B5

Yes har ju nu börjat med mitt pulver från clearly gone, dock har det inte ens gått en vecka så har ju inte märkt någon skillnad än men det tar ju ett tag! Men jag måste bara säga det, fyfan vad äckligt det är, usch får knappt ner det ibland x) eller så är det bara jag som är klen, haha . Men jag har mina knep för att få ner det lättare , hehe ;) Vet några som käkar detta pulver så jag vet att det fungerar iallafall!
Har läst på forum att det är många som säger att detta är en bluff osv, men de har typ gett upp efter 1-2 veckor lix, whats the point of that lix? Bortkastade pengar om man inte ger det en chans .

 

Finnar, pormaskar och oljig hy beror på en enda sak

Det finns ett enda problem som behöver lösas och löser du det så får du ren och vacker hy, så enkelt är det.

Problemet är att hudens talgkörtlar producerar för mycket talg. Talg används för att skydda huden men många personer har för hög talgproduktion och då skapar det istället problem.

Finnar beror till exempel inte på att huden är smutsig. En finne beror på att acnebakterien har ett överflöd av mat. Den äter talg så när huden producerar mycket talg ökar bakterierna i antal och man får finnar. Ifall det inte fanns så mycket talg skulle det inte finnas så många bakterier eftersom de inte skulle ha något att äta.

Pormaskar uppstår när hudens porer (öppningar där talg kommer ut) täpps igen av talg och döda hudceller. Huden producerar helt enkelt mer talg än vad som kan tvättas bort och öppningarna blir större och större på grund av innehållet. Ifall produktionen av talg minskade skulle ”pluggen” av talg och döda hudceller tvättas bort och poren skulle börja krympa.

Oljig hy får man när talgproduktionen är väldigt hög, det oljiga är helt enkelt talg.

 

Så minskar du talgproduktionen

Som du säkert märkt fungerar produkter som man tar utanpå huden inte tillräckligt bra. Om man tänker efter är det inte så konstigt, hur mycket man än tvättar eller smörjer in så producerar ju huden ändå för mycket talg så problemen försvinner inte. Det kan till och med bli värre, när huden utsätts för starka kemikalier försöker den skydda sig genom att producera ännu mer talg.

Hemligheten för att slippa problemen som talget skapar är att angripa själva grundorsaken, att huden producerar för mycket talg. Det finns två sätt att minska talgproduktionen. Det ena sättet är att äta ett derivat av A-vitaminsyra men det har mycket allvarliga biverkningar och bör undvikas. Det andra sättet är att äta vitamin B5 som är en naturlig vitamin helt utan allvarliga biverkningar. I en studie som genomfördes av Dr Lit-Hung Leung där man gav personer med acne höga doser av vitamin B5 så fick hela 90% resultat.

Vill du veta mer om studien? Ladda ner en sammanfattning av studien (på engelska).


Så får du tag i vitamin B5

Vitamin B5 är en ofarlig vitamin som finns i nästan all mat. Tyvärr är mängden väldigt låg. Man skulle till exempel behöva äta hela 6000 avokadofrukter för att få i sig tillräckligt mycket för att påverka huden. Det finns även vitamin B5 i vissa hälsokostbutiker men även de är av låg dos och bör inte användas för att påverka huden eftersom de ofta innehåller ämnen som kan vara farliga i för stor mängd.

Det finns en produkt med vitamin B5 som är gjord just för att minska produktionen av talg. Den heter Clearly Gone och är baserad på Dr Lit-Hung Leungs forskning. Dosen är exakt samma som visade sig vara så effektiv i studien.

När du äter Clearly Gone så minskar talgproduktionen och huden börjar sakta men säkert bli bättre. Du kommer troligtvis förvånas över att huden även ser jämnare och fräschare ut och får en annan lyster.

 

Är clearly gone rätt för dig?
  • Fungerar för över 90% av alla som testar
  • Fungerar oavsett om du är gammal eller ung
  • Fungerar oavsett om du vill bli av med finnar, pormaskar eller oljig hy
  • Fungerar oavsett var på kroppen dina problem sitter (t ex. ansikte, axlar, bröst, rygg, ben, hårbotten)
  • Du slipper kladda med krämer och rengöringsprodukter
  • Tar inte bara bort hudproblemen utan ger även din hy en vacker lyster!

Är det verkligen ofarligt?

Det kan kännas lite läskigt att börja med Clearly Gone eftersom många inte hört talas om det. Men faktum är att det är en helt ofarlig behandling och det finns inga allvarliga biverkningar. Det finns flera studier där man undersökt om det är farligt att äta höga doser vitamin B5 (den aktiva ingrediensen i Clearly Gone). Alla har visat att det är helt ofarligt, även studier där man åt höga doser varje dag i flera år.

Forskare, läkare och myndigheter runt om i världen är överens om att vitamin B5 är helt ofarligt även i höga doser. Dr Lit-Hung Leung som kanske är världens främste expert på vitamin B5 anser till och med att man bör äta höga doser vitamin B5 om man vill ha optimal hälsa. Han har själv gjort det i över 14 år, hans familj och bekanta gör samma sak.

 

Clearly gone är inte det billigaste lösningen

Det finns vissa produkter som är billigare men kom ihåg att du får vad du betalar för. Vill du kladda med krämer och rengöringsprodukter som inte fungerar och dessutom innehåller otrevliga kemikalier? Eller vill du ha det bästa för din hud - en naturlig vitamin som inte bara tar bort dina hudproblem utan även gör din hud skinande vacker?

 

 

Text från http://www.vitaminb5.se/



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0