kollat på tvn mest och läst lite bloggar :P åkte och handlade och köpte hem mat till hela tjocka familjen och älsklingen och jag tog en liten snabbdusch för ett tag sedan, känner mig så jävla lat nu så imorgon måste jag träna, ska kolla om det finns något roligt pass , annars ska jag träna vanligt och springa! Måste få bättre kondition asså :P

Sitter just nu och kollar på filmen Gladiator på 6an, riktigt bra film! Ska nog lägga mig under täcket och se klart den, sen är det väl sova som gäller eller om älsklingen kan slita sig från datan så kan vi se på några serie avsnitt, yeey .


Got nothing to do

Älsklingen ligger och sover i sängen, finns ingenting att se på tvn, har ingenting annat att göra, är hungrig, vad fan ska jag göra? Är sjukt uttråkad och om jag sover mer kommer jag inte kunna somna senare ikväll :/
Är sugen på bio men finns verkligen ingenting att se, har ju sett typ alla filmer ;o
Blir inte bättre av att jag har världens huvudvärk heller, fan .

6e maj

Godmorgon!

Har inte sovit bra alls inatt, kunde först inte somna då det var för varmt med täcket på men för kallt utan täcke så försökte kombinera det där men gick inte så bra, sedan inatt vaknade jag tusen gånger och jag drömde konstiga drömmar igen, har vaknat med en orolig mage hela morgonen, vet inte varför den beter sig så men, är jag orolig för något? Maybe .

Men idag ska jag bara ta det lugnt, vila upp mig för jobb som står på schemat för hela helgen .
Imorse ställde jag mig och bakade scones som blev min frukost, mumma var det!
Så nu blir det lite serier sedan ska jag väl städa upp lite här, igen ... haha .


En dag på stan

Var inne i stan vid halv ett ungefär, mötte upp Jen och Lille-Po och vi gick och käkade lunch, snackade lite skit osv, sedan gick vi upp för götgatan och kollade i några affärer :)
Sedan gick vi från slussen till centralen, vart en lång promenad då vi gick igenom hela gamla stan och lite andra ställen, men solen lös och det var varmt så det var bara skönt :)
Sedan gick vi till waynes coffee på drottninggatan, där Bobbys hårsalong låg förut, riktigt mysigt var det där, sedan kom mami och joinade en liten stund, sedan begav jag mig hem, vart lite strul med tåget så fick ta ett senare, men det gjorde ingenting :)

Fick med mig hem iallafall moringa tvål från The BodyShop , en söt rosa klänning från GT, fyndade på rean så den kostade bara 29kr! helt sjukt, tjiiiing! Sedan cake eyeliner + pensel från MUS , score!


5e maj

Godmorgon på er!

Vaknade för en stund sedan då jag drömde konstiga drömmar och har drömt det hela natten, så irriterande .
Men men är vaken nu iallafall :)
Har precis gjort mig iordning, ska in till stan och kolla runt lite, ska möta upp syrran och systerson dessutom och senare ska vi möta upp mami så vi hinner se och prata lite med varandra :) hoppas bara att vädret håller sig fint och varmt idag :)


No nightmares tonight, alright?



Godnatt på er!


Det var en kyckling som hette gullefjun han skulle ge sig ut på promenad

Det var jag, älsklingen och hunden ute i skogen, älsklingen sprang medans jag gick fort med hunden, små sprang ibland, fan vad härligt det var! :) Hade ipoden på och sällskap av gullehunden som sprang varje gång det kom någon springades förbi, som om hon ville springa med dem, haha så söt :)
Men nu är jag helt slut, så ska bara vila nu och vänta på middag vad det nu blir?

Har tråkigt

Ska försöka svara seriöst på alla x)

Om dig

Fullständigt namn -
Frida Linnea Lundin
Smeknamn - Fidde, bebba, älsklingen, Fri
Bor - Vallentuna och Tumba
Född - 8 december 1990
Hur lång är du - 1,63-65 , vet inte
Hårfärg -
Just nu brunett men är blond igentligen

Favorit

Mat -
Mongo, Tacos, Thaimat, Pizza, Sallad
Dricka - Alkohol, annars bubbelvatten
Färg - Rosa, Lila, Svart, Vit
Godis - Cola ferraribilarna är en ny favorit annars choklad!
Klädsel - Jeans-linne-kofta-converse, alltså vardagsoutfits gillas starkt
Glass - Ben & Jerry's are my best friends

Kärlek

Är du i ett förhållande nu -
Yes
om ja hur länge - 3 år och 2 månader snart
med vem - Freddy Alarik
Är du romantisk - Ja det tycker jag :)
Har du kysst någon idag - Min älskling
Är du svårflörtad - Om jag inte är intresserad ja
Vem sov du bredvid senast - Älsklingen
Har du gråtit framför någon du gillar/är tillsammans med - Yes det har jag
När fick du din första kyss - Oj längesen, 5an, 6an kanske?
Vad gillar du för stil på tjejer/killar - Det är lite olika, typ jeans, tshirt en snygg tröja till det, ibland lite rockigt!
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn - Vem vet? ;)
Har du någonsin slagit någon du tycker om -Ja tyvärr
När går gränsen vid otrohet -
Oj, typ flirtar med en annan och sedan gör något åt saken, pussar osv .
Har du varit otrogen - Ja ...
Har någon varit otrogen mot dig - För många, för många gånger
Har du sagt till en person att du är kär i den fast du inte är det - Haha men nej?
Har du snott någons kille/tjej - Japp det har jag
om ja varför - Han ville ha mig istället för henne so why not? Han har alltid varit min .
Har du varit tillsammans med två samtidigt - Nej
Vem sa senaste att han/hon gillade dig mer som vän - Älsklingen för många år sedan
Har du någonsin velat haft ditt syskons pojk/flickvän - haha men nej?
Har du mest blivit dumpad eller dumpat - Dumpad
Har du lekt med någons känslor - Nej inte vad jag vet
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans - Tror, mamma 17, pappa 19/20
Vill du vara singel eller ha ett förhållande - Ha ett förhållande såklart
Ditt första förhållande - Ted
Hur länge höll det - 3 månader kanske
Har du haft sex iår - men ja
Har du haft sex med över 20 personer - who knows, haha nej
Har du varit förlovad - Ja men vi bröt det
Har du varit gift -
Haha nej lite för ung för det vah

Allmänt

Spelar du något instrument -
Kunde spela lite gitarr och piano förut
Dina första tankar när du vaknar - vad fan är klockan?
Vad har du för planer till helgen - Jobba hela helgen
Var befinner du dig just nu - I sängen
har du använt någon hårprodukt idag - Nej använder inte sånt längre, dåligt för håret (no shit?)
Biter du på naglarna - Nej vill inte förstöra mina fina rosa naglar
Tycker folk du är snygg - men självklart
Vad har du för färg på dina underkläder - De dominerade färgerna är väl svart, vit och rosa
Tycker du om fester - Nej går hellre ut och festar
Har du några husdjur - Hade två katter, nu två hundar och 1 katt
Tycker du att du har fin dialekt - Ja men självklart, stockholmska haha
Vem är snyggast - Förutom mig själv, älsklingen ;)
Längtar du till din födelsedag - Som fan, systemet, utgång, wiho!
Vem vet mest om dig - Älsklingen
Vill du gifta dig - Ja det är klart
Vill du ha barn - Jadå
Vad vill du ha just nu - Maaaat
Snus eller cigaretter - Helst inget men om jag måste välja, cigg
Vad är du rädd för - Insekter, stora djur, att bli sårad, förlora någon nära
Saknar du någon just nu - Älsklingen
Hur gammal är den äldsta personen du kysst - 22 år
Vad luktar det nu om du sniffar lite - Svett, haha nej men frisk luft
Vad har du för skostorlek - 39
Längtar du mest efter nu - Mat, älsklingen, sommarens biopremiärer
McDonlads eller Burger King - Donken såklart
Hur många kuddar sover du med - Vi har 4 i sängen men sover bara med 1
Kommer du överens med dina föräldrar - Jadå :)
Skor du haft på dig idag - Conversen och träningsskorna på gymmet
Drömmer du mardrömmar - Allt för ofta
Vad sover du i - Trosor
Vad är det för väder hos dig nu - Soligt och varmt
Hur svarar du i telefonen hemma - Svarar inte i telefonen hemma, haha
i mobilen - hallå? , men om det är jobbet , hej det är Frida
Druckit idag - ingen alkohol så vatten bara
Sover du ensam inatt - Sover aldrig ensam :)
Vad var det senast någon sade till dig - Älskar dig mest av allt puss hej, då älsklingen gick för 1 mnut sedan
Vad gjorde du kl 8 imorse - sov


Hemma igen

Yes då var jag hemma igen efter ett pass på BP och fy fan vad jobbigt det var asså, dör varje gång haha men fy fan vad skönt det är, men blir ju helt slut asså . Men ska köra varje vecka, duktiga jag :D Kommer ju gymma med älsklingen också såklart :)

Sen på vägen hem, på ängen hjälpte jag en tjej ta kort på sig själv och hennes hund, hon frågade snällt och självklart sa jag ja och det var kul, älskar verkligen att fota, dock har jag ingen super kamera som jag vill ha men älskar mina rosa iallafall, har hållt i vått och torrt! Fick den av älsklingen när jag fyllde 17 år :) så alltså har jag haft den i snart 3 år :)

Min älskade kamera


Träningsdags med huvudvärk

Hur ska detta gå? Det återstår att se

Smell you later!

Vänner

Jag och älsklingen satt och pratade om gamla vänner osv för några dagar sedan, hur han saknade hur det var eftersom alla var så tighta och hade verklilgen roligt tillsammans med handbollen osv .
Då insåg jag att jag aldrig riktigt fått uppleva det där, visst jag har gått på massa sporter och skaffade mig nya vänner genom det men jag hade aldrig kvar dem när jag slutade . Vilket jag tyckte var tråkigt .

Jag har aldrig haft tillit för vänner, det var alltid att man blev sårad då de snackar skit bakom ryggen på en, som inte vill vara ens kompis längre eller som bara fryser ut en .
Jag hade en bästa vän, en "bästis", vi var verkligen bästa kompisar, vi kände varandra från dagis till 6an då hon inte ville vara min "bästis" längre då hon ville vara det med en annan . Det var då jag insåg att man inte kan lita på sina vänner allt för mycket, för mig vart det verkligen tomt och jag började hata de två .
Visst jag hade andra kompisar men de var sådana som man umgicks med i skolan bara inte utanför, så det blev så att jag var hemma på helgerna med familjen och kusinen .
Sedan började vi alla i en ny skola (då gamla skolan bara har upp till årskurs 6) då var det både nya och gamla ansikten . Jag började umgås med några tjejer och tillslut var vi ett gäng på 7 pers, visst vi hade våra stunder då vi hade roligt allihopa men för det mesta var det att om någon var sjuk eller borta så snackade man skit om den .
Tillslut fick jag nog, ville inte vara med sådana människor, jag var bättre än så . Så jag slutade umgås med dem helt och de vart skit sura på mig, fine det fick de vara men jag hade ingen aning om att de kunde sjunka så lågt .
De snackade skit om mig, startade rykten om mig som gick runt i hela skolan och de pratade och skrattade när de gick förbi mig, de mobbade mig som fan . Jag mådde skit och jag slutade gå i skolan, låtsades vara sjuk innför föräldrarna, eller så sade jag att jag gick till skolan fast jag var hemma, men tillslut fick de nog och tvingade mig till skolan för mitt eget bästa .
Men då kom det fram en tjej som gick i min klass och frågade hur det var med mig då jag var väldigt frånvarande och jag sade som det var och hon förstod mig för hon hade råkat ut för samma sak som jag med just samma person . Vi vart jätte bra kompisar väldigt länge men vi gled isär till 9an .
Men det finns en vän som jag alltid haft, vi bodde grannar i många många år och hon är även min vän idag, vilket jag är väldigt glad för . Det var hon, jag och en till tjej som hängde i några månader och så roligt hade jag inte haft på länge, det var lix skratt, killar, fyllor, ja allt .
Sedan när det var dags för gymnasiet kände jag bara att jag ville bort från allt skit, alla gamla ansikten och alla rykten och minnen ... Så jag började i ett gymansium 1 timme ifrån där jag bor, kanske inte jätte långt bort men vem orkar det? haha . Dock så gled jag ifrån mina vänner då de bodde allt för långt bort, ena i nyköping och den andra långt ut i skogan haha . Men träffade jag helt nya människor och speciellt mina tjejer och min pojkvän, vilket jag är glad för, jag ångrar verkligen inte mitt val .
Tjejerna kommer vara mina vänner livet ut och pojkvännen och jag, ja tills döden skiljer oss åt ♥
Men min Marre har jag alltid haft, vi har gick i samma klass sedan fritids till 9an, bodde grannar i många år och vi pratar ännu idag .

Det är som jag och mina tjejer, vi kan inte vara mer olika varandra men ändå så lika, vi gillar och ogillar saker, men det är det som gör oss så unika . Men det viktigaste är nog våran humor vi alla har, haha och att vi har kul med varandra!
De har fått mig att lita på vänner igen för jag vet att jag kan lita på dem och de kan lita på mig!

Jag har lärt mig mycket om vänner, tillit osv, gått igenom mycket och just därför tar jag vara på de vänner jag har nu .

Det jag ville komma fram till är att jag har haft väldigt många olika vänner men har alltid kommit ifrån dem .
Så ta vara på era vänner ni har nu, snacka inte så mycket skit om dem, de är som de är, inget de kan hjälpa .
Och sluta mobba andra, ni förstår inte hur mycket ni förstör för en annan männikas liv .
Visst att man kan snacka skit, lix vem gör inte det ibland? Men att starta rykten och ta till med personliga saker, fy fan vad lågt, usch!


Bästa ♥

 



Älsklingen, som även är min bästa vän!
Tills döden skiljer oss åt ♥


4e maj

Godmorgon!

Mår inge bra alls idag, har världens huvudvärk så ska typ bara ligga i sängen och dö . Hatar att man har huvudvärk varenda dag och så kommer det sånna här dagar då det verkligen bryter ut och gör riktigt ont .
Måste fan gå till läkaren men orkar verkligen inte gå dit igen, får bara medicin som hjälper ett tag men skiten kommer alltid tillbaka, börjar bli tröttsamt .

Men ska knarka lite huvudvärkstabletter och försöka gå till gymmet och träna lite så man får det gjort iallafall :) men det är bara ett kanske .
Igår var jag typ helt död, låg i sängen med huvudvärk hela kvällen, kollade på tvn, sen kom älsklingen och vi hade det mysigt som alltid :)

Liten update

Jag skulle ju som sagt gå ner och köra BP idag men självklart var det imorgon, så jag fick psykbryt och ville bara hem men körde på gymmet iallafall duktig som jag är, körde hårt på crossen och lite andra grejer, jag och träning går inte ihop, jag vet inte vad redskapen heter och vad alla muskler är osv osv, döööööööööööh .
Sedan gick jag och solade lite och handlade till min goda lunch och massa nudlar, nuddlie nuddlie .
Är jävligt trött nu eller ja övertrött så vad som helst kan få mig att skratta, så därför har jag 6an på nu så det blir massa skratt till The Simpsons och Family guy, mahaha .


Haha klockren


Hemma

Såhär glad blir hunden när man kommer innanför dörren :)



Dock hade jag stått där i några minuter för att få av mig conversen så hon brukar vara ännu gladare precis när man öppnar dörren, hihi :)

 


Usch är för trött


3e maj 2010

Godmorgon på er!

Vaknade för kanske 1 timme sedan men har kollat igenom en massa på datan och lite bloggar, ätit frukost och ska snart klä på mig för att gå till gymmet .
Det som står på schemat idag är BP kl 12 (hoppas jag inte får världens träningsvärk igen, haha) , efter det ska jag till centrum för att handla någonting till lunch, sola , chilla hemma och bara ta det lugnt :)
Härligt väder är det ute också så ska nog sitta ute med hunden och mysa :)

Igår på jobbet gick det bra, dock fanns det inte så mycket att göra, vi var 5st i foajen vilket jag inte fattade, det räcker med typ 3st, men vi hade roliga konversationer om allt mellan himmel och jord .
Men jobbade till 22 och det sköna med foajen är att man får gå vid den tiden, inte övertid eller någonting, så jag kom hem tidigt till min älskling som satt och väntade på mig :)
Var rätt trött när jag kom hem så vi låg bara och kollade på tv tills vi somnade, det var så mysigt :)

Sunny day

Godmorgon på er!

Skrev inte så mycket igåt, i know, men hade helt enkelt ingen lust alls, älsklingen mådde inge bra alls och jag hade ingenitng att göra så satt mest och spelade och kollade serier och jag städade till och med! haha :P
Men nu idag mår han bättre som tur är :)

Idag är det jobb som står på schemat, börjar kl 15 till 22, ska bli najs, känner att jag är ledig allt för mycket nu så ska ta massa pass i veckan om det finns några :)
Men annars är det en lugn dag med fint väder, vill bara gå ut och sola, men är för trött asså, haha .

1 maj

Godmorgon på er!
Har varit vaken sen 9 typ men har mest legat i sängen och glott tv och serier. Känns som en depp dag idag då älsklingen ligger och vill dö i sängen då han har världens huvudvärk och jag har ont i mina armar :/ känns som det inte kommer hända mycket idag . Lite tråkigt men man får vila lite .

Igår låg vi bara och hade det mysigt i sängen och kollade på massa serier, myspys! En helt lugn valborg!
Hoppas ni hade det trevligt iallafall, även fast det regnade, eller det kanske bara var här x) haha .

RSS 2.0