Hur lyckas man?!

Lagade mat för en stund sen och tror ni inte att jag bränner riset, asså hur lyckas jag varje gång bränna riset?! man tycker ju ändå att man tänker efter förra gången att nästa gång ska jag göra det annorlunda, bättre, men nej haha x)


Vår fina kastrull för tillfället

Någon som vet ett bra sätt att få bort det brända i botten?

Kommentarer
Postat av: Desperate Housewives - fanblogg.

Vadå skulle du steka ris eller kokade du ris? :P

Testa de ris påsarna istället, de finns billiga från eldorado och de gör riset mer klibbigare istället för vattnigt som de blir när man kokar det :)

2010-05-18 @ 18:10:18
URL: http://desperatahemmafruar.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0