Update;

Ja men godmorgon på er!

Har varit halvt vaken sen 8 imorse, men har haft tvn på och somnat lite då och då men nu är jag uppe . Ska snart bege mig ner till gymmet för att träna lite, känner att det behövs .

Bloggar dåligt då jag jämnt är trött och så har det hänt lite tråkiga saker i mitt liv, men det är personligt så vill inte skriva om det , de flesta vet om det så .

Men men det som hänt de senaste dagarna är att jag har jobbat, typ bara jobbat . I onsdags jobbade jag heldag som jag inte gjort på hundra år och det var kaos och då menar jag kaos, skit mycket folk och hälften av grejerna tog slut, inte okej, så jag var helt slut .
Igår åka jag in till stan för en shoppingrunda (köpte bara ett paraflax pga av vädret) men Becca och Annabanana, riktigt nice att träffa henne igen, var skit längesen! Sedan var det jobb för min del på kvällen, sedan åkte jag hem och lade mig i sängen direkt och kollade tv tills jag somnade, mys .

Så det är ju typ det som hänt, intressant vah? haha


Världens finaste film!

Den lilla valpen Hachiko tappar bort sin slutdestination när den skeppas till USA från Japan. Hans bur faller av bagagevagnen på en perrong i en onämnd småstad och efter lite irrande i mörkret stöter han på den mysige collegeproffesorn Parker Wilson. För både hund och människa är det kärlek vid första ögonkastet.

Hachiko växer upp och ett band starkare än något bildas mellan honom och husse Parker. Varje morgon promenerar de tillsammans till tågstationen och varje kväll sitter Hachiko och väntar på att få följa husse hem. Så en dag kommer Parker inte hem igen, men i tio års tid sitter Hachiko utanför stationen på samma plats och väntar på honom. Det här hände i Japan på 1920-talet, inte exakt som i filmen men hunden, en Akita, satt verkligen i tio år och väntade.


Jag säger då det, fan vilken fin film och gud vad jag grät, usch riktigt sorlig men ändå så fin, så söt hund! Vill ha en själv nu.. Blir ju ännu sorligare när det är en sann historia!
Nej men jag rekomenderar den till alla faktiskt, alla borde se den!


Movie-geek




Närkontakt - 2009
Clash of the Titans - 2010
Toy Story - 1995
The Children - 2008
The Backup Plan - 2010
Knight and Day - 2010
Toy Story 2 - 1999
Street Dance - 2010


Nu när det är dåligt väder så är det ju perfekt att ligga och kolla på film, speciellt för mig då jag är en riktig filmnörd haha :) älskar filmer, både gamla och nya!
De ovan är filmer jag hunnit se över helgen! och ikväll blir det mer filmer ;)


Grattis gumman!



Grattis gumman!
Hoppas du får den bästa dagen för det förtjänar du, det är ju trots allt din födelsedag ;) , vi får fira dig i helgen!
Även fast vi bara känt varandra i 4 snart 5 år så känns det som vi har varit kompisar hela livet, du är en av mina bästa vänner och jag älskar dig ♥



Inte bakis här inte ;)

Godmorgon på er eller godkväll kanske man ska säga!

Har sovit för det mesta hela dagen, låg och sov och vaknade till, trodde klockan var runt tio men klockan var halv tre, förstår inte hur jag kan ha sovit så länge, måste varit min dröm jag drömde, den kändes helt sjuk, som en film, både läskig, sorlig och rolig och romantisk, men orkar inte skriva om den, ni kommer tro att jag är störd haha :P

Igår drog jag och älsklingen in till stan eller gamla stan rättare sagt för att möta upp min syrra och kusin, dock var de lite sega så vi gick först in på Vapino för lite drinkar, tog en frozen strawberry daiquiri, skulle jag inte gjort, var ju inte så varmt ute så frös när jag kom dit så fick brainfreeze hela tiden haha :P
Sen drog vi vidare till Cattelin, där Club 107.5 hade tagit över för kvällen och när vi kom dit var det helt dött så vart lite otaggad men sen kom det bara mer och mer folk så det vart världens drag . Efter en halvtimme kanske kom syrran och kusinen kalaspackade och vi hade det roligt hela kvällen, dansade hela natten lång och drack äckliga drinkar, haha de hade ingenting gott för mig, har blivit för petig när det gäller dricka har jag märkt x) dricker mest bara mojitos eller Rebull vodka, inte billigt om man ska lbi full haha .

Så idag har vi bara legat i sängen, drog till donken för lite bakiskäk och sedan åkte vi hem igen till sängen, älsklingen somnade och jag låg och kollade på film, Toy Story 2 faktiskt, haha, måste komma igen nu när 3an kommer på bio snart hehe :) laddade ner den i bluray så det var riktigt nice att kolla på .

Så ikväll blir det nog bara att sitta hemma och glo film, är alldeles för trött för att göra någonting! Men det är skönt det med ju :)

Godmorgon också

Ja godmorgon!

Har inte haft den bästa morgonen, har ont i halsen som fan och är riktigt irriterad .
Lön idag ju, men fick inte mycket alls då jag inte riktigt fattar jobbets löning, jobbade inte jätte mycket men inte jätte lite heller . Ändå fick jag bajslön . Men ska inte skriva för mycket, vet aldrig vem som läser .

Känner ändå att jag måste ta tag i jobbet och jobba mer, är alldeles för lat och jag måste verkligen jobba mer .
Visst jag hade tänkt chilla rätt mycket nu i sommar och jobba mycket i höst men känner att jag måste jobba mycket nu mer, men ett problem bara, finns inga pass att ta.

Men men, ska försöka fixa allt detta, eller jag måste .

Men men, ska iallafall ner och träna sen eller ska nog springa, får se hur det går med halsen bara .
Sen ska jag bara hem och vila, är bajsans trött så ska nog sova en stund .
Ingen bra start på helgen alls ...

Bion igår!

Ja igår var jag på bio inne i stan med syrran och kusinen, hade riktigt roligt!
Vi såg på Streetdance 3D, filmen var riktigt bra, danserna var grymma och 3Dn var riktigt grym! Rekomenderar den till alla som älskar dansfilmer!




Vidare med 3D-installtionerna

3D fortsätter bara att växa och växa och nu tillkommer det ännu mer 3D i olika biografer och salonger!
På sergel kommer det in 3D i salong 1, alltså den största salongen på den biografen, hur grymt?
Sedan kommer Söder, Vällingby och Täby också få in 3D!
Sedan är det lite runt om i Sverige som också får 3D men i don't care about them lix :P haha nejdå .

Men det som är gynnar mig bäst är att 3D kommer till Täby, då vi slipper sitta åka in till stan eller Heron City för att se 3D, visst det kan vara mysigt ibland men jag älskar Täby! :)

Här är några filmer som kommer komma upp på bio snart och i 3D -

Shrek - Nu och för alltid 7 juli -10
Piranha 27 augusti -10
Step up 3 6 augusti -10
Toy Story 3 27 augusti -10
Som hund och katt 2 3 september -10
Resident evil 4 17 september -10
Despicable me (Dumma mej) 1 oktober -10
Guardians of Ga’Hoole 15 oktober -10
Around the world in 50 years 29 oktober -10
Tron 2 17 december -10
Yogi Bear 17 december -10
Mega mind 24 december -10
The Chronicles of Narnia: The Voyage of the dawn Treader 25 december -10

Bio igår, bio idag!

Godmorgon!

Idag känns som en riktigt chill dag faktiskt!
Ska kolla på vbå, efter det ska jag antingen ut och springa i skogen eller ner till gmmet och springa där, men iallafall ska springa idag iaf ;P , sedan hem och vila lite sen är det jobb ikväll och efter det blir det bio med syrran och kusinen, ska bli nice :)

Igår åkte jag och älsklingen till Täby för att gå på bio, vi hade det jätte mysigt faktiskt :)
Vi såg på Knight and Day som faktiskt var helt okej, den var rolig, spännande och ganska så bra, den gick att se på iallafall, hehe :)


Nu ska jag se på film!

Dr. Abigail Tyler kommer till Alaska för att intervjua människor som sägs ha blivit bortförda av Aliens. Det visar sig att de alla, oberoende av varandra, har samma detaljerade historia att berätta och Tyler kommer en skrämmande sanning på spåren ...



Får se om jag skiter ner mig när jag ser denna då, haha :P

Till er om älskar skräckfilm

Jag är iallafall en av dem som älskar skräckfilmer! Blir bajsrädd varje gång men ändå vill jag se, haha .
Dock så går det inte många skräckfilmer på bio men nu kommer det komma en ny skräckfilm , dock vet jag inte om den kommer upp på bio eller inte , men hoppas!

Devil




Handlar om 5 personer som fastnar i en hiss där det börjar hända konstiga saker, någon mer är med dem!


Premiär på fredag!

En enkel idé kan vara ovärderlig eller livsfarlig i en framtid där brotten begås i den mänskliga hjärnan. Don Cobb har en unik förmåga att stjäla information direkt från källan, när hans offer är som mest sårbara - i drömmen. När det gäller företagsspionage är Cobb en legend, men det är ett rykte som kostat honom alla möjligheter till ett vanligt liv och som håller honom på ständig flykt.

Nu har han erbjudits en chans att vinna sitt liv tillbaka, om han lyckas med ett sista jobb. För det krävs att han ska tänja gränserna för vad han kan för att lyckas med något ingen tidigare kunnat göra: plantera information i ett annat medvetande.

Men det som kunde varit en perfekt avslutning på en brottslig karriär blir en omöjlig utmaning att överlista en motståndare som verkar kunna förutse Cobbs varje handling. Ingen människa kunde varit beredd på det som väntar. Utom Cobb.

Skådespelare:
Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, m.fl.


Någon mer än jag som längtar efter denna film, den verkar as ball!
Har hört av mina kära kollegor att den var grym så längtar verkligen!


Känner mig som en hemmafru;

Följ min blogg med bloglovin

Idag har jag varit duktig och städat i hela rummet och gjort iordning i garderoben, allt har bara legat huller om buller så nu äntligen har jag fixat det! Känner mig duktig :) dock skulle lite mer behövas rensas men det orkar jag inte för det tar så mycket tid och ork och sen har vi inte så mycket plats kvar till allt skit vi har, haha .
Känner verkligen att jag vill ha min egna lägenhet nu, jobbar på det men det kommer ta sin lilla tid . Men jag har redan hittat min lägenhet som jag vill ha och tro mig, den ska jag ha! Den är perfekt för mig och älsklingen, den ligger helt okej, visst den ligger vid tåget osv men jag skulle hellre hitta en vid tunnelbanan men denna lägenhet föll jag för, den är helt enkelt perfekt!
Åh vad jag vill flytta nu :(






Just give up little girl

Godmorgon på er!

Vaknade upp med solen i ögonen och världens träningsvärk men fan det är skönt ibland, då vet man att man har tränat ordentligt! Idag ska jag fan ut och springa eller så springer jag på bandet på gymmet, får se vilket det blir .
Just nu sitter jag bara i sängen, ska kila iväg till köket och göra iordning frukost och kolla på vbå som börjar närsom!

Idag händer det inte mycket alls, lär nog mest ligga i sängen och glo på någon serie eller film, orkar inte göra så mycket idag, är jämnt trött men det ska det bli ändring på, ska komma igång med allt nu, känner att jag varit alldeles för lat på sistonde om mycket så nu jävlar! hehe :)

Nej nu börjar det, måste skynda, tjipp!


Rösta på min sko!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


A battle i don't care about


Please don't stop the music



B.o.B ft. Haley Williams - Airplanes
Kelly Rowland ft. David Guetta - Commander
David Guetta & Chris Willis ft. Fergie & LMFAO - Gettin' Over You
Robyn - Danicing On My Own
Stromae - Alors on Danse
Lady Gaga - Alejandro
Usher ft. Will.i.am - OMG

 

 


Finally

Godmorgon!
Har sovit förjävligt inatt men är uppe nu, har ätit frukost och ska om en stund lägga mig på baksidan i solen och chilla, är äntligen ledig så ska bara njuta av dagen! :)

Har jobbat de senaste dagarna och humöret har inte varit på topp, dessa dagar på jobbet har inte varit de bästa, men det är bara att bita ihop . Men igår var det en händelserik dag .
Först fick vi ta hand om 2 knarkare som satt och rökte på inne på herrarnas och de hade massa kanyler osv så vi ringde direkt till väktarna och de kom på 2 sek, riktigt fort gick det eller ja de sprang ju så ;P
Sedan fick jag en ros av en kille, haha, bara för att jag var så söt ;)
Jobbade ju i foajen så det var en chill kväll men humöret var ju som sagt inte på topp så orkade verkligen inte presentera filmerna men en gjorde jag då jag lottade ut lite saker till gästerna.
Men var helt död när jag kom hem, så lade mig direkt i sängen med älsklingen och vi somnade så mysigt :)


Och till er anonyma, haha ni är riktigt roliga! Ni tar åt er åt saker som inte har med er att göra men det kan ni lika gärna göra, fine by me! Men fortsätt ni, ni är lika patetiska varje gång så, keep on going suckers!

Svar till anonym -

Ja ni, fler än en vettu ...

Dö din fitta

Vill egentligen skriva så mycket men ska inte det men rubriken säger väl allt .

Dagens wtf?!

Detta ser man ut från fönstret på jobbet lix, man bah wtf gör dom? Visst att de spelar musik hela vägen där på sergelgatan men det kan ju inte vara några som kan se dem ända där uppe!


Vet inte om man ser så mycket och kolla åt vänster så är det rätt håll, glömmer alltid bort att filma på ett annat sätt än detta, haha .


Tidigare än tidigast

Ja det är inte varje dag jag går upp såhär tidigt, men skönt ändå för jag får sluta tidigare idag, yeey :)
Igår var typ de värsta 2 timmarna i mitt liv, haha .
Just min kassa ville inte fungera på 1 timme så gick bara runt där och gjorde det som behövdes vilket inte var mycket, sen vid avslut glömde jag en massa grejer så vart lite mer irriterad för varje gång ;P
Väl hemma vart det middag direkt, sallad mumma!, sedan en dusch med älsklingen, lite lek och sedan låg vi bara och kollade på tv tills vi båda somnade .

Och vi sov med både fönstret öppet och fläkten på, äntligen har jag sovit hela natten! Har varit jobbigt att vakna helt svettig och törstig för att det varit för varmt i vårt rum .

Nej nu ska jag sluta klaga eller nej vänta det var en sak till!

Till er anonyma som skriver, jag vet precis vilka ni är så , get a life and fuck off!

Allra sista The Hills



Ja fan vad sorligt att det är slut nu, verkligen en bra serie och den har verkligen påverkat mångas liv.
Såg det sista avsnittet idag + The After Show och buu vad sorligt det var, men det var roligt att det var så många som kom dit som typ Lauren och Whitney! Spedi kom dock inte dit men det förstår man ju, lix dom är ju helt blåsta och dom måste vara helt lost i sina liv, herregud säger jag bara!
Nej men tråkigt att det var tvungen att ta slut men som alltid så har allting sitt slut!


Härliga sommarväder!

Ja fyfan vad varmt det är nu förtiden då, men man ska väl inte klaga för den lär väl försvinna lika fort som alltid!
Dock har jag jobbat så har inte hunnit njuta av den helt, hinner sola några timmar på dagen då jag börjar jobbet kl fem så det är ju nice! :)
Som idag, fyyyy vad hemskt det var att ligga på baksidan, 40+ grader lix och ingenting att svalka sig med, så jag springer in och ut från duschen haha, känns lite roligt men skönt är det!

Vill verkligen att vädret håller i sig tills nästa vecka då jag jobbar mycket i helgen så jag hinner sola lite mer, så hoppas! Längtar verkligen inte till att jobba i helgen, dessa dagar jag jobbat så har man nästan svimmat för att det är så varmt, de har verkligen inte planerat bra alls till den här sommaren!
Vi har fått nya fläktar så det är ju skönt men ingen ac där framme alls och i foajen är det för varmt verkligen, vi kan inte öppna fönstrerna för att vi har en stor jävla Shrek och Åsnan på taket som är i vägen ;o så där har vi också fläktar bara, inte okej .

Nej nu ska jag sluta klaga och bita ihop, snart är det höst och vinter igen och kallt, usch och brr :/

Hahaha


Nothing to do

Vart ingen bio, vi båda är trötta och det är fööör varmt att sitta och åka i bilen så vi åkte hem efter middagen så nu sitter jag här, ska kolla lite serie avsnitt och sedan typ nån film ikväll, mys!

Är med och tävlar!

Är med och tävlar om denna snygga väska



hos denna söta tjej!

Hoppas verkligen att jag vinner, har suktat efter denna väska såååå länge :)

Duktiga jag

Idag har det inte hänt så jätte mycket men jag var väldigt duktig att gå ner och träna även fast jag mådde illa och det var jätte varmt ute! Körde järnet och jag vart helt slut, speciellt i slutet när jag sprang på bandet och svettet bara rann överallt, haha så fräscht, det var skönt också att det typ bara var 5 pers där uppe, inte många som andas där inne lixom, haha!
Sedan gick jag hem och hoppade i bikinin duschade av mig med kall vatten och lade mig ute och solade tills älsklingen kom hem eller till runt halv fem nu , as skönt var det :)
Tänkte dra och handla men det är alldeles för lökigt och får göra det efter vi varit och ätit middag :)
Älsklingen och jag ska närsom dra och käka på Tacobar då han fick värsta suget efter det haha , sötnos :) vill på bio men det finns ingenting att se , dock kanske vi drar till heron för att kolla på Shrek i 3D, för vi är sådana som helst ser tecknade filmer på engelska, skämtet och allt sådant är så mycket roligare då! Så hoppas vi drar dit, så får vi en mysig liten roadtrip :)

Nej nu ska vi dra till Tacobar först, tjipp!



Var med och utse tidernas bästa kärlekslåt!


 

Var med och rösta fram tidernas bästa kärlekslåt genom att gå in på denna sida!
Sök fram låten, skriv in vad du heter och din motivation till just din valda låt!
Priserna verkar super och skulle vara roligt att just få sin låt som den bästa :)

Vilken låt jag valde?
Bryan Adams - Heaven

Den betyder så mycket för mig, för oss, den första låten som vi verkligen tyckte var "våran" låt, när var det typ efter 1 månad tillsammans, så mys!
Skulle kunna skriva hur långt som helst om hur mycket den betyer men det räcker att säga det är vår låt!

 


Update;

Ja men godmorgon på er!

Längesen jag skrev I know men har verkligen inte orkat, haha :P
Men har haft en riktigt bra och händelserik helg!
I fredags var det middag och drinkar på Vapiano , asså hur god är deras mat lix?! godaste pastan jag ätit :) sedan drog vi vidare till Fridays för fler drinkar och deras Strawberry Daiquiri is to die for! Sedan drog vi hem, skulle dra vidare till ett ställe här i v-tuna men vi vart så sega så vi stannade kvar i sängen och somnade, hehe .

I lördags drog jag hem till Rebecca för att fixa iordning mig och förkröka lite, hade as roligt, dock lite för lökigt då det var förjävla varmt både utomhus och inomhus haha . Sedan kom Alex och Annie (som jag förövrigt inte träffat en nyår typ, riktigt härlig och go tjej) förbi med lite fanta och rosé, haha, sedan drog vi ut till Collage där vi hann vara kanske någon timme, kommer inte riktigt ihåg men vart utkastad för första gången i mitt liv hahaha, jag vart så jävla arg för vakterna var riktiga idioter som kastde ut folk lite hejvilt, för jag var inte den enda, jag säger då det, jag ska aldrig mer dit!
Men jag hann träffa på Kissie, haha!
Så jag mötte upp älsklingen som var ute med sina vänner så jag fick sällskap hem , slocknade direkt när jag kom hem och dagen efter mådde jag inte så bra haha x)

I söndags låg jag bakfull i sängen typ hela dagen och kollade på Tough Love på tvn och åt lite bakis mat, mumma!
Hände inte mycket alls utan vi var bara hemma i värmen, inte okej när man är bakis asså :/

Igår måndags så var jag bara hemma, mådde inte så bra, tänkte lägga mig och sola men det var moln på himlen hela dagen så det sög ju, men sen när älsklingen kom hem så åkte vi in till stan och mötte upp min syrra och kusin för att gå och se den nya Karate Kid filmen, jag tyckte att den var helt okej, dock lite för mycket lik första filmen så det var lite tråkigt men det gick att se på! :)
Sedan åkte vi hem och kollade på lite serier som Entourage och True Blood, sedan var det läggdags och nu sitter jag här .

Idag är det träning som står på schemat, ska dra nu efter vbå till gymmet och köra hårt och ska antingen springa eller köra på crossen, sedan ska jag hem och typ sola , låter som en riktigt härlig dag! :)

Crapy day

Har en liten (stor) känsla av att denna dag kommer suga riktigt hårt .
Det började med att jag vaknade när pojkvännen gick upp, väntade på att han skulle säga hejdå, men nej ...
Låg i sängen och försökte somna om men det gick inte, så satte på tvn och datan men internet fungerade inte så det fick bli att bara kolla tv .
Just nu är jag bajstrött men kan inte sova, det svider i ögonen , är fett depp och jag vill bara dö .

Har inga planer alls för idag eller ikväll vilket suger, har ingen lust att bara ligga i sängen hela kvällen men med mitt humör och om det fortsätter så lär det nog bli så .
Det enda jag kan säga är förlåt, förlåt för att jag är som jag är...

Hit eller flopp?

 

Jag är nog inte den enda som har väntat på denna låt och för att vara ärlig så hade jag hoppats på att den skulle vara mycket bättre än vad den är, eftersom man säkert kommer få höra den överallt när man är ute .
Tycker hennes röst låter förstörd och det låter som vilken låt som helst som typ David Guetta's låtar .
Men man kanske lär sig att tycka om den? haha , neee .


Goooooodmorgon

Är på toppen humör idag, eller inte , måste sitta och åka till flempan för att hämta ut mitt pass, men gör det senare så jag kan åka därifrån till jobbet så slipper jag en massa onödiga resor fram och tillbaka .
Vill egentligen bara ligga hemma och sola men det får bli imorgon :)

Drömde konstiga och tråkiga drömmar inatt, om gammalt skit osv så försöker att inte tänka på det men svårt när det finns kvar där i mitt samvete, men det är inte som att jag sitter och deppar över det men skulle göra vad som helst för att glömma bort allt det där .

Men men sitter just nu och ska fixa iordning mig då det är jobb som står på schemat ikväll, inte taggad alls men så är det alltid innan, väl där så är det bara att köra, ska försöka att inte vara så dryg x) haha .
Sen är det helg som gäller, gaah så  skönt :)

Liten update

Ska kila iväg till tåget om några minuter för att åka och jobba ikväll, ska bli skönt!
Annars har det inte hänt mycket alls förutom jobb, tråk som fan men det ger pengar .
Igår fixade jag nytt pass och id kort så att jag har det gjort, dock vart jag skit sur på kärringen som inte kan göra sitt jobb, men fick ett sms idag om att jag kan hämta ut det så drar imorgon innan jobbet och hämtar det, så najs :)

Idag har jag tagit min andra spruta, gjorde dock ondare denna gång men det går ju så fort :) sen gick jag hem för att kolla lite jobb, kollade på vbå och sedan lade jag mig ute i värmen och solade tills det var dags för lunch och för att göra sig iordning , så jäkla varmt det var ute men skönt det ju :) hoppas vädret håller sig kvar tills helgen :)

Nej så nu blir det jobb, ska skynda mig hem för jag tänkte springa ikväll men kom just på att jag inte får träna idag så det får bli i helgen :)

Hoppas ni haft en underbar dag :)

Nu ska jag gå, tjipp!

The one and only


Update;

Ja men tjena på er!
Har inte skrivit så mycket på sistonde då jag jobbat de senaste dagarna, vilket har varit ett helvete, förlåt SF men ni får kan ta och skaffa en ac inne i byggnaden, det är inte okej att stå och jobba i 29 graders värme så får man en fjutten liten fläkt som ska svalka en, nope inte okej .
Annars har det väl gått an, varit smådryg här och där, haha men det är så jag kör, så jag underhåller mig själv haha . Så tips till er , handla inte i min kassa, kan vara antingen för dryg eller för snäll ;P hehe .
Annars har jag bara kommit hem och lagt mig typ direkt eftersom man ska upp dagen efter för att jobba igen .

Vill på bio ikväll men tror inte jag får med mig älsklingen på det :/
god damn it .

Annars då, nope ingenting, mitt liv är för tillfället bajstråkigt .

Kvällens film -

Har sett den några gånger men den är lika bra varje gång :)
Nu ska vi dessutom se den i blu-ray så det är nice!


Kanske snorkling i Thailand?

Så kanske man får sån här tur ;P



Någon mer än jag som längtar?



Längtar som fan tills den kommer ut, dock kommer den i november men inte så jätte långt kvar, hehe :')
Ett stort plus är att den kommer visas i 3D, yeey .


My new ring until you give me another


Blå Tåget


Hörde ett rykte om att Blå Tåget ska göras om!
Blå tåget ska nu ha vagnar med fyra platser i, istället för två. Och själva åkturen kommer fungera ungefär som en berg- och dahlbana och kunna luta åt olika håll och kommer ha nya skrämseleffekter. Jag längtar tills nya Blå tåget kommer ut, gör ni?

Den 9 augusti stängs Blå Tåget ner för säsongen och sommaren 2011 kommer ni kunna åka den nya versionen!

Fredag!

Godmorgon!

Sitter här och fixar iordning mig då jag ska dra till Tby för att fixa passet, igen ... Denna gång följer älsklingens papi med så jag har någon som kan intyga att jag är jag, lix hur annars ska det gå . Haha vilket skämt .
Så sitter och försöker göra det snyggaste som går med detta hår och ansikte men det går inte så bra, haha .

Senare ska vi nog bara hem och jag ska nog lägga mig ute i solen ett tag, underbart väder idag ju, yeey :)

Igår jag var inne i stan med syrran och kusinen, hade riktigt roligt och det var roligt att träffa fia då jag inte sett henne på år och dar, hon är alltid lika rolig :) Vi gick typ tre varv i stan kändes det som men hittade inte det jag letade efter tyvärr :/ sedan träffade vi på världens tönt enligt mig haha men skriver inte mer om det .

Sedan var det jobb och självklart var det några som gjorde mig riktigt irriterad, haha men om inte glaset hade varit ivägen hade jag slagit honom, not , eller?


Gaah jag blir galen

Ska in till stan nu för att möta upp min syster och min kusin, vi ska gå runt och shoppa lite idag i stan och umgås, har inte träffat kusinen på typ år och dar så det ska bli kul :)
Dock blir jag lite sen nu när jag missade bussen då jag skulle ta en grej från hyllan då alla skivor åkte ner + alla cola burkar vi hade på hyllan, trodde de mesta var tomma man ack så fel jag hade, så fick cola över hela mig och i mitt hår, hela golvet och alla kläder och i sängen, fy fan vad roligt...

Blir verkligen galen snart, kommer få värsta utbrottet snart, känner det på mig .

Ibland känner jag bara för att ge någon en käftsmäll

Godmorgon på er!

Skrev inte så mycket igår, åkte lite tidigare för att hinna åka till Täby för att fixa nytt pass .
Tåget var inställd pga av signalfel (som alltid) så fick vänta 10 min på ersättningsbussen som bara åkte till Täby Kyrkby, alltså 3 stationer innan Täby så fick vänta på tåget där i 20 min så det tog över 1 timme att komma dit när det annars tar 15 min, inte okej .
Men men väl där så gick jag direkt till polisen och det var sjukt många innan mig, fick vänta mer än 40 min tror jag, men när det väl var min tur så fick jag inte göra passet då jag inte hade någonting annat att legitimera mig med och ingen som kunde intyga på att det var jag, så fick inte göra passjävlet . Ja då åkte man dit i onödan då .
Kul att jag jobbar typ hela nästa vecka så kommer inte hinna ta något nytt pass på länge ...

Men shoppade bort mina sorger, en tröja och ring till mig och två tröjor till älsklingen, skulle visat honom igår men han sov när jag kom hem så ska visa idag (om han nu inte läser detta innan jag kommer hem och börjar snoka runt)
Sedan åkte jag in till stan för att jobba .
Väl på jobbet var det fööööör varmt, hann inte ta det lugnt en ända gång, bytte av en tjej så hoppade direkt in i världens kö och jag har inte jobbat på över 1 vecka känns det som, så det var fan inte okej .
Varför var det så mycket folk, det var strålande fint väder ute och folk brukar inte gå på bio då, men jo såklart Eclipse hade ju premiär igår! Såg ju den i tisdags hehe :)
När jag slutade stod jag och Micaela och snackade om Eclipse och lite skvaller så som att sista boken kommer komma i två filmer, hur grymt är inte det?! Längtar som fan :)

Men sen var det en snubbe som förstörde min kväll helt, han kom till mig och babblade på om hans problem och jag förklarade för honom om och om igen hur han skulle gå tillväga,  men han förstod inte mig , och han gav sig ju inte heller, så vart bara mer och mer irriterad och det hörde han säkert också men om man inte försöker att lyssna så får det vara .
Nej usch att det alltid kommer en som förstör ens kväll .

Nej nu ska jag fixa iordning mig, hörs sen, tjipp!

RSS 2.0