Filmmys med älsklingen

 

Ikväll blir det mys med älsklingen framför denna grymt bra filmen med massa gott och massage, kan inte bli bättre :)

Love pink

Märkte en grej nu bara lite allmänt nu när jag ligger i sängen, mina pyjamasbyxor är rosa, min t-shirt är rosa, mina trosor är rosa och kudden jag ligger på är rosa . Tror ni ja älskar rosa eller?


Haha älskar och älskar är väl att ta i men det är en av favoritfärgerna .




Update

Älsklingen och jag gick ner till affären och köpte lite smått och gott och lite nödvändiga saker som bröd och juice, men också massa gott, hehe . Efter det låg jag i sängen och kollade på serier och tog det bara lugnt och värmde mig då det var förjävla kallt ute ;o . Sedan runt 18 började jag med maten som blev såklart spagetti bolognese, what else lixom? men vart riktigt gott :) dock mådde jag lite illa då och det vart ännu värre så jag hoppade in i duschen med skit varmt vatten och det hjälpte faktiskt :) mår bättre nu och känner mig mycket fräschare :) lade ansiktsmask i ansiktet och skrubbade typ hela kroppen (thank god för skrubbhandskar) och så har man ju självklart världens godaste luktande tvål, moringa från the body shop!

 


2 på samma ställe

Vet inte hur jag lyckas men jag har två blåsor i ena kinden på fan samma ställe typ, precis bredvid varandra, tror ni det är skönt eller? ;o


är glad

men har ont


Sista januari

Godmorgon på er!

Vaknade för en liten stund sedan av att jag hade skit ont i magen, vilket jag fortfarande har :/ usch hatar när jag får det, vet ju inte varför det blir så  . Men ska försöka få i mig något att äta och ta alvedon så kanske det går över .
Igår hade vi det jätte mysigt, låg och kollade på både film och serie och hade det mysigt bara :) älskar det <3
Idag händer det inte mycket, svinkallt ute så lär ju inte gå ut idag iallafall haha .
Lär nog ligga i sängen under täcket och kolla massa serier jag missat :)

Update

Ja jag har inte skrivit så mycket idag då jag för det första inte kommit in på bloggen då det varit fel på sidan, antar att det varit så för alla idag? och för det andra så har jag bara legat och tagit det lugnt, kollat på serier och film och myst med pojkvännen :) en helt underbar ledig dag, dock känner jag mig sjukt hängig och har jätte ont i huvudet så hoppas det går över snart .
Vi gick för en liten stund sedan på en liten promenad och vi handlade lite cola och skvallertidningar, godis har vi redan hehe :)
Men det jag vill säga är det att jag inte gjort mycket idag alls, så att ni vet x) haha nej nu ska vi inte vara sådana .
Ikväll ska jag och älsklingen mysa framför massa filmer, vi börjar ju alltid kolla på filmer men hinner aldrig se klart för att vi blir så trötta :P men ikväll ska vi se film tills vi somnar :)

Bli medlem och få gratis biobiljetter



Denna sida är perfekt fär er som vill tjäna enkla poäng och få gratis biobiljetter, menyer eller andra presentkort, hur bra som helst :) Allt ni behöver göra är att bli medlem och tjäna ihop poäng!
Och bara genom att skriva om gratisbio.se kan man vinna 500kr hos Nelly.se!
Genom att bli medlem får ni 50 poäng som startpoäng och poäng av mig .
Tips från mig är att vara aktiv så mycket som möjligt , de tjänar man på!




Intresserad? Bli medlem här

Ni kommer inte att ångra, jag lovar! :)


Godmorgon ledigheten

Vaknade för en stund sedan av att älsklingen höll för min näsa, haha fan vad underbart vah ;P haha nej men har haft en förjävlig natt kan jag då säga er, usch på den . Gick och lade mig jätte tidigt igår för att jag var så jävla trött, tror klockan var typ halv 10 på kvällen, men vaknade av att älsklingen kom till sängen sent på natten och då kunde jag inte somna om, så låg där och försökte men det gick inte, men efter kanske en timme så somnade jag om, nej då drömde jag en mardröm så vaknade igen, men somnade om lätt, nej då drömde jag en mardröm till och ännu en till .
Alltså 3 mardrömmar på en natt, fan är det möjligt ens? Har alltid haft för mig att man börjar om på drömmen eller fortsätter på drömmen man nyss drömde, men nej nu var det 3 helt olika mardrömmar, men alla handlade om samma sak, döden, haha kanske ett tecken?
Nej nu ska vi inte vara sådana men hoppas att jag får sova lite bättre inatt iallafall .

Idag ska jag inte göra ett skit har jag bestämt, ska bara ligga och kolla på film och serier och mysa med älsklingen, ska ta en lång jävla dusch och bara chilla :)

I feel like nothing

Godmorgon bloggen!
vaknade för fan en jätte lång stund sedan men har ju gjort iordning mig och ätit frukost osv, idag är det jobba igen som gäller , fast idag jobbar jag 11-17/18 så det är najs :) ska bli skönt att få komma hem lite tidigare för en gångs skull .
Och igår vill jag ens inte komma ihåg, sämsta dagen ever, ingenting var påfyllt och då menar jag typ ingenting och vi var skit nåra som jobbade så det var skit mycket att göra när vi slutade, usch fy fan, fick skynda mig som fan till tunnelbanan för att hinna med mitt tåg, det är ju lix sista tåget och om jag missar det måste jag ta nattbuss, hell no lix? Nej så jag hoppas att denna dag blir bättre faktiskt .
Blir ju inte bättre av att jag känner mig fett nere, men det kanske går över? i hope so . Kanske bara behöver min älsklings famn så blir allting bättre!
Känns inte som vi har hunnit ses på länge nu, bara på morgonen när han säger hejdå och när jag kommer hem på natten och vi går och lägger oss, hur kul låter det lix? nej usch denna helg så ska vi fan mysa <3

Im ready to go

Okej inte riktigt då , måste bara byta om, ta deo, parfym, hårspray , packa ner det sista i väskan och sedan är jag klar, kollade förut ut genom fönstret och vart skit irriterad, det var skit mycket snö, så mycket att man knappt kom ut, men nu så hör jag plogarna utanför så yeeeey .
Idag jobbar jag 17-23 så det är najs, dock segt att komma hem så sent då jag ska upp tidigt imorgon och jobba men det får jag ta, är van med att vara helt död på jobbet , haha x)
Satt förut och kollade på massa resor som jag ska prata med älsklingen om, det lutar ju mest åt Thailand men kollade ändå på andra länder, men hittade inget som lockade, men om jag hittade så var det allt för dyrt, dock så kostade det lika mycket på de andra ställerna i 2 veckor som det kostar för 4 veckor i Thailand så det lär bli Thailand, då vi vill vara borta typ 4 veckor, fy fan vad najs asså!
Jag är ju verkligen petig när det gäller hotell osv, vill ha allting nära, precis vid stranden men inte långt ifrån staden, haha kanske måste dra ner på förväntningarna, haha . Bara vi får det mysigt så blir det bra :) egentligen så känner jag att det inte spelar någon roll, bara jag får vara med min älskling så är jag glad :)
På tal om älsklingen så tycker jag väldigt synd om honom nu, jag menar kolla på vädret, usch tur att det är helg snart iallafall :) då vi bara ska mysa :)

Saknar dig baby, segt att vi inte ses förens inatt men när jag kommer hem ska vi bara mysa i sängen :)<3

Godmorgon bloggen!

Vaknade för en liten stund sedan men låg kvar lite i sängen :)
Bloggen verkar krångla rätt mycket nu, men det gör det nog för alla skulle jag tro? men men hoppas de fixar det snart så att man kan skriva till andra lix :)

Men igår så jobbade jag till 23 då en tjej var sjuk så hon var tvungen att gå hem så då stannade jag kvar istället för henne, behöver de pengarna så det gjorde inte så mycket :) Dock var vi fan skit nåra igår, vilket man märkte när allting började ta slut och inget fylldes på, haha , men väl när vi slutade så gick det fort som satan att städa undan allt :) så det var najs .
Idag jobbar jag samma tid igen så kommer komma hem sent imorgon med vilket är segt men vad ska man göra :P
Just nu kollar jag på tv och ska kolla på Våra Bästa År och sedan äta frukost, är inte hungrig, det är fan helt sjukt, brukar typ alltid vara hungrig på morgonen nuförtiden, haha wierd .

Jasper?

 

 

 


Hemska minnen

Ni vet det där ljudet som kommer ifrån datan när någon ringer eller när man får sms?
Usch hade hemska mardrömmar om det, det blir inte bättre av att jag har hemska minnen av det ...
Dö typ ...

Fan för kyla

Asså jag fryser fan hela tiden nu, förstår inte varför, vi har typ hur varmt som helst i rummet men ändå så sitter jag inlindad i duntäcket, då tycker man ju att man inte borde frysa , nej men då så fryser jag om fötterna istället . Kan vi inte bara få värme nu så att jag slipper detta .
Som igår, kunde inte somna för att jag bara låg och frös, älsklingen låg och höll om mig men frös iallafall så somnade kanske en timme efter vi lagt oss typ, vaknade av att jag frös osv osv . Riktigt fucking värdelöst ...

Ingen godmorgon här inte

Kunde inte somna om när älsklingen gick till jobbet, låg kanske en halvtimme och försökte men låg bara och blundade så ingen ide att försöka ens lix, så jag satte på datan och kollade på några avsnitt av OC tills jag somnade, men sov kanske timme sedan vaknade jag av eftertexterna , jag låg dessutom lite konstigt så lade mig till rätta och halvsov, men vart typ pigg så satte på tvn och såg slutet på Racheal Ray och nu är det Våra Bästa År .
Efter det ska jag göra iordning frukost vilket ska bli riktigt gott!

Men igår var vi ju som sagt på nån krog eller bar och kollade på när Robban spelade med sitt band .
Vi hade det trevligt men hade säkert haft det ännu trevligare om det inte var så förbannat kallt, frös hela vägen dit, där inne och hela vägen hem, inte så kul ;o
Men de spelade riktigt bra och de lät mycket bättre live än på skivan så det var najs .
Nästan hela hans familj var där som vi dessutom mötte upp på tåget så vi var många som gick dit . Spelningen var en slags tävling mellan flera band, den som spelar bra, drar dit mycket folk och får dem att låta vinner och priset är att få spela en kväll på Debaser, vilket är riktigt najs för dem .
När vi skulle hem hade vi riktigt fina pratstunder, det var jag, mr stjärt, mr pung och skalle-per som åkte hem, vi pratade om resor, sexprat, kläder osv . Men hade det roligt iallafall :)

Så vad händer idag då?
Idag ska jag vila ända tills jag ska åka och jobba, jobbar bara 2 timmar idag (fucking segt asså) så lär bli en chill dag men segt att behöva åka så långt för så kort tid men det är lite pengar iallafall!
Annars händer det inte mycket idag, ska bara ta det lugnt :)

Im obsessed

 

 

 

Ligger redan på 3de säsongen, sjukt bra

Härligt att vara ledig!

Man verkligen uppskattar att vara ledig nu när man jobbar, förut ville man bara ut och jobba för att man vart rastlös hemma men nu så är det helt tvärtom, helt sjukt .
Men iallafall så har jag precis fixat håret, inte helt klart men det är iallafall platt och har volym, så det är najs, det enda som ska fixas är hårspray och lite mer volym .
Ska smörja in ansiktet nu med aloekräm så att ansiktet blir lent och skönt så ska jag sminka mig fint tills ikväll :)

 

Usch måste fixa min hemska utväxt ...


My life would suck without you

Godmorgon bloggen!

Hoppas ni alla sovit gott för det har jag verkligen gjort, hade ju min baby bredvid mig som alltid, dock har vi så jävla varmt i rummet så idag ska jag öppna fönstret så vi kan få in lite frisk luft, haha .
Men men idag händer det grejer ska ni veta, haha nej men idag ska jag fixa lite grejer och sedan ikväll ska jag, älsklingen och Timmy in till nån krog på Söder och se på när robban spelar med sitt band, ska bli najs! :)
Får se om jag dricker något eller inte, visst jag jobbar imorgon men börjar sent har jag för mig .

Igår låg vi ju som sagt och kollade på film, vi skrattade som fan men vi hann bara se halva innan älsklingen typ halvsov så vi stängde av och gick och lade oss , myspys :)

Film mys med älsklingen

 

Eller Trubbel i Paradiset som den heter på svenska

 


Update

Ja jag har väl inte skrivit så mycket idag men har bara inte orkat, ibland är det bara skönt att få ta det lugnt och inte göra någonting!
Idag har jag iallafall varit duktig, jag städade upp på rummet, var och storhandlade en massa mat och har handlat middag hehe , men känner mig duktig :)
Hann även med några avsnitt av The O.C och filmen 2012, riktigt bra tycker jag :) så har för det mesta bara chillat i sängen, riktigt skönt ...
Är ledig imorgon med men då ska jag ta hand om mig själv, ska tvätta håret riktigt ordentligt med hårinpackning osv, ska ha ansiktsmask osv :) ska bli riktigt najs!

Award

 

Fick detta award av Emma

Med denna award följer lite måsten:

- Lägga in den på sin blogg
-Länka till den jag fått den av
-Berätta sju saker om mig själv


1. Jag är trött jämt och ständigt     

2. Jag är ett riktigt chokladmonster

3. Jag är mörkrädd                       

4. Jag hatar alla insekter som finns

5. Jag har hittat min själsfrände     

6. Jag är så otroligt barnslig ibland 

7. Jag har ett pyttehål över mitt högra? vänstra öra från när jag var liten, jag ramlade in i en taggbuske och en tagg åkte in i huden så doktorn fick dra ut den .

-Välj sju bloggar att skicka den till

-Länka till dessa bloggare

Jag skickar detta award till:

Alla er som läser detta :)

Godmorgon bitches

Fy fan vad skönt det var att få sova ut asså, inte för att jag sov så jävla länge men iallafall, det behövde jag verkligen :) Ett extra stort plus är ju att jag är ledig idag vilket innebär att jag ska vila upp mig för på onsdag börjar jag jobba igen till helgen .
Känner att jag är i ett stort behov av att duscha och speciellt tvätta mitt hår, då jag och älsklingen hade krig igår i duschen, han kletade in tvål i mitt hår (skulle inte tvätta håret så det var torrt och var uppsatt på huvudet) så då tog jag raklödder och sprutade på honom som han sedan kletade av på mig osv osv ... Haha men det var kul :)
Så nu är mitt hår lockigare än Guldlock typ så måste tvätta det så jag kan fixa till det :)

Men nu känner jag att magen kurrar så ska fixa iordning frukost :) finns ju  typ ingenting hemma så får se vad man hittar!

Film med massa gott!

 

 

Älskar dessa filmer! Bästa på länge!


Update

Okej tänkte väl vara lite social med er bloggläsare nudå, haha!
Nej inte för att mitt liv är så jävla intressant men lever ju bara ett normalt jävla liv eller hur .

Men iallafall, är skit trött så att alla vet det men det är väl ingen nyhet för de som känner mig väl, haha .
Men idag gick det fan skit bra på jobbet, var fan glad när jag gick hem för att det gått så bra, ingen sur kund och inget krångel under och efter jobbet vid bankningen, så fucking great :) Sköna människor jobbade idag med vilket var najs!
När jag kom fram till v-tuna så gick jag och handlade en massa gott till mig och älsklingen, chips, plopp, mentos och cola, mumma på det :) ska käka allting (okej inte allting) nu till filmen ikväll vilket jag kommer lägga upp snart vilken , som vanligt :)





p.s Är sugen att gå på bio (fatta vinken älskling)


Hemma från jobbet

Nu är jag hemma, denna dag gick fan skit bra!
Men ska äta nu, hörs senare :)

You are my world now

Japp snart dags att bege sig till tåget eller bussen för att åka in till stan till jobbet, usch har verkligen ingen lust alls men var ju så snäll och tog detta pass åt en tjej på jobbet :)
Har iallafall hunnit göra mig iordning, rakar älsklingens huvud så nu ser han ut som E.T igen haha :) , men det är min älskling det :)
Jobbar ju som sagt sent ikväll så kommer inte komma hem förens typ 1 eller nått, skit segt men det är ju helg så tågen går oftare nu så det är skönt! Är typ skit trött redan då jag inte kunde somna om imorse men försöker bli lite piggare med massa vatten och godis, hihi , imorse så busade jag och älsklingen i sängen så vart ju lite "pömsig" efter det haha .

Nej men nu ska jag fixa det sista och sedan gå ner till centrum !


Äntligen helg?

Nej helgen är typ värst för mig nu, innebär bara jobb lix, men hey ska inte klaga .
Igår jobbade ju jag som sagt heldag, det var riktigt segt och det vart inte bättre av alla fittigt sura kunder, men jag klarade av dagen iallafall haha . Dock fick vi sluta rätt så sent då det var skit mycket att göra . Slutade kanske 23.30 eller nått, så jag var riktigt trött igår när jag kom hem .
Men jag och älsklingen hoppade in i duschen och sedan gick vi och lade oss :)

Idag ska jag jobba, igen, men jobbar ikväll så har en liten stund på mig nu att ta det lugnt!
Vore skönt att få vara ledig visst men det ger inga pengar . Så nu jävlar ska det jobbas hehe .
Har inte så mycket att skriva då det inte händer så mycket just nu, men men :)

Hoppas ni får en bra helg :)

Upp och jobba

Godmorgon sunshines!
Fy fan vad trött jag är, haha vette fan hur denna dag kommer gå, 11-23 härligt härligt!
Kommer typ gå runt som en zombie , haha nej men kommer vara död hela dagen, men va fan det kommer bli najs!
Så kommer inte kunna uppdatera mycket idag men det gör säkert ingenting :)

Hoppas ni alla får en bra dag!

Film sedan sova!

 

 

Så jävla skön film asså!


Hemma igen hos min älskling!

Nu är jag hemma och är fan trött asså ;o
Tidigare idag så ringde jobbet och frågade om jag kunde komma in tidigare imorgon så kommer bli en lång dag imorgon :/ från 10.45 - 23.15 typ , segt som fan men det är pengar!
Idag när jag kom hem så var det ju ingen hemma som jag skrev tidigare men hann träffa på alla iallafall, Mami, papi, Jen och Lille-Po , sötnosen som ser ut som en vampyr nu när han börjar få tänder :) han följer trenden lix haha ;)
Vart thaimat till middag iallafall, mumma!
Men vet inte vad jag mer ska skriva nu, är typ bajstrött ...

Framme!

Så nu är jag äntligen framme i Tumba, tog sin lilla tid men hinner läsa mycket , fick ju alla Twilight böcker av mormor i julklapp så ska läsa alla nu, är fortfarande på första men har snart läst ut den :) läser ju typ bara när jag åker typ till jobbet eller ja hit :P
Dock är det ingen hemma här, känns lite wierd, men tror papi kommer hem snart så :) vart lite purken då inte min lönespec hade kommit, vill ju veta hur mycket jag får denna månad, segt som fan att den kommer imorgon :/ men ännu segare att lönen inte kommer förens på måndag, buhu . Inte för att jag kommer ha tid för att spendera pengarna i helgen då jag ska jobba men iallafall :P
Men en positiv sak hände idag då jag sprang runt som en galning och letade efter min lilla spegel så hittade jag min kappa nedanför sängen i en låda vi har där så nu slipper jag undra vart den hade tagit vägen haha :)
Men det negetiva med det var att jag hade på mig den och jag frös ihjäl typ så kommer dö när jag ska åka hem sen igen ... Men men sådant man får ta haha .

Im going to the ghetto

Nu drar jag till Tumba, smell you later :)

Godmorgon torsdag!

Vaknar typ samma tid varje dag nu, fan vill kunna sova längre men det går fan inte, vaknar kollar klockan, suckar och försöker somna om men icke då, då är det bara att gå upp . Eller gå upp och gå upp , jag sitter upp  sängen med datan framför mig, hehe . Men måste ju läsa vad alla ni underbara har skrivit för kommentarer :)
Så vad händer idag då?
Idag ska jag åka hem till min mami och papi en stund och hälsa på, ska väl träffa syrran med systerson också :) ska hämta lite saker med som smink, kappa osv (fan måste skriva upp annars glömmer jag haha)
Får se ifall jag äter där med, brukar ju alltid bli något gott så :)
Men nu ska jag börja fixa iordning mig och kolla på Våra Bästa År :)

Filmmys

Adam Sandler spelar en garvad ståuppkomiker med en obotlig sjukdom.
Under sitt sista levnadsår vill han uppleva riktig vänskap och utföra en god handling.
Han tar därför en yngre, kämpande komiker under sina vingars beskydd och låter honom bli hans personlige assistent.

 

Rolig film, roliga människor, kan väl inte bli bättre?

 


Kolla resor

Ååååhh gud jag vill bara utomlands nu, orkar inte med detta väder längre ...
Suger pung att man inte kommer åka förens om ett år typ ;o men det är det såå värt!
Älsklingen svängde förbi här hemma för en liten stund sedan och pratade lite, vi pratade om bio osv , men sedan sade han att jag skulle kolla upp en massa resor, så det ska jag göra :) hoppas att jag hittar något bara!

testar lite grejer

6abe81f525544a3adcdf67f61a5c7a84.png

Kolla varifrån!

testar lite grejer


I'm free but im trapped

Godmorgon bloggen!

Har fortfarande ont i magen, inte lika mycket men känner om jag ligger fel eller om jag trycker just där jag har ont, usch usch :( hoppas det går över snart!
Hade väl typ tänkt åka hem till Tumba idag men kommer inte gå om jag ska ha ont, lix det tar ju sin lilla stund att åka , haha . Men behöver hämta lite grejer och alla vill ju träffa mig så vi får se, annars får jag ta det imorgon :)
Är fortfarande skit trött men kan inte sova, så lär somna senare som jag gjorde igår, men det var fan skönt, att få slippa smärtan för en stund .
Men men är ledig i några dagar nu så får vila iallafall :)

Hoppas ni andra har det bättre än vad jag har det just nu!

Im kind of sick




Min mage gör ont :(


Frågor om dig och din pojkvän

Vad heter ni?- Frida och Freddy
Hur träffades ni? – I skolan
Hur länge har ni varit tillsammans? – 2 år, 10 månader och 1 dag
Är ni förlovade? – Vi var men inte nu längre
Bor ni ihop? – Japp :)
Har ni barn? – nope
Har båda körkort? - Nej bara älsklingen
Isåfall, vem kör bäst? Älsklingen såklart
Kommer du ihåg er första kyss? - Ja klart, vid tunnelbanan vid skolan, kommer aldrig att glömma
Vem är äldst? – Freddy
Vilka stjärntecken är ni? – Jag är skytten och Freddy är lejonet
Vem fyller år först på året? - Freddy
Vem är längst? – Freddy såklart :)
Vem sjunger bäst? – Tror nog att det blir jag ;P
Håller ni i handen på stan? – klart vi gör :)
Kände ni varann innan ni blev tillsammans? – Njae några dagar kanske
Vad har ni gemensamt? – nästan allting, det som är så underbart!
Blev du kär i första ögonkastet? - klart :)
Har ni någon speciell låt? - Vi har många låtar men två stycken som är speciella!
Har ni några "frikort"? – hahah vem fan har det? ;o
Har ni stora framtidsplaner? – Ja , längtar!
Har ni gråtit i varandras armar? – Ja det har vi
Har ni varit utomlands tillammans? - Ja, så jävla underbart det var!
Vem lagar bäst mat? Jag såklart ;P
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? – För det mesta så ser vi på tv/film eller spelar :)
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? - Alltid :)
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? - 1 timme med bil, 2 timmar kommunalt . Jag bor i Tumba, Freddy i Vallentuna
Brukar ni bråka? – Vi gjorde det förr, nu är det mest tjaffs, men aldrig bråk, riktigt skönt :)
Ringer eller SMS:ar ni mest? – Vi smsar oregelbundet, alltså hela tiden så fort vi får chansen om vi inte är med varandra såklart, men vi ringer varandra också!
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? – Hela han är underbar, min drömkille!
Brukar nån av er prata i sömnen? - Nee x) vi snarkar mest tror jag haha .




Im sick of this ...

Försökte sova bort smärtan men den är ännu kvar ...

Fyfan säger jag bara

Har fortfarande skit ont i magen och jag ligger här och tycker synd om mig själv, buhu .
Vill bara att det ska gå över så jag kan jobba ordentligt ikväll, palla bli särbehandlad lix . Men jag hoppas att det kommer gå bra .
Men men just nu ligger jag ju i sängen med The OC på datan och tänka värma upp några lussebullar att mumsa på!

19de januari

Godmorgon alla läsare!

Vaknade för en stund sedan, gick upp på direkten för att göra iordning frukost, varför?
Jo för igår fick jag världens smärta i magen, man bara på ena sidan och det gjorde så ont att jag fick tårar, jag vet inte om det var för att jag inte hade ätit någon lunch eller midadg igår, fick ju bara i mig några lussebullar och fruktsallad, så jag hade ingen aning . Men älsklingen var så gullig som kom till sängen och smekte mig på magen tills vi somnade, så nu när jag vaknade så tänkte jag att jag kanske bara ätit för dåligt så äter massa mat nu, men har fortfarande ont och det går inte över :/ kan ju inte jobba om det ska vara såhär ...
Men nu gör det inte lika ont men ont gör det ;o

Men igår låg jag och kollade på två filmer och Paradise Hotel och hade det bara mysigt , så jävla skönt att slippa en massa stress och bekymmer och bara ligga och chilla i sängen och kolla på bra filmer :)

Kvällens middag

 

 

 




Fruktsallad, lussebullar och rulltårta, mumma på det!

Mission complete

Lussebullarna är klara! Och fyfan säger jag , fan vad GODA de var :)
Ska mumsa på massa ikväll hehe :)
Nu blir det film och om ett tag ska vi åka och äta, typ donken då ingen orkar laga mat här hemma :P


The Twilight Saga: Eclipse trailer



Någon mer än jag som längtar? :D

Update - Misson baka lussebullar

Japp ni läste rätt, jag bara lussebullar, ännu en gång! Är väl uppe på 6de eller 7de gången nu på 3 månader, hehe :)
Men det ska bli gott sen :)


Sist jag bakade, mumma!


99 saker du inte visste om mig

1. Fullständigt namn? – Frida Linnea Lundin
2. Exakt ålder? – 19 år, 1 månad och 11 dagar
3. Vart bor du? - Vallentuna och Tumba
4. Bor tillsammans med? - Pojkvännen, hans familj , och ibland med min mami och papi
5. Husdjur? - 2 hundar
6. Färg på ditt hus? - typ gult på båda ställena
7. När är du född? -  8 december 1990
8. När vill du dö? - Aldrig?
9. Vilket år tar du studenten? - Har redan tagit studenten :D
10. Något jobb? – SF Bio :)
11. Vad ska du göra ikväll ? - Chilla i sängen bara
12. Opererat dig? - Nope
13. Duschat idag? - Japp för en stund sedan
14. Kramat någon idag? – Nee
15. Pussat någon idag? - Pussa min älskling hejdå imorse massor med gånger!
16. Vad har du ätit idag? - Frukost bara
17. Dagens klädsel? – Pyjamasbyxor och vitt linne
19. Dagens sötnos? – Älsklingen såklart
20. Dagens roligaste? - Tvn haha
21. Har du många vänner? - Jag klarar mig med de jag har
22. Hur många har du kysst? – Många haha
23. Vem kramade du senast? – Älsklingen
24. Hur många vill du ha sex med? – Vill bara ha sex med pojkvännen!
25. Hur många har du kysst/ strulat med inom en 24 tim period? - Vet ej
26. Hur många har varit otrogna mot dig? - 2..
27. Hatar du någon? - Finns två stycken jag hatar ...
28. Vem pratade du med i telefon senast? – Älsklingen tror jag? :P
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det?
- Älsklingen "Okej nice gumman:) älskar dig <3"



FAVORIT:

31. Film? - Just nu Avatar
32. Låt? – All out of love
33. Mat? – Thai, Mongo, Pasta
34. Dryck? - Cola
37. Stad? – Vet inte
38. Land? – Thailand
39. Ämne i skolan? - Går ju inte i skolan nu men det var väl engelska
40. År? – 2008

SENASTE:

41. Personen du tänkte på? - Älsklingen
42. Personen du kysste? - Älsklingen
43. Gången du spydde? – Längesen haha ;P
44. Gången du grät? - kommer inte ihåg faktiskt!
45. Pizzan du åt? - Oj någon vecka sedan, shiiiet
46. Gången du var i göteborg? – 2003 tror jag?
47. Gången du var i stockholm? – Hallå bor ju här :P
48. Gången du var full? – nyår typ
49. Gången du var hög? – Varje dag haha
50. Personen som såg dig gråta? - Älsklingen

ANTINGEN ELLER:

51. Svart eller vitt? - svart
52. Hund eller katt? - hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? – fan vill inte välja x) båda!
54. Tv-spel eller datorspel? - just nu är det datorspel
55. Singel eller upptagen? – upptagen
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? - Men ingen ;o brukar inte hänga på fjortissidor ...
58. Ragga eller bli uppraggad? – att bli såklart
59. Big brother eller paradise hotel? – Paradise Hotel
60. Svart eller blont hår? - blont såklart :)


61. Blåa ögon eller bruna? - Blåa
62. Choklad eller lakrits? – choklad
63. Göteborg eller stockholm? – Stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger
65. Coca cola eller fanta? - Coca Cola
66. Pizza eller kebab? – pizza
67. Randigt eller prickigt? - Randigt
68. Älska eller älskas? – båda såklart
69. Leva eller dö? - leva

ANTAL:

70. Personer du älskar? – Pojkvännen, familjen, vännerna, så det är ett par stycken!
71. Personer du hatar? - 2 stycken
72. Personer som sagt jag älskar dig? - Många
73. Glassar du ätit på en dag? – 5 kanske x)
74. Resor du åkt på i år? - Ingen
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - Ingen
76. Gånger du haft minnesluckor? – Hänt några gånger ja
77. Piercingar har du haft? - 5 st
78. Personer du saknar just nu? – 1
79. Gånger ditt hjärta brustit? – för många...

VEM:

80. Vill du kyssa nu? - Älsklingen
81. Ska du träffa imorgon? – De på jobbet
82. Sjöng du senast för? - Älsklingen
83. Hade du senast en msnkonversation med? - Rebecca och danino :)
84. Spelade du tv-spel med senast? – Älsklingen
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? – Älsklingen såklart :)
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? – Många x)
87. Förtjänar att dö? – Ala hemska människor här i världen
89. Vill du sova brevid inatt? - Älsklingen som alltid!

VAD:


90. Gör dig glad? - Pojkvännen, vännerna, all kärlek!
91. Gör dig ledsen? - svikelse
92. Vad vill du helst göra nu? - Äta, resa utomlands, sova!
93. Önskar du att du slapp? – städa ;o
94. Vill du ha nu? - pengar
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - Oj vet inte ;o
96. Längtar du till? – Resan i vinter!
97. Tycker du om dina betyg? – Skulle kunnat varit bättre
98. Ångrar du i ditt liv? – Några saker
99. Är det bästa som har hänt dig? – Älsklingen :)


Jobbet igår

Jobbet gick bra igår men det kändes som vi var lite underbemannade igår, allting bara försvann typ, så där sprang man hejvilt, haha . Men det var sköna människor som jobbade så hade det najs :)
Men det var riktigt mycket folk kan jag ju säga, fyfan men det var skönt att få sluta tidigt . Dock när jag slutade så ska man skriva in hur mycket pengar som ska bankas och så räknar datorn om det stämmer eller ej .
När jag skrev in så stod det -999 kr, jag bah WHAAAAT lix, men då hade jag bara räknat fel i kassapengarna så då gav jag världens suck och det var skönt att jag lix inte gett 999 kr till en kund , haha x)
Men annars gick det hur bra som helst igår :)

Godmorgon med en varm känsla

Ja asså jag känner mig helt varm idag , glad lix :) och jag vet precis varför, pga av min älskling!
Han var hur gullig som helst igår, vi duschade tillsammans, sedan kom han till sängen och vi kollade på film igår och gav varandra massage, hur mysigt som helst :)
Nej men jag är bara jävligt glad idag, då jag tänker hur bra vi har det nu och att han är bara min :)
Men just nu jobbar han så jag ligger här ensam i sängen och kollar på Våra Bästa År och ska efter det fixa iordning frukost, mumma!

Hemma från jobbet

Har varit det ett tag men har ätit och just nu kollar jag på film, Johan Falk ftw!
Men orkar verkligen inte skriva ikväll, är sjuuuuuukt trött, skulle kunna somna närsom men vill vara social med pojkvännen så ska vara vaken ett tag till, vi ska kolla på film lite senare och ge varandra massage, så jävla mys asså :)

Nu drar jag

nu ska sigrid åka och jobba! (haha bara älsklingen som fattar)
Vi hörs ikväll! :)

When I fall asleep, I only dream about you

Godmorgon sunshines!
Måste bara säga som jag säger varje morgon typ, att jag är så trött att jag dör snart, svider i ögonen men kan inte gnugga dem pga av sminket, fuck också, ska fan börja gå utan smink , haha noot .
Men jag hopaps att det blir en chill dag idag iallafall och att den går fort så jag kommer hem till min älskling snabbt, ikväll ska jag ha fettaste massagen ever, min rygg är helt kaos nu känner jag .
Han ligger just nu framför mig i sängen och han är förjävla söt när han sover asså, nej vill bara lägga mig i hans famn och somna om :( ♥

Nej dagens fail -
Är förjävla trött
Har ingen matlåda
Mitt hår , ah vet inte vad jag ska säga, helt fucked up iallafall, haha .

Vill bara säga ...

Jag älskar dig och du är mitt allt, du är hela min värld ♥



Forever and ever ... baby ♥

Hemma från jobbet/bion!

Japp kära läsare nu är jag hemma, sitter just nu i sängen, nyduschad och rätt så trött så ska sova om en liten stund, ska ju upp och jobba imorgon med så måste få lite sömn iallafall!
Men iallafall så har denna dag varit kaotisk, så grymt mycket folk asså, jisses asså men det gick fan galant för mig, inget krångel eller inget fel sedan när jag slutade och skulle räkna allting, så jävla gött asså!

Bion var riktigt bra tycker jag, en sevärd film att se på bio säger jag bara!
Dock lite småseg ibland men den var fan bra, kan inte säga så mycket annat, dock så hoppar de över en massa från boken men äsch då säger jag bara åt det, hehe .
Men hade det mysigt med älsklingen och nu fick han se hur jag har det varje kväll, så jävla mycket folk det var, gick inte att komma fram ens, men självklart har man ju lite förmåner för att man jobbar där ,som när jag skulle springa och pissa innan filmen , asså kön vet jag inte hur jag ska beskriva, den var grymt lång och jag tänkte bara "nej men shit asså" så sprang till ytterkanten och bad dem öppna handikappstoaletten och vips var jag inne i salongen igen, så fort gick det, scooore!
Haha börjar bli trött nu så ska sova, godnatt på er! :)

Godmorgon bitches

Är vaken men är fan död, känns inte som att man sovit någonting alls inatt, usch och fyfan :/
Men men jobbet igår gick skit bra, hängde mest med Sandra men hon är så jävla go och glad jämt så var på bra humör hela kvällen :) och vi fick sluta tidigare, say what?! , alla var så grymt duktiga igår och fixade det sista så snabbt att vi fick sluta tidigare och jag kom hem tidigare vilket var förjävla najs :)
Lekte med pojken i sängen (me like) och sedan somnade vi båda två, mys till hundra!
Idag så blir det jobba tidigt men sluta tidigt :) börjar 10.45 och slutar 19.15 och efter det blir det bio med älsklingen :) vi ska gå på jobbet haha wierd typ men närmast så lix :)
Denna film ska vi se ikväll -



Längtar som fan!

 

Men hoppas ni alla får en bra dag idag! :) själv är jag lite smått irriterad men det lär gå över snabbt ...


Nu är jag klar

och nu ska jag gå, vill inte lämna min baby :(

 

Hörs inatt kära läsare!


Fixar iordning mig




Håret klart iallafall!


Biopremiärer idag! 15/1-10

Johan ”JW” Westlund lever dubbelliv som stekare på de hetaste inneställena på Stureplan. När han förälskar sig i överklasstjejen Sophie lockas han in en värld av organiserad brottslighet. Jorge gör en osannolik rymning från fängelset och är på flykt från både polisen och den jugoslaviska maffian. Hans plan är att göra en sista koksleverans och sedan lämna landet för gott. Mrado - brutal indrivare inom den jugoslaviska maffian är i konflikt med bossen Radovan. Han får i uppdrag att hitta Jorge, men tvingas samtidigt ta hand om sin 5-åriga dotter.

Baserad på Jens Lapidus succéroman med samma namn.




Ska se denna film imorgon, längtar! :D



 

Ryan har länge varit helnöjd med sin sorgfria tillvaro, till stor del spenderad på flygplatser och hotell samt i hyrbilar över hela USA. Han kan bära med sig allt han behöver i en kabinväska, han är högstatusmedlem i varje existerande lojalitetsprogram för affärsresenärer och han är ytterst nära att nå sitt livs mål på 10 miljoner flygbonuspoäng – men trots allt detta har Ryan inte riktigt något att hålla fast vid.

När han faller för en sympatisk medresenär hotar Ryans chef, inspirerad av en ung effektivitetsexpert, med att kalla hem honom för gott. Ställd inför den skrämmande, men samtidigt rätt lockande, tanken på att permanent markplaceras börjar Ryan fundera över vad det skulle innebära att faktiskt ha ett hem.



Sextonårige Lem bor på Planet 51, en värld som påminner om 1950-talets USA. Hans liv är lyckligt, tryggt och förutsägbart... ända tills det oförutsägbara inträffar!

Från ingenstans upp i det blå kraschlandar kapten Charles "Chuck" Baker med sitt rymdskepp mitt under ett grillparty hemma hos en familj. Helt omedveten om var hanlandat, placerar han stolt sin flagga i backen...men han inser snart att han inte är ensam. Bakom honom står en grupp grönhyade invånare och stirrar förundrat på honom.  Chuck flyr i vild panik och noterar i sin brådska inte att invånarna är minst lika rädda som han själv är.

 


 

 

 

I en lugn lagun vid den japanska kusten finns en hemlighet som några desperata människor gör allt för att bevara. När sanningen om The Cove avslöjas förvandlas dokumentären till en äventyrsthriller och ett hjärtskärande skrik på hjälp från världens hav.

The Cove inleds i Taiji, Japan, där den före detta delfintränaren Ric O’Barry vill ställa saker och ting till rätta efter att på 60-talet fångat och tränat de fem delfiner som spelade huvudrollen i Tv-serien Flipper. O’Barrys nära relation till dessa delfiner skapade en fascination för havets däggdjur och ledde till en radikal förändring av hans liv. En dag insåg han att känsliga, intelligenta och självmedvetna djur som är perfekt anpassade till ett liv i havet aldrig mer borde få fångasav människan. Denna övertygelse tog honom till Taiji, en stad som verkar ha skapats enkom för de lekfulla delfinerna längs den japanska kusten. Men i en otillgänglig, glittrande vik omgiven av taggtråd och ”Tillträde Förbjudet”-skyltar, utspelas den mörka verkligheten. Det är här som Taijis fiskare ger sig ut på jakt i skydd av mörkret, drivna av miljarderna från delfinunderhållningsindustrin och den ljusskygga handeln med kvicksilverförgiftat delfinkött. Arbetet är så motbjudande och konsekvenserna för den mänskliga hälsan så långtgående, att de inte skyr några medel för att hemligheten ska förbli bevarad. O’Barry slår sig ihop med filmskaparen Louis Psihoyos och organisationen Ocean Preservation Society för att ta reda på vad som verkligen pågår i den lilla viken, och varför det angår hela världen.

Med den lokala polischefen och fiskare i hasorna skapas ett team med fotografer, experter på undervattensljud, specialeffektmakare, marinforskare, extremsportare och fridykare i världsklass, som tillsammans besitter kunskapen att genomföra en operation för att dokumentera de avskyvärda aktiviteterna i den lilla viken. Slutresultatet är en provokativ blandning av undersökande journalistik, eco-äventyr och fängslande bilder som tillsammans blir ett rop på hjälp.


Godmorgon fredag

Vaknade för en stund sedan och sitter just nu och kollar på Våra Bästa År och läser lite bloggar .
Tidigare imorse drömde jag en slags mardröm, vaknade av att jag var skit sur på älsklingen, vilket jag inte är nu men det är sjukt hur en dröm kan få en på sådant humör .
Men men jobba idag då, börjar kl 17 till 23 så det ska bli najs faktiskt, dock kommer det vara förjävla mycket folk tror jag då det är premiärer idag men ju mer folk desto bättre :)
Så nu ska jag bara kolla klart på tvn, fixa frukost efter det och sedan hopp hopp in i duschen :)

- Who are you? - Who do you want me to be?



Nu ska jag kolla på The OC tills älsklingen kommer till sängen


Whip It

Kollade nyss klart på filmen Whip It, tog sin lilla stund haha .



Drew Barrymore regidebuterar med uppsluppen och kitschig story om punkiga tonårstjejen Bliss från Texas, spelad av Ellen Page ("Juno"), som ständigt anmäls till gulliga skönhetstävlingar av sin mamma. Men när hon råkar på en otyglad undergroundkultur på rullskridskor, laddad med korta kjolar och hårda tacklingar, anar hon ett sätt att frigöra sig.

Medverkande


Ellen Page (från Juno)
Kristen Wiig (från SNL)
Zoe Bell (från Gamer)
Eve (aktrisen)
Drew Barrymore (från charlies angels osv)
Juliette Lewis (aktrisen)





Jag tyckte att filmen var bra, den var söt på sitt sätt lix :)
Drew Barrymore spelade riktigt bra och rolig, typ psyko haha och filmen sticker lixom ut från alla andra filmer, kan det ha med själva sporten att göra? Hmm tror nog det .

Men det får iallafall                5 av 5 toast


Jag rekommenderar filmen starkt till er filmälskare där ute!

Im fucking starving

Nu ska lilla jag laga middag till mig och älsklingen, lär nog bli Wok a la Lundin ikväll, mumma!

Nu blir det film



Får se om den är bra eller inte :)
Någon som sett den? :)


Eftersom jag är ledig

ska jag kolla på massa serier och filmer idag! Yeey .

Just nu :

Har verkligen fastnat för denna serie, riktigt rolig! :)

Godmorgon lediga torsdag

Fan vad skönt med ledighet, trodde aldrig att jag skulle uppskatta den så mycket eftersom förut så ville jag bara börja jobba då jag var uttråkad, men nu är det helt annorlunda .
Men igår gick jobbet bra, hade så jävla tråkigt så gick och städade de mesta salongerna bara för att jag inte orkade sitta där och vänta, tiden går ju inte fort om man inte sysselsätter sig med något!
Dock var det skit läskigt då alla salonger var helt kolsvarta och jag är ju typ skit mörkrädd , och så ska man försöka hitta lampknappen vilket inte var lätt då man inte ser ett skit så fick ta fram mobilen och leta haha .
Det var bara jag och Petter kvar och det var en film som tog så lång tid att sluta, jo nämligen Avatar 3D , den skulle ha slutat typ 20 över tolv men slutade inte förens halv eller lite över typ och så ska ju alla gå på toa också , men då gick det fort iallafall, så då var det bara att gå och låsa och sedan prata lite med securitas och sedan gå hem :)
På vägen hem mötte jag på Henrietta, en av shiftledarna på jobbet, hon kom från Laughing Duck där det var jobbfest och en del var lite kalasfulla sade hon haha .
Men kom hem rätt så sent igår, bästaste älsklingen kom och hämtade mig iallafall så slapp ta nattbussen :)
När vi kom hem så hade vi det mysigt (och busigt) och sedan somnade vi båda två rätt så snabbt :)
Och nu sitter jag här, kollar på Våra Bästa År såklart .

Nu ska jag dra och jobba!




Hörs inatt , fy fan ...



Har äntligen fått tillbaka min data och min älskade webcam


Hemma igen

Kom hem för en kanske en halvtimme sedan, men men :)
Vi åkte in till stan, hade skit svårt för att hitta parkering så vi fuskade lite och ställde oss (snett btw) på en boendeparkering lite längre ifrån, så vi fick skynda oss att hämta datorn så att vi inte skulle få böter haha .
Men allt gick bra och inga köer hem så det var riktigt najs!
Väl hemma satte vi oss och käkade middagen som bestod av PANNKAKOR, så jävla mumma asså!
Så nu sitter jag här i väntan på att åka till jobbet, är fan riktigt otaggad, nästan irriterad för att jag fått sådant fittigt skift, fan asså :P
Nej nu ska jag inte vara en bitterfitta och ska fanimej spela tills jag ska åka .

Nu åker vi!

Bye bye, smell you later!

Update

Ja jag har ju inte skrivit så mycket idag men ändå så har jag bara varit hemma, haha :P
Spelade några timmar på älskligens data, fixa och trixade med överföringar osv, need cash lix :P och ätit massa gott :)
Mami skickade sms om att hon ville hälsa på mig på jobbet idag men jobbar ju inte så tidigt lix , synd, mami du får komma en annan dag och hälsa på! :)
Jag jobbar idag ja men inte förens ikväll (sent ikväll!) Jag börjar 22.00 - 00.00 , men lär bli lite övertid så får ob och reseersättning, kaching! Lite pengar iallafall, men sämst av dem att ge mig så få pissiga tider men det är bara att bita ihop och sitta där ...
Älsklingen ringde dessutom idag och sade att hans dator som varit på lagning är klar så vi ska åka och hämta den när han slutar, vilket är om ca 30 min så blir en liten roadtripp in till stan, kanske äter ute också men vi får se helt enkelt :)

Saknar dig bebbo, kom hem nu vah :) ♥

Godmooooorgon

Vaknade för en stund sedan, sitter just nu och kollar på Våra Bästa År och ska efter det fixa iordning frukost, börjar bli lite små hungrig .
Idag är det en bättre dag, min älskling gör allting så mycket bättre då jag pratade med honom igår om varför jag var på så dåligt humör, älsklingen är bäst :) Vi pratade även om lite planer vi har och hur vi ska gå till väga för att komma dit, älskar att vi planerar saker, då vi har något att sträva efter :) Och det är ju hur mycket lättare som helst nu när vi båda får lön, så yeey :)
Min papi ringde för en stund sedan också, han ville bara höra hur läget var osv, sweet :) han skulle till tandläkaren , han hade lite tandont så poor papi, hoppas det går bra iallafall då! (inte för att jag tror att någonting hemskt kan hända hos tandläkaren) .

Nej nu ska jag fortsätta med tvn, puss på er!

Hemma från jobbet

Fan asså har haft en riktigt bra dag på jobbet!
Bara trevliga kunder, hade Sandra bredvid mig (typ världens roligaste tjej) och fan hade en riktigt chill jobbdag, sådana skulle jag behöva mer utav!
Hade en rolig diskution på lunchen med de andra, om typ rån och sådant, Steph frågade om det någonsin hade hänt på Sergel , om någon hade blivit rånad och förvånad som alla blev så har det aldrig hänt, även fast vi har världens sämsta säkerthetssystem (tänker ju inte säga hur det går till lix haha) . Men det ända som hade hänt var att en man hade kommit in med pistol , han hade avfyrat den precis utanför och sökt skydd inne på Sergel, helt sjukt lix .

Men nu är jag hemma iallafall och det är hur skönt som helst och det ska bli ännu skönare snart då jag och älsklingen ska hoppa in i duschen, myyyyys!
Sedan blir det väl sova antar jag? Är inte så jätte trött men vore skönt att få sova, är i stort behov utav en fett lång jävla härlig massage men tror inte att min älskade kommer orka det ikväll :(
Men men vi får se vad som händer :)

Hoppas ni haft en underbar dag :)

Inte min dag

Idag är inte min dag, är fortfarande irriterad och det lär inte bli bättre när jag ska joba ikväll , men får hålla humöret uppe! Älsklingen kom förbi en stund för ett liten stund sedan vilket var mysigt :) saknat honom hela dagen!
Jag åkte även med hans mami och storhandlade och jag kan säga att vi köpte en hel del grejer och mat, men gott ska det bli de senaste dagarna nu, då jag har en känsla på mig att det är jag som kommer få laga maten, hehe .
Så nu sitter jag bara i sängen i väntan på att gå ner till tåget som går om ett tag, är seg, trött, irriterad och vill bara lägga mig i sängen och typ dö eller nått, orkar verkligen inte jobba men 6 timmar borde väl gå fort?
I sure fucking hope so ...

Godmorgon

Är rätt så irriterad men orkar inte gå in på saken .
Men är vaken nu iallfall, kollar på Våra Bästa År och ska fixa iordning mig om en stund, börjar inte förens sent så har några timmar på mig , riktigt skönt :)
Kanske sover några timmar till då jag är rätt så trött men vi får se, haha . Har inte så mycket att skriva för tillfället så nu tänker jag börja fixa iordning mig :)

Film och sedan sova



Nu ska jag se denna film för typ 5de gången, haha, men tycker den är riktigt bra och har inte sett den på länge nu så hehe ;) Sedan blir det sova för jag ska ju jobba imorgon men börjar inte förens sent så det är chill iallafall :)

 

 


Tatuering

Funderar på att tatuera mig om ett tag, vill så gärna :)
Vet redan två stycken tatueringar jag vill göra, men ena ska få vänta ett tag!
Den som jag vill göra först är ett "F" , det skulle vara sött ifall jag gjorde det ovanför bröstet typ vid hjärtat men vet inte om det är så snyggt . Så vi får se vart den hamnar, men speciell är den iallafall :) ni kan ju lista ut varför!
Den andra är texten som står i min header , "Amor Vincit Omnia" , som jag vill ha lite nedanför nacken, sjukt fint kommer det bli :)
Men sedan var det en sak jag tänkte på, att nästan alla mina tatueringar jag vill göra är för det mesta texter, vilket kanske är lite små tråkigt att bara ha så, funderar på att göra någonting annat, lär bli en sol som typ resten av min familj har, typ som en familjetatuering .
Funderar på en sån här -

fast mycket, mycket mindre, hehe . Skulle vara fint , typ i nacken eller nått :)
Eller vad tycker ni? :)

Just nu har jag ju bara en tatuering och vill ha några till så hoppas att jag gör en snart, älsklingen och jag ska ju göra tillsammans så vi får boka in någon dag i februari typ :)


Här är min älskade tatuering


Sssshh it's a secret




Vi har massa kärlekslåtar som vi spelar för varandra, ibland hittar vi nya men vi har våra 2 låtar som verkligen är våran låt .
Japp är så sant så, själv tycker jag det är skit gulligt då man hör på låten så tänker man bara på sin älskling :) låtarna hjälper verkligen då man är nere eller har bråkat med varandra så behöver man bara lyssna på låten så tänker man på allt gulligt och fint vi har . De två låtarna som speciellt är våra är -
Bryan Adams - Heaven i know kanske är många som "har" denna låt men det skiter jag i, den är fan underbar
Fairytale - Utan dina andetag låten passar så bra in på oss två + att den är så bra, glömmer aldrig den dagen då älsklingen sjöng denna för mig ♥

Varje gång vi bråkar så löser det sig på mindre än 1 timme
Förr var det värre då vi bråkade jämt och ständigt, men nu när vi har det så bra så är det inte likadant, visst vi har det skit bra nu men klart att man bråkar lite då och då, fast vi tjafsar mest, men det löser sig alltid på mindre än 1 timme lix vilket är väldigt skönt . Om vi bråkar och jag blir ledsen så räcker det med en kram från älsklingen så är allting glömt .

Vi båda är spelnördar
Ett intresse som vi har gemensamt iallafall!
Vi båda älskar att spela, dock inte samma spel, han är mer för wow och jag är mer för The Sims . Men vi båda älskar cod spelen och alla ps3 spel, hihi . Ibland så brukar vi båda sitta uppe typ en hel (halv för mig då haha) natt och bara spela , så söta vi är haha .
Just nu väntar vi båda på Diablo 3 , vi båda kommer köpa ett varsitt spel så vi kan spela med(eller emot!) varandra, vilket jag längtar efter :)

Fan vad skönt med ledighet!


Sitter fortfarande i min pyjamas och ser ut som ett trash men vafan ska inte sätta min fot utanför dörren idag så orkar inte bry mig, bara de här hemma som ser och det är väl vana att se mig såhär haha x)
Tänkte hoppa in i duschen eftersom jag har ett stort behov av att tvätta mitt hår men vill ju duscha med min baby så väntar på honom så vi kan duscha ikväll :)
Har svullat en massa godis idag med och frukosten bestod av risgrynsgröt, så fucking mumma!
Nej asså sådana här dagar behöver man massor utav , riktigt skönt :) men jag lovar er, om någon timme kommer jag bli så uttråkad att jag kommer typ dö haha :P


En rätt så härlig morgon att vakna upp på

Känner mig typ fri eller något idag, haha typ fri från jobbet, nej men det är riktigt skönt att få vara ledig idag, det behövde jag :) denna helg har varit jobbig men ändå najs .
Men men nu är det en ny vecka med nya tag , ska jobba 4 dagar denna vecka, onsdagen räknas inte då jag bara ska dit för stängning, onödigt eller vadå? Kommer ta typ 2-3 timmar, fuck of typ ...
Men men imorse vaknade jag av mig själv och trodde att klockan var skit mycket men när jag kollade så var den bara halv 10 så låg kvar i sängen till typ hel sedan gick jag upp och satte mig vid datan och kollade igenom lite bloggar, mail osv . Men fick för mig att börja städa så nu har jag städat upp en massa i rummet vilket är hur sknt som helst, så skönt med fint och rent rum och inte kläder och saker över hela rummet och framförallt golvet!
Så känner mig duktig :)
Så nu tänkte jag göra iordning frukost och sätta mig vid älsklingens data och spela lite :)

Filmmys

 

 

Så sjukt bra filmer Johan Falk är, kan aldrig få nog! :)
Ett stort extra plus är ju att heta Joel Kinnaman är med, haha .

Får bli att jag ser denna sedan sova om jag inte redan har hunnit somna .

Hemma från jobbet

Känns som man skriver samma rubrik om och om igen ...

Men men nu ska vi inte vara bittra utan nu är jag ju hemma efter en chill dag på jobbet :)
Gick riktigt bra idag förutom en fittig sur kund som förstörde halva min dag men up yours ... Är rätt så trött men är ledig imorgon så ska försöka vara uppe en stund :)
Har ingen aning om vad jag ska göra men det får vi allt se :) kanske någon bra film att kolla på?
Hmm .
Hoppas ni haft en underbar söndag :)

En trött filmkväll

 




Fy skäms på mig som aldrig sett denna ...

Haha


I never planned growing old without you

Varje gång du säger att du älskar mig älskar jag dig mer och mer .
Finns inget i världens som kan få mig att ändra mig, du är den jag vill ha och jag hoppas jag visar det varje dag .


(Bara min bild, det är ju trots allt jag som tagit den)

 

 

 

I love you, I love you, I love you, I love you


Hemma från jobbet

Eller jag kom hem för kanske en timme sen? äsch jag vet inte, är för trött för att ens tänka, sitter och avundas på alex som taggar till varje helg, fattar inte hur hon orkar x) är skit trött varje helg typ, okej jag jobbar till typ 23 varje helg men iallafall :P
Men idag på jobbet så har det varit blandade känslor, bland typ alla, en del var typ hyperaktiva och skit glada medans resten gick och tjurade typ , haha . Men min dag började inte bra då en liten tjej spillde ut sin cola över hela min disk, det bara rann överallt, ner i kassan, i skrivaren, i lådan under där alla kort ligger osv, s¨allting var blött och kladdigt, vilken tur att man måste skärpa till sig lite på jobbet och inte svära, haha annars hade hon fått höra på fan .
(typ helvetsfittkukshelvete paaaaaaaaaaaaaalla) Annars har det gått bra, fick sluta tidigare (thank you god) så det var förjävla najs, så nu hinner jag göra någonting ikväll, men fan är så trött att jag skulle kunna sova för dagen men hur kul är det? Så ska ligga i sängen, svulla massa gott och glo film .

Fy fan för tidig morgon

Godmorgon bloggen!
Är uppe med tuppen känns det som då det är kolsvart ute, hoppas det blir lite ljusare när jag ska åka .
Börjar tidigt idag på jobbet men skönt det iallafall så då får jag sluta tidigt med , äntligen så får man spendera en kväll med älsklingen mer än 1 timme .
Vi somnade typ på dirren igår, vi duschade, gick och lade oss och slocknade haha, men mysigt hade vi det :)
Just nu ligger han och sover, ser jävligt lockande ut, vill sova mer -.- älskar att höra hur han andas så tungt, skönt att han har slutat snarkat iallafall (thank god), haha .
Annars händer det inte mycket idag, vill gå på bio men tror inte älsklingen vill det så lär bli att vi bara är hemma, vilket är skönt det med då jag jobbar samma tid, samma kanal imorgon .
Nej nu ska jag läsa igenom och svara på lite kommentarer och läsa lite bloggar :)

Hemma från jobbet

Nu är jag äntligen hemma från jobbet, är riktigt trött i kroppen men inte annars, känns ju jävligt kul när man ska upp om ja vad blir det, 6 timmar? , fy fan säger jag bara ...
Men denna dag har gått bra för en gångs skull, inte sura kunder eller inga problem, så fucking najs!
Men men hinner inte skriva så mycket nu då jag och älsklingen ska duscha :) myspys .

Din pojkvän!

Vad heter han - Freddy Alarik

Hur gammal är han -
21 år, fyller 22

Vad kallar du honom -
Älskling, baby, bebbo, unitard

Vad har han för ögonfärg -
Blåa?

Hur länge har ni kännt varandra -
typ 3 år kanske

Hur länge har ni varit tillsammans -
2 år, 9 månader och 20 dagar för att vara exakt

Hur träffades ni -
i skolan

Vad gör ni när ni träffas -
knullar?

Har ni haft sex -
nej vi väntar tills vi gifter oss -.-

Dricker han alkohol -
Klart han gör

Hur ofta är ni -
Varje dag, bor ju här hallå?

Är han snygg -
Alltid!

Är han en jävel på att kyssas -
Oja, me so horny everytime

När ska ni ses nästa gång -
Vi ses nu

När pratade du med han sist -
För 1 sekund sedan

Har han ätstörningar -
HAHAHA han äter som en häst

Är han tjock -
Pinnen?

Är han snäll -
Inte när han retas :(

Vad lyssnar han på för musik -
Olika, mest rock :)

Vad är han bra på -
Knulla?

Vad är han inte bra på -
Slita sig från datan

Vad gillar han för filmer -
Typ olika, men mest action och komedier .

Vad tycker han mest om -
Wow -.-

Vad tycker han bäst om hos dig -
Haha ingen aning, min humor, hur smart jag är, hur jäfla snygg jag är

Brukar han ge dig komplimanger -
Jodå det händer

Har du gråtit i hans famn -
För många gånger

Har du vaknat upp med honom bredvid/i hans famn -
Varje morgon!

Charmig, blyg eller otrevlig -
Alla tre, hahahh

Har han träffat dina föräldrar -
Men ja?

Gillar de honom -
njaae, hahah skoja klart de gör ;P

Vad gillar han för mat -
Mongo, thai, pizza, tacos osv

Tar han hand om dig -
Vi tar alltid hand om varandra

Pratar ni om allt -
Nej vi utesluter sådant som är ointressant, för han - min blogg, för mig - wow

Vet du allt om honom, och han allt om dig -
Nej det skulle jag inte påstå, men det mesta

Bråkar ni ofta -
Inte på senaste tiden, men förut var det ofta :(

Känner du honom väl -
För väl, i looove it

Tycker du om honom -
Jag älskar honom

Tycker han om dig -
Han älskar mig med

Gör du allt för honom -
Always and forever

Kommer ni alltid vara tillsammans -
Tills döden skiljer oss åt

Något du vill tillägga -
Notera att jag var lite oseriös på vissa frågor ...
Annars så tillägger jag bara att jag älskar dig mest av allt Freddy, du och jag föralltid! <3





Film film film ...

Denna film låg jag och kollade på igår och tänkte bara säga lite om den och vad jag tyckte .
Kanske lite barnslig sådär men det är ju trots allt en barnfilm hehe .



Eller Det regnar köttbullar som den heter på svenska .

En vetenskapsman som försöker lösa problemen med brist på mat runt om i världen stöter på patrull när det börjar regna mat från himlen.


Enligt mig var den helt okej, lite smårolig sådär ibland, men ingen film jag skulle vilja se på bio . Men den var sevärd så tycker absolut att ni borde se den :) kan behövas sådana här filmer för omväxlingens skull .
Den är nog mer rolig för småbarn eller för sådana med riktigt barsnlig humor haha .
Men men säger inte att den är dålig men inte skit bra heller .
Så den får                             3 av 5 toast

 

 

Den har premiär nu den 22 januari och visas även i 3D på utvalda biografer (Sergel, Rigoletto & Heron City)

 

Trailer :


Nörden kommer ut



Någon som vet när Diablo 3 kommer ut?

Im so lost without you baby

Så nu är vi hemma igen från vår lilla tripp, hade även två medresande som bestod av Freddys mami och lillasyster . Vi åkte in till stan och lämnade datorn, åkte till Täby C för att byta handboll till lill-Frida och sedan till hägernäs till donken, tjocka oss där och sedan åka hem till värmen :) riktigt skönt att vi har det så varmt i rummet :)
Älsklingen sitter just nu och spelar en massa bra låtar på spotify, och jag sitter här och chillar . Ska snart gå och se efter min kola, jag lovar att den är lika dålig som de andra -.-
Annars så har jag inte så mycket att skriva, är så mätt att jag spricker snart haha .

Sista lediga dagen

Japp känns surt men känner att det är dags att börja jobba igen, blir bara rastlös av att vara hemma, visst skönt att få vila och slappna av lite men det får man inte pengar av serru . Får se när jag är ledig igen, tror jag är ledig på måndag? inte så farligt men men ...
Idag har jag gjort det vanliga, vaknat, kolla på Våra Bästa År, ätit frukost och nu för tredje gången gjorde jag kola, haha . Ger aldrig upp! Jag som skrev förut att jag aldrig mer skulle göra det men ångrade mig då det är förjävla gott! :)
Idag ska jag och älsklingen ta en tripp in till stan för att lämna in hans data, den har gått lite sönder, haha han vill inte att jag skriver varför eller hur den gick sönder men den är sönder iallafall x) vilket suger för båda oss då han har sin gamla laptop och jag min gamla laptop då vi båda var så inställda på våra nya haha x)
Men hoppas det går fort att laga skiten så vi kan få tillbaka den så fort som möjligt :)
Annars så händer det inte mycket idag alls , ska väl spela lite och glo tv som vanligt :)

So not my day

Är trött, seg, jag fryser, är frustrerad och ledsen .
Inte min dag det vill säga .

Lediga onsdagen

Hej min kära blogg!
Har inte haft så mycket tid eller ork till att skriva , vaknade glad då min älskling låg bredvid mig, alltid lika mysigt! Satte på tvn och kollade på Våra Bästa År . Alltid lika bra och just nu sorligt :/ buhu .
Sedan gick jag upp och gjorde iordning frukost och sedan efter det satte jag igång och gjorde kola, vilket gick inte så bra kanske, vart bara irriterad och brände mig så lär dröja innan jag bakar något igen ...
Sedan nu för en stund sedan åkte vi och handlade till maten ikväll och lite smått och gott , hehe, och sedan åkte vi till macken för att hämta ut älsklingens mus +musmatta, så jäfla fina asså, så nu har vi likadana möss :)
Och fy fan vad kallt det är ute asså, ser man på första sidan av tidingarna i affären "det kommer bli ännu kallare" och "Sibirisk kyla påväg till Sverige" , men tack då lix, vi behöver inte mer kyla, det är tillräckligt kallt som det är, kommer att dö -.-

Hemma från bion!

Nu är vi hemma igen efter några timmar!
Bion var bra och rolig men trodde den skulle vara lite bättre så måste sluta ha så höga förhoppningar x) haha .
Men den var absolut sevärd!
Dock så hade våra matställen stängt? så vi fick käka donken till middag, mumma haha , dock så spillde jag ut älsklingens dricka på golvet (pinsamt när alla glor? haha nejdå) så fick hämta en ny .
Det var också pinsamt när jag skulle hämta ut biljetterna och fick säga till om medföljanderabatten, haha 115 kr my ass typ, här fan ska det vara billigare ;)
Annars så har kvällen varit mysig, det är det alltid med älsklingen ju :) vi snackar en massa, retas om misstag osv, haha, men så gulligt iallafall :)
Nu är vi iallafall hemma och min kola vägrar att stelna, har säkert gjort fel jävla fittans också -.- orkar inte, så den får stå över natten så får vi se ...
Vill kolla på någon film eller nått men har ingenting på denna data så har ingen aning om vad som händer nu?
Det återstår att se!

Dumdum är dum

Jag är hungrig men han vägrar att åka nu :( svälter snart ...
Hahah nejdå men är fan skit hungrig asså, men känns inte som någon ide att åka nu när det är flera timmar kvar tills filmen börjar lix, så får stå ut -.-

Bio ikväll <3

Ikväll sitter jag och älsklingen och kollar på denna film

Hoppas den är lika bra som man hoppats på :)

5/1-10

Fan vad fult när man måste skriva 10 som 2010, haha .
Men men , jag lever iallafall, har bara inte orkar skriva idag, har varit rätt så seg men ändå piggare än vanligt :)
Min dag började med att jag vaknade, kollade på Våra Bästa År, fixade iordning frukost, sedan började jag med att baka tänkte jag säga, men baka kanske man inte kallar det, men jag gjorde kola iallafall, ett recept bara familjen Lundin har , sjukt fucking gott är det iallafall . Det står ute nu och svalnar, vilket det gjort i några timmar nu? -.-
Aja lär väl hinna stelna innnan vi åker då .
Ikväll blir det massa mys med älsklingen :) först ska vi åka och äta ute, lär bli Tacobar eller Thaien :) sedan blir det bio, så mysigt ju :) Vi båda är lediga imorgon så då får vi äntligen vara med varandra en heldag :)
Har inte så mycket mer att säga , men hoppas ni haft en underbar dag :)

Världens gulligaste

Älsklingen spelade upp en fin låt för mig nyss, gulle dig <3
Längesen jag hörde denna låt men den är fortfarande lika bra och vacker .

 

Älskar dig älskling, mest av allt ♥


Im Back!

Haha yes nu är jag tillbaka på mina kära dator!
Har suttit vid älsklingens data och spelat typ halva dagen, skönt när man vill att tiden ska gå fort :)
Men fick världens huvudvärk så tänkte lägga mig i sängen med laptopen och kolla på lite The Big Bang Theory, så jävla skön serie asså! Den måste ni kolla på .
Och snart kommer min älskling hem och fick reda på idag att han är ledig på onsdag, en heldag med varandra, yeey :)<3
Men nu ska jag lägga mig ner .

Peace out mah niggahs

Godmorgon måndag

Har varit vaken ett tag men har legat i sängen och kollat på Våra Bästa År, såklart haha .
Är fan fortfarande trött och har ont i huvudet, ingen bra dag känner jag på mig .
Men ska närsom gå och fixa iordning lite frukost så kanske man börjar må lite bättre, orkar inte ha det såhär hela dagen .
Saknar min älskling , vill att han ska komma hem och ta hand om mig :( snart så <3
Men orkar typ inte skriva alls just nu, så vi lär höras lite senare :)

Gulliga man får vara då



Inte många som förstår hur vi pratar med varandra . Haha .
Men som ni ser så ska vi se på Fame ikväll, ska bli så najs!


Pillapålåset

Young Parry Hotter, I saw you pill on that car!

Haha tråkig humor, inte många som förstår men bästa någonsin iallafall haha x)
Men men nu till det jag vill komma fram till i detta inlägg är jag att jag ligegr i sängen och kollar på Harry Potter och den flammande bägaren , kommer ihåg när jag och älsklingen såg den på bio, myspys!
Har sett typ alla Harry Potter på bio, riktigt najs!
Men denna gillar jag mycket :) och för er som inte visste så är ju en viss "Edward (Robert Pattinson)" med i denna film, redan då var han snygg .


Serietips

FALLEN



De fallna änglarnas frälsare.

På sin 18-årsdag får den nyligen adopterade Aaron Corbett (spelad av Paul Wesley från Vampire Diaries) veta att han är frälsaren av de fallna änglarna som blev portade från himlen under kriget med helvetet. Frälsarens uppgift är att förlåta de fallna änglarna från sina synder så att de kan återförenas med de andra. Camael ska också skydda Aaron från de änglar som söker efter barn av de fallna med hopp om att frälsa sig själva. Nu måste Aaron både försöka förstå sina nya övernaturliga krafter samtidigt kämpa mot dem som är ute efter att förgöra honom.

Fallen är baserad på bokserien av Tom Sniegoski.



Detta är en riktigt bra serie för er som gillar typ övernaturligt och sådana saker , lix förra året var det ett stort  hysteri om vampyrer osv, vilket jag älskar men jag fastnade för denna serie, kan det vara för hetingen som är med kanske? ;) hehe . Nejdå den var bra .
Serien är som en film typ, är ca 1,5 timme långa och finns i tre delar .
Jag och älsklingen låg och kollade på första igår och det var najs .
Riktigt bra :)

Filmtips


Tror att denna film kommer vara riktigt rolig!
Det bästa är väl att det är så många kändisar med i en och samma film :)
Kommer ut på bio den 12 februari

 

 


Älskar typ redan denna film, tror den kommer vara riktigt vacker!
För er som älskar Dagboken (The notebook) så kommer ni säkert älska denna film!
Ett stort + är väl att Channing Tatum är med, gråår .

Kommer ut på bio den 7 maj


Godmorgon bloggen!

Vaknade för ett bra tag sedan men har bara chillat runt , ätit frukost osv :)
Skulle jobbat idag men så vart det inte, men men får ta igen det nästa gång jag jobbar, ska nog gå in och boka en massa pass senare idag så man får jobba mer!
Igår hade vi det mysigt, åkte och käkade tillsammans, kollade på film/serie, vet inte vad det är men bra var det iallafall :) Kan berätta mer senare :)
Har egentlingen inte så mycket att skriva, men det kommer väl :)
Tänkte typ lägga mig och vila eller något, så vi hörs later bitches!

Videos från nyår


Står och snackar innan vi skjuter iväg .

 

 



Haha raketen typ dog .

 

 



Säger mitt löfte för detta år .


Bilder från nyår!

Här kommer några få av de bilder som togs på nyår!


Oskar och Timmy med raketerna

 



Grabbarna

 


Oskar tänder på





På tolvslaget ♥


Vi började ta kort på varandra x)


Det fortsattes inomhus också!


Timmy och Adam


Älsklingen, jag och Robban


Alla kör en Robban

 


Filmmys

 



kl 21.00

 



kl 23.55


Segaste dagen


Ligger just nu och kollar på Harry Potter och fången från Azkaban, älskar typ alla Harry Potter filmer så det är riktigt najs att de går på tvn nu :)
Är redigt trött fortfarande men ska snart ut i kylan så då får man lite energi och frisk luft så kanske blir lite piggare! Älsklingen och jag ska åka och hämta våra saker vi glömde hos Timmy och sedan åka och äta, typ donken, men det ska fan bli gott!
Går massa bra filmer idag så jag kommer spendera min kväll i sängen med filmerna på tvn, lär blogga lite, och bara chilla :)

Juste får inte glömma

Gott nytt år och ha en god fortsättning!


Amor Vincit Omnia

Det är mitt nya ord som jag älskar, då det stämmer in så bra just nu ♥
Så ändrade i headern längst upp till höger :)

Bästa/sämsta

Det sämsta med 2009

Allt skit som hänt mellan mig och pojkvännen .
Att jag mått så dåligt som jag gjort, trodde aldrig det skulle gå så långt .
Alla jobb som gått skit

Det bästa med 2009

Att jag stannade kvar hos älsklingen, se hur bra vi har det nu lix :)
Att jag tog studenten!
Alla de fina stunderna med vännerna
Fick ett nytt bra jobb




2010

Ja vad ska man säga om nyår, hade det riktigt najs faktiskt! Vart en litne spontan tripp hem till Timmy där det fanns dricka och folk, dock drack jag inte så jätte mycket eftersom jag skulle upp och jobba idag, men är jag på jobbet? Haha neeej -.- mådde för illa imorse för att komma upp ur sängen ens . Gick in i badrummet för att tvätta bort sminket då bara hela jag skakade och mådde förjävla illa , så ringde jobbet, förklarade situationen och fick ledigt, wiho!
Dock har jag inga bilder då jag glömde min kamera hemma hos Timmy , då vi åkte därifrån rätt sent, jag somnade på soffan och vid kl 5 så väcker älsklingen mig och säger att vi ska gå till tåget så går bara och tar på mig jackan och skorna sedan kom jag på typ allting vi glömt haha x) . Men vi hade det roligt, mycket snack om typ allt mellan himmel och jord . Vart lite roligt när alla satt runt bordet och skulle säga det bästa och sämsta med 2009, älsklingen tyckte det vart lite pinsamt haha . Men alla sade bra svar :)
Sedan vart det ut och smälla raketer, vart inte så lyckat men vi hade fina raketer :) älsklingen fick många pussar på tolvslaget :) Sedan gick vi in och fortsatte dricka, vart ölspelet osv, ytterst trevligt :)
Försökte få iväg massa sms men det gick inte att skicka till någon ;o
Men just nu ligger jag död i sängen och tänkte typ spela eller något, kollar på filmerna som går på tvn .

RSS 2.0