Fuckfuckfuck

och ännu mer skit på det, kan väl inte bli bättre...

Fuck

Ännu en kväll av att inte ha ett skit att göra...
guygfvhbnjhgytuv

...

Missa inte!



Supersugen på torsdag kl 21 på 6an
En av de skönaste filmerna som finns, haha!
McLovin ...


Sista augusti

Godmorgon!

För en gångs skull vaknade jag upp och var glad, har typ haft pms de senaste dagarna, varit sur och irriterad på i princip allt, haha inte okej .
Men igår hade jag det riktigt mysigt med min älskling, vill att varje kväll ska vara så! Först åkte vi och käkade sen vart det lite data, sen blev det en varm dusch tillsammans och sen kollade vi på ett avsnitt av True Blood, sen kollade vi klart på filmen Salt, den var faktiskt skit bra! Den har nog premiär snart .

Men var duktig imorse, eftersom vi inte hade ett skit att äta till frukost så ställde jagmig och gjorde scones, så sjukt gott! Nygräddade scones, helt varma och mjuka, muuuumma!
Men nu ska jag fixa lite andra saker så later!

-


Nu ska jag laga lunch



Ja jag ska laga Spagetti Bolognese!
Med mitt speciella recept och pastan är Spagettini fullkorn, så mumma!


Snart höst eller?

Det känns fan som det iaf!

Känner ju att dörren på baksidan är öppen iaf, blir riktigt kallt här inne, inte okej!
Blir bara kallare och kallare och det vill vi ju inte, fine att det får bli december, längtar galet mycket men vill ju inte att det ska bli kallt!
Men men ska iaf ner och träna lite senare, typ när älsklingen ska dit så man får sällskap hem iaf, och nej vi tränar inte ihop längre då jag är på övervåningen med maskinerna och älsklingen är på nedervåningen med lösa vikter, där alla spänisar är haha .
Men ska verkligen tag ta i träningen nu, seriöst också, ska sluta med all skit mat och allt sött, får nöja mig med vatten och popcorn på helgarna , haha . Så vi får se hur det går då, speciellt med maten då det inte är det lättaste att bestämma då det jämnt är något onyttigt! Jävla kött och potatis... haha .

Kände verkligen igår hur trött jag var på allting, ifs är inte mitt humör på topp heller men orkade verkligen inte anstränga mig alls igår för att ens vara social, satt där vid matbordet i min egna lilla värld och resten av kvällen låg jag bara i sängen och glodde på danska paradise hotel .
Men jo det är sant, är trött på det mesta, tänker inte gå in på detaljer, känner bara att jag låter det vara tills Thailand sen så får vi se vad som händer, år 2011 känner jag att då kommer det mesta hända, eller jag vill det iaf .
Vad jag vill göra?
- Flytta
- Få ett heltids jobb
- Göra en speciell operation
- Fortsätta med min träning
- Börja plugga kanske?

Ja det är mycket jag vill men allting går inte att göra samtidigt så man får ta det hur det kommer irl .
Men jag ska fan lyckas med mina mål, med mina planer, så är det bara!

New time, same place


Yes vi fick hem ett brev på posten häromdagen från fritidsresor att de har ändrat våra tider till Thailand, vilket förstör mina planer ;/

Utresa från Arlanda går planet kl 13.00, när vi egentligen skulle ha åkt kl 18 på kvällen!
Eftersom vi åket på julafton så hade jag velat fira den lite innan med familjen men nu hinner jag inte det så får göra det dagen innan istället! Måste hinna träffa alla innan, kommer bli tight med tiden asså . Men så kan det gå!
Är glad bara för att åka dit haha .
Det positiva är väl att vi kommer fram tidigare så då hinner man vila upp sig innan man ger sig ut på äventyr!

Hermione

Emma Watsons nya frisyr


Äntligen fredag!


Äntligen fredag, nu får jag reda på mina tider för september-halva oktober, så jag kan börja planera mina tider, vilka jag kan ta osv, ska bli skönt så man har lite koll, dock har de inte kommit upp ännu, de är så sjukt sega!
Det ännu värre är att jag inte fick min tjänst för att jag redan har en, fitta då...
Men jag förstår dem, det var 23 stycken som hade sökt tjänst och det finns bara 12 st tjänster så jag förstår dem absolut men ändå ville jag ha mer tider .


Fredag

Godmorning!

Är satans trött men vill inte sova bort hela dagen heller, så är uppe, ska snart äta frukost, sen lite senare blir det träning!
Kom hem rätt så sent igår då jag jobbade halva dagen, gick bra då och då men det var en kund som gjorde mig så arg att jag började skaka och var tvungen att gå bak ett tag för att lugna mig! Hon avbröt mig hela tiden och sade emot mig och jag kan ju inte försvara mig heller om hon avbryter mig och jag tyckte bara det var pinsamt, för precis alla andra stod och glodde och allt det pga av hon inte fick de platser hon ville ha, en lång historia, orkar inte ta upp allt .
Senare mot kvällen så tog det skit lång tid att städa eftersom det är så mycket och det var två styckna jag vart riktigt irriterad på men orkade inte tjaffsa ens så gjorde mitt och gjorde så vi alla kom hem . Dock just nu går bara tunnelbanan 1 gång i halvtimmen så missade den precis när vi slutade så stod i tjejernas med Steph och Anna och snackade skit, hihi .
Kändes som det tog hundra år att komma hem men väl hemma så låg min älskade i sängen och så mysigt vi hade det! :)

Nej nu blir det frukost, tjipp!

Nu blir det jobb!




Kommer hem sent inatt så skriver imorgon!


Pump my body



Nu blir det träning, ska bli nice!


Torsdag

Godmorgon på er!

Sitter som alltid vid den här tiden och kollar på vbå, ska snart ner och träna på gymmet!
Men denna morgon har jag hunnit med att vakna, gosat med hunden, ätit frukost och pratat i telefon med min mormor, hon babblade på som vanligt men hon tycker det var roligt att få prata med mig, kommer inte ihåg sist vi sågs eller pratade med varandra . När någon fyllde år typ?

Igår fick jag vara ledig så chillade hemma tills jag och älskingen åkte in till stan för att möta upp min papi för att gå på bio, vi såg Grown Ups och fy fan vad rolig den var! Riktigt bra var filmen och skulle lätt kunna se den igen! :)
Men hade det mysigt med mina män, haha :)

Sen åkte vi för att käka, sen åkte vi hem, kollade lite på danska paradise hotel, sen kom älskingen till sängen så kollade vi lite på filmen Salt, den verkar faktiskt bra men älsklingen var så trött så vi stängde av för att sova, eller ja han, jag satte på tvn och kollade på Two and a half men tills jag somnade hihi .

Onsdag

Både lön och ledig idag, awsome!

Sitter just nu som vanligt och glor på vbå, haha , tänkte ju efter detta dra ut och springa men så som det ser ut nu så öser det ner regn och då har jag ingen stor lust alls . Hoppas det går över om kanske 1 timme så kan jag dra ut då!
Annars får jag väl dra ner till gymmet och springa där . Springa ska jag iaf, hehe :)

Jobbade ju igår och det var riktigt nice, det var lugnt hela kvällen, många som var trevliga och en del var otroligt otrevliga men sade emot dem direkt , så de lär sig till nästa gång! Mohaha .
Sålde flytigt med rabattkort och hela kvällen bara flöt på så det var nice, slutade ändå relativt tidigt på kvällen så det var skönt :) åkte hem och kollade på tvn tills jag vart trött så jag somnade . Dock hade jag sådan sjuk träningsvärk i ryggen så var tvungen att ligga helt konstigt + att jag har världens blåsa i munnen som gör att jag måste ligga på höger sida så man inte kommer åt den, haha det gör sjukt ont . Hela min läpp är svullen pga av den, usch .
En på jobbet sa att jag skulle skölja munnen med saltvatten så går den bort, är det sant?
Vågar inte testa haha , gör för ont -.-

Men men det var det jag hade att skriva, haha, tjipp .

Jobbig kund eller vad?

När han skulle betala så vägrade han ge sitt körkort eller personnummer.
Men jag sa till honom att jag var tvungen att ha det annars får han inte köpa, men anledning till han inte ville ge det var för att han inte ville ha sitt personnummer i någon data, men come on?!
Men lix vi behöver personnummer eftersom de måste matcha med kortet, annars kan ju vem som helst gå och handla med ett kort man hittat eller stulit lix?
Nej men han vägrade, han sa att där han kommer ifrån så har de inte så, de har inte ett personnummer.
Då vart jag riktigt förbannad och sa lix: "Nehe så du har inget år, ingen månad eller dag du är född?"
Nej det hade han inte, då sa jag tyvärr men då får du inte handla för jag måste ha det, annars går jag emot reglerna . Då vart hans kompis trött på vårt tjaffs och betalde och gav sitt personnummer och brydde sig inte ett skit .
Varför kunde inte den andra bara gjort så lix? Nej självklart ska han ha rätt men såklart så hade han fel!

Jag vet att vi är de enda i hela stan som har det systemet, tro mig vi tjatar också på att få kortdosor eller vad de nu heter, det vore så mycket lättare och skönare för oss med! Men det händer ingenting och vi får ta skiten för de av kunderna . Så ja vi vet att de suger, ja vi vet att det är jobbigt när man har legget eller passet längst ner i väskan, ja vi vet att vårt system suger och ja vi vet att vi är de enda .
Nej vadå bitter?

Djur

Ja igår så satt jag och Ida och snackade om olika djur, speciellt de som finns i vattnet, vi båda är väldigt rädda för djur som finns i vattnet!
Speciellt hajar, om jag hade sett en haj när jag badat så hade jag dött av panik, seriöst asså, helt sinnesjukt vad stora, farliga och äckliga de är . När Ida hade varit i USA så hon och hennes familj på Malibu Beach och det var några som var ute och surfade, då tyckte hon att de såg en hajfena så hon började skrika högt som fan att det var en haj i vattnet men folket omkring tyckte typ att hon var dum i huvudet haha , men sen kom den tillbaka och ännu en fena, då såg hon att det var två delfiner, haha fail! Men det läskiga är väl att om delfiner kan vara så nära in mot stranden så kan väl hajarna också det!

Sen berättade hon om en flod i Indien som är väldigt helig där folket där slänger i sina bortgångna, visst det är deras religion och det är väldigt helig, men det har uppstått att malarna i vattnet har fått smak för männsikor eftersom de slänger i många bortgågna, visst att de eldar upp dem innan men en del kanske inte hinner brinna upp helt så då får malarna smak för människorna och dessa malar är inte direkt små, de är enorma!
Så en dag hade en pappa och hans två söner paddlat kanot i denna flod, helt plötsligt kommer en mal och tar ena sonen och åt upp han, helt sjukt! Så läskigt .

Som sagt så är jag väldigt rädd för djur, både på land och i vattnet så undrar hur jag kommer klara mig i Thailand asså, haha x)

Tisdag

Godmorgon på er!

Vaken som vanligt vid denna tid, det är ju trots allt vbå snart, haha geek .
Nej men vaknar av mig själv och om jag vaknar så kan jag inte somna om, så det var bara att gå upp!
Har ätit frukost och allt och om en liten stund ska jag ut och springa, wiho!

Igår jobbade jag som sagt och det var en riktigt chill dag asså, riktigt skönt för en gångs skull eftersom det varit kaos på sistonde så igår var det nice! Jobbade med sköna människor och stog upp för mig själv och SF, yeah, kan berätta det sen men det var en riktigt jobbig kund .
Sen så lär man sig nya saker varje gång man jobbar, sjukt jag vet men är man så många som vi är och man snackar med olika varje gång man jobbar så blir det ju så!
Igår satt jag och Ida och snacka om olika äckliga djur som finns i vattnet, berättar mer om det sen också haha!

Nu börjas det, tjipp!

Måndag Morgon

Ja godmorgon!

Har ifs varit vaken kanske 1 timme, har hunnit äta frukost och sitter nu och kollar på vbå :) såklart!
Idag är det strålande sol och värme så har lust att lägga mig ute i solen men inte då, ska ner och träna, sen är det direkt hem och duscha sen åka till jobbet och jobba hela kvällen, wiho...
Kommer jobba rätt mycket nu så det kommer inte bli mycket bloggande vad jag tror men man vet ju aldrig, hehe . Hoppas bara det är skit bra väder hela veckan för bra väder = lite folk som går på bio . Hehe .

Igår låg jg typ hela dagen och kollade på danska Paradise Hotel, haha fy fan vad nördigt . Sen när älsklingen var klar duschade vi och lade oss i sängen och kollade på film, filmen som var på 6an, Tomcats, haha riktigt rolig men har sett den förr så!
Sen skulle vi försöka sova men fy fan vad varmt det var i vårat rum och jag vägrar öppna fönster då äckliga långben eller harkrankar som de kallas kommer in och äcklar sig, usch vad jag hatar insekter! Vet inte hur jag kommer klara mig i Thailand faktiskt, haha... Men det ska nog gå! Får stå ut, flugor och skit bryr jag mig inte så mycket om, det är mest spindlar, kackerlackor, getingar osv, usch!!

Nej nu ska jag sluta svamla!

Tjipp

Söndag

Godmorgon!

Har varit uppe ett litet tag och ätit frukost osv, är fortfarande riktigt trött även fast jag sovit flera timmar inatt, helt sjukt . Känner mig typ helt utslagen, wtf lix?
Men men ska försöka röra på mig idag som fan, ska ut och springa om ett tag, sen vill jag på bio ikväll men vi får se vad älsklingen säger . Vill gå runt i T-Centrum också men det lär inte min kära älsklingen och jag har ingen stor lust att åka dit själv och det finns ingen som bor i närheten heller så det sög ju .

Men men nu är det danska Paradise Hotel som gäller!

When I don't find my way home anymore, that's when I look at you

Jag älskar dig ♥

Sexigt värre...


Jag hade då inte klagat om jag var hon, bortsett från blodet då.


All alone

Japp, sitter här ensam i min säng och glor på Paradise Hotel Danmark, har också fastnat för det nu, men det är jävligt underhållande och tiden går fort! Dock är danska så jävla fult språk asså!
Väntar på att älsklingen ska komma hem från sin papi så man får lite sällskap iaf, haha . Denna dag har varit riktigt värdelös, har inte haft ett piss att göra på hela dagen, men så går det när man är sjuk .
Men har nytvättade sängkläder och vanliga kläder så det är skönt att det är gjort!

Typ ingen bra film som går på tvn och har typ ingen på datan heller, eller jo men ingen jag är sugen på att se, vill se en film jag inte redan sett . Fan vilka problem jag har va? haha :P

Nej nu ska jag fortsätta att kolla, inte lätt att hänga med om man inte kollar, fattar ju inte vad de säge utan text?!

Sagan om Ringen - Trilogin

- Why do you call him Gandalf?
- Gandalf the Wizard?
- ...
- Hellooo, didn't you ever read Lord of the Rings in high school?
- No, I had sex in high school.


Haha humor det där, nej men har helt missat att det är Sagan om Ringen trilogin på 3an denna helg, dock känns det inte som det var allt för länge sen jag såg alla tre så kommer nog skippa dessa filmer ikväll men för er som inte sett den på länge eller inte alls *host* fias new boyfriend *host* , haha .


Burlesque



I rollerna -
Christina Aguilera, Cher, Kristen Bell, Eric Dane (McSteamy), Cam Gigandet (The O.C, Twilight)


I want to sleep

Godmorgon!

Är uppe redan nu, eftersom älsklingen skulle upp tidigt och de andra inte kan hålla käften så vaknar jag och kan inte somna om, inte okej.
Har vaknat en hel del gånger inatt av att jag är kissnödig, men gick inte upp alla gånger, men det blev en hel del, så har inte sovit så mycket inatt så är bajsans trött .
Ska snat äta frukost och ta medicinen, sen ska jag nog bara ligga i sängen idag, känner mig inte helt okej idag heller vilket suger, orkar inte bara ligga hemma idag heller, men det ser så ut .
En nackdel med att sitta framför datan förlänge är att när man inte har något att göra så går man in på massa shopping sidor och jag säger då det, det kliar i fingrarna .
Just nu vill jag ha en ny kamera, vill ju självklart ha en systemkamera men funderar på att köpa en digitalkamera först sen efter Thailand så får det bli en systemkamera, det låter väl bra?
Sen måste jag eller vi heter det beställa nya hörlurar till älsklingen, för hans har redan gått sönder så när han spelar eller raidar så måste jag sänka tvn och höra när alla andra pratar, inte okej . Synd att de hörlurar som är bra måste vara förjävla dyra :/ men vi ska nog hitta ska du se!

Nej nu ska jag äta frukost, hörs sen!

Tjipp

Funderar på

att inskaffa mig detta nagellack från Isadora, jag menar skulle vara kul att testa och se om det blir fint!



Graffiti Nail Top, Isadora , finns att köpa på Åhlens för 69kr!
Finns i flera olika färger -
801 BLACK TAG
802 WHITE ART
803 MASTERPIECE PINK

Först måste man måla med vanlig färg först och sen när det torkat målar du med ett tjockt lager av detta så skapas mönster, sen om man vill har man överllack .

 


Fin låt



 


Filmer jag längtar efter!













(Klicka på bilderna för att se trailern)


Döskallesjal



Köpte förra veckan den omtalade döskallesjalen, dock inte den från AMQ utan den från GT.
Den från AMQ kostar över 2000kr medans den från GT kostar 129kr.
Den kommer användas flitigt i höst :)


Ge mig!


Brukar vanligtvis inte kolla på sådana här skor men dessa var för snygga för att inte vilja ha!

Vi om någon ska inte klaga

Har läst på olika bloggar där de klagar över att USA inte kan komma på egna filmer då de ska göra amerikanska versioner av Millenium filmerna och Snabba Cash, ja men so what? De filmerna är ju skit bra och jag personligen tycker det ska bli spännande och se de amerikanska versionerna!

Men lix, säg något vi inte tagit från USA, kanske inte filmer men typ Tv-Serier!
Big Brother, Let's Dance (Dancing with the stars), Top model, Svenska Hollywoodfruar, alla serier där de gör om husen (Extreme homemakeover), Kniven mot strupen är likt Gordon Ramseys program osv .

Så om några ska inte klaga på att de snor filmer från oss och föresten så snor de inte, de får ju göra filmerna och har tillstånd och allt, var glada istället att det är så många som gillar våra svenska filmer!

Lär känna mig

Du heter: Frida

Smeknamn: Fidde, lillan, Belle

Låt som när du är ledsen sörjer till: Evanescence - My immortal,

Beroende av: Min pojkvän, familj och vänner såklart!

Vad tror folk om dig? Att jag har sjuk humor, väldigt barnslig och blyg

Stämmer det? Klart det gör, haha!

Vad får du oftast komplimanger för? Mina ögon och läppar

Hur imponerar man på dig? Att man är sig själv, samma sjuka humor som jag och att man är stark som person

Brukar du skratta för dig själv? Haha ja alltid när det börjar bli sent om kvällarna och jag har tråkigt!

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Att de på jobbet planerar att klä ut sig till Resident Evil filmen och om jag vill vara med

Var bor du? I Stockholm

Trivs du där? Ja det gör jag, dock vill jag inte bo här föralltid, vill bo i ett annat land

Hur svarar du i mobilen? "Ah hallå?" eller om det är dolt eller något nummer jag inte känner igen så blir det "Hej det är Frida"

Vem ringde du senast? Älsklingen

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Att han inte ville ha något från affären

Antal timmar sömn inatt: ca 5 timmar

Sov du ensam: Nejdå

Brukar du komma i tid: Jag är alltid noga med att komma i tid. Åker alltid för tidigt så jag har typ en kvart, tjugo minuter kvar

Hur känner du dig nu: Trött, ont lite överallt

Vanligaste färg på dina kläder: Svart och vit typ

Vad tycker du om fötter: Jag tycker alla fötter är fula haha

Vad saknar du: Min pojkvän och mina bästa vänner

Hade du en bra kväll igår: Helt okej!

Favorit dryck på morgonen: Te eller bubbelvatten, haha

När brukar du oftast gå och lägga dig: När jag är trött eller när älsklingen ska sova

Är du blyg? Ibland


Sysslar du med någon idrott: Nej men jag tränar på gym och är ute och springer

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja absolut

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Om jag fick vara en kille för en dag skulle jag prova på hur det kändes att ha sex med en tjej!

Är du nöjd med ditt liv: Ja det är jag, jag menar det kunde ju varit värre? haha

Är du bortskämd: En del kan tycka det men det gör inte jag

Vad gör du i morgon: Är ledig så vet ej

Vad är det värsta du vet? Falskhet, kärleksproblem, att vara sjuk

Har du bra vänner och äkta vänskap? Jag har de bästa vännerna man kan ha!

Vad är det finaste du fått? Min pojkvän och mina vänner

En speciell dag du minns: Den 18 mars 2007

Du samlar på: Jag samlar på biobiljetter (har flera buntar) och mynt

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Beror på situationen men oftast är det pojkvännen

När grät du senast: Imorse

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Betala av allt skit och resa till något land jag alltid velat åka till och bara ta det lugnt

Vill du gifta dig: Ja

Vill du ha barn:
Ja

Är du musikalisk? Haha njae skulle jag inte påstå

Vad dricker du helst när du är törstig: Bubbelvatten

Bor dina föräldrar tillsammans: Nej

Har du någon gång gråtit dej till sömns: För många gånger

Biter du på naglarna: Nej usch

Hur min sommar har varit

Sommaren är inte över än jag vet men det känns fan så .

Den har inte varit den bästa, men jag har fått ha min älskling hos mig hela sommaren så ska inte klaga .
Men annars har det inte hänt så mycket alls . Jobbat lite då och då, varit hemma, haft några utgångar med tjejorna, allt för lite tycker jag hehe ;)
Ingen semester eftersom den kommer i vinter, wiho :)
Har inte badat en enda gång denna sommar men det gör inte mig något, sparar mig till Thailand! Tycker alltid att det är för kallt i vattnet här i Sverige, haha .
Men varmt har det varit, ibland, men när det väl var varmt så hann jag vara ledig en del så fick lite färg men det har försvunnit lika fort som värmen haha . Men det har blivit en hel del bio för min del! ojojoj, har sett nästan varenda film som gått på bio, förutom typ barnfilmer eller typ drama filmer . Så det har varit nice :)

Men nästa sommar måste bli bättre än den iår, vill hinna med så mycket då men vi får se vad tiden och plånboken säger, haha . Men vill hinna med iaf Göteborg, New York, Grekland?, och helst en flytt men ska inte hoppas för mycket hihi ;)


Bild lånad från Dena
(Sorry)





Hata hata hata hata

Ja min morgon var inte direkt den bästa på länge.
Har fått urinvägsinfektion igen, fy fan vad jag hatar det..

För er som känner mig vet ju hela historien men för er som inte vet så har jag haft problem med detta i 3 snart 4 år, har fått olika mediciner men ingen verkar ju fungera märkte jag nu . Första gången hade jag det en hel sommar, den kom och gick och samma version om och om igen .
Eftersom ingen i min familj eller i min närhet hade haft det så visste vi inte det från början så vi lät det bara va, men tillslut fick jag nog och gick till läkaren .
Efter ett tag igen så kom det tillbaka och skolan drabbades mycket av detta eftersom jag inte kan gå utanför dörren när jag har det, eftersom man pissar jämnt fast det kommer ju bara en droppe och nu på senaste gör det skit ont så att jag får tårar . Har sammanlagt gått till läkaren 6 gånger här i V-Tuna pga av detta, har kvar alla kvitton och allt, så det har inte varit billigt kan jag ju säga er! Haft olika läkare som sagt olika saker och gett mig olika mediciner men tillslut var det en läkare som tyckte det var jätte skumt att jag haft det så ofta och att det alltid kommit tillbaka så fick en stark medicin som fungerade, trodde jag!
Nu har jag fått det igen men tur som är har jag kvar medicin hemma så kan äta det men måste ändå kolla upp skiten, igen...

Bara det går över tills nästa vecka för då jobbar jag varenda dag och har inte tid att vara sjuk.
Så jag har varit uppe sen 5 imorse, har inte kunnat somna om förens någon timme sedan, hann sova hela 2 timmar sen vaknade jag och kunde inte somna om, som vanligt .
Men har ätit mycket och dricker massor med vatten, te och cola, hehe . Ska snart äta lunch då jag käkade frukost vid halv 7 imorse, haha helt otroligt för att vara jag .
Så nu tänkte jag spela lite, sen är det lunch, sen ska jag försöka sova lite, smärtan försvinner för ett litet tag då!

Update

Nejmen hallå där .

Är skit dålig på att skriva jag vet men ibland så orkar jag bara inte .
Men nuså!

Sitter just nu och kollar på Vänner vilket enligt mig är en av de bästa serierna någonsin! Synd bara att det inte går längre utan bara repriser man får se på, men det går ju rykten om att de ska göra en Vänner film, awsome!
Ska snart ut och springa när älsklingen slutar jobbet, ska bli nice men ändå sjukt jobbigt, längesen sist!
Sen ska jag bara slappa i sängen med datan, är fortfarande sjukt trött, vet ej varför men jag sover ju ordentligt men är ändå trött... Nuförtiden så är skönhetssömnen på 7 timmar, om man sover för lite eller för mycket så kan man få hjärtproblem och det gott folk, det vill vi inte!
Nej så se till och sov 7 timmar varje natt så kommer ni må bra, se till och träna och ät nyttig mat så mår ni ännu bättre! Själv är jag jätte dålig på det, men ska försöka bättre men inte lätt i detta hem, haha...

Så vad har hänt mer idag då?
Jo jag städade upp lite i rummet, vi har haft två stora påsar med massa grejer i som stått lite i vägen , så packade upp allt och gissade vad jag hittade?! En spindel, låg i en kopp (med mig och älsklingen på) , först trodde jag den var död men sen började den röra på sig så fick panik så jag sprang till köket och spolade ner den i avloppet , mohaha . Usch riktigt äckligt men men .
Hittade en jävla massa skit som vi ens inte behöver men vågar inte slänga för mycket heller . Så slängde bara ner det i lådor och en kartong ska ut i förrådet , usch vill ens inte tänka på hur mycket skit som kommer slängas när vi flyttar, eftersom det är ett tag kvar kommer vi samla på oss ännu mer skit, haha .

Gick även ner och handlade lite lunch, the famous makaroner och köttbullar , är väldig petig när det kommer till mat och till och med makaroner och köttbullar, det enda som finns här hemma är ideal makaroner och mamma scans köttbullar medans jag bara gillar snabb makaroner och findus små köttbullar, haha pathetic i know men gott var det!

Igår var jag på intervju hos Jensen Böfhus, men eftersom de inte ringt så antar jag att jag inte fick det, suger balle för det hade varit ett perfekt jobb, men får jobba ännu mer på SF , yeey ... Nej men jag trivs, bara tiderna som suger .

Nej nu har jag inge mer att skriva, hörs kanske senare

Tjipp!

Galenskaper

Nej men hallå bloggen, längesen sist! Haha .

Sitter just nu bajstrött och vill bara dö men ska hålla mig vaken så jag kan sova tidigt ikväll .
Sitter dessutom och väntar på att älsklingen ska komma hem, har inte setts på en hel dag, jobbigt värre! Så ska krama sönder honom när han kommer hem, mysigt.

Jahapp vad har hänt då?
Igår åkte jag hem till min papi för att hälsa på han, syrran och systerson var självklart hemma och även min kusin var där så det var riktigt nice, pratade en hel del med papi och på kvällen tog jag med honom på bio och såg The Expandebles, grym film det där!
Så idag gick jen och jag ner till Fia som bosatt sig hos farmor och farfar (två trappor ner) och kollade på Våra Bästa År, sedan gjorde vi iordning oss och drog ner till centrum för att käka på Grekiska, sedan skulle Fia handla present till sin lillasyster, massa Hello Kitty saker, hehe . Sedan skulle de gå och sola så jag gick till tåget och åkte hem!
Men haft det skit roligt faktiskt, satt och pratade om massa galna minnen vi haft tillsammans och om våra andra kusiner, och vi har skrattat mycket! Underbart <3
Dock sov jag skit dåligt inatt... Hård och liten säng, hård kudde, lakan som täcke, kolsvart i rummet, lillan skrek kl 5 och sen när de skulle upp, sen vid halv 8 så kommer de in och ska ta kläder och tänder lampan, då var det bara att gå upp! Men fick en godmorgon puss av Lille-Po iaf , hihi :)
Men det som var värst var nog att ligga där själv, utan min man, kändes sjukt konstigt, vi har inte sovit utan varandra på snart 1 år och då menar jag verkligen aldrig utan varandra! Så saknade honom massor då och ännu mer nu!

Nej jag är skit trött så ska lägga mig och kolla på serier och vänta på älsklingen!
Hörs senare.

Tjipp

Repeat in my ears


Vad tror ni?

När vi var på bio i måndags så var vi i Kista Galleria och såg den men det var en stund kvar tills filmen började så vi gick runt och kollade i massa affärer, och när vi var inne på OnOff så testade vi den nya tvn, Samsung 3D Led tv . Med 3D glasögon och allt haha! Men vill ha!



Det verkar riktigt nice att ha en sådan tv men de är riktigt dyra och vem vet kanske alla kommer ha en 3D tv hemma i snar framtid, eller vad tror ni?

Skönaste reklamen på länge!



Schhhhhtek


Just gonna stand there and watch me burn but that's alright because I like the way it hurts, Just gonna stand there and hear me cry but that's alright because I love the way you lie .


Ja men godmorgon!

Godmorgon på er!

Sitter just nu med min frukost och kollar på vbå, självklart haha , sedan ska jag bara chilla en stund hemma sen är det ner till gymmet och träna, nice!

Jaha så vad har hänt de senaste dagarna då?
Har för det mesta varit hemma eller jobbat, men i måndags var jag och älsklingen på bio och såg Predators , och den var helt okej, lite småseg och sådär men helt okej :)
Igår var jag och fikade med min mami, var mysigt och vi snackade lite om situationen som hänt osv , jobbigt fortfarande men ändå så är det okej . Sedan var det jobb, fick börja tidigare eftersom jag inte hade någonting att göra och det var mer än 1 timme kvar tills jag egentligen skulle ha börjat så det var nice!
Efter jag slutat handlade jag en massa gott på snabbIca och åkte hem till min älskling .

Uuuuuusch



Det åskar och blixtrar för fullt här utanför, är livrädd...
Bara inte datan dör, då dör jag haha .


Update;

Ja idag så skulle vi ju varit på grönan men vädret sade något annat, bara ösde ner hela tiden så vi ville inte det, dock var vi tvunga att lämna lill-Frida och hennes friend där så det vart en tripp fram och tillbaka till grönan, men satt och sjöng hela vägen med mina vackra röst haha ;)
Väl hemma var jag typ helt död, så låg bara och kollade på senaste avsnittet på Pretty Little Liars och filmen Piranha från 1978, haha fett gammal och dålig gjord men ville se den då en ny version kommer ut snart på bio (i 3D) , sedan bestämde vi oss för att dra på bio i regnet, såg knappt ut när älsklingen körde, lite läskigt faktiskt!
Vi såg iallafall på Trollkarlens Lärling och den var faktiskt bra , underhållande och spännande :) så den är absolut sevärd på bio! :)
Annars har det inte hänt så mycket idag, bara chillat, har absolut inte kännts som det varit en lördag idag men en dag till med älsklingen klagar jag inte på , är bara mys :) vi har ju bara varannan helg tillsammans heldag lix, inte okej .
Så ikväll är jag sugen på typ allt men affärerna är ju såklart stängda och pallar inte gå ner till macken heller och jag har redan ätit tillräckligt med popcorn så det kan jag inte äta och det finns inte så mycket annat i detta hem . Vilket problem va? haha .
Film ikväll med älsklingen, ska bli mys som fan, kanske lite massage with a happy ending haha ;P busilibus .


Nej nu ska jag gå äääända till köket för att se om det finns något att äta på, tjipp!

Vampires Suck


Hahah denna film måste man ju bara se!
Kommer upp på bionduken den 18 augusti, score!


Äntligen fredag!

Haha inte för att det gör mig någonting längre då helg och vardag är som vilken dag som helst, datum säger mig mest saker , haha .
Men ja idag har jag varit duktig, hunnit med rätt mycket på så kort tid! Kollat vbå, ätit frukost, snackat lite med lill-Frida och grannen, städat upp allt från golvet, fixat med mina papper, awsome!
Köpte ju en pärm igår för att sätta in alla mina papper och räkningar i (vuxenpoäng!) , för annars ligegr de bara lite här och var så nu är det ordning och reda och jag köpte pärmen från ordning och reda, haha . Dålig humor?
Sedan köpte jag en kavaj, underkläder, ny väska, sminkborttagningsmedel, ett kit för tånaglar (kuddar man sätter mellan tårna, fil, nagelklippare), nya jobbarskor och present till älsklingen, vi sade att vi inte skulle köpa något till varandra men kunde inte låta bli, så gullig är jag :) hihi .
Men är supernöjd över allt jag köpte för det var saker jag verkligen behövde kände jag så det är awsome!

Så vad händer idag då?
Vet inte så mycket än faktiskt, ska ut och äta med älsklingen ikväll iaf, eftersom han fyllt år och allt så ska jag bjuda honom, ska bli romantiskt :), är sugen på att gå ut men eftersom vi ska till grönan imorgon så är jag inte lika sugen, inte kul att spendera hela dagen bakis på grönan, haha .
Men vi får se vad som händer :)
Annars vet jag inte, lär spendera hela dagen med att göra mig iordning lite smått haha x) nejdå, ska snart äta lunch iaf, sedan kolla lite serie osv :)

Hoppas ni får en underbar dag! :)

Pretty Little Liars


(Klicka på bilden för att se trailern)

Serien följer de fyra tjejerna; Spencer, Hanna, Aria, and Emily vars vänskap tynat bort i och med försvinnandet av deras "Queen bee" Alison. Ett år efter hennes försvinnande börjar de fyra tjejerna få sms från någon som undertecknar meddelanden med "A" och denna "A" hotar att avslöja deras djupaste hemligheter, hemligheter som bara Alison visste om.

Har redan sett två avsnitt och jag är fast, det känns som en blandning mellan Gossip Girl och Jag vet vad du gjorde förra sommaren , men sevärd serie som jag fullt ut kommer att följa!

En dag på stan

Är äntligen hemma från en dag på stan med becca!
Först mötte vi upp denice för lunch som vart på kvarnen på söder, skitgod ceasarsallad, mumma! Dock var det en geting som störde oss hela tiden (både jag och denice är super rädda för dem) så vi gick så fort vi kunde haha :)
Satt och snackade en stund om lite saker, typ utgång i helgen, awsome!
Sedan gick jag och becca vidare och shoppade lite!
Jag handlade mest nödvändiga saker (kan jag försöka intyga mig själv haha) men det vart en del men bra saker :)
kanske kan visa sen om jag har orken till det det vill säga .
Men är äntligen hemma nu och ska bara ligga i sängen och slappa och kolla på min nya serie jag börjat kolla på, skriver mer om det senare!

Tjipp

Frida Slida

Haha härligt rim det där ;) kan inte låta bli och garva när jag hör det haha . Sa man alltid när man var liten, typ 8 år.

Nej men godmorgon på er, sovit gott? Det har jag, dock kunde jag inte somna om när älsklingen gick så låg och halvsov typ från klockan 7, inte okej .
Men men är uppe nu, håller på och fixar mig, ska in till stan för lunch med Becca och Denise, myyyys! Sedan blir det lite shopping av nödvändiga saker till mig, en liten suprise och sedan ska jag och Becca gå på bio, ska bli nice :)
Känns som det kommer vara en härlig dag, solen skiner , jippi :)

Saknar min kära pojke som är och jobbar, känns inte som vi gjort någonting på länge nu, antingen jobbar man eller så är man hemma då han sitter vid datan, hate that. Men i helgen är han bara min :)

Nej nu ska jag fixa mig klart och sedan dra, ha en bra dag!

Tjipp

I love nelly

Älsklingen kom hem med ett paket som hade kommit i brevlådan, det var mina saker jag beställt från nelly.com för ett tag sedan! Yeey vad jag blev glad :)
Beställde hem två bikinisar och en tröja som dock är lite för stor känner jag men den var på rean och billig och bra så kommer ändå behålla den, kanske kan lista ut hur man kan göra så det ser bra ut hehe :)
Kändes som det var bäst att köpa bikinis nu än senare då det inte finns några fina alls i vinter, för det är ju trots allt då jag kommer använda dem!


En svart och en rosa, awsome!

 

Dock var tröjan utsåld så har ingen bild på den så den får ni se när jag har den på mig en vacker dag, hihi :)

Ny dag

Godmorgon på er!

Är trött som satan och vädret gör det inte bättre, har ingen lust alls att gå utanför dörren då det regnar, men måste man så måste man, man måste ju jobba lix :P
Igår jobbade jag också och det var kaos som vanligt, börjar bli rätt tröttsamt nu men det är väl bara att stå ut med det tills allting blir som det ska.
Såg värsta kändisarna igår, OMG KISSIE-ROSANNA, ANNA ANKA-PER ROBIN OCH SIBEL, OMG JAG DOG.
haha nejdå .

Har inte så mycket mer att skriva typ, händer ju lix inte så mycket nu förtiden förutom iförrigår då men det orkar jag inte ens förklara, ska inte lägga min tid åt sådant längre, avundsjuka är problemet för dem bara .
yes yes nu blir det frukost!


Tjipp

Trött jag blir

Asså fy fan vad trött jag är på allting just nu .
Dagen har inte varit som jag hade velat att den skulle varit, den är ju lix älsklingens födelsedag och jag har suttit mer än halva dagen och varit sur för hans ex håller på och retar upp mig och hon ger sig inte heller .

Förstår mig inte på ex asså, man ska inte vara kompisar med sina ex, det slutar alltid med problem, kanske inte alltid men en dag så kommer det och vad som helst kan hända .
Hatar min pojkväns ex, alla, hur kul är det och sitta och störa sig på folk jämnt som inte backar undan när de vet att de borde, så hat till dom, hat till facebook, hat till allt just nu .

Önskar verkligen att jag kunde åka bort någonstans långt bort och bara vara där ett tag, utan massa skit här hemma, utan jobb och utan internet för ärligt talat så är jag sjukt trött på internet, bara jävla fb och wow, är så trött .

Låter säkert fett deprimerad nu men so what? I don't care. Är inte det utan jag är bara jävligt irriterad, på människor . Jag hoppas ni alla läser detta så ni förstår hur jag känner mig, som sagt förut, jag skriver bättre ut mina känslor än att säga dem .

Så detta är hur jag känner nu, tyvärr och jag skiter i vad alla andra säger, det är såhär jag känner, kan inte hjälpa det .
Alla har sina dåliga dagar .

Så förlåt älskling för att jag typ förstört din dag, inte med mening alls, älskar dig!

Grattis älsklingen!

Vad är det för en dag? Vad är det för en dag?
Nej det är ingen vanlig dag för det är älsklingens födelsedag, hurra hurra hurra!




Fäller just nu en glädjetår för att jag är så glad att jag har dig i mitt liv, utan dig hade jag inte klarat mig i denna värld! Vill att du ska ha den bästa födelsedagen, dock suger det ju att du fyller idag på en måndag men i helgen ska du firas, du får önska dig precis vad du vill!
Men idag är det din dag och du förtjänar det bästa :) ska göra din dag den bästa :)

Detta är tredje födelsedagen jag får fira dig och hoppas den blir lika underbar som resten har varit och jag hoppas att vi sitter om 80 år och firar dig tillsammans!
Du är mitt allt och jag gör allt för dig och det vet du, du är den bästa som finns och jag älskar dig mer än någonting annat här i världen! Du är min största och enda kärlek, jag hoppas du vet det!



Jag älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar dig ♥

Lovade mig själv och jag ska fan hålla det nu

Så ge upp, orkar inte, kan skriva hur mycket som helst men jag orkar inte ägna min tid åt det, åt dig...


This is a war that never ends but a war I don't give a shit about!


Feels like forever

Älsklingen och jag gick ner till affären för att handla lite saker tills imorgon, då han fyller år!
Tog fan hundra år att hitta grejer jag aldrig antingen hört talas om eller brukar handla, sen fick vi både gå in på Ica och Coop, gaaaah . Bara för den där äckliga smörgåstårtan som alla gillar förutom jag x)

Men vi hann prata lite med varandra iallafall, om lägenheter, gud vad vi vill flytta just nu, visst jag har hittat den perfekta lägenheten för oss men den kostar plenty money...
Men en dag så :)
Vi har planerat det mesta och det känns faktiskt skönt, då vet jag att det är for real och inte bara skitsnack, men jag vet redan att det kommer vara vi föralltid, hur vet jag inte, jag bara vet, jag känner det!

Men jaha vad händer idag då?
Inge jobb idag, älsklingen sitter och nördar vid datan och vad ska jag göra då? Visst det är Family Guy Maraton på tvn så klart den är på men segt att kolla på det hela dagen bara, men ska vara duktig och laga lunch snart, värsta gourmetmaten - Nudlar, haha .


Föralltid ♥


Every since, I've belived in love


Ångest

Nu är jag äntligen hemma från jobbet .
Tog sin stund men sånt som händer .

Har jobbat mer än halva dagen så är helt slut nu typ för det har varit förjävla mycket folk idag (wtf trodde hälften av alla människor skulle vart på pride paraden) men fick sitta nere i kassan så det var ju gött iallafall .
Man träffade på lite folk man kände igen .

Påvägen hem hade jag iallafall sällskap av några från jobbet men mötte ändå på en gammal barndomsvän som man inte pratat med sen typ 6an?! Helt sjukt men det var kul :)

Har världens ångest nu när jag sitter här hemma helt själv, man ser alla i stan påväg ut, älsklingen är ute, tjejorna är ute och jag sitter hemma och ska snart sova för jag ska upp och jobba imorgon med, usch ångest, vill ut...
Får bli nästa helg ;) måste ju fira älsklingen som fyller år snart!
Kommer ihåg förra året iallafall då vi firade honom, hehe ;) bulisbus , men det var det värt, haha så ägd kan jag ju säga bara ;) nej nu ska vi inte prata om sådant.

Nej nu ska jag lägga mig och kolla på tv eller film tills jag somnar .

Tjipp!

RSS 2.0