Hemma från jobbet

Eller jag kom hem för kanske en timme sen? äsch jag vet inte, är för trött för att ens tänka, sitter och avundas på alex som taggar till varje helg, fattar inte hur hon orkar x) är skit trött varje helg typ, okej jag jobbar till typ 23 varje helg men iallafall :P
Men idag på jobbet så har det varit blandade känslor, bland typ alla, en del var typ hyperaktiva och skit glada medans resten gick och tjurade typ , haha . Men min dag började inte bra då en liten tjej spillde ut sin cola över hela min disk, det bara rann överallt, ner i kassan, i skrivaren, i lådan under där alla kort ligger osv, s¨allting var blött och kladdigt, vilken tur att man måste skärpa till sig lite på jobbet och inte svära, haha annars hade hon fått höra på fan .
(typ helvetsfittkukshelvete paaaaaaaaaaaaaalla) Annars har det gått bra, fick sluta tidigare (thank you god) så det var förjävla najs, så nu hinner jag göra någonting ikväll, men fan är så trött att jag skulle kunna sova för dagen men hur kul är det? Så ska ligga i sängen, svulla massa gott och glo film .

Kommentarer
Postat av: ESSEM, Selena

Sv' Vet nt riktigt, blir väl vännerna :)

2010-01-09 @ 20:12:03
URL: http://essems.blogg.se/
Postat av: ee

fin blogg ! (:

2010-01-09 @ 20:58:54
URL: http://tiotusensoldater.blogg.se/
Postat av: ee

taaaaaaaaack skaru ha (:

allt bra ?

2010-01-09 @ 21:55:39
URL: http://tiotusensoldater.blogg.se/
Postat av: ee

haha okej (:

joohdå , det rullar

2010-01-09 @ 21:59:01
URL: http://tiotusensoldater.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0