Filmmys





Har längtat efter denna film! :) Frågan är då om jag kommer få se den själv eller om min älskling är gullig och håller mig sällskap, dock så hatar han skräckfilmer så lär få se själv :/
Hoppas den är så bra som jag hoppats på att den är bara!


 


Tävling!


Klicka här för att komma till sidan


Skulle vara så najs att vinna denna tävling :) För att delta klicka på länken under bilden :)
Riktigt fina priser och en fin blogg :)




Im the best

Japp så är det bara, im the fucking shit!
Nu är lussebullarna klara och fy fan vaf goda de var asså, godaste någonsin, hehe, massa russin och pärlsocker, mumma med onyttigt! Men va fan det är jul snart, ingen idè att försöka äta nyttigt nu lix . Blir efter nyår hehe ;)
Mina nyårslöften håller fan aldrig men nu fan ska jag försöka, men först måste jag komma på dem (kan vara bra) .
Så nu blir det massa bullar och på tvn Two and a half men, Paradise Hotel och efter det kanske det blir någon film :)



Lussebullar - Lussekatter? Whatever

Nu har lilla hemmafrun Fiddeli varit i farten och lagat mat åt hela familljen, Wok a la Lundin, de kan inte få nog av det hehe ;) men gott var det! Hade i champinjoner för att testa och det var fan gott :) jag älskar champisar, det bästa som finns . Men om ca 10 min ska jag börja med bakningen av lussebullar, mumma på det!
Kommer ta sin tid men det är det värt .


Sist jag bakade såg de ut såhär, mumma!
Massa pärlsocker och russin .



Secrets




Vi säger varje dag att vi älskar varandra .
En del tycker att man förstör det ordet om man säger det för ofta, men vi säger det till varandra för det första så gör vi ju det och vi vill säga det till varandra så mycket som möjligt, och för det andra så ha det blivit en slags vana, som när vi ska sova så säger vi alltid "älskar dig mest av allt" till varandra, ni andra får tycka vad ni vill men jag tycker det är super gulligt .

Vi retar varandra varje dag
Haha japp det är sant, spelar ingen roll vad vi gör, alltid så är det någon som börjar .
Vi retas, vi slåss, vi dissar varandra, vi brottas i sängen, vi slår varandra på rumpan så det gör skit ont (anteckna att det bara är freddy som gör detta) , säger spydiga saker till varandra, vi låtsas vara ledsna, och notera att detta är knappt hälften av det vi gör .

Vi lagar aldrig mat tillsammans
Nope, hänt kanske någon gång under vårat förhållande, men för det mesta så är det jag som lagar all mat, jag som är grymmast på det också haha . Jag ber honom varje gång att hjälpa till men han gör aldrig det . Han kommer då och då och tittar till men stannar inte, haha man är ju van nu med att laga maten själv, ska bli kul sen när vi bor ensamma ;) får typ strejka eller nått så han börjar laga mat x)

 


Dagens



Låt :

 

 

Beyonce - Broken Hearted Girl

 

Älskar denna låt, texten är som den är tagen ur mitt liv.
Looove it .

 

 

 


Im such a bitch

Haha nej men jag tävlar hos den gulliga Nathalie om månades bitch så alla ni gulliga kan väl rösta på mig? :)
Annars får ni se på satan ;) och ni som tycker jag är världens bitch kan ju rösta iallafall , här har ni eran chans att säga vad ni tycker hehe ;)
RöstaRöstaRöstaRösta!

Jag är nr 1 som ni ska rösta på .
Klicka här för att komma till sidan



Godmorgon bitcheeees

Nu är jag uppe efter ett antal gånger jag vaknat och somnat om, men nu kunde jag inte somna om och så började ju Våra Bästa År så det vara bara att vakna .
Igår hade jag och min älskling det jätte mysigt :) vi låg och kollade på film och gav varandra massage, förstår inte hur grymt jävla skönt det kan vara asså haha, men min älskling är ju bäst på att ge massage :) Han vart trött typ på en gång haha roliga han lix, så vi såg inte klart filmen denna gång heller, utan vi stängde av tvn och satte på musik så låg vi där och jag gav honom massage , myspys .
Idag har jag bestämt att inte göra mycket alls, ska baka idag, yeey , ska lämna älsklingens träningssaker, gå och handla, laga middag och sedan bara ta det lugnt :)
Vad ska ni hitta på idag? :)




 


Tvkväll utan lussebullar

Nope vart ingen bakning för mig idag, vart alldeles försent då vi kom hem för typ 5 min sedan, så fan på det :/ men jag bakar imorgon istället :) Vi var och åt vår middag på vårat stammis hak haha och sedan åkte vi och handlade massa saker som mjölk, jäst, blommor osv . Älskling köpte sin äckel vaniljcola :P
Ikväll ska jag bara kolla på tv, Paradise Hotel, Entourage men efter det vet jag inte x) vill se en film men får inte ner den :/ jävla sida att inte fungera .





 


Snart bakdags!

Blir nog att jag bakar efter maten så att de är varma och färska tills ikväll :) mumma!
Idag har det inte hänt mycket, jag och älsklingen åkte och hämtade hans lillasyster vid väsby station, så det vart en liten tripp fram och tillbaka . Sedan kom vi hem och jag lade mig i sängen och kollade några avsnitt av Smallville, ligger rätt så mycket efter om man säger så haha . Men nu har jag ont i min hand så ska ta och kolla Southpark maraton på MTV eller nått .




Godmorgon eller godförmidag

Whatever jag är uppe iallafall och har ätit en rejäl frukost , lyckades med min gröt så mumma var det :)
Är riktigt mätt och belåten nu så nu ska jag bara chilla i sängen en stund sedan blir det baka baka :)
Ida är det ju första advent så nu kan allt julpyssel börja :) inte för att jag har massa planer på det, jag är mer för att baka, ska baka lussebullar, pepparkakor och göra våran famous kola :) ska bli gott, fast idag blir det nog bara lussebullar, resten vill man ju ha på julafton :) får se om jag har tålamodet för att baka mer än en gång x)
Jaja får se vad jag hittar på mer idag , är rätt så seg som vanligt så lär inte hända mycket .

 

 

 


Hemma igen

Nu är vi hemma från bio, vi såg ju 2012 och jävlar säger jag bara, har så ont i mina ben då den var sjukt jävla lång men det var det värt för jag tycker den var skit bra :) skiter vad andra tycker, me like :)
Om jag ska sammanfatta hela dagen så började jag med att vakna, väcktes av babys mamma som kom in hela tiden och skulle snacka, haha, gick upp och gjorde min misslyckade frukost vilket slutade med två rostade mackor och ett glas apelsinjuice, mumma på det med! Ni kan läsa i inlägg nedanför vad jag menar hehe ;) Sedan spenderade jag halva dagen framför datan med The Sims på, fungerar inte riktigt som det ska men jag skiter i för jag måste ha något att göra och tiden går fan fort med The Sims eller har jag fel?
Sedan blir det middag nere på Empoli (v-tunas bästa pizzeria) med baby och några av hans vänner, riktigt goa samtal de hade, wow hit och wow dit, jag bara satt där och lyssnade iallafall, lite fattar jag iallafall hehe ;) och så var det en massa tjat om Svambob Fyrkant haha x) Sedan åkte vi hem till Johan för att fördriva tiden lite, han hade världens sötaste hund som jag lekte med, sjuuukt söt :)

En sådan hund hade han så när vi lekte så vann ju såklart jag mot lillskiten haha :) Sedan åkte vi mot bio vilket tog sin tid men har ju alltid mys med min baby i bilen + den bra musiken som spelas . Väl framme var det världens kö för popcorn/godis , säger bara thank god för biomat (om man skiter i popcorn/godis det vill säga) sedan var det kö för att komma in i salongen också , men vi kom in i tid och hade det mysigt :) filmen var riktigt bra och på vägen hem så gick det fort, inte så många bilar ute nu lix .
När man kommer hem så är det världens fest här haha nej men rätt så mycket folk som varit på kryssning som vill fortsätta men det var dags för dem att åka hem så nu är min älskling fyllechaffis haha x)
Jag ligger i sängen med Svampbob Fyrkant på MTV, haha skönaste! har varit maraton hela dagen så det är najs :)
Snart börjar en film som ska ses som jag dessutom kan somna till då jag är rätt så trött nu, men vill ha massage av min baby, så kom hem nu :(
Hoppas ni haft en trevlig lördagskväll :)

 


Mitt öga är irriterat

Fan det svider satan i mitt öga + att det är lite rött i också, åååh orkar inte med detta :/




Booooo .

Mitt högra öga men det blir vänster för er som kollar :P

 

 


Stackars lilla smulan


 

Lillan smulan hamnade i bråk med en räv, usch hatar när hon kommer hem såhär :/
Hon var nere i grytet i en timme och slogs med den . Den lilla kämpen .

 




Sidan av munnen

Hon ser helt förstörd ut :(

Hon bet sönder typ halva läppen, tanden gick igenom så husse fick dra ur tanden från läppen så nu hänger den bara :/ Lilla smulanpulan då, vilken tur att du har våran säng att vila dig i då <3

 

 

 

 

 


Dagens



Bio :



Ikväll sitter jag och min älskling och ser på denna film på bio :) yeey .
Alla har ju sagt att handlingen suger pung men att effekterna är grymma så det är ju värt att se den :)

 

 

 

 

 

 


Segaste dagen ever

Guuuuud vad jag är seg, orkar fan inte göra någonting och ont i huvudet har jag :/ Usch inte min dag idag kan jag ju säga . Fan asså . Måste ut och få frisk luft = öppna fönstret x) mahaha .



Godmorgon världen

Jag har vaknat och ätit frukost, skulle göra gröt i kastrull eftersom det blir så lite när man gör i micron men det gick inte så bra för mig, halva mjölken rann över x) så jag gav upp och käkade macka istället haha :)
Idag händer det inte mycket, kanske blir bio ikväll med älsklingen :) men vi får se .
Igår skrev jag inte då jag inte var på det bästa humöret, hade verkligen ingenting att göra, då jag kommer på ideer så förstörs dem bara haha :P men jag spelade dataspel halva kvällen sen kom älsklingen till sängen :)
Dock somnade han rätt snabbt haha men tycker om att ha honom bredvid mig :)
Nu ska jag svara på kommentarer och kolla massa bloggar :)




 






Hemma från stan

Ja nu är jag hemma från stan, åkte in så jag var där vid 1 tiden och mötte upp Rebecca och sedan kom Denise :) Vi hade det mysigt, gick och kollade i affärer, åt gratis godis och hade det trevligt, dock var vi alla rätt så sega men men . Vi satte oss på Coffeehouse by George och fikade med varm choklad <3 .
Vi försökte komma på kvällens planer men vettefan vad som händer, jag har typ ingen alls lust att dra ut, är alldeles för seg för det tyvärr, vill ha en chill hemmakväll men vi har ingen att vara hos så det går ju inte heller . Så vi får se vad som händer :)
Jag fick dock inte många julklappar med mig hem, är sjukt svårt att hitta . Köpte en julklapp till papi iallafall, vad tänker jag inte skriva :) Sedan fick jag med mig denna goding hem :

Känner att mina läppar kan behöva detta . Ska väl åka någongång nästa vecka med in till stan för att handla julklappar, vill bara ha det gjort lix :)




Gooooooodmorgon

Godmorgon bloggen! Vaknar fan samma tid hela tiden nu förtiden, helt sjukt, okej kanske inte exakt samma tid men det är alltid kl 10 - 10.30 , helt sjukt .
Ska snart göra iordning frukost och sedan börja göra mig iordning, ska in till stan och kolla massa julklappar :) hoppas jag hittar något bara! Det ordnar sig säkert, kommer åka in till stan mer gånger .
Ska få med mig Rebecca och Denise också så det blir säkert kul :)





 





I hate this you know



Kollade nyss klart på Paradise Hotel och tänkte kolla någon film eller serie nu efter, vet dock inte vilken?
Stämningen i detta hus är inte den bästa så känns som att alla är på dåligt humör vilket gör så att jag blir på dåligt humör :/ Vill bara säga till min bebbo att jag älskar dig och finns alltid här för dig, du kan alltid komma till mig här i sängen (haha skämtosido, försöker ju bara liva upp stämningen?) och prata eller bara va med mig , det är föralltid du och jag, spelar ingen roll vart vi är, bara jag har dig så känner mig mig säker och älskad, spelar ingen roll bara jag har dig .
Nej nu ska jag kolla upp vad jag har i denna data .




p.s I love you





 


Chill dag


Ännu en dag som varit jävligt chill, rätt skönt faktiskt men vill dock jobba också eftersom man inte får pengar av att sitta hemma och pilla naveln lix , men börjar ju i deember :)
Älsklingen kom hem tidigare idag vilket var najs, kommer ju alltid med sina iskalla händer och tar på mina ben, mage eller boobies, haha den jävlen . Dock så sitter han bara vid sin datajävel så något sällskap har man inte direkt , haha .
Imorgon hade jag tänkt åka in till stan och kolla julklappar, men har ingen lust att åka själv, ska höra om någon eller några kan hänga med :) Vill bara köpa alla julklappar nu så att man har det gjort , dock vet jag fortfarande inte vad jag ska köpa till min mami eller lille-po . Får höra av mig till dem och fråga .
Någon som vet vad man kan hitta på för julklappar?




Hopp hopp in iduschen

Nu tänkte jag hoppa in i duschen, undrar varför man säger så? Det är ju knappast så att man "hoppar" in i duschen, man går ju in lix, men aja får klura ut det medans jag står i duschen haha .
Juste kom på att min kära papi fick för sig att köpa denna goding till duschen hemma i Tumba


Den lyser olika färger, haha vad får han allting ifrån lix?

 

Nej nu skuttar jag in i duschen, peace out .

 

 


Segare än segast

Godmorgon bloggen!
Idag är jag fan sjukt seg, inte bra alls , orkar ens inte gå upp och fixa frukost, men ska göra det i reklamen då jag såklart kollar på Våra Bästa År , blir nog gröt idag med :) Och idag så händer det inte mycket, vilket gör att jag känner mig ännu segare . Orkar inte gå ut och gå heller då det är världens pissväder ute så jag lär sitta inne hela dagen, wiho . Hade tänkt ta en tripp till stan men jag gör det imorgon istället, har inte råd med alla sms-biljetter då jag inte har ett busskort, tänkte skaffa det då jag börjar jobba, nu känns det inte som någon idè .
Idag hade jag tänkt ta en lååång varm dusch och fixa allt som ska fixas :)
Nej nu ska jag kolla klart på VBå .








Filmmys

 

Amerikansk action från 2006. Några av världens bästa fighters blir inbjudna till en olaglig kampsportsturnering på liv och död som arrangeras på en avlägsen ö. På plats upptäcker de att den ansvarige för turneringen har som mål att kopiera dem för att skapa en elitstyrka.

 

Filmen går på 6an nu ikväll, orkar inte kolla film på datan, kan vara skönt att kolla på storbildstv ibland också ;)

 

 

 

 

 



Come to me and take me away to the world I want to live in

Ligger just nu och kollar på Paradise Hotel, tycker inte att det är så speciellt bra då det är rätt b men man måste ju kolla iallafall, bara för att lixom haha . Efter det blir det film tror jag , dock vet jag inte vilken . Älsklingen sitter ju och spelar som vanligt så jag har absolut ingenting att göra . Tror inte jag har så många filmer på datan då jag har rensat den totalt på filmer osv .
Har kollat runt på lägenheter idag också, vill ju så gärna flytta men svårt när jag inte jobbar , jag brörjar ju inte förens i december och man får väl säkert inte ta ett lån om man bara jobbat 1 månad säger vi så måste ju jobba ett tag innan man ens får lån och sen måste man ju hitta en lägenhet, den jag vill ha just nu lär ju hinna bli såld :/ boo .
Det är det som det ligger mest fokus på nu, sedan blir det ju resa och allt det där senare . Men allt kommer väl lösa sig :) måste ju vara positiv :)




Where the f*ck are you

Jahapp nu är det ju då massa som fattas i detta hus, haha man undrar ju vart de tagit vägen då man alltid vet avrt alla är, wierd . Nej men babys mamma och lillasyster är inte hemma än och de brukar vara hemma vid detta lag, kanske de är och storhandlar?
Jag orkar då inte ställa mig och laga mat idag så jag hoppas att hon hade tänkt laga något, dock blir det ju så mycket godare när jag lagar mina måltider men ibland så orkar man bara inte, haha .
Är riktigt seg idag, har ont i ryggen och magen, vill ha massage av min baby men han har raid ikväll så det lär ju inte hända . Och just nu har jag ingenting att göra så ska typ lägga mig och vila och kolla på film .




Ica vs Coop

Japp då har jag varit och handlat, vart inte så mycket, men köpte det som behövdes och lite till, haha .
Handlade lite gott också + massa tidningar .
Men det är jobbigt att alla tidningar inte finns på just den affären man väljer, brukar alltid gå in på Coop först för att handla men de har aldrig några bra tidningar så idag gick jag in på Ica också för att köpa några tidningar så ska läsa massor ikväll :)







Min goda frukost

Om det är något som jag älskar att äta så är det gröt, jag vet inte varför men jag bara älskar det :)
Så min frukost idag blev en tallrik med mannagrynsgröt, mumma! Längesedan jag åt det faktiskt . Och eftersom det är jul snart så kommer man äta massor med risgrynsgröt :) yeey .

 

 


Chill dag

Godmorgon på er :)
Vaknade för en stund sen, tittade över till andra sidan och min baby låg inte där :/ vart fett rädd då jag inte kommer ihåg att han sagt hejdå när han gick till jobbet, haha brukar hända ibland . Men jag kollade på klockan och då förstod jag att han redan var på jobbet .
Drömde en sjuk jävla dröm också, typ mardröm fast jag drömde att jag hade mardröm eller att det var någon eller något som var efter mig, typ ett spöke, haha . Låter sjukt men svårt att förklara .
Just nu ligger jag och kollar på Våra Bästa År (såklart) och efter det så bli det frukost, funderar på att gå ner och handa någonting gott att äta till frulle men vet inte vad , haha svårt det där ;) .
Behöver handla lite andra saker också så blir nog en tripp ner till centrum .




Seg fucking dag

Har fan inte varit såhär trött och seg på flera dagar asså, helt sjukt hur jag kan vara så död efter en dag lix, haha . Men 1 timmes seg resa till jobbet, vara där i 3-4 timmar och bara sitta och sega och lyssna på presentation och skriva papper är rätt segt och sedan 1 timmes resa hem igen + fitt vädret som varit idag, inte konstigt att jag är så seg, men jag och min baby somnade såklart en stund förut så nu är jag inte så jätte trött längre haha .
Ligger just nu och kollar på dagens Våra Bästa År , och efter det blir det Heroes, Two and a half men och något mer? med min baby :) myspys .
Hoppas ni haft en bra dag? :)




24 November 2009


Ja då var det exakt 1 månad kvar till julafton, längtar lite eftersom det är så mysigt :) dock vet jag inte hur planerna ser ut då jag inte kan bestämma mig för hur jag ska göra . Vill fira med familjen men vill ju såklart fira med min bebbo, båda två går ju inte :/
Men det börjar bli dags att köpa julklappar till alla nu, vet nästan vad jag ska köpa till alla, gäller bara att hitta sakerna också! Typ bara mamma kvar som jag inte har en aning om vad jag ska köpa, hon får ta och komma på det snart lix :) Ska väl försöka fixa det mesta denna vecka då lönen kommer imorgon, yeey :)



Hemma från jobbet


Äntligen är jag hemma från nya jobbet :) hände inte så jätte mycket idag dock .
Först kom jag dit och väntade, träffade på Dea från min förra klass, hon ska tydligen också börja jobba där x) sedan blev vi insläppta och fick gå igenom alla dessa korridorer haha kommer känna mig helt lost när jag börjar .
Vi fick se på en PowerPoint presentation i ca 1,5 timme och sedan fick vi en rundtur genom hela Sergel byggnad, sjukt jävla stort . Sedan fick vi skriva under papper med personuppgifter och kontoupgifter osv och så fick vi gå igenom massa papper, fick våra scheman och uniformer, haha jag har de minsta storlekarna i alla klädesplagg, men inte de andra mohahah FETTON , nej men seriöst förstår mig inte på deras storlekar, jag hade storlek 32 i byxorna och de satt löst lix, sjukt . Im a skinny bitch .
Vi fick se popcornrummet, alla maskinrum, ganska coolt faktiskt, fick snacka med en maskinist, frågade om filmen som skulle köras, det var filmen 2012 och den är ca 2 timmar kanske så hela rullen var ca 48 km och väger ca 35 kg, sjukt asså :)
Nej men jag tror att det kommer bli kul att jobba där, ska börja med två utbildningar i december så jag längtar :)



Upp och jobba

Japp nu är jag uppe, färdig fixad och ska närsom gå till tåget, börjar ju nya jobbet idag , yeey :) ska bli kul och spännande . Hoppas det är roligt då :)
Längesen man var uppe såhär tidigt så är redigt trött och vill sova men det får jag göra när jag kommer hem haha .
Nej nu ska jag klä på mig och gå .
Ni får ha det så bra idag allesammans :)



Hemma igen

Japp nu är jag hemma igen hos min baby, riktigt skönt för jag har varit så stel i hela kroppen idag så skönt att få komma hem och hoppa in i en varm dusch med världens bästa pojkvän och sedan bara lägga sig i sängen och förbereda sig inför jobbet imorgon! Hoppas jag inte glömmer någonting nu bara haha, vore typiskt mig .
Är rätt så nervös men borde inte vara så svårt att lära sig allting, det är ju ungefär som donken :P
Ikväll ska jag och min baby mysa, ska kolla på Paradise Hotel och sedan kolla på film :) ska bli så mys .
Hoppas ni andra haft en trevlig kväll :)



Tumba Solbo

Sitter just nu hemma i köket med papi, Jen och Lille-Po, ska väl snart börja med maten vilket blir wok, mumma! Sedan ska jag åka hem igen till Vallentuna, till min älskling :)
Har varit en riktigt seg dag, har bara åkt buss, tåg osv, så är rätt stel .
Just nu så hjälper jag pappa med massa filmer osv eftersom jag är experten här hemma när det gäller filmer , nerladdning och datorer, haha . I know helt crazy, tur att jag har min inspiration då, min bebbo :)
Nej nu ska jag fortsätta med det jag gör .




Goodmorning bitchees

Nu är jag vaken men ändå skit trött typ, fan vad underbart . Men med något ont kommer alltid något gott, haha . Idag blir det en tripp hem till Tumba jao, är inte direkt taggad på det men måste , blir ju bara mer och mer tjat nu så måste få tyst på dem haha nej men . Dock vet jag inte om jsg stannar över natten eller inte eftersom jag börjar nya jobbet imorgon! Har ju alla grejer här osv men vi får se helt enkelt, vill inte sova utan min baby ju :/ .
Men men nu ska jag äta frukost och kolla klart på Våra Bästa År!



Paradise Hotel

Såg nyss att några gamla Tumba-bor är med i Paradise Hotel, haha x)



Blonda till vänster gick i samma skola som mig förut, hon gick i Nattas klass .

 

 


Älskar nya saker







Fiddeli goes housewife

Japp idag har varit en riktig tråkdag men jag har iallafall gjort någonting idag haha .
Började med att städa, vilket bara blev halva rummet innan vi åkte och skulle kolla på byrå, vilket det inte blev, vi hittade en perfekt garderob, dock fanns den inte kvar nu så vi beställde den så vi får hem den om ca 2 veckor :) + att vi hittade ett nytt fint skrivbord , som vi kan ha datorn på och alla jävla spel, filmer osv . Men den ska vi köpa senare nästa vecka typ :) så detta rum ska det äntligen bli ordning på!
Sedan pantade vi massa flaskor osv så det vart kaching på det, sedan handlade vi massa till maten osv, vi hittade gamla drickor som verkade skit gott så det köpte vi hem, kommer ihåg att man drack det när man var mindre , blå dåre hette den tror jag , hehe . Sedan när vi kom hem så började jag med maten, lagade min specialitet , spaghetti bolognese, mumma! Hade i lite mer än vad jag brukar så det vart jätte gott :)
Så nu känner jag mig duktig! Men men dagen är inte över och jag måste fortsätta städa men det blir inte förens om en låååång stund .

 

 


Nu blir det shopping!

Nej inte till mig själv dock :/ vi ska åka och kolla efter en byrå till rummet eftersom vår kära garderob är helt sönder haha x) hmm undrar varför :P dock älskar jag den garderoben eftersom speglarna är perfekta då man vill spana in sig själv och den är stor och rymmer mycket, men i vårat stora rum så får den inte plats tyvärr, så ska kanske försöka hitta något mindre så man får plats med allting utan att behöva kämpa för att komma in eller för att få ut någonting ur garderoben, haha .
Så hoppas vi hittar något!



Äntligen vaken

Haha nej jag skojade bara, har varit vaken rätt länge men eftersom min pojkvän gick upp för typ 1 minut sedan så har jag inte suttit vid datan, vill ju inte väcka honom, dte räcker ju med att jag har tvn på med Family Guy och skrattar haha .
Igår var både en bra och en dålig dag , var en väldigt lugn dag och sedan bio på kvällen vilket var riktigt mysigt :) filmen var riktigt bra så vill bara se om den , dock när vi kom hem så vart det lite tjaffs men det är inget jag kommer skriva här eftersom det är rätt så privat . Men det har väl löst sig nu :)
Idag har vi (och med vi menar jag mig själv och min pojkvän, fattar du älskling) bestämt oss för att städa upp i rummet eftersom det aldrig blir av, haha . Men vi får väl se hur det går med det ;)



Hemma igen

Ja nu är vi hemma från bion och jag bara älskar filmen, den var riktigt bra, kanske för att jag inte läst böckerna?
Så den rekomenderar jag grymt mycket!
Orkar inte skriva så mycket nu, är rätt trött .
Hoppas ni haft en trevlig kväll :)




Nu åker vi :)

Japp nu ska vi åka till biografen, ska fan tvinga i mig popcorn ikväll och ska dricka cola som jag inte gjort på några dagar nu haha . Lär komma hem rätt sent så får se ifall jag skriver då eller imorgon :)
Hoppas ni alla andra har en underbar kväll!




Det går undan



Varför känner jag på mig att städa rummet inte kommer bli av idag x) like always .

 

 


New Moon ikväll!



Japp kl 21 sitter jag och min älskling framför bioduken och kollar på New Moon, som jag har längtat :)
Lite trist att man knappt kommer kunna käka popcorn men det får jag väl leva med, haha .


 


Min piercing!



Så jävla fint asså



Dagens dresscode



Mjukisbyxor och vitt linne, det bästa man kan ha på sig hemma!
Fan det ser ut som jag fortfarande är rätt så brun haha x)

 

 

 

 

 


Dagens



Planer :

 

 

 

 


God förmiddag

Tänkte säga godmorgon men det är ju knappast morgon nu lix men det är det för oss här hemma haha . Jag och min baby har nyss käkat frukost och nu sitter vi som två datanördar vi våra datorer som vanligt .
Jag vaknade runt 10 men låg kvar i sängen och lyssnade på musik och sedan satte jag på tvn, det är ju The Hills Marathon på MTV så det är najs :) sedan har duktiga jag slängt ut all smutstvätt och fixat lite med disken .
Vi har bestämt oss för att städa upp i rummet idag men vi får väl se hur det går, vi har sagt så många gånger haha .
Nu tänkte jag bara ligga här och chilla tills man måste städa , yeey ...




Dagens Filmtips



Filmtips :


Här kommer lite filmtips på kommande filmer :)




Komedi



Parodi



Action




Mata mig

Snälla jag ber, jag vill bara ha mat i mig asså, är riktigt sugen på allting men nej .
Ikväll blev det tacos såklart till de andra , själv vart det filmjölk till middag, fy fan vad gott säger jag haha ;P
Det luktade gott iallafall från tacosen, buhu :(
Ikväll blir det iallafall massa glass som ska ätas, köpte med mig hem marängswiss och vaniljglass med krossad choklad, gud det var verkligen år och dagar sedan jag åt det , kommer ihåg när jag och syrran brukade käka det hela tiden förut, jag och älsklingen brukade käka det hela tiden förut också, speciellt sommaren 07, vår första sommar <3 .
Så nu ligger jag här hungrig och tycker synd om mig själv, haha fy fan vad livet är underbart ibland x)



EmmaDamm tävling!


Jag måste då bara säga det att denna tjej är så otroligt grym på det hon gör och jag älskar hennes klädesplagg! Ett stort + är att hon ritar allting själv, vilket är så grymt .
Skulle vara så kul att få vinna denna tävling :)
Mina favoriter är :


Älskar denna!


Starbucks No.2

Peace

 

 


Godmorgon på er :)

Vaknade för en liten stund sen och är fortfarande hungrig som ett djur men har fortfarande ont i tungan :/ så lär skrika efter mat idag haha . Ligger just nu och kollar på Våra Bästa År såklart och ska efter det gå och handla lite som jag kan äta, är trött på yoghurt så det finns inte så måste ha något annat att äta , hoppas jag kan äta lite bättre imorgon då det är bio som gäller :) yeey .



Im still bad

Jag mår fan inte bättre nu heller, har vilat, har duschat och åt för en liten stund sen (notera yoghurt är min frukost, lunch och middag) och jag mår fan piss nu med . Fast jag får väl skylla mig själv ;P
Är dessutom på dåligt humör, för jag är sjukt hungrig, är sugen på allt som jag inte kan äta och när jag är hungrig blir jag grinig . Är så hungrig att jag fan dör snart men jag mår bara illa, fy fan vad livet är roligt ibland!




Usch jag mår inte bra

Nej jag mår illa som fan nu, har ont i tungan och är jätte varm, feber kanske? njae skulle inte tro det men kollar väl om ett tag om det inte går över, tänkte ta och vila en stund så att man kanske mår lite bättre senare när min älskling kommer hem .

 

 

 



En trött godmorgon ...igen

Hej bloggen!
Har inte fått mycket sömn inatt, haft så ont i tungan att jag vaknat till då och då, dock vaknade jag runt halv 6 och kunde inte somna om förens min älskling hade gått till jobbet :/ men fick sova några timmar iallafall och vaknade runt halv 10, är fortfarande rätt trött så lär sova lite mer idag, men det får bli om ett tag! Måste kolla klart på Våra Bästa År och äta frukost, lever just nu på rinnande föda så är skit hungrig, haha .
Så i nästa paus ska jag fixa fram frukost, känna på kulan och sedan bara vila :)




Filmtajm





Nu blir det film sedan sova :) Så jag säger godnatt nu .


Godnatt bloggen


2 år och 8 månader idag <3



Så länge har vi varit kära och älskat varandra och ingenting kommer att ändra det
Om man bortser från allt som hänt så har vi varit tillsammans så länge eftersom vi räknar bort den skiten så :)
Och många år kommer det vara mellan oss

 

 


I finally did it!

Japp nu är jag hemma igen :)
Jag gick och mötte upp älsklingen vid hans jobb så åkte vi och tjockade oss på donken x) men gott var det, haha . Sedan bar det av till Ted's Tattoo och gissa vad jag gjorde x)
JAG PIERCADE TUNGAN , ahh jag höll fan på och dö innan, fick sitta och vänta länge innan jag fick gå in och det gjorde ju inte saken bättre, men det gick fort och han var super trevlig och snygg *host*  hahah .
Skrattade bara efter eftersom man dreglar som bara den haha . Men nu gör det bara ont men det går väl över :/ .
Så äntligen har jag gjort det :)

 

 


Kolla in detta!







20 dagar kvar

Japp idag är det exakt 20 dagar kvar tills jag fyller år, yeey :)
Dock har jag ingen aning om vad jag önskar mig faktiskt, skrev förut i min gamla blogg vad ajg önskade mig men jag vet inte, visst vill jag ha det med men vill ha så mycket så jag kan inte välja x)



Liten hint till min baby, haha skoja bara x)

 

 


Segare än segast



Det är grymt vad jag är seg, förstår inte varför. Men fick just hem min lönespecifikation och im happy face :) riktigt fint med pengar nästa vecka, dock kommer det gå åt mycket till julklappar, men vad gör man inte för de man älskar :) ett stort + är ju att jag fyller år om precis 20 dagar så yeey :)


 


Äntligen uppe, noot .

Nej idag när jag vaknade så fick jag sitta inne i badrummet fan en halvtimme typ (har med urinvägsinfektionen att göra) så det var sjukt värdelöst, men sedan gick jag och lade mig igen bredvid min älskling, sedan efter ett tag så åkte han till jobbet , saknar honom
Sedan vaknade jag för en stund sedan, ligger just nu och kollar på Våra Bästa År såklart och ska efter det äta lite frukost, sedan bara ligga och kolla på serier och vila en massa, ibland känns det som att min kropp får för mycket vila x) haha . Är jämt seg och trött, jag vill komma ut och hitta på saker men det går ju fan inte nu, får ta det när jag blivit bättre, får göra massa saker med min älskling, vi ska ju på bio i helgen sedan ska jag försöka hitta på saker med min vänner som jag inte träffat på evigheter känns det som :/ sedan måste jag komma igång med träningen, tur att det nya jobbet ligger centralt så man kan dra till vilket som helst efter det, kan dra med mig Rebecca och Denise då med :)
Men först måste jag bli bättre och frisk, det är viktigaste just nu :)




Godnatt min älskade blogg!

Japp nu ska jag kolla på tv tills min bebbo kommer och lägger sig .
Blir såklart mys och webbradio tills vi somnar , älskar det, det är så jag vill ha det , to the end lix

Godnatt




Myskväll

Ja ikväll ska jag och min älskade pojkvän kolla på massa serier och bara mysa, jag hoppas ju då på lite massage osv, haha men han vägrar ibland, men har så ont i min nacke :/ så snälla baby? snelhest? PrettyPlease?
Jaja man kan ju hoppas iallafall :)
Så våran kväll kommer bestå av mys, Heroes och Californication, resten av alla serier jag har vet jag inte om han vill se haha, men det får jag göra en annan gång då bara :)

Hoppas ni haft en trevlig kväll och att ni får en fortsatt sådan :)



No suprise today

Nej alltså det blev ingen big suprise idag men imorgon gäller det! :) ahh är sjukt nervös så det finns inte men det kommer bli så najs :)
Annars ikväll så har jag lagat mat, wok a la Lundin, och ätit den såklart haha, dagens samtal var cpbarn och mupp-hem haha (nej jag ska inte skratta) . Nu tänkte  jag bara ligga i sängen och vila, har fortfande världens huvudvärk, kolla lite serier och kolla tv sedan typ sova eller nått . Får se om jag jobbar imorgon eller inte, det får vi se imorgonbitti när jag vaknar :) känner fortfarande av det så tror inte det bli jobba imorgon .
Tyvärr :/




My sleep is my rescue

Ja just nu skriver jag inte så mycket, har inte haft orken till att göra någonting idag, har bara för det mesta sovit, eftersom det är det enda som hjälper just nu mot urinvägsinfektionen, för då känner jag inte all smärta och obehag .
Snart kommer min älskling hem , som jag har saknat honom idag
Vi kanske ska iväg idag, ni vet min big suprise, hehe . Men vi får väl allt se om det vlir av eller inte :)
Tydligen är det jag som lagar maten ikväll så ska gå och kolla vad som finns att laga, inte det lättaste här om man säger så .




Godmorgon bloggen!

Ännu en dag hemma, riktigt värdelöst men jag tänkte gå till jobbet, hade ställt klockan och allt men det går verkligen inte, både kroppen och hjärnan säger ifrån . Jag vet om jag går dit så kommer jag få ett helvete, eftersom det känns ju tryggare hemma där man bara kan gå på toa hur som helst  haha .
Men men får se om det blir något jobbande denna vecka!
Just nu ligger jag och kollar på Våra Bästa År och läser bloggar och svarar på kommentarer, är fortfarande riktigt trött så ska försöka sova en stund senare kanske .


Big Suprise tomorrow!






Dagens skönaste



Skönaste :







HAHAHAHAHAHH




 


Segaste dagen

Ligger just nu i sängen och väntar på att min älskling ska komma hem från gymmet . Han är så duktigt som verkligen håller igång och tar igen nu efter han varit sjuk :) . Dock lite tråkigt eftersom han kommer hem så sent . Men denna dag måste ha varit den mest segaste dagen ever asså . Har inte hänt mycket, förutom läkaren då .
Inga serier kunde jag ladda ner eftersom det var nått som stod på sidan, datasnillet här fattar ju nada när det gäller det där , jag trycker på ladda ner haha x)
Inte mycket som går på tvn heller, Paradise Hotel ikväll iallafall :) någon som såg på det igår, haha fy fan asså, pang på direkt lix . Sen lär det bli sova tidigt ikväll för jag är skit trött nu, inte så konstigt eftersom jag vakna svintidigt och kunde inte somna om eftersom urinvägsinfektionen är tillbaka . Får se om jag ens lyckas somna .
Fan vad livet är gott ibland asså, noot .



Vad fan gav det?

Ja nu är jag hemma igen, har varit hos läkaren och tog en sväng till apoteket för att hämta ut medicin och shit .
Läkaren gav mig inte mycket till svar men ska köra på denna medicin i ett år nu? om det inte hjälper så ska jag till en urolog . Så jag hoppas att skiten försvinner så att man slipper bli rånad på pengar varje gång lix, inte billigt att vara sjuk . Är väl mest rädd för att få det senare när jag jobbar på SF, de vill väl inte ha någon som är borta flera dagar lix väldigt ofta så jag hoppas verkligen .
Jag sa till om mitt öra dessutom! Är ju typ halvt döv på vänstra örat eftersom det är något som är iför, jag trodde att det var en vaxpropp eftersom det sade min skolsyster men nej det var det inte, det är bara svullet och fylld med luft eller vatten kommer inte ihåg xD men ska iallafall försöka trycka ut skiten, ni vet som man gör när man flyger, haha jag är sämst på det men nu jävlar ska det tas i x) + att jag fick en nässpray som ska hjälpa till, kuren varar i 2 veckor så vi får se hur det går med det, vill ju bli av med den skiten också eftersom jag har ont i huvudet jämt och ständigt .
Fan vad jag babblar på nudå om alla mina besvär haha .
Nu ska jag kissa och sedan glo tv eller nått .




Måndag

Godmorgon på er!
Har inte varit en bra morgon för mig iallafall, min urinvägsinfektion har kommit tillbaka igen och den kommer hela tiden just nu och det är inte okej . Orkar inte med detta längre . Fan .
Annars så har jag sovit en stund eftersom det varit en jobbig morgon, är inte direkt på mitt bästa humör om man säger så . Ska ringa min läkare nu och sen försöka sova en stund till om det går, inte lätt när man måste kissa hela tiden .
Hoppas ni haft en bättre morgon än mig iallafall!




Godnatt bloggen

Nu är det entourage och sedan ska jag försöka sova så jag säger godnatt nu!
Hoppas ni haft en trevlig kväll och sover gott!







Besöksrekord :)

 



Har kommit upp till 110 unika besökare, kanske inte låter så mycket men det är mycket för mig :)
Tack alla ni som kollar in min blogg och tack alla för era kommentarer :)




 


Tv kväll

Ja ikväll ska jag och min bebbo ha en tv kväll, just nu är det Hål i väggen som är på tvn, vilket man småskrattar åt, sedan blir det 2 and a half men, Paradise Hotel och sist men inte minst två avsitt av Entourage , ska bli skul att se :) , ska om en liten stund värma upp några lussebullar , känns som de aldrig tar slut haha .

 

 


Dagens



Tips :

Handling:

Två vampyr bröder (Stefan & Damon) återvänder till sin hemstad. Stefan försöker hålla låg profil och vinna Elenas hjärta som påminner väldigt mycket om hans stora kärlek från långt tillbaka i tiden. Hans ondskefulla bror Damon gör allt för att sabba för Stefan och har inga problem att "äta" stans befolkning.


Detta är ett bra tips till er som har väldigt tråkigt i detta höst/vinter väder vi har i Sverige just nu och för er som vill sitta inne i värmen, kolla då på denna serie, dock går det inte på tv men det finns att ladda ner för er som kan eller webbtv om det finns på någon sida!
Väldigt mysig och spännande vampyrserie, likt Twilight stuket men denna serie är värd att kolla på :)

 

 

 


Ännu en händelserik dag

Kom precis ur duschen, det var så skönt att tvätta håret och det ska bli skönt att få fixa det nu med, ibland blir jag bara så galen på mitt hår så jag vet inte vad jag ska ta mig till, haha . Kan det vara för att jag fortfarande inte är van med mitt hår? Japp , inte själva färgen utan längden, tycker mitt hår är skit kort -.- , alla säger bara att jag är löjlig och att det inte är så kort men jag tycker det, saknar mitt gamla hår :( .
Så vad händer mer idag då?
Inte mycket alls, ingenting vad jag vet faktiskt, ska kolla på film om en stund och ikväll är det ju premiär för Paradise Hotel, ska inte missas! :) kolla på alla snygga hunkar mohaha .
Nej nu ropar hårfönen och plattången på mig .
Bye bitches



Godmorgon?

Nej usch det känns som jag sovit typ tre timmar inatt, jag kunde verkligen inte somna igår :/ för det första så skrämde min älskling upp mig genom att säga att han ska göra så som det är i Paranormal Activity, för det andra så hade jag världens magont :/ vet inte varför och för det tredje så blir det att man ligger och tänker en massa när det är mörkt och tyst .
Men nu är vi uppe och bebbo ska närsom ge ner till gymmet och fettot själv ska bara sitta hemma, har inte kommit in i detta träningstadiet än, inte lätt när jag är fett depp hela tiden just nu . Men det kommer :)
Vad jag ska göra idag är inte mycket, ska spela lite sen bara ta det lugnt, vill inte sova heller eftersom jag vill kunna somna tidigt ikväll eftersom det är upp och jobba imorgon svin tidigt så ah :/

Men hoppas ni har haft en bra morgon iallafall! :)


Vad kan du om din pojkvän?

1. Vad heter han? Freddy Alarik
2. Vad har han för favoritfärg? Svart&Gul såklart ;)
3. Vad har han för ögonfärg? Han har blå/gröna
4. Klädstil? Myspys och det vanliga typ jeans och snygga tshirtar som jag självklart köpt
5. Har han färgat håret någon gång? En gång
6. Längd? Jadu ingen aning men han är längre än mig
7. Har han klippt sig någon gång? Allt för ofta rakar han av sitt hår
8. Piercing? Tungan, läppen
9. Tatuering? En på armen, kommer mer
10. Dricker han? När det är fest, utomlands
11. Röker han? Feströker bara
12. Vad har han för mobil? En Sony Ericsson
13. Vad vill han bli när han blir stor? Han är ju redan stor men miljonär vill han nog bli haha
14. Vad har han för färg i sitt rum? Typ vit med massa massa mönster
15. Syskon? 3 systrar och 3 bröder
16. Född i Sverige? Japp
17. Hans favoritmat? Tacos, mongoliska, pizza mm.
18. Vilen maträtt hatar han? Det är väl indiskt, råmat mm.
19. Vad tror du han skulle göra om han vann 1 miljon? Betala av alla sina lån haha nej men köpa ny bil
20. Vad brukar han göra efter jobbet? Sitta vid datan, träna
21. Vad heter hans mamma och pappa? Britt och Lasse
22. Har han bråkat med någon förut? Haha ja det är väl klart
23. Vad brukar han göra på helger? Umgås med mig, kompisar, datan, bio osv.
24. Musiksmak? Rock
25. Svär han mycket? Haha det kan man säga
26. Vad för bil kör han? Just nu ingen mohaha , men han har en volvo
27. Hur/var träffades ni första gången? I skolan, jag första året, han sista
28. Vad är han rädd för? Att bli skrämd haha
29. Vad påminner dig om honom? WOW -.-
30. Vad var det första han sade till dig? Hej lillan
31. Vad var det första du sade till honom? Hej plutten
32. Vad brukar ni oftast skicka sms om? Vad vi gör, saknar dig, älskar dig osv.
33. Är han beroende av något? Mig såklart, sin fucking data och sex ;)
34. Vad kallar du honom? Plutten, älskling,baby, bebbo, retard och Jerry haha x)
35. Vad kallar han dig? Lillan, älsklingen,Bebban, cp massa fult -.-
36. Tränar han? Typ varje dag känns det som
37. Hur länge har ni varit tillsammans? 2 år och 8 månader <3
38. När fyller han år? Den 2 augusti
39. Om du skulle ge honom en blomma då han fyller år, vilken blomma skulle det vara? Rosor, alltid rosor!
40. Beskriv honom med tre ord. Underbar, nörd och min älskling
41. Gillar du honom? Nej jag hatar honom x) haha jag älskar honom mer än allt annat, nu är det bara han och jag som det alltid kommer att vara, forever and ever...baby <3




Gamla inlägg = Minnen

Ja jag sitter och läser gamla inlägg från min andra blogg, gud så längesen allting känns, skriver om hur jobbig skolan var men också hur jävla roligt vi hade i skolan, inget kan slå Alexandra när hon är hyperaktiv och övertrött, hahah x) goda minnen därifrån!, när jag jobbade på McDonalds och allt skit som hände där, när min syster var gravid men mest om min älskade pojkvän, båda bra och dåliga saker, haha .
Ja men har ju hållt på ett tag med bloggandet, just nu känns det bara naturligt att blogga eftersom man är så pass inne i det, haha x) im such a geek .


Tillsammans är vi oslagbara

Baby jag behöver dig mer än någonsin nu, hoppas du vet det och att jag älskar dig mest av allt


Vill tillbaka







9 månader


Idag är det 9 månader sen denna sötnos föddes, på samma dag dessutom, en lördag :) Jennie åkte in fredagen den 13de och han kom till världens den 14de februari




What f*ck happend

Ja nu sitter jag ännu en gång vid datan, fy fan asså . Finns verkligen ingenting att göra, jag tror jag dööör snart .
Har fan inte gjort någonting idag, känns fan inte okej, vill göra saker men inte lätt när man har no cash, no busskort och inte mår så jävla bra , nej då blir det ju att man blir hemma .
Men nästa helg då ska jag fan hitta på nått! Det är ju bio då , New Moon , yeey!
Jobbar hela veckan tydligen så det ska (inte) bli najs . Har verkligen saknat jobbet , haha , noot . Men men det är pengar och jag gör vad som helst nu för pengarna, haha . Börjar ju mitt nya jobb snart så det ska iallafall bli kul att jobba för en gångs skull . Vill bara få in massa pengar så att man kommer bort från allting, ingenting känns okej nu , fan . Om det inte vore för min baby så hade jag gått under vid detta lag så thank you baby for being the best boyfriend ever right now , iloveyou .
Nej nu ska jag återgå till det jag gjorde, jo ingenting .




Godmorgon bloggen!

Jag vaknade för ungefär 3 timmar sen av några som är väldigt höggljudda på morgonen vilekt kan vara jävligt rriterande ibland men idag så orkade jag ens inte bry mig, älsklingen sov som en stock och jag låg där i mörkret om man ens kan kalla det så eftersom hela rummet var upplyst av älsklingens data, låg där och försökte somna om men dte gick inte, har rätt så mycket tankar i huvudet just nu som ploppar upp när man ligger där i tystnaden . Efter ett tag satte jag på tvn men det fanns inte mycket att kolla på så det fick bli MTV med Brooke Knows Best och The Hills, sedan lite simpsons på 3an sedan gick vi båda upp för att äta frukost och nu sitter jag här .
Har läst massa bloggar, svarat på alla kommentarer, och sitter och funderar på vad jag ska hitta på idag . Älsklingen lär sitta vid datan pretty much hela dagen så what shall I do?
Städa kanske? njaa låter inte så lockade .
Spela? Njae kanske senare .
Sitta vid datan? Om jag ska vara ärlig så finns det fan ingenting på datan som man kan göra, jag håller med Rebecca att datan och internet är överskattat, efter man gjort allting man velat göra tex. läsa blogga, skriva i bloggen, kolla film, youtube whatever så finns det ingenting att göra, vad ska man göra då lix?
Nej jag har börjat tröttna på detta, vill göra någonting istället, fan vill ha som snabba cash så man kan dra och shoppa så man blir lite lyckligare iallafall haha x)


Jimmy Choo's kollektion släpps ju idag för H&M . Är riktigt sugen på ett par saker men 1. mitt konto bara skriker DON'T DO IT . 2. Allt lär ju redan vara slut, jag menar come on det är Jimmy Choo och H&M vi snackar om . Jag kommer ihåg när Matthew Williamson hade sin kollektion för H&M , tog slut på en gång . Men man vet ju aldrig, kanske finns kvar lite, kanske på nätet?
Men men nu ska jag sluta babbla och ta mig i kragen och göra något, jag menar det måste ju finnas någonting att göra?


LATER BITCHES




Dagens planer

 

 


Come to me and take me away to the world I want to live in

Ja nu har jag både kollat på Idol och Cirkus Möller , Idol - Tove var ju lätt grymast ikväll och Erik var också riktigt bra, resten är jag inte the biggest fan av om man säger så . Cirkus Möller - skratta som fan som vanligt + att jag är rätt så övertrött så kan vara därför, haha .
Nu ligger jag i sängen och väntar på att min älskling ska komma så vi kan mysa och kolla på någon serie eller film :) så baby kom nu! :)




 


Nu ska jag laga mat!

Ikväll blir det tacos, mumma!





Storhandlarn

Haha nejdå men det vart rätt mycket idag i affären, men det jag köpte lär räcka hela helgen så :)
Dock var det världens kö och alldeles för mycket människor så jag fick fan panik och vart riktigt irriterad, men men I'm home and safe .


Chips med smak av gräddfil från Svenska LantChips, Plockgodis, Kinder Maxi, Skvallertidning och Cola .
Och vänta det finns mer .
Det som finns i kylen är en till Cola och min Cola Zero och en stor chokladkaka med schweizernöt , mumma :)

Fan vad jag ska svulla ikväll x)

 

 

 

 

 


Dagens



Låt :

 

 

 


Im done

Så nu är jag klar med att måla, tog sin stund men vill ju ha det fint :)
Ska om ett litet tag gå och möta min älskling, ska lämna hans träningsväska osv sen tänkte jag kanske gå och handla, det är ju helg nu så ska fan svulla järnet, haha nejdå men lite godis ska jag ha! Och cola, guuud vad jag är sugen på cola, dricker inte det längre på vardagar, bara på helger så muuuumma!
Nej nu ska jag klä på mig och fixa det sista :)



Live long and prosper



Im such a geek .

 

 


Måla naglarna

Japp nu ska jag måla naglarna + tånaglarna :)
Blir svart och rosa!


 

 

 

 

 

 


Förmiddagens planer

 

 


Godmorgon bitcheeees

Japp nu är jag uppe! Eller jag vaknade halv faktiskt så har varit vaken i typ en halvtimme hehe .
Kunde inte somna om då jag vaknade av mig själv? Varför lix . Kommer inte riktigt ihåg vad jag drömde men var säkert underbart :) Dock kunde jag inte somna igår förens någon timme efter jag stängde av tvn :/ hade en sådan sjuk huvudvärk så det inte var roligt, fick gå upp och ta alvedon och sedan försökte jag somna igen och det gick efter ett tag men fan vad dryyyygt det var :/
Ska fixa iordning en liten frukost snart, tänkte göra en onyttig frukost haha , eftersom mitt te är slut så tänkte jag göra varm choklad och värma upp några lussebullar, mumma! Man börjar känna att allt skit man satt i sig börjar lämna spår haha , nej bara jag som märker såklart x) Men fan ska komma igång med träningen! Inte lätt med jobb och att man är sjuk jämt och ständigt , men jag ska lösa det på något sätt .
Nej nu ska jag fixa en grej sedan börjar jag med frukosten och sedan är det Våra Bästa År!




Jag rekomenderar inte

Jag rekomenderar inte att ha sin pojkvän bredvid sig när man ligger på en spikmatta , speciellt om han är på ett drygt retande humör, ett exempel som jag upplevt själv (alltså för en stund sedan) att han lägger sig på dig med all sin vikt, han hoppar i sängen och gör så att man skrattar och speciellt när man ska resa sig upp att han håller kvar spikmattan på ryggen!
Men vänta det är inte över än, man är ju rätt öm efter man legat på en spikmatta, man är helt röd och prickig, nej då ska han retas med att slå på ryggen, så jävla skönt, noot .
Fan ta dig baby, jag ska ge igen, vänta du bara! ;P


Nyduschad och har ont i ryggen

Ja jag förstår inte varför jag har så ont i ryggen :/ men det var skönt att få varmvatten på ryggen så att den slappnar av lite och så tvättade jag håret vilket var jätte skönt, jag bara älskar det haha .
Dock börjar det ta slut så måste beställa nytt men inte långt kvar till lön så kaching :)
Jag ska börja med en annan serie nu av min älskade Redken från All Soft till Extreme, bättre för mitt hår så :)

 

 

 


Tävling

En tävling från Linda Bloms blogg: http://lindablom.se/



Klicka här för att komma till tävlingen

 

 

 


Overknee stövlar

Funderar på att inskaffa mig ett par overknee stövlar, dock vet jag inte om jag ska med eller utan klack .
vad tycker ni? :)





 

 


Dagens planer

 

 

 


Lunch med The Hills

Ja nu har jag gjort iordning lunch för en gångs skull, say what , gjorde iordning varma mackor med ost och skinka i ugnen, så jävla gott :) och ska äta dem och kolla på The Hills :)
Nu börjas det :)


You are the only thing I want to live for

Ja nu sitter jag vid båda datorerna, både min och älsklingen, haha datanörd nejdå :P
Nej men jag bloggar på denna och spelar på hans, klarade ut halva spelet för en liten stund sedan men nu ska jag köra vidare :) är riktigt roligt spel faktiskt :)
Gick ju för en stund sedan till jobbet för att lämna av lite saker till Freddys mamma, tog med mig flisan som sällskap, gullhund som springer fram så man blir galen haha :) dock blev hon lite rädd när vi skulle gå över vid tågspåret men vi sprang så det gick fort hihi :) Sedan blev hon överlycklig när hon såg Freddys mamma :) De håller på och bygger om precis vid den vägen jag brukar gå till jobbet så fick ta värsta omvägen men det vart en liten promenad iallafall :)
Nej nu ska jag fortsätta spela :)


Ut i det kalla vädret

Ja nu ska jag bege mig till jobbet för att lämna av lite grejer till Freddys mamma så på med vinterjackan och i med iPoden i öronen så går det säkert skit fort :)

LATER BITCHES



En trött godmorgon

Haha jag kan inte förstå hur jag kan vara trött när jag ändå har sovit flera timmar . Men nu är jag uppe :)
Kollar just nu på Våra Bästa År och ska i reklamen fixa iordning lite frukost . Min mage skriker efter mat just nu .




 




Godnatt bloggen



Nu ska jag kolla på serier tills jag somnar, hoppas att min älskling kommer snart och gör mig sällskap, vill inte ligga själv :/ så hoppas jag får lite sömn inatt och inte drömmer konstiga drömmar som jag gjorde inatt, en blandning mellan döden, final destination och en creeepy gubbe, usch den var läskig och konstig :/ men den andra drömmen var mysig :) innehöll "vad vore jag utan dina andetag..." , åh :)
Nej nu ska jag sluta skriva .

Godnatt på er :)


 


Serie kväll

Ja ikväll har jag kollat på massa serier , så mys :)
Har kollat på Gossip Girl, One Tree Hill och just nu kollar jag på 90210 , drama, drama, drama säger jag bara . I alla serier men vad förväntar man sig ;P, hehe . Om ett liten stund ska jag kolla på So You Think You Can Dance och efter det blir det Desperate Housewives och Melrose Place :)
En riktig serie kväll, alltid lika roligt :)





btw har fixat min P-tagent nu! Allting går med lite våld, hehe .




Gossip Girl


Kollade nyss klart på det senaste avsnittet av gossip girl, vilket var rätt freaky i slutet haha .
Avsnittet bestod av rivaler, hat, kärlek, college party, "Debutante ball" och trekant . Say what .
Men avsnittet var bra iallafall och längtar tills nästa kommer då det var lite spännande i slutet hehe :)



p.s får damp på min P-tagent , vägrar att fungera, måste trycka riktigt hårt för att få fram ett jävla P ...



Dagens



I Want:

 

 

 

 

 


Middag = Pannkakor

Ja middagen idag betod av pannkakor och jordgubbssylt, mumma var det iallafall men mår rätt så illa nu :/ inte för att jag åt mycket utan mår rätt så illa ofta nu när jag äter mat eller äter något överhuvudtaget, riktigt jobbigt :/ Men hoppas det blir lite över så man kan äta det till lunch imorgon :)


 

 


And now it's over

Ah nu kom min man hem så nu blir det inget mer spelande för mig, buhu, men kanske inte så bra ifall man sitter och spelar hela dagen, hehe . Men är glad att han är hemma iallafall :)
Händer inte så mycket just nu, ska väl laga middag snart men har ingen aning om vad det blir, haha kanske kan vara bra att ta reda på det eller vad som finns hemma . Är rätt hungrig eftersom det bara blivit frukost idag .
Men idag är en bra dag :) är så glaaaaad idag :)



LYCKA!

AAAAHHH ni anar inte hur glad jag är just nu, jag som precis gett upp hoppet så ringer de från SF och säger att jag fått jobbet, asså gud jag är så jävla glad nu! :D
Jag börjar den 24de med intro osv, kan berätta mer om det senare när det väl är dags!
Ah asså äntligen ett riktigt jobb och vad är inte bättre än på SF , jag älskar filmer och bio så aaah är så överlycklig så det finns inte :)







Spelaspelaspela

Sitter just nu och spelar det nya spelet, man märker att det var ett tag sedan x)


Im awake

Ja nu är jag äntligen vaken, känns som jag inte sovit mycket alls men det har jag, om man bortser alla toalettbesök haha . Igår så kollade ju jag och älskingen på film, hade mys och bus, han ska jämt bli på detta dryga humöret då han kittlas och brottas då man verkligen inte vill, haha x) Filmen var ju självklart rolig, vi har sett den många gånger men nu var det ett bra tag sedan så nu ska vi kolla igenom alla tre filmer .
Så vad händer idag då?
Först nu hade jag tänkt äta lite frukost, och om 10 min börjar Våra Bästa År så det ska ses sen lär det bli att jag spelar :) ska bli kul!

Vad ska ni hitta på idag? :)



Film med älskling!





Nu ska jag och min älskling kolla klart på filmen som vi påbörjade igår :)
Lär inte skriva mer för idag så godnatt på er :)



Jag längtar!



Snart kommer det nya expansionpaketet ut till The Sims 3, jag är ju verkligen en nörd när det gäller The Sims, har alla the sims spel förutom några få och just nu längtar jag tills detta spel kommer ut :)
Bara 9 dagar kvar!



 


Liten powernap

Ja nu är jag och min man vakna, vi båda somnade i sängen för ett tag sedan, det var riktigt skönt men nu när man vaknade är man jätte trött och det är jätte segt :/ vill inte sova heller, känns onödigt nu när man kan vara uppe länge + att älsklingen spelar det nya spelet lite högt på datan ;)
Jag fick då ingen chans att spela det idag eftersom det tog så pass lång tid att få ner skiten och det finns ingen chans att jag får spela det nu lix, hallå man har världens datanörd till pojkvän men så underbar :)
Så det får bli att jag spelar massa imorgon istället!
Har på tvn just nu med Desperate Housewifes, har dock redan sett avsnittet men har på tvn iallafall :)
Men nu tänkte jag kolla på massa serier , Gossip Girl, One Tree Hill, Desperate Housewifes osv .

LATER BITCHES



Äta bör man, annars dör man

Ja nu har jag precit ätit middag, klassiska makaroner och köttbullar, hehe . Inte så gott men det går i, inte mina makaroner och inte mina köttbullar men man kan inte få allt här i världen , hehe .
Det blir ju så när man inte är hemma, det är ju annorlunda då, inte samma saker och inte samma mat, men jag klagar inte :) trivs här och älskar att vara här .
Min bebbo kom hem för en stund sen så det är mys, får man lite sällskap iallafall :) , dock sitter han vid sin jävla data men men ;P Kanske kan kolla klart på filmen vi började kolla på igår men vi båda var rätt trötta så vi bestämde oss för att sova .



Jävla skitspel

Jag gick för stund sedan för att lämna älsklingens träningsarmband och hämta det nya spelet, så nu sitter jag här och håller på och installerar och det går fan inte bra, massa komplicerade saker som jag självklart löste men det tog sin tid... Men nu är det typ värsta kön för att komma in, tror det är rätt många som sitter som jag just nu och vill in ch installerar, så jävla härligt, not .
Fan vart på skit dåligt humör så att installera spel är inte min grej, vill bara skrika och gråta för jag blir så jävla förbannad och för att det inte vill gå som jag vill, haha x)


Eniro = efter?

Kollade nyss på Eniro vart jag är någonstans, som ni kan kolla på inlägget nedanför . Haha kan de ingenting eller, är på helt fel plats x) så deras system suger om man säger så .
Hahah .





 





fixar och trixar med Bloggen :)

0-18dfb3074331f1ff3ed6363ae9e9d09b.png

Kolla varifrån!

 

fixar och trixar med Bloggen :)

 

 

 

 


Nya spelet



Detta är vårat nya spel som kommit idag! :)
Klarade ut hela första spelet och tydligen så börjar detta spel precis där det slutade så det ska bli najs, känner sig som en riktig nörd nu men det är ett riktigt roligt spel! Massa pang pang .
Dock så måste jag installera det på älsklingens data och när han kommer hem så vill ju han sitta där och spela så lär inte bli så mycket spelande idag men någon annan dag så, hehe ;P

Men nu ska jag gå till köket och leta upp någonting som jag kan äta till lunch :)


 


I got nothing to do .

Nej det stämmer verkligen, har ingenting att göra, skulle kunna spela men orkar typ inte hehe :P
Skulle kunna städa men vi får se om det blir av eller inte, haha , om man känner mig rätt så lär det inte hända, hehe . Ligger just nu i sängen och kollar på tv, finns ju inte mycket att kolla på kan jag ju säga men what to do lix .
Får en liten promenad senare då jag ska möta min bebbo för att byta lite saker haha xD Jag ska få ett spel och han får hans gymarmband så han kommer in .
Sitter dessutom och kollar på lägenheter och tatueringar!
Men nej nu ska jag hoppa in i duschen :)


Dagens



Låt:



Älskar låten!





Godmorgon bloggen!

Ja eller varit vaken rätt länge . Vaknade och fick stressa ner till läkaren men nu har jag varit där iallafall!
Fick mer medicin osv . Men skönt det iallafall!
Så just nu sitter jag med min underbara frukost som består av grönt te med hallonsmak och lussebullar, mumma! och kollar på Våra Bästa År . Kan inte bli bättre :)




Baby when you sleep, I just love to look at you and smile, because I love you so much .

Ja nu ligger vi båda här i sängen, för typ 1-2 timmar sen så somnade vi båda i sängen, haha vi båda var skit trötta och om ena somnar så somnar den andra, så är det ju bara . Men nu är jag vaken och typ inte ett dugg trött medans min bebbo ligger fortfarande och sover, så jävla socialt lix, haha . Man får ju så bra svar tillbaka när man försöker prata med honom .

Jag - Älskling?
Älskling - Mm
Jag - Är du trött?
Älskling - Heej

Men what lix?

Jag -  Sover du?
Älskling - Mm
Jag - Haha gör du ju inte..
Älskling - ...
Jag - Älskar dig
Älskling -  Mm

Får så gulliga svar tillbaka haha xD lovar att han ens inte kommer ihåg detta ... xD



Fiddeli goes kock


Japp jag lagade middag till mig och min älskling för en stund sen, riktigt gott var det, lagade wok a la Lundin, som består utav kyckling, grönsaker, sås och ris, mumma!
Ikväll så händer det inte så jätte mycket .
Ska duscha om ett tag, kolla lite tv, sitta vid datan och sedan blir det film med bebbo <3 Mysigt som fan!




Knäppis katt




Knäppis katt som ligger högst upp på garderoben, haha .

Denna katt kallar jag för djävulskatten, för han har många många gånger bitit mig i foten, dag som natt, värst på natten då man inte ser honom eftersom han är kolsvart, haha men man hör bjällran .
Han retas alltid med mig, kattjävel men sötast!



 


Been far away for far too long



Jag är trött, seg och rätt så nere .

Ska om en stund fixa iordning lunch , finns ju inte direkt så mycket att göra när man är hemma, sjuk, ensam och mår som jag gör . Hoppas bara att det finns nått i detta hem!

Vill att min bebbo ska komma hem, behöver hans famn just nu


 


Everything is going to be alright?

Sitter just nu och funderar på massa saker, massa skit egentligen men försöker komma på hur man ska kunna lösa dessa problem, visst ett fast jobb skulle fixa det mesta men hur lätt är det att få det idag lix?
Väntar fortfarande på svar från SF, men börjar bli tveksam ifall de ringer eller inte, men hey det är bara måndag idag, de kanske ringer senare i veckan? Kan ju hoppas iallafall!
Sitter dessutom och kollar på lägenheter, hittar massa fina, men dyra! Så jävla värdelöst men man har typ inget val . Vill man ha det fint så får plånboken lida pin, men det där löser sig säkert på något sätt!
Men tänkte fortsätta kolla runt på lite lägenheter och sedan kolla på lite Family Guy, klockrenaste serien!



Haha tur eller vadå

Precis när jag skulle gå så tänkte jag " men jag testar att ringa en gång till och se ifall jag kommer fram" , ni tror inte att jag gör det! Så fick prata med min läkare och ska dit imorgon för att snacka och få medicin utskriven, så yeey!
Så ska äta lite piller nu och se ifall det avtar lite grann och äta lite frukost och sedan bara vila!


Jag ger upp

Nu går jag ner!





Ingen godmorgon för mig inte

Nej asså jag förstår inte varför, varför måste jag få UVI igen för? Jag orkar verkligen inte mer, snart kräver jag att de gör nått major med hela skiten . Jag har käkat mina tabletter som jag ska osv, men kanske måste käka dem längre? Jag har ingen aning och jag försöker nu att ringa min läkare men "alla linjer är upptagna för tillfället, vänligen ring om en stund" , jo jag har gjort det nu flera gånger . Orkar inte gå ner med detta heller om jag inte får tag i henne, sitta där pissnödig och vänta, sen pissa i en mugg och lämna in, men hallå jag vet att jag har UVI, säkert samma skit som förra gången så give me the pills lix!
Men om hon inte svarar så får jag väl pallra mig ner och kolla om hon är där då .
Nej så hela morgonen har jag suttit  inne i badrummet eller legat i sängen och haft ont/obehagligt, inte kul . Tog mig en jävla stund att somna eftersom allt försvinner för en stund då (hallelujah) men jag hade ju ställt klockan på 9 för att ringa läkaren . Så jag lär spendera hela dagen i sängen, woho .

Wofuckingho





Film


 


Nyduschad och övertrött

Ja nu är jag nyduschad och har nytvättat hår vilket är underbart, ska fixa till det så snart det torkat till lite . Såklart så ska min älskade b-friend retas i duschen, men en vacker dag ska jag ge igen!
Sitter just nu och kollar på ...och så kom Polly , och småskrattar lite, hehe .
Men lite senare blir det en annan film med b-friend .
Nu ska jag fixa håret, sen blir det en tripp till macken för att köpa cola sen film och mys :)




Hemma igen <3

Ja nu är jag äntligen hemma, kom hem för ca 30 min sen och det var fan den längsta resan någonsin, det ska alltid gå så jävla långsamt när jag ska åka :/ usch .
Men jag fick skjuts hem till Tumba iallafall av Sune, men jag höll på att dö, av värmeslag och cancer, haha nej men han satte på arslevärme och rökte i bilen så inte najs, men ändå skönt med skjuts! Tack så mycket :)
Men lämnade iallafall min fars dag present och påbörjade min resa hem, dock var jag tvungen att använda mig utav sms-biljett, 2 gånger! Hinner aldrig använda en :/ men men .
Men nu ligger jag här i sängen frusen och ska snart med min b-friend hoppa in i duschen, vilket kommer bli så jävla skönt, tvätta håret och allt, fy fan vad underbart, haha . Sen blir det film och sedan sova tidigt eftersom det är jobb imorgon :/ usch vad värdelöst . Men det är såklart pengar!



LATER BITCHES

Nej nu ska jag dra mig ner till bussen, längtar så mycket efter denna resa, 2 timmar dit och 2 timmar hem igen, haha fy fan vad härligt, noot .
Inget sällskap heller :( buuu på dig .

Men vi hörs när jag är framme eller när jag kommer hem igen :)



091108


Idag är det den åttonde november, alltså är det 1 månad kvar tills jag fyller år :) shiiit vad glad jag blev, kan verkligen behöva min födelsedag nu, hehe .
Skalägga upp en önskelista lite senare, hehe ;) .
Men nu tänkte jag fixa mig iordning lite och sedan börja min tripp till Tumba, eftersom mami och papi kommer hem lite sent så kommer jag inte hinna träffa dem eftersom jag måste åka tillbaka då jag jobbar imorgon :/ .
Så vi hörs later


Fars dag

Grattis på Fars Dag


Haha klockren blid, julmössa, rullar köttbullar och dricker öl

 

 

 

 



Sunday

Godmorgon!
Nyvaken men ändå trött, som vanligt då . Vart rätt sent igår men hade det mysigt med min b-friend iallafall, först låg jag själv och kollade på två filmer som gick på tvn, Shanghai Knights och Damligan ,har sett båda förut men det var längesen så det var najs . Sen kom min bebbo till sängen och vi låg och kollade på skräckisen When A Stranger Calls, den är ju inte jätte läskig men den är obehaglig, man hoppa till lite ibland, hehe . Tur att jag hade min bebbo bredvid mig då <3
Så vad händer idag då?
Just nu tänkte jag bara ta det lugnt efter gårdagen, då jag hade världens migrän, hade så ont i huvudet så jag mådde illa, spydde en gång men resten av kvällen låg jag där i pina och mådde illa som fan, det var inte så kul . Så jag hoppas inte att det blir så idag igen .
Sen ska jag åka hem en snabbis och lämna av massa saker till mami och papi, de kommer ju hem från Egypten idag, en liten golfresa med mormor och morfar i en vecka . Gud vad jag också vill åka utomlands, orkar inte med denna kyla och det skulle bara vara så skönt att få komma bort ett tag .
Nej men så det blir en tripp fram och tillbaka, tråk som fan men thank god for iPod .



Ni som är från Göteborg, åker alltid hem i sorg!



2-0 till AIK, kan fan inte bli bättre!
AIK har vunnit hela Svenska Cupen <3


NI SOM ÄR FRÅN GÖTEBOOOOOORG, ÅKER ALLTID HEM I SORG!

 


VI ÄR ÖVERALLT
ALLMÄNNA IDROTTSKLUBBEN
AIK

 

 

 

 


Lördagkväll

Japp nu tänkte jag ligga här själv och kolla på lite serier, eftersom inga nya serier har kommit ut så kollar jag på gamla, kan vara rätt roligt ibland, som tex kolla om hela One Tree Hill eller The O.C.
Men vi får se vad det blir jag ska kolla på , är på humöret "i don't care" .

LATER BITCHES



På youtube just nu


Haha skrattar lika mycket varje gång, så sköön x)


Haha samma här, skrattar bara xD


Såg på So You Think You Can Dance imorse när de gick igenom de alla fem säsongernas höjdpunkt och detta är den bästa dansen tycker jag! :)

 

 


Dagens dresscode



Rolling Stones T-shirt
Mjukisbyxor


Haha ja ni ser ju min lilla stökiga hörna där, kanske dags att städa, i don't think so .






 




Back and forward



Men nu ska jag ta en tripp ner till Ica och handla till maten, ikväll blir det tacos!
Mumma!







Dagens



Låt:



 

 

 


Dålig start på dagen då jag somnade

Ja godmorgon på er!
Hoppas ni sovit gott för det har verkligen inte jag, drömde samma mardröm om och om igen, vaknade flera gånger inatt och somnade och samma dröm dyker upp igen, riktigt värdelöst om jag får säga det själv .
Men vaknade för en stund sedan av ah orkar inte ta upp det ens, men jag kunde inte somna om som vanligt så jag är riktigt tjurig idag och ledsen men vet inte varför ens . Något måste vara fel?
Finns mycket jag vill säga men det kommer jag inte säga .
Så jag ska ligga i sängen hela dagen och vara en bitterfitta, för det är ju så jävla roligt .


Fuck it

Godnatt .

Fredagskväll

har spenderats med bakning, idol, ätit lussebullar kollat på The Vampire Diaries och Californication och nu så sitter jag här och har inget att göra (baby fatta vinken) . Är inte direkt trött heller så lär sitta uppe en stund till iallafall . har varit en rätt seg dag, inte hänt mycket alls, vilket kan vara skönt ibland, att bara få ha en dag där inget skit händer, att man bara kan ligga hemma och inte göra någonting alls, bara chilla .
Kanske blir någon film om en stund, får se helt enkelt :)

Hoppas ni haft en underbar dag :)


Bulleribullar

Massor med bullar

Ett berg med lussebullar


Berget + en plåt till i ugnen som ni kan se, mumma!

Detta måste vara de mest onyttigaste lussebullarna som finns men fan vad de är goda hehe :)



Första plåten klar


Mumma!

 

 


Fan för att baka ibland

Nej det går verkligen inte som jag vill, det gäller att ha tålamod när man bakar, men jag tänker inte ge upp! Ska fan äta varma lussebullar ikväll, där med basta!


Gäller att ha förkläde på sig, får alltid massa mjöl på kläderna x)


En nyfiken söt hund kom och kollade vad jag höll på med i köket, hon kommer tillbaka när bullarna är klara istället hehe . Söthund <3

 

 


Baka baka lussebullar!


Nej nu tänkte jag ta mig i kragen och börja baka mina jävla lussebullar, annars kommer jag aldrig få det gjort .
Wish me luck!



PMS?

Ja då var man hemma igen från en timmes äventyr, maten vart McDonalds med lill-Frida och efter det vart det en tripp till Arninge så jag kunde handla jäst och russin till mina lussebullar jag (kanske) kommer baka ikväll .
Verkar som alla har pms idag eller är typ sura, speciellt på mig, why man why? Vet inte varför alla är så tjuriga på mig och jag blir bara sur själv om folk är det på mig . Så take a chillpill everyone and smile .
Orkar inte med människor som ska vara sura . Så prata inte med mig om ni ska vara på det humöret . Tack .



Mata mig

Usch nej fy vad hungrig jag är, inte kul alls om jag ska vara ärlig . Men jag var mer hungrig förut, om man går hungrig och inte äter, försvinner hungern efter ett tag då eller? Konstigt det där .
Men nu när jag sitter och tänker på mat så vart jag jätte hungrig, väntar på att vi ska gå ner och äta, vilket betyder att det blir antaligen pizza till middag, men jag klagar inte, äter vad som helst just u, bara jag får i mig mat, lix har ju bara ätit frukost som bestod av två mackor och te , så GE MIG MAT!
Vi ska väl även gå och handla, så jag kan baka min jävla lussebullar någongång, hehe .
Och en glad nyhet, varmvattnet är tillbaka, men nu är det två stycken som ska duscha så min dusch lär inträffa ikväll istället . Men men what to do .
Men nu ska jag klä på mig , nej jag är inte naken, vill bara byta kläder, till varmare kläder eftersom jag fryser jämt och ständigt nuförtiden . Sätta upp håret och sucka framför spegeln på mitt hår .

Talk to you bitches later



Jävligt irriterad

Oj oj oj vad irriterad jag är just nu .
Skulle hoppa in i duschen nyss för att raka mig osv eftersom jag aldrig gjorde det igår för jag orkade inte, men nej då finns det inge varmvatten, hade på högsta och det var typ ljummet, knappt det lix, så nej hann med ett ben men jag vägrar duscha om jag ska stå och frysa arslet av mig .
Sen då tänkte jag baka bort min irritation, men nej då finns det ingen jäst hemma så då kan jag ju inte baka! Orkar inte gå ner och handla heller, gå och handla två saker är inte riktigt min grej, speciellt inte i denna kyla . Dessutom ser men ju ut som "hej kom och hjälp mig men ingen kom" , så nej denna dag är inte min dag och jag har en känsla av att detta är inte det enda som kommer få mig irriterad .
Vill bara skrika ut hur fucking irriterad jag är .
FAN



Sen frukost

Ja nu ligger jag här i sängen ännu, inte så jätte hungrig men kanske dags att äta frukost så att man hinner äta lunch med, hehe . Vi brukar vara experter på att inte äta lunch, men hey det måste man ju inte varje dag ;P
Vad som händer idag har jag inte planerat så mycket, mår inte så jätte bra så har ingen lust alls att hitta på saker, bara vara hemma och chilla .
Kanske bakar mer lussebullar? De har ju tagit slut eftersom alla här hemma vräker i sig, haha . Men gott är det!
Denna gång ska jag fan ha russin i dem!
Nej men nu ska jag fan äta frukost , hehe .


Godmorgon bitcheeees

Ja nu var man uppe, var svårt om jag ska vara ärlig haha , för en gång skull så ställde vi klockan för att gå upp nu, annars ligger vi och sover bort halva dagen vilket jag inte vill, men visst är det skönt att få sova ;P har gjort det i en vecka nu och skönt har det varit :)
Så just nu ligger jag i sängen och kollar på Våra Bästa År och min bebbo sitter och nördar sig vid sin data . Ska om ett tag gå upp och fixa lite frukost, börjar bli lite hungrig . Drömde dessutom en konstig läskig mardröm, lite svårt att förklara vad det var men konstig var den , hehe (doesn't suprise me) .

Men hoppas ni andra har sovit/sover gott :)



Godnatt bloggen!



Godnatt på er .

 

 

 


Saker jag inskaffat mig


Två tandborstar




Klistermärken, 2 st till den rullande bilen .


Aik Mössa, ska köpa en i rosa också :)


 

 


Vart inte som det var planerat



Vi såg inte på Paranormal Activity, buuh jag kommer aldrig att få se den -.- , men vi såg på en annan film som var helt okej, inte bra men inte jätte dålig heller . Den filmen heter Adventureland (som ni kan se ovan såklart) . Den var lite smått rolig och pinsam på samma gång, så den gick att kolla på men det är ingen film som man ser om kanske .

Filmen får 3 av 5 toast



Filmtajm



Eftersom jag aldrig såg klart den eftersom jag låg och kollade på den själv i typ 5 min och sket nästan på mig när freddys mamma knackade på dörren så ville jag inte se den själv, men nu har jag sällskap ;) men en liten fågel viskade i mitt öra att den suger k*k , ah vi får väl allt ta reda på det då, hehe .

 


EMA 2009



Kl 21.00 på MTV visas det EMA 09, iår är de i Berlin!
Ska ses eller har tvn på iallafall med hög volym så att man hör, hehe .

 

 


Dusch

Japp nu blir duschen, ska raka mig på de ställen som behövs, tvätta håret (thankgod) ta på ansiktsmask osv osv, ska bli så skönt :)

 


En trött flicka

Ja rubriken stämmer in korrekt, ligger i sängen med datan och fixar en massa, men är sjukt trött men fattar inte varför, vaknade typ runt halv 12 och sedan ändå gjort lite saker idag, så fattar inte, men men jag är väl alltid trött haha .


Nya äventyr

Ja då har jag skaffat mig en blogg här också!
Har numera två bloggar, får se vilken blogg man skriver på mest, funderar på att ta bort en men vi får se helt enkelt :)
Men ska fixa lite nu, ha det så bra!




RSS 2.0