Jag rekommenderar!



Bioklubbskortet!

Nu skriver jag inte detta bara för att jag jobbar med detta utan också för att jag tycker det är en riktigt bra sak!
Jag rekommenderar detta medlemskap för att man får många förmåner när man går på bio, men då gäller det att man går på bio ofta för att samla poäng vilket är "poängen" med detta kort .
Du får poäng på varje biobesök och allt du handlar i kiosken. Poängen byter du sedan mot fribiljetter och godsaker.
Och det är helt gratis att bli medlem!


Din nivå

Ju mer du går på bio desto roligare blir det. Varje gång du använder ditt klubbkort avancerar du som klubbmedlem, och har chansen att bli månadens och kanske till och med årets biobesökare. Det kan ge dig gratis bio i ett år – och en roll som statist i en film. Dessutom får du inbjudningar till förhandsvisningar, och massor av fina erbjudanden.

0-499p = Brons
Välkommen till klubben!

500-1499p = Silver
Nu får du inbjudningar till våra förhandsvisningar och mycket mer. Håll utkik i inkorgen.

1500p = Guld
Är du en äkta film- och popcornfantast når du Guld ganska snabbt. Då blir det rena rama lyxen, med förtur till förhandsvisningar och massor av erbjudanden och roliga tävlingar. Du kan till exempel vinna gratis bio för två i ett helt år – eller själv hamna på vita duken som statist i nästa storfilm.


Dina poäng

Du får 1 poäng per krona för varje biobesök och allt du handlar i kiosken. Det är dina köp som styr din medlemsnivå. Ibland bjuder vi dessutom på gratispoäng, Vi brukar kalla det bonusregn – håll utkik på din biograf, i nyhetsbreven och på sajten. Bonuspoängen ger dig premier, men påverkar inte din nivå.

Exempel: Vissa veckor får du dubbla poäng på allt. En påse godis för 20 kronor ger dig då 40 poäng till premier. Och 20 poäng till din medlemsnivå.

Du får poäng för dina egna biobiljetter (även på sf.se). Det vill säga en biljett per föreställning. Dessa poäng kan du använda först dagen efter biobesöket. I kiosken får du poäng på allt du köper, och de poängen kan du använda direkt.

Dina premier

Du väljer själv om du vill använda dina poäng i kiosken, eller spara lite längre till fribiljetter.

400 p = Popcornmeny med läsk (mellanpopcorn eller liten snacks + mellanläsk).
800 p = Biobiljett (mån–tor).
1200 p = Biobiljett (alla dagar).

Det börjar med ett bonusregn
Vi firar att du blivit medlem med att ge dig 200 gratispoäng. Allt du behöver göra är att inom 3 månader från att du gick med:

• Logga in med ditt medlemsnummer på klubbsidorna (50 p).
• Bekräfta att vi har rätt e-postadress (50 p).
• Köp en biobiljett via internet och uppge ditt medlemsnummer (50 p).
• Dra klubbkortet när du handlar i kiosken (50 p).



 

 

Jag och älsklingen har använt hans bioklubbskort varje gång vilket betyedr att vi fått guldkortet då vi går på bio rätt så ofta och vi får massa rabatter, vilket är riktigt najs! Det blir bara ännu mer roligare att gå på bio :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0