Liten update

Gick ner till centrum och solade en stund, köpte hem lunch som vart paj och sallad, mumma! Kollade på ett serie avsnitt, spelade tills älsklingen kom hem, då gick vi och tränade och fy fan vad jobbigt det var x) har en sådan jävla träningsvärk asså, inte att leka med .
Kom hem , hoppade in i duschen, gick och åt efter det, hade det mysigt och vi pratade om allting nästan, mycket om det som var förr, både det dåliga och det bra :) handlade lite smått och gott och nu sitter vi här, ska kolla på lite serier och bara mysa med varandram så jävla underbart!

Hoppas ni får en bra valborg!

lotsoflove .

Hiss & Diss

 

Converse

Converse borde typ varenda person äga .
Dessa skor kommer alltid att vara inne, eftersom de är sjukt fina, speciellt de vita .
De passar till alla möjliga outfits och de är jätte sköna att gå i .

 


Cykelbyxor
Jag förstår inte hur detta kan vara mode, jag tycker inte de är snygga för 5 öre och jag skulle
aldrig sätta på mig dessa byxor . Det är shorts som gäller, korta jeansshorts!
Men för att göra dessa snygga kan man ju alltid vika upp dem , då blir det ju som shorts .
För jag älskar färgerna, riktigt härliga .
Finns shorts i samma färger på Topshop har jag sett!
Men som sagt, skulle aldrig sätta på mig dessa, skulle nog inte passa mig, haha :P


Grattis på mina kusiner!


Båda två fyller 19 år idag, grattis på er älskade kusiner ♥

Fredagsmorgon

Känns som jag varit vaken i hundra år, är riktigt trött .
Vaknade inatt av att tvn var på, fan somnade i reklamen i filmen igår, god damn it! Ville ju se hela , men men :P
sen vaknade jag som alltid när älsklingen går upp och sen när han gick och pussade mig hejdå, och nu sitter jag här .
Läser lite bloggar och kollar på Bella & Tyra Show , ätit frukost också men nu mår jag typ illa, usch .
Men träningsvärken i benen har gått över iallafall, jävligt skönt, tack vare promenaden igår .
Vi tog ju med oss hundarna och gick ut i spåret och gick en lång tid, riktigt skönt! :)
Dock har jag kvar min fruktansvärda träningsvärk i armarna så får mjukna upp de lite när jag ska träna lite senare idag med pojkvännen :)

Idag så händer det inte mycket, inge jobb och ingenting, blir träning senare, ska ner och sola igen, handla någonting tills ikväll kanske? Det är ju valborg men det betyder ingenting för mig, jag skiter i det, orkar inte fira det varje år .
Jag och älsklingen får fira med massa mys ikväll :)

Update

Lite tidigare idag fick jag världens ryck och ville inte alls sitta stilla, tänkte städa rummet men det är fan ingen ide, bara någon dag efter så blir det lika stökigt igen haha .
Så jag pallrade mig ner till centrum för att luffa, nej skoja . Först gick jag solade, sedan gick jag in och handlade lunch, blev min speciallare , rostbiffsallad med potatissallad, mumma! Skaffade dessutom en medlemskort där, vuxenpoäng!
Sedan har jag bara varit hemma i min säng, ätit lunch, kollat serier, spelat och ja bara det typ . Fick ju sällskap sen när älsklingen kom hem från jobbet :) han ska snart ut och springa medans jag, hans mami och hundarna ska ut och gå, jag tänker fan inte springa med min jävla träningsvärk, haha .

Nej men det har varit en lugn och skön dag, det gillar vi :)

Ge mig



En vanlig dagsoutfit, lovely!

Förhandsvisning!


En träkista hittas nedgrävd i en sandlåda på en lekplats i centrala Stockholm. I kistan ligger en välrenommerad åklagare. Beck och hans team konstaterar till sin fasa att åklagaren blivit levande begravd. De hittar kopplingar till ett MC-gäng där ledaren nyligen blivit frisläppt från fängelset. När ledaren senare hittas mördad i en liknande träkista tar utredningen en ny riktning. Ytterligare kistor upptäcks runt om i Stockholm där alla offer har blivit mördade på samma plågsamma sätt. Beck inser att de jagar en sadistisk seriemördare som spelar ett spel med dem och som hela tiden ligger steget före. När skall mördaren slå till igen och vem står på tur?




Idag kan ni som är medlemmar i Bioklubben hämta ut förhandsvisningsbiljetter till den nya Beck filmen, Levande begravd, passa på nu innan alla biljetter tar slut, det finns några kvar!

Biografer: Sergel, Park, Saga, Söder, Kista, Vällinby, Heron City, Råsunda, Camera och Sickla.

Obs: Ni behöver inte åka till just den biografen för att hämta ut biljetterna, du kan gå till vilken som helst!





Bio igår!

Stark är under stark press från regeringen, pressen och allmänheten att dela med sig av sin teknologi till militären, men vägrar då han är rädd att hemligheten bakom Iron Man-teknologin ska hamna i fel händer. Med Pepper Potts och James ”Rhodey” Rhodes vid sin sida bildar Tony nya allianser och konfronterar nya, kraftfulla fiender.

 




Yes igår var jag och älsklingen på bio och såg på Iron Man 2, den var bra , hade som vanligt förväntat mig mycket mer, men den var bra, absolut sevärd :) och alla killar fick väl stånd eftersom Scarlett Johansson var med i filmen, haha .
Men tycker ni som gillade ettan, måste se tvåan, riktigt bra :)

Godmorgon

Vaknade för en timme sedan och jag mår inte bra alls :/ är yr och mår lite halvt illa , inte okej .
Men sov bra inatt iallafall, vilket var jätte skönt, vaknade när älsklingen gick upp, när han gick till jobbet och sen klockan 9, hoppas det håller sig så!

Igår på jobbet var det riktigt jobbigt, hade en sådan träningsvärk så jag ville bara lägga mig ner och dö, men det gick väl an, dock vart jag lite smått irriterad på shiftisarna då de inte kan planera för fem öre, i tisdags öppnade de den nya godisdisken alltså den gamla, men ingenting fungerade men de körde på iallafall . Men igår så sade de till oss att vi som jobbade igår skulle fixa allting, så allting fungerar som det ska och att allting fylls på osv .
Hallå vi var tre stycken fram till klockan 14? Vad fan tänker de med ... Det var folk hela tiden som köpte , det var lix premiärsdagen för Iron Man 2 + att vi släppte förhandsvisningsbiljetter för guldmedlemmar till nya Beck filmen, så det var kö nästan hela tiden, tror ni vi hann med någonting eller, nope!
Tur som var kom det killar från CocaCola och fixade med läsktornen så de fungerar iallafall!

Sen när jag skulle sluta så vart jag skit irriterad, ni anar inte .
Vid fem fick jag gå ner till kassan och sälja där.
Jag skulle slutat vid sju, det menas med att man ska vara klar eller kommit upp b-rummet, men nej, eftersom de skickat två stycken på rast så det kommer tillbaka kvart över sju, så fick vi som slutade sju gå därifrån kvart över, men det vart typ tjugo över . Varför jag vart så irriterad var för att jag hade bråttom, skulle till täby, skulle på bio men ville hinna äta innan då jag inte hade ätit sedan kl två ...
Väl uppe i b-rummet så stämde fan ingenting, fattades lappar osv, men orkade inte bry mig ens, sorry men var så irriterad så det får dom ta!
Kom från jobbet tio i, mitt tåg gick hel, kom fram med tunnelbanan hel , så hann inte med det tåget, så fick ta ett senare, då det var 45 min kvar tills filmen började, är framme vid Täby C tjugo över, nej då måste jag gå runt hela skiten då de har stängt, men är inte det bara perfekt, i regnet och allt, så är framme typ kvart i, tio i, så hann inte äta innan, var bajshungrig men käkade mycket popcorn haha!



Så nej det var inte min dag igår!
Så förlåt älskling för att jag tog ut det mesta på dig, inte med mening alls ♥

På jobbet ...

dsc00136 (MMS)

Hej på er! Sitter just nu på jobbet och har bajstråkigt ... Vi är bara tre som jobbar just nu så det blir att man går på rast själv :/ men men . Går bara bra att jobba :) dock har jag fortfarande ont i foten och sen ska vi inte ens tala om min träningsvärk, i hela fucking kroppen har jag ont, inte okej, men det var det värt! Ska fortsätta med bp så det händer något ;) är skit trött också, inte okej . Sov inge bra alls inatt, vet inte varför :/ men kommer komma hem sent ikväll då det är bio ikväll, iron man 2, yeey! Bäst fan den är bra:) nej nu ska jag diska lite och sådant skit, Hehe . Puss på er <3 lotsoflove.


Hoppas du sover gott mitt hjärta

Jo tänkte inte skriva så mycket då min baby ligger bredvid mig och sover, men just nu skriver jag så tyst det går, haha :) tänkte bara säga att det blir lite tv-tittande innan jag tänkte sova, bara för att jag vet att jag ska upp tidigt och jobba imorgon så är jag inte ett dugg trött, så värdelöst .

Usch har bara en orolig känsla i magen, när jag tittar på min baby, nu när vi bor tillsammans så sover vi ju såklart bredvid varandra varje kväll, men sen när han kanske åker iväg, kommer jag få sova själv, väldigt länge ...
Kommer ihåg i somras när vi var ifrån varandra ett tag, så låg jag där hemma med vårat täcke och kände din lukt, en sådan underbar doft det är, kommer ihåg hur jag låg och kramade om täcket och fällde massa tårar för att jag saknade honom, usch vill inte ha det så igen . Visst det är inte 100 % säkert att han åker iväg med militären men kanske ...

Nej usch vill inte tänka på sådant nu, då blir det bara mardrömmar, och det vill vi inte .
Men ska stänga av datan nu och krypa under täcket och hålla om min man, min baby .



Älskar dig, då, nu och föralltid

Update

Jahopp, har inte hänt så mycket sen jag skrev sist .
Käkade lunch, kollade på lite mer serier tills älsklingen kom hem, fick typ raseriutbrott över att jag inte hittade tejpen eller rättare sagt att de inte har någon tejp eller att de lägger tejpen där ingen ska kunna hitta den . Haha bitterfitta eller vad över en jävla tejp . Behövde ju tejp till min påse då jag ska skicka tillbaka lite grejer som jag beställt hem från Nelly . Men gick ner till Ica och frågade om tejp så den snälla tjejen hjälpte mig med det och så var det klart :)
Handlade lite också, typ sambal, plåster, spegel osv haha onödiga saker typ men så det kan då ;)
Hade typ världens otur när jag skulle gå hem, började precis ösregna så vart helt dygnsur :/ inte okej .
Lagade dessutom middag idag, vart min speciallitet Spagetti Bolognese! Mumma var det !
Annars har älsklingen och jag bara legat i sängen och chillat :)

En härlig dag med träning, sol och värme

Än sålänge har jag hunnit med ett pass på BodyPumpen, fy fan säger jag bara, riktigt jobbigt men ska fan fortsätta med det, tar väldigt mycket! När jag kom hem så lade jag mig på baksidan med hunden och solade lite, kanske 1 timme, riktigt skönt :) hunden är ju så söt också :) kommer och pussar på en hela tiden, hihi .
Men nu gav jag upp med solandet då jag är hungrig så ska ta och äta sallad till lunch, mumma på det!


You're my endless love

Godmorgon på er!

Vaknade för en stund sedan men har ätit frukost och kollat på lite serier, like always! Känner mig faktiskt lite utvilad idag, då jag sov 1 timme mer än vad jag brukar haha :)
Men idag händer det inte mycket, ska gå ner och träna en stund lite senare och innan eller efter tänkte jag gå och sola, känner mig allt för vit ...
Annars händer det inte mycket alls idag , ska bara ta det lugnt :)

My new hair

Do you like it?




Dock är jag vit som en vampyr så måste börja sola lite ...

Jag ska spöa allihopa!

Yes då var jag hemma igen och gud vad skönt det är!
Är typ helt slut haha, nej men jag är fortfarande bajsans trött och har väldigt ont i min fot, fattar inte vad jag gjort lix? Kan ju gå på den visst men det gör fan ont . Aja får låta det gå över bara :)

Idag på säkerhetsutbildningen då, ja vad ska jag säga, man fick lära sig hur man ska hantera olika situationer, vissa lagar osv . Alltså det vi kom fram till är att om en person tar en chokladkaka är han en snattare och jag kan göra vad som helst för att få tillbaka den, alltså spöa ner honom och ta chokladkakan och gå tillbaka, haha nejdå . Men om de gör motstånd tillbaka får vi ta i med hårdhanskarna! Då vet vi, hehe ;P
Hon stod och pratade i över 2 timmar , jag höll fan på att somna, seriöst, men hade Anna och Aron bredvid mig som satt och skrattade/fnissade hela tiden och jag var typ övertrött så det slutade med att alla garvade åt typ ingenting? Jo en kille som ställde en massa frågor jämt som typ lät hög, haha . Lät typ såhär :
"Jo men en gång när vi hade en rånare, då jag satt i kassan så kom han med en pikkadoll, och jag visste ju inte vad jag skulle göra så jag stängde in honom rummet, tänkte typ leka Rambo, men då kom ju jag på att han skulle säkert börja skjuta överallt, så då släppte jag ut honom" HAHAHA man lix, men vah?

Nej men lärde sig lite, bra det iallafall!
Efter så drog jag ut på stan och kollade lite, köpte hem ett vanligt vitt linne från gt och en bok till min älskling som han tjatat om nu så :) tänkte köpa lite mer grejer som typ strumpbyxor osv, men det tar jag en annan dag :)


Godmorgon

Snart är det dags att åka till Rigoletto för säkerhetsutbildning, vi ska lära oss att hantera rån osv ifall det skulle inträffa, usch vill ens inte tänka på sådant, skulle få panik .
Sen blir det nog en rundtur på stan för att leta reda på lite saker, sedan hem för att äta och sedan träna med pojkvännen, en vanlig dag typ :)
Ska bli skönt!
Men fan vad jag är trött asså, sov inte mycket igår och idag är jag fan bajstrött, usch vill bara sova mer .


Nej men nu ska jag klä på mig och sen dra

lotsoflove

Utekväll med tjejerna!

Yes igår hade jag det riktigt kul :) längesen jag träffade tjejerna!
Började med att jag mötte upp Rebecca på götgatan så promenerade vi ner till Denise jobb för att möta henne, sedan åkte vi hem till Denise och de gjorde iordning sig osv, lyssnade på partymusik och drack öl .
Sedan åkte vi in till stan för att äta, kändes som vi gick runt i hela stan för att hitta någonstans att äta men vi slutade hos Texas Burger co , mumma på det! God mat, öl, kan inte bli bättre :) satt där ett tag och bara snackade, sedan mötte vi upp Alexandra och Emma så drog vi till Moda för att föra lite innan vi drog vidare, drack skit god drink, kanske satt där 1 timme sedan drog vi vidare till Grodan, var världens kö och fan vad alla ska trängas hela tiden, men det är lix ingen ide för precis alla säger till att de ska ställa sig längst bak, haha .
Väl inne vart det mojitos, öl och shots , dans på båda golven och vi hade bara allmänt kul :)
Jag drog hem runt 3 och fan vilken tur jag hade hela tiden x)
När jag kom till tunnelbanan så stod den där så det var bara att gå på, kom fram 26 och nattbussen gick 27 så det var bara att gå på där också, dock så somnade jag, men vaknade upp stationen innan v-tuna, tur eller vad x) hade dött om jag hade somnat hela vägen... Pallar fan inte gå eller åka tillbaka lix, inte ofta de där bussarna går lix .

Nej men jag hade det riktigt trevligt och kul!
Bilder kommer när Rebecca har lagt upp dem på fejjan!

Jag är kär


Maaail

Fick hem ett brev idag från jobbet, yeey .




Ett brev från högsta cheferna och den andra är en inbjudan :)


Mathilda you are my saviour


Har tråkigt

Namn: Frida Linnea Lundin
Bor: Vallentuna
Ålder: fyller 20
Hårfärg: Blond
Ögonfärg: Blå/gröna
Status: Upptagen
Höger el. vänsterhänt: Höger
Skostorlek: 39
Svaghet: tror för mycket på vad folk säger
Styrka: Står upp för mig själv, är inte rädd (för det mesta)
Rädsla: Att bli sårad, förlora någon jag älskar
Fobi: Spindlar, småkryp, bakterier
Mål: Att bli rik, haha nej jag vet inte x) har inga mål just nu typ


IDAG

Kläder på dig just nu:
Jeansleggins, linne och kofta
Skor: Conversen kommer på sen när jag ska dra
Frisyr: Lockigt -.-
När vaknade du: runt 8-8.30
Händer idag: Ska in till stan, sedan åka hem till mami och papi ikväll kanske

ANTINGEN ELLER

Pepsi eller Coca Cola:
Cola
Burger King eller Mc Donalds: Donken såklart
Choklad eller Vanlij: Vanilj
Svart eller Vit: Svart
Hund eller Katt: Men båda och, kan inte välja haha
Platt eller Lockigt hår: Platt!

HAR DU UNDER DEN SENASTE MÅNADEN

Druckit alkohol:
Yes sir
Rökt: Nej usch vad äckligt
Shoppat: Oh yes :D
Kramat någon: Självklart
Kysst någon: Min baby varje dag hela tiden
Ätit på restaurang: Yes sir
Ändrat någonting med dig själv: Yes sir
Bakat: Nee :/
Spelat: Nej faktiskt inte?
Badat: Nope
Bloggat: Självklart!

HAR DU NÅGONSIN

Ätit sushi:
Nope
Svimmat: Yes
Druckit alkohol flera dagar i rad: Haha jodå, i mina tonårsdagar haha
Strippat: Oh yes ;P
Däckat: Allt för mycket (förr i tiden xD)
Gjort någonting som du ångrar: Japp
Varit ovän med någon länge: Japp
Gjort bort dig framför en folkgrupp: Haha vem har inte ?

JOBB

Vad jobbar du med:
Jobbar på SF Bio
Trivs du: Jadå
Vad får du göra för något: Stå i kassan och sälja och stå i foajen
Vad är det roligaste med ditt jobb: Träffa många människor, speciellt "kändisar" , lärt känna många nya människor som jag älskar att jobba med, få nya erfarenheter! och främst GRATIS BIO haha .
Har du några framtidsplaner med ditt jobb: NJae jag vet inte, kanske göra lite utbildningar men vi får se

DIN FRAMTID

Vill du gifta dig:
Självklart
Skaffa barn: Självklart
Namn på barn: Säger jag inte, ingen får sno ;)
Vad vill du jobba med: Oj jag vet faktiskt inte
Mål innan du dör: Hinna med allt jag vill
Hur vill du dö: Jag vill somna in när jag är jätte gammal

VEM

Gillar du mest:
Min baby
Är den du mest kan lita på: Min baby
Är den mest perversaste du vet: Pojkvännen och de på hans jobb, asså shit sger jag bara x)
Är den snällaste du vet: Många
Är den roligaste du vet: Många det med
Brukar du se upp till: De som har lyckats med sitt liv, speciellt de som är unga!


ALLMÄNT

Vad ska du göra i sommar:
Jobba tyvärr
vad ska du göra i vinter: Resa till Thailand
Antal gånger du varit utomlands: oj har tappat räkningen men har åkt utomlands varje år sedan jag var liten så, många gånger iallafall ;)
Vilket land gillar du mest: Har mest varit i Grekland så det får det bli, men iår/nästa år lär det bli Thailand
Hur många piercings har du: Just nu bara 1, tagit bort en massa
Hur många tatueringar har du: En men kommer flera! :D
Har du tagit studenten: Yes, bästa dagen ever!
Vill du flytta: Nu? ja tack!
Vart isf: Vi kollar på lägenhet lite runt om, men skulle helst vilja flytta utomlands!
Vad ska du göra nu efter detta test: Kolla klart på Våra Bästa År sedan fixa till mig det sista sedan dra in till stan!








Update

Eftersom jag inte skriver mycket nu då jag inte mår så jätte bra så kommer det nog bara lite updates .

Varit hemma idag, fixade lite med håret men det blir bara fail, får ju inte röra det nu alls så nu är det lockigt som gäller, jag gillar det inte men precis alla andra gör det haha x) , målade naglarna och kollade på lite serier .
När älsklingen kom hem åkte vi in till stan kommunalt, yes you heard me, med tåget! Parkeringen där inne är tok för dyr om man bara ska vara där ett tag, det är inte värt det lix . Han köpte ett par nya snygga skor sedan gick vi och käkade på vår restaurang , mongo in my heart !
När vi kom hem handlade vi lite i affären sedan gick vi hem och nu sitter jag här, ska snart hoppa in i duschen .

Juste, har fått ett jävla fucking myggbett på fingret, hur är det möjligt? kliar som utav helvetet och vill bara klia sönder det men det kan jag ju inte, blir bara ett fult märke då -.-
Vad fan kom det ifrån lix? gaah kliar!

Det är nu som ångesten kryper fram




och nu så har jag fått tagit konsekvenserna

So not my day

Är inte på humör alls idag, inte min dag så att säga ...




Onsdag redan?

Godmorgon på er!

Ja nu när man inte har jobbat så går dagarna sjukt fort, lix redan onsdag, men jag klagar inte jag inte :)
Vill att det ska bli helg :)
Men har iallafall sovit riktigt bra inatt, vaknade bara när älsklingen skulle gå till jobbet men somnade om efter det, dock bara en timme, försökte somna om men det gick inte så då gick jag upp och nu sitter jag här.

Vad händer idag då?
Kl 10 ska jag till frissan efter det vet jag inte, kanske drar in till stan en stund? Nej jag vet inte, får se vad jag hittar på :) ska väl antagligen träna idag med med min baby :) får se om jag dör idag med haha!

Nej men nu ska jag göra iordning frukost och kolla på nått serieavsnitt :)

Filmmys med älsklingen


Yeey


Update

När älsklingen kom hem drog vi ut för att springa, fy fan vad jobbigt det var asså, fick typ håll direkt och ville bara lägga mig och dö, men jag fortsatte, gick lite emellan åt eller ja för det mesta haha , men ska försöka springa mer så kommer man in i det där!
Sedan hemma så gjorde vi armhävningar och jag gjorde hela 1 situp, då jag inte klarar av att göra det på golvet, måste ha en matta under! Men fick lite gjort iallafall :)

Har även beställt ett par nya converse (vita denna gång) av söta Mathilda , så förhoppningsvis kommer de hem till mig snart :) har ju redan ett par vita men de är alldeles för utslitna och gamla, har haft dem sedan jag gick i 1an alltså 4 år typ, jisses haha x) så det är dags för ett par nya :) tänkte beställa ett par ljus-rosa men det fanns inte så :/

Ja juste, Smulan har trampat sönder svansen på en av hundarna eller valparna, så vi fick fixa till det med två små tändstickor och tejp, haha stackarn x)

Rakade av min pojkväns hår :/ nej vill inte, vill att han ska ha lite hår på huvudet iallafall, som förr, men nej han ska vara envis och raka av det hela tiden ;o och självklart ska han jävlas jämt när vi ska duscha x)

Paket från Nelly

Juste fick ju hem mina grejer igår från Nelly.se, riktigt fina saker :)


Riktigt fin midjekjol!

Ett par lila converse, looove!


En lila klocka!

 

 

Dock ska jag skicka tillbaka skorna och klockan :/ skorna var lite för stora och klockan var inte riktigt min smak, tyvärr .


Äkta kärlek


Igårkväll

Igår bestämde vi oss för att dra på bio och vi såg på kick ass och fy fan vad grym den var asså! Jag gillar den riktigt mycket, riktigt rolig också, haha garvade som fan :D den får verkligen 5 av 5 toast!
Den rekommenderar jag starkt till er som är över 15 år! hehe ;) vet inte hur många gånger jag har fått neka små barn som vill se denna, den är ju lix från 15 år och det märker man varför när man ser på filmen! Mycket snack, blod osv :) haha och det klockrenaste var fan innan filmen började då killen som presenterade filmen sa "ja då var det dags att sparka stjärt" hahaha fy fan klockren, alla garvade x)

 

Påväg hem så var det fan helt otroligt, först när vi åker på en lång väg med bara skog på sidorna så står det en stor jävla älg på vägkanten, såg ut som den skulle springa över men tror den vart rädd när vi kom så den sprang tillbaka, men vart fan lite skraj då man ser nått stort stå precis vid vägkanten!
Sen några minuter efter ser vi en räv springa över vägen, då tänkte vi båda bara men shit? what the fuck, vill gud att vi ska köra på något djur eller x) haha .
Sedan bara 5 min från vårt hem så ser vi en hare springa över vägen, då bara men vad fan är oddsen lix? haha .


Yes i'm up!


Valparna!

Det gick inte så bra att ta kort på de små bebisarna då Smulan kommer direkt och ska skydda dem och då menar jag mot allt! Så fort den andra hunden kommer in så morrar hon och börjar bita i valparna, varför? jo för att hon är så överbeskyddande så hon vill hellre ha ihjäl dem än att någon annan ska få chansen . Men grejen är den att ingen vill ju skada dem :)


Beskyddande mamman


Här ligger de alla på varandra typ, haha den underst ser typ mosad ut x)


Take care of my self

Var riktigt trött igår så hann bara se 10 min av filmen igår, skulle ha sett Avatar men men , får se den en annan gång :) så älsklingen och jag bäddade ner oss i sängen för att sova .

Idag händer det inte mycket alls faktiskt, ska träna sen med älsklingen men det är typ det enda, fan vad värdelöst egentligen men men :P börjar nästan tröttna på att bara sitta hemma .
Nej men ska ta hand om mig själv idag, ska göra hårinpackning, ha ansiktsmask, måla naglarna och tånaglarna osv osv :) ska bli skönt att få det gjort :)

Nu blir det film sedan sova!


Sämsta dagen

Hej på er!
Satt på jobbet tidigare idag eller imorse kanske det heter och försökte mobilblogga men det gick inte alls, och nu vet jag varför! De har bytt nummer (igen) så det var därför det inte gick, men bra att man får reda på det då -.-
Eller så är det väl bara jag som är efter haha x)

Men iallafall, denna dag har varit sämst, suttit med huvudvärk hela dagen men denna dag har ändå varit lugn så det har varit skönt, bara suttit och slappat typ :)
Slutade kl 5 så gick och handlade lite sedan åkte jag hem och sitter nu hungrig och väntar på både maten och älsklingen som är hemma hos sin papi.

Ja juste, lill hunden Smulan fick vaplar inatt, så söta de är asså :) gulle på dem . Lilla Smulan är rädd att vi ska ta dem ifrån henne, bara man tar i en så stirrar hon och kommer och ska slicka på lilla valpen, hihi .
Men de är söta iallafall, synd att de inte kommer stanna hos oss men kanske lika bra det :)

I'll see you soon then?

 

Älsklingen och jag kollade nyss på filmen Dear John och wow vilken film, riktigt bra film tycker jag, en härlig, fin men ändå jätte sorlig kärleksfilm som alla borde se!
Denna film får 5 av 5 toast! yes ni läste rätt, båda två spelar rollerna jätte bra och de är så söta ihop.
Det kom många tårar jag kan säga då filmens handling är ett känsligt ämne för mig, då min baby kanske ska ut i militären, har väldigt många tankar om det.
Jag vill självklart inte att han ska åka iväg och vara borta i flera månader, för jag vet hur det kommer bli, att jag blir själv här i dårhuset och jag kommer typ jobba ihjäl mig för att hålla mig sysselsatt och inte tänka och oroa mig för mycket . Men självklart så vill jag att han ska göra det han vill göra och om detta är det så ska han självklart göra det!
När han kommer hem så ska vi bara vara, knulla som jävla djur och ta vara på tiden vi har, för usch nej vill ens inte tänka på vad som kan hända när han är ute i krig eller bara patrullerar . För han vill ju göra utlandstjänst .

 

Nej usch nu ska jag sluta tänka så mycket på det nu, jag får ta detta när stunden väl är kommen :/

 

Men älskling jag vill att du ska veta att jag vill att du ska göra det du vill göra, jag kommer att stanna hos dig no matter what! Jag älskar dig mer än någonsin ♥


Färgar håret!

Haha färgar mitt hår igen, kommer säkert bli fail ...

"Ta i trä, ta i trä"

For you


Every morning im going to be there for you

Goddagens alla!

Har inte skrivit så mycket för att jag bara tagit det lugnt med älsklingen, utan någon data . Men vi har haft det mysigt :) som vi alltid har såklart!
Idag händer det inte mycket som vanligt, ska bara vara hemma då jag jobbar imorgon, yeey -.-
Men vi har kollat på lite serier idag och ikväll blir det säkert film :)

Igår var vi ju som sagt på bio, igen, och filmen var helt okej, visst den var ju rolig då Steve Carell inte är frisk någonstans haha, men den gick ju att se på och man skrattade till ibland :)
Men den var helt okej , alltså får den 3 av 5 toast .
Vi båda var typ bajströtta igår så när vi kom hem lade vi oss i sängen och kollade på ett serieavsnitt av Vampire diaries och sedan slocknade vi båda!

Biomys ikväll igen!

Ja självklart blir det bio ikväll igen, börjar typ bli en vana nu ;) hehe, men klagar inte alls! :D
Ikväll ska vi se på En galen natt eller Date night som den heter egentligen, ska bli kul :) hoppas den är bra bara, vet ju hur det alltid blir, att jag hoppas för mycket, inte många filmer som överträffat mig!

Phil och Clara Foster lever ett tryggt, lugnt liv i förorten. För att inte fastna i rutiner går de ut på dejt varje torsdag. Men en helt vanlig torsdagkväll vänds deras tillvaro uppochner då de misstas för gangsters och tvingas fly hals över huvud med maffian tätt i hälarna. Det blir en natt de sent ska glömma…

 

Men men idag har det inte hänt mycket alls .
Har mest legat och degat hemma i sängen framför film och serier, sedan när älsklingen kom hem så drog vi till gymmet och tränade, efter det gick vi hem och började med maten som självfallet bestod av TACOS, mumma på hög nivå! Och nu sitter jag här, ska hoppa in i duschen efter jag skrivit klart och sedan göra mig lite iordning för bion :)

Bikinis!

Hur snygga var inte dessa?
Passar ju perfekt till en svart undeldel :D

Från H&M


Ouch my head

 

Give me painkillers ...


35 saker du inte visste om mig

- Jag ogillar när saker och ting förändras, är väl typ pedant
- Jag älskar färgen rosa
- Jag är en riktigt serienörd, kollar på det mesta
- Jag älskar bröd, skulle kunna leva på bröd
- Jag har egentligen lockigt hår
- Jag kan inte leva utan min plattång
- Jag har några olika fobier
- Jag tycker inte om att ta andra folk i händerna, som att ta emot pengar osv och så snuddar man på varandras händer
- Jag älskar att vara ensam ibland samtidigt som jag kan hata det
- Jag är jätte rädd för småkryp, mest spindlar
- Jag har jätte svårt att lita på människor
- Jag har få men väldigt nära vänner istället för många och inte nära alls
- Min pojkvän är den enda jag verkligen älskat
- Jag vill inte bli stor, vill vara ett barn utan några bekymmer
- Jag blir jätte lätt irriterad
- Jag hatar inte ofta utan jag ogillar! Hat är ett väldigt starkt ord.
- Jag har hatat totalt 4 personer i mitt liv, just nu är det bara 2 stycken då de andra jag glömt bort eller löst det med
- Jag är jätte rädd för döden då man inte vet vad som händer efter döden
- Jag tror att någonting stort kommer att hända i världen, kanske inte världens undergång men nästan
- Jag vill inte bo i Sverige, vill flytta till utomlands
- Jag vet vad mitt/mina barn ska heta
- Bio är det bästa sättet att kolla på film på!
- Jag är väldigt blyg inför nya människor
- Jag älskar vatten, att dricka, bada i, duscha i
- Jag vill flytta härifrån just nu
- Det som får mig att gå upp på morgonen är min pojkvän
- Jag är naturligt blond
- Choklad är det bästa jag vet
- Jag kan läsa av männsikor jätte lätt
- Jag är rädd för att bli sårad igen
- Jag älskar att lyssna på kärleksmusik
- Jag kan verkligen inte sjunga
- Jag älskar att dansa
- Jag älskar nudlar
- Jag får panik när folk är sega, det ska gå fort, fort fort!


I really need you in my life, cause things ain't right

Mycket tänkade denna morgon, men ska lägga mig och kolla på film nu tänkte jag!

 


Älskar denna versionen av låten, men remixen är bäst!


This is never going to end is it?

Godmorgon på er!

Har inte haft en bra morgon alls, enda sen älsklingens alarm ringde (kl6) så har jag varit vaken , kunde inte somna om, så jävla värdelöst . Huvudvärk har jag också, kan väl inte bli bättre?
Igår tog det ett tag att somna för mig, älsklilngen somnade så fort han lade sig i sängen men jag låg där med musik på och försökte sova, vart lite svårare då jag hörde en låt som jag verkligen hatar, som får mig att tänka på en tid jag vill glömma, jag vet själv att jag aldrig riktigt kommer glömma det utan jag tänker inte på det bara, men när jag hörde den låten så kom minnen tillbaka, usch .
Men tillslut så somnade.

Idag händer det inte mycket alls, tänker inte sätta min fot utanför dörren i regnet, usch nej . Så blir inne hela dagen, ska kolla på tv, film osv som alltid :)

Home at last

Hello på er!

Nu är jag hemma från en dag av jobb, gym och restaurang. Har världens huvudvärk och är bajstrött .
Jobbet gick bra, hade ingenting att göra hela dagen då det var skit lite folk som gick på bio, en salong hade som minst 2 pers där inne, haha . Så har städat, snackat skit, vikt ihop popcornbägare så det räcker i ett år ;o haha .
Fick sluta kanske 10 min tidigare då jag inte hade någonting att göra, haha :) men det var skönt det för då hann jag med ett tidigare tåg :) väl framme i v-tuna så gick jag direkt till gymmet för att möta upp älsklingen men han hittade inte sitt armband som man kommer in med så jag fick träna själv, var typ såååå otaggad så gick bara lite, tränade magen och sedan körde jag på crosstrainern, härligt maskin det där! haha .
När jag kom hem så var det dags att åka på dirren till centrum för att käka ute, mumma var det!

Och nu sitter jag i sängen med huvudvärk och Vampire diaries på tvn :)

Hur har eran dag varit?

Nelly Midseason Secret Sale

 

Yes please!

Klickade precis hem lite grejer, är glaaaaad!


Good morning!

Idag vaknade jag tidigt, inte så najs men måste ju eftersom det är jobb idag, men slutar kl 17 så det är najs :)
Men igår hade jag och älsklingen det jätte mysigt! Vi hämtade ut biljetterna och sedan satte vi oss och käkade goood mat :) sedan var det dags för bion som var riktigt bra! Dock hade jag förväntat mig att den skulle vara bättre, lite mer action, men det säger jag typ alltid, haha x)
Men det var verkligen sevärd och den var bättre i 3D absolut, dock var det inte så jätte mycket effekter i filmen men vill typ att alla filmer ska vara i 3D haha :)
Men gå och se den!

Idag är det jobb som gäller, ska vara i foajen så det är najs, slutar 17 så direkt efter jobbet blir det gymmet med älsklingen, ska bli skönt :) har varit alldeles för lat denna vecka! ajabaja!

Men hinner nog inte skriva så mycket mer idag men hoppas ni alla får en bra dag :)

lotsoflove!

Biomys ikväll!

Ikväll sitter jag och älsklingen och ser på denna efterlängtade film -

Perseus, född av en gud men uppfostrad av människan, känner sig hjälplös i sin kamp för att rädda sin familj från Hades, den hämndlystna guden från underjorden. Med inget kvar att förlora anmäler sig Perseus som frivillig att leda ett farligt uppdrag för att förgöra Hades innan han kan ta kraft från Zeus och släppa fram helvetet på jorden. Han leder ett modigt gäng krigare mot en riskabel resa djupt in i den förbjudna världen. De slåss mot oheliga demoner och förskräckligavildar, men Perseus kan bara vinna om han accepterar sin kraft som gud, utmanar sin bakgrund och skapar sitt eget öde.



Den har biopremiär idag och jag eller vi båda har verkligen längtat efter denna film så det ska bli sjukt najs, med 3D och allt, yeey! Vi ska bara äta sedan drar vi :)


Vad jag verkligen behöver nu ...



Yes nu ska jag hoppa in i duschen, ska bli sjukt jävla skönt!

Tävling om Converse!

Jag hittade denna tävling hos Mathilda och det skulle vara perfekt att vinna denna tävling då jag behöver nya skor, och det finns inge bättre än converse! Snygga, sköna och passar till typ alla outfits, nästan iallafall :D

visste du att

  • 64% av svenskarna har haft ett one night stand?
  • Det finns över 500 namngivna fobier? En av de mer sällsynta är dendrofobin där man är rädd för träd.
  • I Las Vegas hålls varje år en swingerskongress med 3000 deltagare?
  • 35% av svenskarna har haft sex i en park?
  • USA's första cheerleaders var män?
  • I det antika Rom användes urin som hårvårdsprodukt?
  • Vi krymper ungefär en centimeter varje dag? På kvällen har nämligen ryggen tryckts ihop. På natten när vi sover rätar den ut sig igen.
  • Det är brottsligt att låna ut sin bil till någon som är berusad?
  • Desto yngre en man är desto mer pekar hans stånd uppåt?
Nu vet du

Alvish ears

Japp det är mina öron det, enligt min kära pojkvän iallafall, haha gulligt eller hur ;o

Nej men godmorgon på er, är uppe tidigt då man vaknar hela tiden och har en pojkvän som ligger och väntar på att man ska vakna, inte lätt att sova då, så det var bara att gå upp, men är inte så överdrivet trött :) dock har jag ont i huvudet fortfarande, så ska ta en alvedon, ipren och alla piller vi har hemma och sedan göra iordning frukost!
Idag händer det inte mycket alls, förutom bio ikväll, men det skriver jag mer om senare :)

Update

Ja jag lever, har bara inte orkat göra någonting idag, har legat och kollat på The mentalist typ halva dagen, riktigt bra är det iallafall :) men gick iallafall till affären och handlade en massa så jag kunde göra kycklingsallad till lunch, mumma på det! Annars har jag inte gjort mycket alls, har haft världens huvudvärk så har mest legat i sängen :/
Älsklingen har suttit vid sin data typ hela dagen -.- , men vi såg på några serieavsnitt iallafall :)
Nu käkade vi precis macka och ska om en stund kolla på Sagan om de två tornen, har ju den i Blu-ray så det ska bli najs att se på :)


10 saker som tyder på att han älskar dig

1. Han säger att du är vacker istället för sexig.
2. Han håller sig vaken för att se dig sova.
3. Han pussar dig kärleksfullt på pannan.
4. Klappar ditt hår.
5. Han vill visa hela världen att ni är tillsammans.
6. Han håller dig i handen när han är med sina vänner.
7. Han påminner dig varje dag om hur mycket han älskar dig och hur lyckligt lottad han är att han har dig.
8. Han ringer tillbaka när du hänger på luren i örat på honom.
9. Han tar sig tid att göra romantiska saker med dig.
10. Sms:ar dig och säger att han saknar dig.



Japp det stämmer in bra ! ♥

Igår på jobbet -

Som sagt så håller vi på att renovera hela godisdisken för vi har fått vattenläcka osv, så vi har en lite godisdisk i hörnet av salen och gud vad litet det var x) Det var jätte obekvämt då det är trångt osv .
Kunderna står allt för nära varandra så när det är mycket folk har jag svårt att höra vad de säger så måste anstränga sig för att höra, sedan är disken är för hög vilket gör att kassan är alldeles för högt upp, själva kassalådan åker ut i samma höjd som min mage nästan vid min bröst , jätte obekvämt :/ och där bak ska vi inte ens prata om, haha, allt ligger huller om buller bara, usch nej hoppas verkligen att det går fort med renoveringen!

Men igår så var det rätt så mycket folk, men jag fick världens kommentar till Flickan från ovan filmen, av DJBabyJ , haha han var lite rolig, han bah den söög så jävla hårt, den sämsta filmen han sett på länge och att filmen var det sämsta Peter Jackson någonsin gjort, haha så det var lite roligt att höra om just den filmen , han frågade jag jag tyckte om den, men jag sa bara att jag hade förväntat mig mer och att det aldrig hände någonting och att platsen hon var på var för flummig, typ som hon var hög haha :P
Men han skulle se Kick-Ass med sina vänner och han var typ exalterad över att få se den och vad man läste på hans blogg så gillade han den jätte mycket!

Så nu vart jag sugen på att se den x) älskling ska vi gå och se den? :)

Sedan vid avslut så gick det sjukt fort att städa allting, jag menar utrymmet vi har är inte stort alls så det tog kanske 20-30 min när det brukar ta kanske 1 timme eller mer :P haha :) så kom hem tidigt igår vilket var jätte skönt :)

Underbara dag!

God morgon!

Fan är riktigt trött asså, usch inte okej . Vaknade inatt av att jag var skit pissnödig och självklart kunde jag inte somna om, låg och vred mig men ingenting kändes rätt, men somnade om och vaknade sen igen då älskligens alarm ringde, efter det tog det rätt så lång tid att somna , men lyckades sova någon timme, sen gav jag upp .
Älsklingen är hemma idag, min lilla sjukling :) ska ta hand om honom idag!

Men jag är bara glad att han är hemma, skönt med lite sällskap :) + att solen lyser ute också, kan inte bli bättre :)

ByeBye

Nej nu ska jag bege mig till tåget mot stan, till jobbet, woho, tagga till, noot .
Vi renoverar ju hela godisskiten så det kommer vara kaos, buhu .

alotsoflove ♥

Egopics

 

Fluffhår!


Måste komma igång, for real

Gick ner för att träna men det gick inte bra alls, hade sjukt ont i magen och så vart allting bara fel så jag gick hem istället, känner mig inte ett dugg taggad för jobb ikväll om det ska vara såhär, usch .
Men är hemma nu, ska göra iordning lunch och sedan blir det väl att jag ska åka till jobbet, måste vara där lite innan då jag ska skriva under papper osv för tjänsten jag ansökte om, yeey :)

Nej känner verkligen att jag måste komma igång på riktigt med träningen nu, men jobbigt när jag inte vet alls hur jag jobbar varje vecka, men ska försöka så mycket som jag kan iallafall :)

Jag har hittat min tatuering!

 

Så grymt jävla fin tatuering! En sådan ska jag ha! Först tänkte jag bara ha på överkroppen men hur snyggt var det inte att den gick ner på benet också, gaah, i'm inlove !


Ask me anything



Hur länge har du bloggat?

Oj jag har bloggat ett tag, började blogga den 14de mars 2008, alltså har jag bloggat i 2 år och 29 dagar för att vara exakt! haha :)
Bloggade på min första blogg på metrobloggen då jag trivdes där, men efter ett tag kände jag att det var dags för en helt ny blogg, då valde jag denna blogg :) Är nöjd med min blogg och gillar blogg.se, när det inte krånglar, "tai trä, ta i trä"

 


Min frukost!

Godaste! :D

 

 


Har inte ätit kalaspuffar sedan jag var liten, inte världens nyttigaste men goda är de! :)


En glad morgon!

Fyfan för igår asså, var inte på bra humör alls, älsklingen var inte hemma så var helt själv mot surfittor, buhu :(
Men när han väl kom hem så satte han sig bara vid sin data och spelade och så gör han allting bättre med att skrika på mig, woho! Men det löste vi med lite angry sex ;) haha .

Men är glad idag, kunde somna om efter älsklingen gick till jobbet! Så fick några extra timmar att sova idag, yeey. Dock vaknade jag av ett sms, hatar det ibland asså -.- , det var från jobbet också som bara är onödigt .
Står att jag kan få jobba ikväll om jag vill det, men dööh jag jobbar redan ikväll så :P

Sedan sitter jag och läser lite bloggar, skrattar och har mig, en del är helt sanslösa asså :P
Men en del är verkligen läsvärda och riktigt roliga att läsa .

Ni har väl inte glömt att lägga till mig på Bloglovin? :)

bloglovin


I didn't sign up for this

Fan vad trött jag blir allt och alla ibland, usch låt mig bara vara!
Om man ska vara sur så ska man inte prata med mig, ni får bara IGNORE tillbaka ...

Alone is not my thing...

Älsklingen har åkt hem till sin papi för middag med han och hans familj, jag tänkte följa med först men tror nog att de blir roligare för de andra om jag inte är med, eftersom vi sitter och gullar hela tiden ;) hehe , hans småsyskon tycker nog det blir roligare då , så jag stannade hemma, så är helt själv :/ gillas inte .
Kollade nyss klart på filmen, var inte så bra som jag hade hoppats på men den var sevärd! :)

Så vad ska jag hitta på nudå? :/ finns ingenting att göra, lär väl bli att jag fixar och trixar med datan och kollar på lite serier skulle jag tippa på! :)

Nu blir det film!

 

Kan ni gissa vilken det är? ;P


Fan ...

Trött på allt just nu, orkar inte skriva ...

Men godmorgon iallafall!

Frågor

DIG
1. hur lång är du? - typ 163 kanske
2. vad vill du bli när du bli stor? - ingen aning faktiskt ...
3. jobb? - SF Bio
4. har du långt hår? - jodå :)
5. vilken hårfärg har du? - blond
6. sminkar du dig? - oftast, men är jag bara hemma så har jag verkligen inte det
7. har du haft sex senaste månaden? - haha men ja
8. hur många personer bevakar du på bdb? - Har inte bdb, typ fjortisvarning?
9. vilken deo använder du? - rexona girl tror jag att den heter
10. vad har du för färg på dina underkläder? - just nu rosa!


FAMILJEN
1. bor dina föräldrar ihop? - yes
2. vem är bäst, mamma eller pappa? - men båda såklart :D
3. hur många syskon har du? - en syster
4. vad är det senaste du sa till din mamma? - tack ma!
5. vilken mat lagade din pappa senast? - oj kommer inte ihåg, wok kanske?
6. hur många ställen har du bott på? - 3 med familjen och 1 med pojkvännen, alltså 4
7. vem i din familj stör du dig mest på? - haha it's a secret
8. vilken familjemedlem är snällast? - alla!
9. när hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? - Jen kom förbi mitt jobb häromdagen och snackade :D
10. hur gammal är din mamma? - säger jag inte ;)
11. hur gammal är din pappa? - säger jag inte ;)


KOMPISAR:
1. bästa vän/vänners namn? - Alla <3
2. när var du senast med nån kompis? - alldeles för länge sen -.-
3. vem sov du hos senast av dina kompisar? - Rebecca, sackosäcken!
4. har du kysst nån kompis? - ja självklart
5. har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? - nope
6. vem har du varit kompis med längst? - Marre! många många år
7. vem känner dig bäst? - Vet inte riktigt
8. längsta tid du varit osams med en kompis? - oj jag vet inte, några månader
9. skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja? - kanske inte att jag hatar den utan ogillar
10. känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? - haha men nej?


KLÄDER:
1. vad har du på dig idag? - mjukisar, linne och skönaste koftan!
2. har du bytt om idag? - ja
3. favorittröja? - AIK! haha
4. sexigaste klädesplagget på andra könet? - kallingar ;) helst ingenting alls!
5. har du gett bort kläder nån gång? - ja
6. har du ångrat ett klädköp nån gång? - haha, ja
7. har du handlat kläder genom internet? - Jadå, så mycket lättare!
9. fulaste plagget andra könet kan ha? - haha ingen aning, det är för mycket x)
10. vad använder du för skor? - converse!


VÅGAR DU:
1. vågar du skrika åt dina föräldrar? - mjo
2. vågar du klä dig annorlunda? - ja
3. vågar du vara dig själv? - men ja
4. vågar du visa dig i bikini/badbyxor? - ja, såklart
5. vågar du visa dig utan smink? men ja?
6. vågar du pierca dej? - ja, härlig känsla ;) hahaha
7. vågar du dig på utmaningar? - njae ibland ;P
8. vågar du ha sex på offentlig plats? - haha jadå ;)
9. vågar du vara omogen? - haha, självklart!
10. vågar du äta småkryp? - euw, nej?


RANDOM:
1. vet du vem FATO är? - nej, borde jag det?
2. när tuggade du tuggummi senast? - häromdagen
3. när var du på semester senast? - i somras med tjejerna :D
4. vilken färg är det på din tandborste? - Svart och gul med aik loggan på!
5. är ditt hår tråkigt? - nyfärgat så nej :)
6. vad har du för påslakan just nu? - blått
7. när såg någon dig naken senast? - älsklingen för en stund sedan ;)
8. hur ofta duschar du? - varje dag, annars euw
9. gillar du Family Guy? - bästa serien någonsin
10. när ska du gå och lägga dig? - inte än på ett tag :)


Serier


Färga håret är inte min grej!

Yes ni hörde rätt, inte min grej asså, det blir aldrig som jag vill, jag tycker att det ser gult ut, kanske inte jätte gult men ljusa toner av gul typ, så måste färga om igen, fan vad roligt :P
Men ska ge det 1 dag eller något, om jag inte vill ha det så får jag färga om, köpte ändå hem två färgningar, den andra var lite ljusare så det får bli den då :)
Men utväxten är borta, yeey! and more to come ...

Lördagsmys

Halloj!
Jag lever men har bara chillat idag, älsklingen och jag vaknade runt 10 och hade lite mys och bus, sedan vart det frukost och sedan vart det datan, kollade på serie och låg i sängen bara, vi hade det mysigt :)
Just nu ska vi gå ner till centrum för att handla, typ frukt och hårfärg? , måste fixa min utväxt asså -.-
Så vi får om det blir att jag skriver mer idag, lär bli senare isåfall :)

Puss på er!

Bowlingkväll + myskväll

Yes nu var vi hemma igen från bowlingen, hade kul typ 10 min sen gick det bara dåligt för mig så vart bajs sur, haha, dålig förlorare eller vad x) men inge kul när det går skit dåligt varje gång ...
Men de andra hade det kul iallafall , vi var ju ca 7 pers så :) tog dock inga bilder .
Efter vi var klara gick vi och handlade en massa gott som vi ska snaska på ikväll till lite serier och någon film :)
ska bli mys! :)


Svettapa

Yes det är jag det, haha!
Kom nyss hem från gymmet där jag och älsklingen körde hårt, först körde vi ben på maskinerna och sedan vart det crossen där vi körde ca 20 min , riktigt skönt var det och fan vad jag svettades, som en jävla gris haha , nejdå, men körde på lv 13 i slutet och fy fan vad jobbigt det var, haha höll på att dö, men annars gick det sådär, hade ont i huvudet, mådde illa, vart yr av det också, men körde på iallafall :)


Jobbet

Igår var det inte riktigt min dag heller, hade träningsvärk som heter duga och var typ hungrig hela dagen .
Men jag började med att jag fick vara i foajen på dagen, så jag fick för första gången presentera filmer, woho! haha nej var typ bajsnervös eftersom jag hatar att stå och prata inför människor . Men det gick bra, var typ övertrött så skämtade till det lite och skrattade åt mig själv . Som när jag presenterade Draktränaren 3D , alla satt med sina glasögon på så jag sa : "visst ser jag spacead ut, haha" barnen skrattade men alla vuxna bara satt och glodde, kändes lite som öknen ni vet när enn torrboll åker förbi, typ dåligtskämt, hahahah . Fan vad jag garvade .
Men annars gick det bra, tog fast en smitare iallafall, wiho fiddeli is on fire, haha .

Sedan fick jag gå till godis där jag stod hela kvällen, hade typ jätte många dryga människor men det var en som störde mig riktigt mycket! Ni som har koll på bloggvärlden vet nog vem Yousef är, han kom och beställde i min kassa, kände igen honom direkt , inte så konstigt, skit ful . Men han stod och tjaffsade om plusmeny, sorry dude men det är inte mcdonalds du är på! Usch Usch .
Frågade en fråga, fick svaret nej, då frågade jag vad han ville ha, då sade han samma sak jag frågde om från början, men dööööh?

Nej usch sådant gillar vi inte! Hoppas det blir bättre nästa vecka då jag jobbar igen .
Vi ska renovera hela godisdisken och där bak (tror jag) så vi kommer ha en premilminär godisdisk i hörnet av den våningen, ser skit liten ut när de precis har börjat bygga på den men hoppas den blir lite större :)
Så ni som ska på bio på Sergel, ha tålamod med oss, kommer vara lika jobbigt för oss som er! :P

Nya headern?

Vad tycker ni?

Jag tycker själv att den ser lite konstig ut :/ men men får vara så länge, orkar inte börja om med en ny haha :P

You're the only one in my head

Godmorgon!

Vaknade för ett litet tag sedan, kunde ju som vanligt inte somna om efter älsklingen gått till jobbet, men lyckades somna kanske 10 min sedan vaknade jag igen -.-
Så låg bara i sängen i försök med att somna, men gav upp runt kl 9, så satte på tvn och datan och nu sitter jag här, men frukosten i sängen och ska kolla på våra bästa år nu :)

Fick ett sms av älsklingen förut om att det blir bowling ikväll, men wtf har världens träningsvärk, det går inte ihop ;o

Time to go

Yes nu ska jag bege mig till tåget, chansar på att tåget går 10 över som den typ alltid brukar göra då SL inte vill fungera bara för att jag inte vet när tåget går, haha x)
Men är glad iallafall och humöret är på topp bara för det är så jävla fint väder ute :)

Bjuder på denna låt som spelas väldigt ofta i min ipod!


Dagens look

 

I know, bara massa boob-bilder, men det är bara en person som får se ;)


I can't sleep without you

Godmorgon på er!

Har varit typ vaken sedan kl 7 imorse men har legat i sängen och försökt somna om, men det gick inte så bra , så jävla värdelöst, bara för att min baby inte är hemma :/
Men gick upp och gjorde iordning min frukost som bestod uatv inte mindre än pannkakor, mumma! Vart så sugen på det , haha som alltid x)

Skrev inte så mycket igår då jag inte hade så mycket tid!
Jobbade till kl 5, det var inte min dag igår asså, kände mig dålig typ huvudvärk och allt och det kom bara en massa otrevliga människor :/ det var typ vara jätte otrevlig mot Frida-dag igår asså :/ usch och fy vad irriterad jag var, det var en kund som jag verkligen sade emot då jag inte orkade med onödiga kommentarer, men ibland får man göra det ;)
Åkte hem efter jag var klar, kom väl hem runt kvart över 6 och jag och älsklingen gick direkt till gymmet och vi var där ca 2,5 timme, så jävla skönt asså! :D i slutet körde jag på riktigt hårt och älsklingen var duktig som vanligt :)
Idag blir det ingen träning då jag jobbar till 11 men imorgon så :)
Efter träningen så gick vi hem för att äta, klockan var ju lix mycket! Middagen bestod av hemmagjord pizza, mumma vad gott det blev, blev riktigt mätt, hehe :)
Efter det vart det dusch sedan lade vi oss i sängen och somnade, vi båda var helt slut, haha :)

Idag händer det inte mycket alls förutom jobb, jobbar till 11 så kommer komma hem sent :/ inte taggad alls, men det säger jag typ varje gång, haha x)
Så ska snart börja göra mig iordning sedan blir det åka till jobbet!

Systemkamera

 


 


Godmorgon

Är uppe med tuppen då jag börjar tidigt idag! Härligt härligt, men känner mig typ yr :/ men men blir nog bra med lite frukost i mig :)
Skulle egentligen inte jobbat idag men Paula kom igår och frågade och bad om att jag skulle ta x) haha så självklart är jag världens snällaste och tar hennes pass! :) Men ska bli skönt att jobba idag, men träningsvärk och allt ;) hehe .

Igår hände det inte mycket efter jag kommit hem, käkade några mackor, läste lite bloggar , hoppade in i duschen och sedan vart det sova, både jag och pojken var helt döda typ haha, men vi hade det mysigt :)
Men nu ska jag fixa iordning mig och sedan blir det en bamsefrukost! :)

En härlig dag med sol, jobb och träningsvärk!

Nu är jag äntligen hemma! Typ ångest att man kommer hem 2 timmar efter man slutat :/ så jävla roligt att tågen går så ofta, noot . Men men finns inget man kan göra åt det, jo flytta men tjoho det kostar pengar och har jag det, nope!
Jo snart så :)

Idag gick det bara bra på jobbet, fick först sitta i kassan och thank god for that! Har en sån jävla träningsvärk i bröstet och armarna, orkar knappt öppna dörren haha x) vid 3 tiden kommer min kära syster och hälsade på, gulligt av henne :) sedan efter halva dagen fick jag gå upp till godis, usch vilken ångest haha . Men tjänade mycket i dricks idag iallafall! :) bara för att jag är så jävla söt och snäll ;)

Men har varit duktig idag :) innan jobbet gick jag till banken och löste in alla våra 10-or och 5-or, så det vart lite extra i plånboken, hihi :) dock gick hälften till älsklingen och så var jag tvungen att köpa nytt busskort, men ska inte klaga, jag behöver eller jag måste ha ett busskort och det kostade en 100 lapp billigare så 360 kr kostade det idag!
Sedan på jobbet under rasten snackade jag med PA (personalansvarig) om mitt schema osv och vi löste allting det där med att jag inte kan ta pass osv och så ska vi snacka i veckan om tjänster, så jag hoppas jag får det som jag ville ha! :)
Efter jobbet gick jag till affären och handlade bröd och frukt, mumma på det! :)
Så känner att jag gjort lite nytta idag iallafall, det enda som fattades var träning men lite för sent för det nu men det tar vi imorgon efter jobbet, slutar 5 så jag hoppas att jag hinner komma till gymmet vid 6 tiden :)

Dags att gå!

Japp nu ska jag gå till tåget :)
Hoppas ni får en bra dag allesammans!
Svara på era kommentarer när jag kommer hem senare ikväll!

Bjuder på en egopic av mig ;)

fan vad wierd jag ser ut , haha -.-

 

 


Inte ledig längre

Nej nu är det slut med ledigheten, iallafall för oss som jobbar . Idag blir det jobb för mig iallafall, tror det blir ca 6 timmar idag, usch känns så lite :/ men men, pengar iallafall . Och älsklingen började också jobba idag, usch saknar honom redan!
Denna helg har varit riktigt mysig, vi har varit med varandra varje dag i fyra dagar i rad + att vi gått på bio typ varje dag, haha :) nej men denna helg har varit underbar! Hoppas det kommer mer sådana .

Idag då, ja då är det jobb som väntas, är inte taggad alls men måste jobba typ bajsmycket denna månad men inte så lätt nu när det är lågsäsong, men ska snacka med de på jobbet så jag kan ta lite mer pass!
Om inte så blir jag fan sur ...
Ibland känns det som att man måste ta ett till jobb men vette fan om jag kommer orka jobba varje dag, lite vill man ju vara ledig men ändå det ger inte pengar :/
Men men vi får se vad som händer lix :)

Nej nu ska jag äta frukost och börja göra mig iordning! :)

Man hittar allting i sitt förråd

Älsklingen och jag gick ut till förrådet för att leta efter hans böcker som han vill läsa, men vi hittar dem igenstans, lite wierd . Men hittade en massa andra saker istället, haha . Tog in lite filmer, dataspel som var ett expansion spel båda spelen var samma, vilket skit lix -.- och körkortsboken eller DU & JAG I TRAFIKEN som den heter, kanske dags att börja läsa skiten och ta körkortet! Njae vi får se, hehe .
Men så mycket skit som vi har i förrådet, längtar inte tills vi ska flytta, kommer vara så sjukt mycket, men det mesta kommer att slängas jag jag lista ut, men lika bra det, då slipper man allt skit!

Typ såhär ser det ut på ett ungefär, fast mindre utrymme och mycket mer kartonger x)



Gnällfia

Japp känns som jag gnäller typ hela tiden just nu, fan får ta och lägga ner det snart, men inte lätt när jag nästan alltid blir missnöjd med saker och ting som är bestämda :/
Men nej ska försöka sluta med det och bara låta det vara .

Älsklingen och jag drog till gymmet och tränade, gick väl sådär, kände mig inte 100 procent taggad till att träna och det var mycket folk :/ men nästa gång så fan ska jag träna järnet!
När jag sprang på bandet så såg jag att det var Pearl Harbor på tvn! Så nu sitter jag och kolar klart på filmen, hehe :) Riktigt bra film det där, men sorlig och lååång, men den är värd att se på asså, riktigt bra!

Nej nu sitter jag och smaskar på min macka som kommer bli dagens middag också, troligtvis, nej juste skulle inte gnälla ...

When you're sad, im sad ...

Godmorgon på er!

Vad är det med detta land asså, hela helgen har det varit skit bra väder, sol och värme, men idag så snöar det som fan, det typ öser ner lix, wtf?! Orkar inte med mer snö asså -.-
Men men bara att strunta i det för jag ska ändå ingenstans idag förutom gymmet men det ligger 2 min härifrån hehe .
Ska bli skönt att gymma idag, älsklingen och jag drar väl dit runt 3 tiden som alltid . Undrar vad vi ska träna idag? :)

Känner verkligen att vi behöver komma bort härifrån ett tag, man blir för instängd om man är på samma plats allt för länge, jag vill verkligen bara hitta den perfekta lägenheten, köpa skiten och dra . Bara komma ifrån allt och vara för oss själva! Tror att vi behöver det just nu, men tyvärr kommer det inte hända på ett tag, först är det Thailand, efter det kanske älsklingen drar iväg till lumpen eller vad det nu han ska göra? och vara borta flera månader , jag kan knappast själv fixa ihop en lägenhet, inte en som passar oss två, för vi vill ju ändå ha en bra och fin lägenhet då man kommer bo där ett bra tag, men vi får se hur allting går, hoppas bara allting går i hundra så att tiden går fortare!
Förutom Thailand då!
Tycker vi planerade in den resan helt perfekt, åker på julafton och är där över nyår och kommer hem den 22 januari tror jag att det var?, ska bli sjukt skönt asså :)


Föralltid


You know that I will always love you

Så då var vi hemma igen, fan skönt att komma hem tidigt för en gångs skull, haha, lite mer tid åt sexytime ;) skämtosido, är fan lite småtrött då en viss herre vaknar tidigt varenda jävla dag och vill upp och käka, god damn it!
Nej älskar min plutt så jävla mycket, så jag gör fan vad som helst för honom!
Tycker vi har världens finaste smeknamn till varandra, Lillan och Plutten, fan enda sen dag 1 och då menar jag från första gången vi pratade med varandra kallade han mig Lillan för att jag var så liten och för att ge igen så kallade jag honom Plutten, naaaw!

Back to the subject då, är hemma från bion och filmen var helt okej, trodde den skulle vara bättre men den gick att se på och den var lite smårolig och han är ju grymt het så ögongodis till 100!
Men den får 2,5 av 5 toast!

Nu vet jag inte vad som händer, kanske lägga sig ner i sängen och kolla film eller tv, fan går det något bra på tvn tro? Nej blir nog film på datan och hoppas att min älskling kommer och gör mig sällskap! :)

@ home

Yes nu är jag och älsklingen hemma från dagens bravader, kalas hos babys papi, med syskon och hans släkt, trevligt, trevligt! God lunch som bestod av amerikanska pannkakor, mumma! Sedan tårta och massa annat gott till efterrätt :) mockarutor ftw!
Men nu är vi hemma men ska iväg om en liten stund igen då vi ska på bio ikväll igen, hihi :) men kostar ju knappt någonting när vi går så ska inte klaga :) kostar väl mindre än 100 kr när vi går varje gång :) lönar sig att jobba där ;) men det var älsklingens ide faktiskt så vi ska se The Bounty Hunter ikväll, tror den kan vara lite små rolig sådär, men ingen hit direkt .

Milo är en prisjägare som får veta att sitt nästa mål är sin före detta fru Nicole. Parets återträff blir allt annat än en trevlig date och Nicoles chans att avslöja polisens inblandning i ett mord gör inte det hela lättare. Med kriminella gäng hack i häl tvingas de att samarbeta för att säkerställa bevis.

 


Gårdagen

Igår så skulle jag och älsklingen på bio, vi åkte lite tidigare då vi båda var rätt så hungriga, så vi åkte dit och satte oss och käkade, thaimat, mumma på det! Sedan var det typ 1 timme kvar och lite till innan filmen började så vi hade ingenting att göra, haha :P Så vi gick runt och kollade bara, gick in i spelhallen och kollade, kommer ihåg när man hängde där när man var mindre , då man spelade upp massa pengar på bilspel, pangpang spel och massa annat, hehe :) Sedan satte vi oss för att vänta bara, då älsklingen satt och spelade bowling på sin mobil, såg lite mobbad ut då det såg ut som han slängde iväg mobilen till alla som gick förbi, haha .
Sedan gick vi och plockade lite godis och köpte det vanliga, sedan började filmen .
Vi såg Draktränaren 3D, och den var riktigt bra faktiskt, roliga, spännande och 3Dn gör den bara så mycket bättre! :)
Det var första gången för älsklingen att se 3D så han tyckte det var roligt.
Men filmen var riktigt bra och jag rekommenderar den verkligen till alla er där ute! :)

Måste bara visa er som aldrig gått på 3D, glasögonen, haha de ser så jävla spacade ut ;)

Fy fan vad snygg man är, haha!


Söndag

Vaknade av att älsklingen stirrade på mig och ville att vi skulle gå upp och äta frukost, så fine jag gick upp och i köket möts man av att det finns en brödskiva kvar, wow vilken frukost det hade varit! Så vi gick ner till affären och handlade massa saker till frukosten, bröd, flingor, filmjölk, yoghurt osv, så frukosten var fan god :)
Men är fortfarande irriterad, har ingen lust alls att bo här eller någon annanstans, vill flytta, komma bort härifrån, till en egen lägenhet där man får lite lugn och ro, där man kan få göra precis vad man vill, fyfan vad skönt det hade varit!

Nej så n sitter jag här och ska snart gå och tvätta bort gårdagens smink för att sätta på dagens smink, onödigt? Nej inte fräscht med gammalt smink fan ... Är inte white trash direkt, haha . Men vi ska äta borta senare idag iallafall, så det blir skönt, slipper man detta hus ett tag iallafall!

Smell you later bitches

Glad påsk! :)

Inte för att jag kommer fira påsk iår men vill önska er läsare glad påsk och att ni får en bra dag i detta underbara vädret vi har idag! :) riktigt skönt ute :)
Älsklingen och jag ska fira påsk ikväll med restaurang och bio, ska bli mys :)
Filmen vi ska se ikväll är Draktränaren! Yeey :)

I en mytisk värld befolkad av väldiga vikingar och vilda drakar lever tonårsvikingen Hiccup på ön Berk. Där det är en livsstil att slåss mot drakar. Snart är det dags för initiering, den stora chansen att visa sig värdig för hans stam och hans far. Men när han möter, och även blir vän med, en skadad drake vänds hans värld upp-och-ner.

 


Igårkväll

Eftersom jag och älsklingen var ensamma hemma sp fick vi göra allt, eller jag fick göra allt ;)
Först låg vi och kollade på lite serier, sedan gick vi och gymmade, vi var väl där 1,5 timme sedan gick vi hem och duschade och tog det lugnt, sedan tog jag hand om disken vilket var världens hög, sedan åkte vi och handlade till middagen som bestod av tacos (ingen påskmiddag här inte) och det var riktigt gott :) satt i vardagsrummet och åt med Harry Potter på tvn :) första filmen, asså gah de är så söta när de var små :)
Efter vi hade ätit upp och gick vi in i rummet och skulle kolla klart på Harry Potter, men vi båda somnade i sängen och missade resten av filmen, haha . Jag vaknade efter en lång stund men älsklingen sov fan hela kvällen lång ;o
Så jag låg och kollade på massa filmer som gick på tvn tills jag somnade, men jag hade det mysigt iallafall, älsklingen låg ju bredvid mig och ibland låg han och höll om mig :)

Glad påsk!


Långfredag

Älsklingen och jag drog runt 3 och tränade och det gick skit bra :) tränade ben och mage men jag har problem med att träna magen då jag alltid får sjukt jävla ont i typ revbenen :/ men jag löser det på bästa sätt :)
Sedan sprang vi på bandet och jag som aldrig springer gjorde det och fy fan vad trött jag var efter, men blev av med massa kalorier iallafall, hehe ;)
Så nu är vi nyduschade, trötta, sega, utmattade och ska åka och handla saker till middagen ikväll och kanske något gott tills ikväll med :) Har varit en riktigt bra dag, bara jag och älsklingen hemma, myspys till 1000!

Såhär sliten är jag idag efter träningen, är fortfarande röd om kinderna, fan vad charmigt!


America's next top model 14 intro



Tycker det nya introt till antm är najs, men det känns lite lady gaga stuk, precis som allt annat gör just nu!
Eller vad tycker ni?

Dumdum är dum

Älskling kom till sängen och sade att han hade läst mitt förra inlägg om att ingen hade lurat mig och så sa han att han hade tänkt att göra det fast på ett jätte elakt sätt, då måste ju jag få veta vad han hade tänkt att göra lix :P
Han hade tänkt skicka ett göra slut-sms men att sedan skriva april april , fy fan vad arg jag hade blivit om han hade gjort det, hade fan dödat honom asså x) lix no sex for you honey!

Haha nej så gör man faktiskt inte, men vem vet vad som kommer hända nästa år den första april, jag kanske kommer komma ihåg detta och vara dum tillbaka ;) nej skulle aldrig .
Men är det inte en till dag då man luras, typ någon dag i maj? Maj maj måne jag kan lura dig till skåne, går väl någon jävla visa? haha .

Ingen lurade mig!

Japp ingen som lurade mig igår, riktigt skönt får jag säga då jag hatar när folk luras, haha, jag går ju alltid på allting också, för jag vet aldrig när människor är seriösa eller inte, haha .

Men idag är det andra april så ingen mer sådant! Långfredag idag och det betyder att älsklingen är hemma, så äntligen fick jag lite sällskap imorse när jag låg och sov, så mysigt så :) vi gick upp för ett litet tag sedan för att äta frukost och nu sitter nörden och spelar och jag kollar på våra bästa år , såklart ;P
Vi ska om ett tag gå ner och träna , ska bli riktigt skönt!

Familjekväll

Ikväll ska jag möta upp min papi, mami och syster för en middags och biokväll :) Vi ska fira papi som fyllde år i måndags . Så vi ska möttas upp inne i stan för att äta och sedan gå på bio .

Denna film ska ses ikväll, hoppas den är bra! Iförsig har typ alla på jobbet sett den och sagt att den är bra, så den är nog bra hehe :)


Skärtorsdag

Godmorgon på er!
Är inte på det bästa humöret just nu men går väl över om en stund!

Igår så vart det helt knäppt på jobbet, fick först ett sms om att jag kunde få vara ledig om jag ville, men bestämde mig för att jobba iallafall, väl framme frågade shiftis om jag ville sluta vid 5, dum som jag var svarade jag ja då det skulle varit skönt men behövde ju jobba men men, fick gå hem vid 5 :) de sade att de inte behövde mycket folk alls men hade fan kö hela tiden jag jobbade, så alla som fått ledigt ringde de upp och bad dem att komma in igen, schysst lix? Men men, slutade tidigare och väl hemma tvingade jag med älsklingen på bio :)

Först åt vi ute , vart grekiskt, riktigt gott var det! Sedan såg vi på filmen From Paris with love som var enligt mig inte bra men inte dålig heller, utan den gick och se på och den var fartfylld , massa action .
Sedan åkte vi hem och hade det mysigt i sängen tills vi båda somnade :)

RSS 2.0