Ojoj vilken kväll



Hann inte skriva igår innan vi åkte till Täby men vi åkte dit för att gå på Twilight Movie Night!
De visade alla tre filmer på raken och självklart längtade man till den tredje filmen!
Men det var kul, dock lite segt men ska inte klaga . Tjejer skrek när Edward dök upp i första scenen, när Jacob dök upp i första scenen osv :P löjligt tycker jag men men .
Dock tog det en jävla tid för de som jobbade där att komma igång med allt, de skulle dela ut massa saker som tog fan 20 min varje gång och ja de var sega helt enkelt . När det var dags för tredje filmen så hade jag typ ingen känsel i arslet, brukar typ dö efter en film då det är så trångt men nu var det ännu värre, kunde typ inte sitta still och det var både varmt och kallt osv .
Nej så det blir nog inge mer sånt här för mig men det var kul iallafall!




Solen steker

Ja gud vilket härligt väder det är ute, gick in för att dricka vatten då jag törstar ihjäl xP
Men ska ut nu igen, tjipp!


Ännu en solig dag för mig

Godmorgon på er!
Kollar ut genom fönstret och hur underbart är inte vädret, så jäkla najs, ska lägga mig ute på baksidan och sola tills det är dags att åka till Täby, mer om det senare .
Igår var inte riktigt min dag, satt inne mest hela dagen och spelade, typ ångest, sen när pojken kom hem skulle vi kolla på lite serier men han somnade och sov mer än halva kvällen så hade inte mycket att göra . Trodde det skulle bli mat då klockan var runt sex men nej det blev ingen mat alls och inte fanns det någonting hemma, så runt halv nio åkte vi till donken för att tjocka oss, sen väl hemma ja vad ska jag säga, inte min dag helt enkelt .

Så idag ska jag bara ta det lungt och chilla, ta en lång dusch, sedan blire 3 filmer ikväll, yeey!
Måste bara säga att tjejer från USA på facebook börjar göra mig irriterad, varför adda någon man inte känner?
Men men whatever ...

Nej nu blir det Våra Bästa År och frukost, tjipp!

Entourage ikväll!



Har ju haft ett Entourage maraton på senaste och det går inte att sluta kolla på det så jag är typ överlycklig att säsong 7 börjar nu :) har inte velat kolla på de sista avsnitten på sjätte säsongen men såg att deta avsnitt skulle komma idag så jag och älsklingen såg på de tvåv sista igår och ikväll ska vi se detta, yeey :)

 


Svar -

Sara om Den perfekta killen:
Vilken film kommer den bilden ifrån? :)



Bilden kommer ifrån filmen Love Actually, riktigt fin kärleksfilm!


Update

Ja då har man varit dålig igen på att skriva men nu när det är så underbart väder ute jämnt så vill man ju vara ute i solen :)
Men men i fredags så var det ju såklart midsommarafton, låg på förmiddagen och solade lite sen kom alla bamse moln så gick in och jag och älsklingen låg och kollade på lite serier tills det var dags att hoppa in i duschen och sedan göra sig iordning, gjorde inte så mycket utan bara lite smink, lockade håret lite och hade på mig min svarta klänning från hm och gladiatorsandalerna, dock på kvällen så bytte jag om då alla 1000 mygg kom .
Vi åkte hem till älsklingen kompis i kragsta där det var jätte trevligt, mycket folk som man inte kände men en del kände man igen , det dracks, spelades kubb ovh twister och hade det trevligt!
Dock vart det lite drama men ingenting jag tänker gå in på men vart lite tjurig där ett tag ...
Senare när klockan var 2 kanske så skulle alla dra hem till Tim för efterfest + hans pool men var där inte mer än 5 min sen drog jag hem, var trött, frös och ville bara hem så gick hem själv , mysigt väder var det iallafall, solen var redan uppe kändes det som hehe . Väl hemma gjorde jag iordning toast och sedan somnade jag typ på en gång haha. Vaknade då älsklingen kom hem men somnade lika fort .

Sen i helgen har vi inte gjort så mycket, bara umgåtts och chillat, ätit god mat och varit och handlat och haft det mysigt . Ikväll ska vi på bio och se A-team igen, haha, börjar bli illa då man har sett typ alla filmer som går på bio men det blir ju lätt så nu lix hehe .

Just nu sitter jag helt utråkad, orkar ens inte ligga ute och sola, är inte på humör ens . Då är det illa!
Lägger mig hellre och solar imorgon då ingen är hemma förhoppningsvis .
Nej men ska lägga mig och kolla på någon serie eller nått


tjipp!

Glad midsommar!



Min dag kommer se ut såhär -

Först ska jag ligga ute och sola tills det typ är mat haha :) sedan ska jag och älsklingen åka hem till kompisar och fira midsommar där hela kvällen/natten med massa gott att dricka och gott sällskap :)

Hoppas ni får en underbar dag! :)


Godmorgon!

Eller inte , vi var ensamma igår och lill hundens värld går typ under om matte och husse inte är hemma så hon låg inne hos oss hela natten, först tar hon min plats så jag fick ligga nere vid älsklingens fötter, haha , sen lade jag mig där uppe igen nej då ska hon ligga emellan oss och slicka ren sig i hundra år så jag har typ varit vaken sen 6 imorse, inte okej . Sen kom den andra hunden in och ville upp i sängen men då sade jag ifrån och så kommer katt jävlen och jammar att han vill ut, gaaah jävla zoo det är här lix .
Så nu är jag skir trött men kan inte somna om, så ska chilla lite i sängen sen ska jag lägga mig och sola och försöka sova lite, annars kommer jag vara död hela dagen och kvällen :/

Juste såg igår att lilla Hugo Rosas hade härmat mig med mitt inlägg om bloggarna, haha vilken troare...

Vilken dag!

Har bara chillat idag och varit duktig!
Dagen började med vbå och frukost med världens godaste jucie, färskpressad med apelsin och jordgubb, mumma!
Sedan lade jag mig ute på baksidan i solen med inte ett moln på himlen(!) och efter 1 timme så gick jag ner till gymmet och körde mitt race, tränade ben och rumpa, körde lite på cross sen tröttnade jag haha, så jag gick hem och lade mig och solade tills det började brännas på kroppen, lill-Frida kom ut ett tag och spådde mig, haha kommer ihåg själv när jag gjorde det med mina kompisar när jag var liten, man gör fyra rutor och frågar en fråga som till exempel vad kommer din framtida man heta? så skriver man fyra olika namn så räknar en tills den andra säger stopp så får man se vilka som suddas bort så får man fram svaret, hehe .
Min framtid var att jag skulle gifta mig med en kille som heter Freddy (hehe) i kyrkan , jag har bröllopsklänning men han är naken, sedan får vi 7 barn och vi flyttar till Tumba och bor i ett dockhus med myror som husdjur med en limmo som bil, låter väl bra? xD

Senare mot kvällen började jag med middagen som bestod av Spagetti Bolognese, mumma! och sedan lade jag mig och älsklingen i sängen och sov en stund, mys , dock vill jag inte sova bort hela kvällen så gick upp och fixade med disken och gjorde iordning fruktsallad som skall ätas ikväll, mumma på det! :)

Har varit en riktigt skön dag och hoppas den fortsätter lika bra!

You are my heaven




Jag litar på mitt hjärta när den säger att du är den rätta, du är den jag alltid älskat .


Tjoare!

Godmorgon!

Uppe samma tid som alltid på morgonen, men alltid lika skönt :)
Idag händer det inte mycket alls, ska typ lägga mig ute och sola en stund, sedan ska jag ner till gymmet och träna, måste röra på fettet haha.. Annars händer det inte mycket alls idag , i think .

Igår så var jag och älsklingen duktiga som sprang ut och sprang spåret igår när klockan var runt åtta, dock var det lite jobbigt då det typ är stim av flugor och mygg, men man får springa med huvudet neråt haha x)
Sedan lite stretch hemma sedan in i duschen och så lade vi oss i sängen och kollade på True Blood, sen somnade han på typ en gång haha, jag låg och kollade på Sex and the city och Two and a half men, alltid lika roligt :)

Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars, I could really use a wish right now



Lyssnar sönder denna i min iPhone!


Haha lite roligt

Vad tror du hänt med bloggarna om ett år då de tröttnat på sig själva?

Blondinbella - Tröttnat på sitt hemmafru jag och börjar provocera i sin blogg och dissar alla, ala Kissie

Kissie - Blir med barn så tar ut sina silikoner och satsar på en mamma blogg och hennes photoshop kraschar så hon inte kan redigera sina bilder längre

Kenza - Hmm svårt, hon börjar modella 24/7 och glömmer bort bloggen

Foki - Hon flyttar till Tokyo för att satsa som en storbloggare där men slutar med som en liten kawaii och Ricky känner inte igen henne längre så han tappar bort henne

Paow - Hon erkänner att hon är rasist och blir mördad av ett gäng utlänningar

Amir - Bantar ner sig till anorexia varning och tröttnar på tråkiga gravida kissie och svansar efter nya blondinbella istället

Dessie - Dör av alkoholförgiftning

Hugo Rosas - Dör av för mycket adrenalin eller tröttnar på rasistiska paow och svansar efter Linda Rosing igen

Katrin - Blir alldeles för snäll och flyttar ut till typiska "Wisteria lane" orten

Falsksanning - Avslöjar vem hon är och det är Kissie

Tyra - Ingen storbloggare vill vara med henne längre så hon är inte så populär längre

DennisM - Det är han som är pappan till Kissies barn + att han blivit skit fet



Haha lite roligt sådär och dissa alla bloggare

Äntligen sol!

Först blir det frukost sen ska jag lägga mig ute och sola tills det blir dags att träna! Underbar dag!


Snart ligger man här i paradiset!


Detta var jag med om igår...



Inte den roligaste kvällen att jobba på kan jag ju då säga..
Polisen stormar inte och säger att alla ska ut nu, klart man får panik då man hört att folk tyckte det luktade gas, personlen som satt nere i kassan fick ju ont i näsan och huvudet osv .
Dock var det ju inte gas de hittade som tur var!

Men man märkte hur folk reagerade när detta hände, en del sprang ut för sitt liv, en del tog det lugnt och gick ut varsamt och sen var det de som är helt dumma i huvudet som ställer sig och köar för att få pengarna tillbaka, men hallå? Alla ska ut! Pengarna eller livet typ?

Väl ute på hötorget kommer alla fram och vill ha pengarna tillbaka , jo men visst ska bara kolla hur mycket pengar jag har i fickan, juste ingenting! Fan vänta lite så får ni ju ersättning, jisses!
Det roliga var att folk kom fram och frågade om andra biografer hur deras filmer gick?! - Jo men vänta jag ska kolla på min låtsas data som jag har här framför mig, döööh ...
Nej vi alla fick nog så vi gick lite längre ner bort från alla, vi informerade alla om vad som hände och hur ersättningen kommer komma tillbaka till dem sen gick vi .

Vi stod där ute ett bra tag och frös men tillslut fick vi gå in igen och avsluat dagen ...

 


Världens bästa föräldrar!

Jag har verkligen världens bästa mami och papi!
Vill bara säga att jag älskar er och ni kommer alltid att vara de bästa! ♥


Det stora bröllopet

Ja jag vet inte riktigt vad man ska säga.. Jag är nog inte den enda som tycker att detta bröllop är lite för mycket?
Jag menar herregud de är överallt, allt är avstängt och det är kaos i hela stan, tänk de som jobbar, de kommer säkert försent och förlorar tid och pengar pga av det .
Visst det är väl trevligt att de gifter sig och så, det är ju ändå en historisk dag för Sverige, men jag förstår mig inte på hysterin. Folk har köat utanför slottet sedan igår för att se dem åka förbi och vinka i 1 minut, komigen . Nu låter det som att jag är emot monarkin men det är jag inte, kungafamiljen är ett bra ansikte utåt och har ett väldigt stort PR-värde för Sverige, men jag tycker inte själv att de är så viktiga för det svenska folket. Det kostar oss pengar och de lever lyxliv .

Ja ja, grattis till Viktoria och Daniel!




Den perfekta killen

- Skämmer bort dig med massa pussar, kramar, gulligull
- Ser bara dig och ingen annan
- Kollar inte bak när man går förbi andra tjejer
- Tycker du är den vackraste i världen
- Säger att han älskar dig och menar det varje gång
- Kryper intill dig i sängen och håller om dig tills ni båda somnar
- Påpekar saker men inte överdrivet mycket
- Respekterar dig
- Är stolt över att ha dig som flickvän
- Finns alltid där för dig
- Är ärlig mot dig, vad det än gäller
- Överraskar dig med saker eller någonting annat bara för att du är världens gulligaste
- Öppnar upp sitt hjärta för dig och släpper in dig
- Kräver ingenting utom äkta kärlek
- Älskar dig för den du är





Nytt i garderoben



Svart klänning - H&M
Vitt Linne - GT
Marinblå kavaj - H&M

 

Klänningen sitter skit bra och är hur skön som helst, faktum är det att jag inte haft en svart klänning på hur länge som helst så denna var perfekt!
Vita linnet från gt är det skönaste ever, sitter lite löst och materialet är hur skönt som helst, dock sitter det lite stort för att vara xs men det fungerar .
Kavajen har jag inte fått hem än tyvärr (men tog med den iaf) beställde den för flera veckor sedan, tror det gått över 1 månad till och med, ja hm är inte snabba på att skicka grejer iaf det är ett faktum! Men älskade färgen och jag hoppas att den sitter bra för annars blir jag piss sur då den typ är slutsåld ... Men jag hoppas :)


Entourage maraton!


Bästa serien på länge!

Killers



En oåtkomlig mördare har gett upp sin brottsliga karriär efter att ha gift sig med sin drömkvinna. Hans hustru har ingen kännedom om hans förflutna, tills de upptäcker att någon är ute efter honom, och att deras närmaste vänner och grannar kan vara de hyrda lönnmördarna.

Skådespelare:
Ashton Kutcher, Katherine Heigl, m.fl.


Tyckte filmen var helt okej eller nej den var faktiskt bra :)
Den var rolig och den hade sina stunder men annars var den rätt seg och den kändes jätte kort, men absolut sevärd!
Och Ashton Kutcher var riktigt het i denna film, stort plus, hehe .

 


Misslyckat men mysigt

Igår skulle jag och älsklingen ut för att äta och sedan gå på bio , vi gjorde rätt som åkte in kommunalt då hela trafiken mellan hötorget och kungsgatan var helt kaos då de stängde av många vägar för att kronprinssesan och Daniel och massa andra viktiga människor var på galakonsert  i Konserthuset .
Men först skulle vi till stureplan för att äta men hade helt glömt bort att boka bord så det var typ fullt och jag var skit hungrig och pallade inte vänta så vi gick vidare in mot hötorget .
Det slutade med att vi käkade på Pizza Hut, visst det var gott men inget speciellt då vi ätit där rätt så ofta, sedan gick vi till bio för att hämta ut biljetterna men då fick vi betala fullt pris på ena då det vart massa strul (brukar annars vara gratis och rabatt) sedan fick vi sitta och vänta en timme tills filmen började, colan smakade skit och popcornen var typ sega, nej alltså ingen bra kväll . Hade skit tråkigt men med älsklingen hade jag det underbart som jag alltid har, spelar ingen roll vad vi gör, det är fortfarande underbart .
Dock ville jag att denna kväll inte skulle vara som alla andra gånger vi varit ute, men men får bli en annan dag då inte kronprinssesan gifter sig osv, hehe ;P

Glad man blir!



Fan vart så glad när jag fick detta sms för en liten stund sedan!
Jag verkligen kämpade med rabattkorten igår och en del kunder var verkligen jätte otrevliga så jag var jätte irriterad igår men jag klarade målet de satt , till och med över målet så det så!
Så tack SF!

I min vildaste fantasi



Kirk Kettner är i tjugoårsåldern och arbetar som säkerhetsvakt på flygplatsen i Pittsburgh. Han hänger fortfarande mest med sina gymnasiepolare samt arbetskamraterna Jack, Stainer och Devon. Samtidigt drömmer han om att få tillbaks sitt ex, Marnie som dock gått vidare för länge sedan. Kirk verkar ha nöjt sig med att upprätthålla detta status quo i livet – tills den dag Molly svischar igenom hans säkerhetskontroll och glömmer sin mobiltelefon.

Molly är smart, sofistikerad – och sagolikt snygg. I en annan liga än Kirk, helt enkelt. När Kirk är vänlig nog att söka upp Molly och återlämna hennes telefon erbjuder hon sig att återgälda honom med ett par hockeybiljetter. Han accepterar, utan att för en sekund tänka att han just blivit utbjuden på en date av sin drömtjej.

Skådespelare:
Jay Baruchel, Krysten Ritter, Alice Eve, m.fl



Såg på denna film i förrgår kväll men älsklingen och den var mycket bättre än väntat faktiskt :) den var rolig, sjuk och väääldigt pinsam ibland, haha . Men den var absolut sevärd och den rekommenderar jag till alla att se :)

Den har premiär nu på fredag (18/6) så pallra er till närmsta bio och se den!

 


Godmorgon eller?

Känns som jag fortfarande inte är vaken, är bajsans trött och vill bara lägga mig ner och dö, har världens huvudvärk, nackspärr och fortfarande ont i armen :/ inte min dag så att säga .
Nej men jag ska nog lägga mig ute i solen tills det är dags att åka till jobbet, härligt eller vad :)

Igår på jobbet var det jobbigt, fick sitta i kassan så det var världens press på än men jag klarade det (såklart hehe ) men jag hade världens värk i ryggen , det var inte okej asså, men det var bara att stå ut med smärtan men vart på dåligt humör direkt då alla är fittigt otrevliga, cp människor, ibland älskar jag mitt jobb ;P
Och det var jävligt många nya på jobbet, haha kommer inte ihåg om jag hälsat på alla eller inte, haha så de lär tro att jag är lite wierd om jag går och hälsar på dem varje gång haha .

Men idag är det jobb i 2 timmar sen blir det hem, vill på bio men tror inte jag kommer palla det, inte älsklingen heller så får bli i helgen kanske :) om jag är ledig? hmm .
Nackdelen med att jobba där är ju att man har ju sett typ alla filmer så när man har en kväll när man inte har någonting att göra så kan man inte gå på bio , eller jo, har ju sett filmer om igen lix hehe ;P

Nej nu ska jag sluta svamla och lägga mig i solen med ipoden och njuta :)

Peace

Nya disneyfilmen



Finns dock inte ett datum men i höst kommer väl den och säkert i 3D, love it .


Dags för jobb igen

Yes efter min lediga helg så är det dags att börja jobba igen, är inte eldig förens tisdag, i think? men men pengar är det iallafall . HUmöret är inte på topp och huvudet värker .
Väntar fortfarande på svar från läkaren att det ska vara något fel men det lär det inte vara, haha kanske låter fel men att betala 150 kr för att höra att man äter dåligt så kunde jag lika gärna stannat hemma för det vet jag själv .
Efter jag tagit blodprov har jag varit jävligt öm i armen och nu ser den helt fucked up ut, blå/grön i hela armvecket, typ som ett blåmärke, jävla cpn ...
Då får jag gå ner igen till en annan läkare och sa vad han/hon har att säga, en annan läkare sade en sak medans sjuksköterskan sade typ samma medans läkaren denna gång sade något helt annat, gaah blir galen .
Måste få bort smärtan innan Thailand ...

Men nu ska jag inte vara allt för bitter :) har ju min älskling som jag saknar massor, längtar tills vi åker till Thailand, ensamma i paradiset i 4 veckor , kan inte bli bättre! :)
Dock är det mer än 6 månader kvar men det är det fan värt :)

Ja jag vet inte vad jag mer ska säga, jobbar ju bara haha xD

Vem fan kom på denna film?!

Den som kom på denna film måste fan ha något psykiskt fel, vidrig film och ska aldrig mer ses!
Dock var den inte lika farlig som jag trodde, hört från många att de som såg denna på bio i USA spydde och gick .
Var tvungen att se den för att lix, men nej ingen bra film alls, vidrig och fel .


I wanna do bad things to you

Är överlycklig, ikväll ska det ses på True Blood, yeey, väntat fan 9 månader på detta!


Whats up with the weather?

Det regnar konstant nu asså, cp väder, ville ju ligga och sola hela dagen men nej :/
Men idag åkte jag, älsklingen och lill-Frida iväg med rosa faran till Täby centrum, käkade lite (Tacobar, mumma!) och kom hem med detta :

 

Nöjd? Jodå :D


Förlovning!

Nej vi har inte förlovat oss, än iallafall ;) hehe .
Vi har ju en gång i tiden varit förlovade med varandra, var en underbar tid faktiskt, var så glad och lycklig den dagen jag fick ringen på fingret och kommer aldrig glömma den dagen då du frågade om jag ville förlova mig med dig, bästa dagen! :)
Saknar den tiden, då det var ovant att inte ha ringen på fingret (fick inte ha ringen då jag jobbade på mitt dåvarande jobb) och var alltid lika glad då jag såg på ringen .
Vi bröt vår förlovning då vi tog en paus från varandra och ja vi kommer antagligen förlova oss igen men denna gång med nya ringar och mer seriöst, typ att vi kommer gifta oss inom 1 år, eller hur älsklingen? :)
Jag tar förlovning väldigt seriöst och ibland är det skönt att ha ringen på fingret då man är ute, inte lika många som flörtar, dock finns det ju dem som gör det iallafall, haha losers .
Nej ville bara säga att jag saknar den tiden och jag skulle vilja ha en ring på fingret, det är ju lix ett mer bevis på vår starka kärlek till varandra för vi har gått igenom mycket han och jag , detta skulle bara stärka oss, för nu finns det ingenting och ingen som kan komma emellan oss!



Söt ask vah :)
Och ja vi har kvar ringarna, fint minne!


Saknar!

 


Stackars mig!

Sitter just nu och tycker synd om mig själv, haha .
Var hos läkaren som sade helt andra saker än vad de andra sagt om mitt öra, hon sade att det handlade om att jag äter för dåligt och dricker för dåligt, jag hade väldigt lågt blodtryck så fick gå och ta massa prover . Hatar det, typ största nålen och bara "ja då kör vi då" , var inte beredd alls men det gick bra iallafall .
Dock har jag gått ner mycket i vikt märkte jag när jag fick väga mig, kanske inte så jätte bra men äter ju som vanligt, typ kanske inte haha . Men men så det kan gå säger jag :)


Poor me .

Sitter fast i rummet

Nej jag är inte inlåst, utan jag har en liten valp utanför som sitter och väntar på att attackera mig!
Valpen började kraffsa på dörren så jag gick ut och kollade vad den ville, då hoppar han på mitt ben och börjar bita i mina fötter och mina tår, ibland gör det fan ont, haha . Så vill inte gå ut mer :/
När jag väl gått ut kommer jag inte in igen, vill inte att valpen ska komma in i rummet, den kan försvinna och hitta alla möjliga saker haha x)

Annars då?
Det regnar ute, that sucks, men det är en orsak till varför jag kan sitta inne och glo film/serier men hade velat ligga ute i solen idag men får bli när solen kommer igen :)
Kl 11 ska jag till Vårdcentralen igen för att kolla upp örat och jag hoppas jag får en mirakelkur så det verkligen går över nu, för just nu har jag huvudvärk 24/7 ...
Sedan ska jag ner till gymmet, tänkte dra ut och springa också men i detta vädret så blir det nog att jag springer inomhus på gymmet istället .

Sen ska jag bara hem och chilla :)

Bio igår!



Håll hårt i popcornen för det blir åka av när Hannibal Smith och hans A-Team intar vita duken till sommaren. Teamet består av B.A. Baracus en flygrädd vapenexpert med en fäbless för allt som glimmar, Templeton ”Face man” Peck som kan snacka omkull vem som helst och Howlin ”Mad” Murdock diagnostiserad galning och lysande pilot. Ge dem en minut och de är bra. Ge dem en timme och de är lika oslagbara som planen är galen.

Skådespelare:
Bradley Cooper, Liam Neeson, m.fl.



Enligt mig var denna film riktigt grym!
Trodde den skulle vara dålig som fan men den var riktigt bra, action, massa humor, spänning och ja allt, riktigt najs var det att se den!
Jag rekommenderar den starkt till alla! (som kan se den) :)

 


En av valparna!

Lill hunden fick ju valpar för några veckor sedan, alla är sålda men det är en som fortfarande måste vara med sin mami så vi har en liten valp hemma, så jäkla gullig den är, så liten och söt, vill behålla den men skulle inte klara av att ha en hund nu, blir alldeles för galen! Piss och bajs överallt och den springer efter den andra hunden så det blir bråk osv, så nej ingen hund för mig , nu iallafall ;)


Visst är den för söt? Naaw!

 

Här är bilderna från när de typ var nyfödda
Visst har den blivit stor?


Härliga soliga dag!



Fan vilken underbar dag!
Är inte ett dugg deppig och sitter och njuter av solen med hunden, så jäkla gött! Dock så jobbar jag ikväll men det blir dessutom bio ikväll med älsklingen och hans pappa, har ju träffat honom många gånger innan så det är ju inte den där "träffa pojkvännens pappa för första gången" stunden, hallå vi har varit tillsammans i 3 år, har träffat typ alla som det går att träffa, haha . Nej men det ska bli kul :)

Idag har jag iallafall hunnit med två vändor till vårdcentralen, först tog jag en spruta hejdå 540 kr , sedan gick jag och handlade jordgubbar sedan gick jag tillbaka då jag kom på att jag var tvungen att boka om en tid hos en läkare som ska kolla mitt öra, har fan fortfarande skitont och orkar inte med det, måste fixas innan Thailand iallafall, ja jag vet det är typ 6 månader kvar men jag har haft detta problem i över 1 år nu så måste fixas!

Har precis gjort mig iordning nu och ska ut i solen igen snart :)
Det har ju börjat nya på jobbet så det ska bli kul att se vilka de är, kanske någon man känner?



(ignorera det suddiga, haha mitt finger)

Kolla sötnosen, ligger på gruset lix?
Själv har man största madrassen, hehe ;)





MTV Movie Awards

Yes nu blir det kolla på MTV Movie Awards, yeey :)


Och jag vet att du läser min blogg, sött!

Oja jag tog åt mig som fan, haha årets skämt! Hur kan jag ta åt mig om jag skrattar åt dig .
Jag stalker? Hmm du som började så du läser ju min blogg med, stalker!



Men men , nog om det .
Var nyss ute och sprang, fyfan vad jobbigt det var men hur jävla skönt är det inte, springer så man knappt orkar mer, så ska börja springa nu väldigt ofta och börja med träningen igen, har varit alldeles för lat på sistonde!
Så nu när jag kom hem gjorde jag lite situps och armhävningar och stretchade lite så nu väntar jag på att älsklingen ska komma hem så vi kan duscha tillsammans, tihi .


Vem vet, nästa år kanske det blir maraton? haha .


Hahahah

Skulle kunna skriva så mycket men jag skrattar bara , åt dig .



BTW om du tror att det handlar om dig, get over yourself, you are so last year ...

Why do you have to ruin everything?

Älsklingen sade minst 4 gånger imorse att läkaren stänger vid 10 så måste dit tidigt men självklart somnar jag om och glömmer bort, tänkte väl att de stänger vid 17 så kan dra dit närsom men nej, innan 10 och klockan är nu 12, fan ... Får dra dit imorgon, ingen sovmorgon för mig inte .
Sedan har jag sovit sjukt dåligt inatt, mardrömmar som vanligt och samma mardröm som alltid, fan blir trött på att jag inte kan få drömma om någonting annat, det är alltid samma person, samma jävla fitta ...
Så är inte så speciellt glad idag så ska ner till gymmet om ett tag och träna sedan ut och springa, springa bort alla mardrömmar och tankar och försöka få in lite nya tankar i huvudet .

Ska ner sen för att handla lite gott och smått, lite nödvändiga saker för att sedan bara ta det lugnt ikväll, orkar fan ens inte göra någonting längre, känner bara att jag mär sämre och sämre .
Känner bara att jag behöver komma ut lite, få borta hemska tankar och försöka må bra igen .

Har egentligen jätte mycket att säga men vill inte sjunka så lågt, för egentligen betyder allt detta ingenting , eller?

Premiärer idag!

En arg rebell, John hoppar av skolan och tar värvning inom armén, bara för att han inte vet vad han ska göra med sitt liv. Det är tills han träffar sin drömtjej, Savannah. Deras ömsesidiga kärleksaffär växer snabbt stark och Savannah lovar att vänta på John tills han har avslutat sin tjänstgöring inom armén. Men 9/11 förändrar allt. John anser att det är hans plikt att ta värvning igen. Under den långa tid som John är borta förälskar sig Savannah i enannan man. När John kommer hem igen inser han Savannah är hans livs stora kärlek trots att hon är gift med en annan – och tar i och med det hans livs svåraste beslut.

Skådespelare:
Channing Tatum, Amanda Seyfried, Richard Jenkins, m.fl.




Kommissarie Mårten Späck har kallats till en brottsplats där en kropp hittats genomborrade med knivar, gafflar, skedar och en högaffel. Till allas förvåning drar Kommissarie Späck slutsatsen att det rör sig om ett självmord. Späck ser kopplingar till andra självmord och konstaterar att kåren fått en galen seriesjälvmördare på halsen. Han kommersnartpå andra tankar när hans råbarkade kollega Grünvald Karlsson hittar andra spår – något som leder till något större än vad dekunnat ana. En ny kollega, superpolisen Irene Snusk kopplas inpå fallet. Tillsammans ska trion lösa ett av de viktigaste fallen i svensk kriminalhistoria.
Skådespelare:
Cecilia Frode, Johan Hedenberg, Leif Andrée, m.fl.



Mitt i vildmarken bygger ett stort företag upp en ny förort, men vad de inte vet är att hela skogen är full av vilda djur som inte alls är med på det. Dave och hans familj har flyttat ut i vildmarken i ett nytt tjusigt hus och jobbar för fullt med att hugga ner skogen för att bygga upp hus och affärer. Men, vilddjuren går till attack och gör allt för att planerna inte ska gå i lås. Ett galet roligt äventyr där människan står mot djuren.

Skådespelare:
Brendan Fraser, Brooke Shields, m.fl.

OBS filmen är dubbad så den kommer bara visas med svensk tal
Filmen heter Varning för vilda djur på svenska



Knäppishunden

Häromdagen fick hunden rulla runt i gräset och hon ser helt cp ut när hon gör det xD haha .



 

 



Haha man hör mig småskratta och flisan nyser mitt i allt, haha knäppishund asså!


To many updates

Halloj på er!

Skriver inte så mycket nu förtiden då jag inte har någon lust alls, ingenting att skriva om eller ingen inspiration alls, men ska försöka komma igång lite smått :)
Har inte gjort någonting alls de senaste dagarna, har solat varje dag lite grann och jobbat kväll varje dag så har inte haft tid för någonting haha, fan vad värdelöst det lät men det är sant, men nästa helg är jag ledig? i think, haha .
Men behöver jobba, behöver mer timmar, behöver eller rättare sagt vill ha mer pengar .

Med pojkvännen går det bara bra, dock har vi en liten kris som vi måste gå igenom men det gör vi tillsammans och vi hjälper varandra så vi klarar det, för det gör vi alltid! Annars är det gulle mellan oss, vi myser, skrattar, jävlas osv som vanligt :)

Annars har jag inte mycket alls att skriva om, hmm , tråkigt inlägg detta vart men men .

Ska äta mina pannkakor jag nyss lagade , mumma på det!

Kvällens film -


HAHAH jag döör


1 juni 2010

Tänkte skriva om vad som hände för precis ett år sedan vid denna tid men inte då, det var en väldigt svår tid för mig, visst den hade sina stunder men för det mesta var det svårt och jobbigt . Att förlora någon man älskar är aldrig lätt .

Men det bästa var väl de goda stunderna jag hade med älsklingen även om de var för få .
Sedan så tog ju jag studenten :D bästa på hela året nästan haha .



Bästa ever!

 

 

Annars var det bara skit, haha nej vadå bitter?

 


Vem försöker jag lura?

Jo bara mig själv typ .
Bestämmer mig för att glömma allting, allt gammalt men inte då, minnerna kommer bara upp oftare och oftare och det blir inte lättare att man sitter och oroar sig heller över någonting som inte kommer hända men som faktiskt kan hända, för man vet fan aldrig , iaf inte jag längre . Kanske låter väldigt bittert och fel men det är så det är .
Om en annan sitter och säger massa saker till den jag älskar är det ju såklart att jag blir sur, ledsen och orolig , speciellt efter allt som sagts förut ... Kommer aldrig glömma de orden, förlåt men det är så det är, för de orden sårade mitt hjärta och finns alltid i mitt hjärna . Men men skit samma .

Det viktigaste är att jag vill glömma men jag vet inte hur, hur får man bort dåliga gamla minnen?

Men nu ska detta inte bli värsta deppinlägget men ville bara få ut detta ...

RSS 2.0